Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira unalmas és gáz már ez a túltolt PC baromság. Már rég nem arról szól, amiről kellene. Egyébként meg a háború a férfiak játéka volt mindig, (a nők max háttérből ügyködtek), így ne legyenek nők a Total War, BF és egyéb háborús játékokban - harctéren -. Ahogy feketéknek sincs semmi keresnivalójuk az első világháborúban, és ahogy egy etióp szabadságot vagy kínai háborúkat feldolgozó játékokban sincs semmi keresnivalója fehér embernek. Komolyan nem értem mi értelme van ennek.
Vagy ott a Witcher filmes BAME (black, Asian and other minority ethnic) baromság. Az nem tűnt fel még az okosoknak hogy a fehér ember a minority ethnic? Mi vagyunk a legkevesebben..😄
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.09.25. 19:34:10
Next PC upgrade: 2022
TLDR:
- elvileg nem változtattak meg semmit a játékban
- a véletlen generátor pár embernek kidobott olyat, hogy 8 tábornokból 5 nő
- a készítők erre azt válaszolták, hogy modold meg a játékot vagy ne játssz vele
- erre jött pedig reakcióként a review bombing:
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Walking Dead 1. része (+kieg) meg van, amit azért végig fogok játszani (bár a zombis témát annyira lerágták már, hogy vmi nagyon extra kell, hogy nálam átlépje az ingerküszöböt - ez persze az én hibám is, mivel túl sok zombis filmet néztem, legalábbis a nívósak közül szinte mindet láttam).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az, hogy nem fejezik be a TWD, pontosabban Clem sztoriját, a korábban beígért több részben az mocskosul undorító húzás. A sok faszság helyett azzal kellett volna foglalkozni, meg a Wolf-al!
A TWD S1 amúgy azért van meg olyan k. sok embernek, mert milliószor volt bundliban. Kell egy TWD S1? Tessék adom... még nekem is maradt belőle úgy felesleges példányom, hogy 1-et elcseréltem, 1-et fillérekért eladtam, 1-et elajándékoztam és még mindig van egy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.22. 22:39:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amit előadtak játékfejlesztés címén (a "beletrafáltunk valamibe, nyomassuk addig, míg ki nem fárad, de lehetőleg sok címmel, hogy legyen lóvé!"😉, az inkább paródia volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hearts of Iron 4
Kerbal Space Program
The Long Dark
Dark Souls 2
Plague INC
Slime Rancher
Stardew Valley
Cserébe
Surge
Sudden Strike 4
Kona
Forged Battalion
Pathologic Classic HD
Kettő egyért cserébe is benne vagyok, ha olyan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.22. 17:45:35
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én lepauzáltam az előfizumat, mert a kutyát nem érdekli az Overwatch.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
De legalább a Steam community szellemi szintje még egy utolsót rúg az élettelen Telltale-be. Nem tudom egyik-másik mit szívott, de nem emlékszem, hogy bármelyik Telltale játék is teljes árú cucc lett volna. Azok a 20 eurós árcédulák, nekem maximum 6000 forintba kerültek és nem 50/60 euróba, mint a tényleges teljes árú játékok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.22. 17:35:03
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Lezárul Clementine sztorija már a jövő héten érkező második résszel, de nem úgy, ahogy azt eredetileg a fejlesztők tervezték és mi játékosok reméltük... 😞

Amúgy abban is ehet valami, amit Gamestaron is írtak, hogy a fasz fő fő emberke mindenbe beleszólogatott. pl. a Tales from the Borderlands szövegfájljai is tele voltak olyan szövegekkel, amik végül nem kerültek felhasználásra, amik teljesen más jelenetekhez tartoztak, vagy az adott jelenetet teljesen megváltoztatták volna.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
De akkor is szomorú, pont Clementine történetére voltam a legkíváncsibb.
Szeptember utolsó napjaiban jön a második (és gondolom akkor) az utolsó rész.
Kérdés, mi lesz azokkal, akik mind a 4 részt kifizették előre...

I met God. She's black
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.22. 09:06:41
A csúcs pedig a Wolf Among Us volt. Annak az S2-ért nagy kár valóban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kis szerencsével sokkal érdemesebb dolgok fognak kikerülni a kezeik alól.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valahol kár érte, mert pl. a Wolf Among Us nagyon jó volt, és a Walking Dead is egy ideig. Igaz, én vígan nevetek, hiszen megvannak, és még egyiknek sem értem a végére, messze nem. A többi "Hopp, most akkor ezt" mellékprojektet meg sem vettem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont remélem soha nem látok több ilyen játékot telltaletől. Kicsit túlzásba vitték.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kár a Wolf Among Us 2. évadjáért. 😞
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.09.21. 23:11:09
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Why so serious?
Press F
Bár lehet csak clickbait
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.09.21. 21:38:58
PSN ID.: Beegabor
Valakinek megvan a halo wars 2 completen?Megvettem az alapot meg a awenking kiegészítőt.Tetszett a Firefight demója.De a teljes meg más.Egy map van a firefighthoz? Azért is vettem meg a kieget de a teljesbe meg nem tetszik,nem tudom hogy van ez.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R