Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerintem ha már ilyen játékokat vesz elő, hogy a sárba tiporja, akkor már nincs nagy baj, mert a Nörd kilőtte az összes selejtet ezek szerint. (Nem hiszem el, hogy ennél nem talált rosszabb játékot... körülnézhetne a PC-s indie szekcióba -.-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A megy (játszhatatlanul) és a hogyan megy kérdése nagyon nem mindegy.

"DOOM(TM) requires an IBM compatible 386 or better with 4 megs of RAM"

Na most 2 MB-on elindult? Nem elég, ha csak egyik komponens nagyjából megvolt... A Half Life min. VRAM igénye tudtommal 16 MB ram, a többit nincs kedvem megnézni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, de John Carmack maga a programozók istene, szerintem nincs egy ligában a Tose-al. Természetesen MHz ügyben egy 486-os 33 MHz-en üzemelő procira gondoltam, nem a coproci nélküli 386-ra.

Bárhogy is nézem ezt a játékot, azt kell mondjam nem annyira rettenetes, mint amennyire a Nörd előadja. Azon a dolgok egy része melyekre ugrott, ráadásul 1-2 Resi részére is él, pl. a "tank" irányítás is ilyen.

Atisz
Nem is tudtam, hogy van ilyen Resi játék 😊

A Code Veronicában is volt FPS nézet és kellőképpen nem is volt működőképes.

Amúgy rosszul tudja, a 'tank controls' éppen az, amikor arra mozgunk amerre a karakter arca néz, nem pedig attól függetlenül, ahogy ő említi (közel 1 millió megtekintés és senkinek nem tűnt fel - legalábbis a top kommentek között).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nálam 2 MB VRAM-mal Half -Life, Dungeon Keeper 2, Populous 3, Myth: the Fallen Lords vagy Shogun: Total War is ment. A Doomnak az 1 MB VRAM-nak tökéletesen elégnek kellett lennie. A többi már nyilván neccesebb.
MEdievil
Direkt a PsX Quake2-t hoztam példának és a Q3-at azért írtam mert látszik hogy a Q2 már rég lejárt lemez volt mire ezt kiadták. így nézve azért közel sem olyan fényes. Konzolt meg sose 1-1 nézed mert nem egy 33mhz 386 teljesítményét tudja a Psx.

F

Tinman
A PSX procija 33.8 MHz volt, 2 MB RAM-mal és 1 MB VRAM-mal.

Na most így nézd, hogy FPS nézetben ment rajta a Resi... szerintem teljesen frankó volt! Gondolj bele, hogy egy 33 MHz körüli PC-n, hogy ment a Doom... én emlékszem rá, a legkisebb felbontásban, mindent kikapcsolva is gáz volt, az 1 MB VRAM meg a 2 MB RAM, meg egyszerűen nem volt neki elég.

MEdievil
Nem mintha számítana egy ilyen régi játéknál de szerintem azért annyira nem jó az a grafika (megjelenéséhez képest).
Quake2 is volt PSX-re és ezerszer jobban nézett ki és mire ez megjelent addigra Pc-n már Quake3 is volt.
Olyan mintha most jelenne meg a resident evil 4. Hangulatos az lehet de nagyon elavult a grafika és ma már kevés.

F

Tinman
Mivel játék téma és eredeti, így ide írom. Főleg, hogy Resident Evil téma!

Az AVGN legújabb részében a Nörd a PS1-es Resi Survivort szedi darabokra. Szentül hittem, hogy nagyon borzalmas lehet, ha a Nörd rávetette magát, de már az első pixelénél, amikor kiderült, hogy FPS nézetű(!) PSX-en(!) azonnal tudtam, hogy itt valami nem stimmel.

Valóban nem hibátlan játék és látszik néhány helyen a spórolás, meg a tesztelés hiánya, de ez a lassan 19 éves játék meglepően jól néz ki azon a régi kis vason, még most is átjön a hangulata és az FPS nézet miatt alapból különleges darab. A sztori valóban nem felejthetetlen, de ezek a horror lövöldék sosem ezen a fronton voltak erősek. A voice acting a többi Resiben se túl erős, valóban ebben gyengébb, de nem ezen múlt.

Ha én ezt akkor és ott tolom, simán bekajálom... mert nyilván nem lehet még egy Resi 1-et alkotni, meg egy kicsit sok is volt a Resiből arra a konzolra.

Raádásul a Nörd tévedett a Pal verza nem bugos és a lightgunnal nem lehetett rossz élmény végiglőni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.01. 20:09:49

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy ide akartad ezt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
FPS az X-en stabil csak egyelőre.
Sima PS4-en még nem néztem, de ez túlzás amit a csávó mond, szerintem ő arra értette hogy a ló azz állapota alapján lesz gyorsabb vagy lassabb illetve mennyire hajtod és milyen felületen lovagolsz vele.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Igen, szerintem. Egy klasszikus és egy új mai platformerhez hasonlítva egyaránt.

Igen, csak ott is sok a szemét, éppen azért mert felkapott kategória. A "walking sim" kategóriával való ötvözése óta meg még inkább.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
És az indie horrort szeretjük is... Ncorera járva mindig látom tonna szám ömlenek és mennek is a kivánságlistámra, hogy majd bundleba behuzzam őket..

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Szerinted. A világ szerint meg nem.

Hint: Az alsó kategória nem a 7.5+ és 8/10-es értékelésekre jellemző.

Atisz
A platformerek piaca olyan, mint az indie horror: hatalmas a felhozatal. Ezen belül a Giana Sisters kétségtelenül alsó kategóriás.

Red Dead Redemption 2 - FUNNY MOMENTS & FAILS FUNTAGE! 😄

Tinman
Ellenben 3 nap alatt ~201 milliárd ft-nak megfelelő $-t sepert be. Persze a GTA V-öt ezzel még nem überelte, mert az meg cirka 280 milliárdot nyalt be dettó 3 nap alatt.

A Sima PS4 már nem pálya manapság, a Pro is csak kényszermegoldás, nincs más, evvan, ezt kell szeretni. Van persze X1X, de 1-2 játékért? Meh.

Várjuk a PC-s verzát, a lepényhal meg utoljára.

MarkBlade
Vagy ps4 pro vagy xbox X amin jól fut.. ezt szűrtem le a videókból.
Voltan
Red Dead Redemption 2 témából hadd vágjak ide egy idézetet buddabudda kollégától:

"Sima PS4-n tolom. Már a kezdő faluban ( Valentine ) is érezni hogy nem stabil, de ez még nem vészes. Viszont átvágtatni már nem igazán lehet, de szerencsére az akciórészeknél még nem volt gond."

Pfff.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Tinman
Szemétkedés lesz az inkább, nem pedig szemét. Az utolsó boss-on azóta már könnyítettek.

Szerintem.

Atisz
A Giana Sisters egy szemét, az utlolsó boss abszolút szerencse... a többi játék viszont megüt egy szintet. Más kérdés, hogy PC-re szinte mind volt már valami olcsóbb pakkban.

3Error
A Kinguint régebben meg lehetett kerülni, azt tudom, használtam is, de már azt sem. (IP ellenőrzés - bár én ugye ott adtam is el, nem tudom, hogy van-e köze hozzá)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Látszólag ez egy kiváló pakk annak, akinek nincs PC-je... vagy talán annak se annyira.

1$
- Lock's Quest - Nem egy tipikus sys seller cím, középszar is alig.
- Giana Sisters: Twisted Dreams DC - Pure Gold... alapvetés.

BTA

- This is the Police - Tök jó játék lenne, ha lett volna pénzük grafikusra. Nem volt, így kinevezték "art-nak". Helyére került, mert egy bundli töltelék része.
- The Dwarves - Egy jól induló, de elkapkodott játék, ami a feledés homályába is merül szépen.
- Red Faction II - Olyan iszonytatóan régen vittem végig (cirka 16 éve!), hogy nem is értem mit keres ez itt.
- Black Mirror - nagyon felejtős kaland cucc az alvégről
- Destroy All Humans! 2 - Ha az egyet láttad, a kettőt is ismered. Agyatlanság. Van akinek bejön, elvan vele, de ez pont az a játék, amivel ha tolod és meglát a csajod veszítesz 5 pontot a szemében... adott esetben megérheti.

15$

- Titan Quest - Van olyan aki ezt nem ismeri? Műfajában elég erős !VOLT!. Aztán eltelt 12 év, ma már... miközben GoW-ok, meg RDR-ekkel csapatja 2018-ban a nép konzolon. Hátizé.
- Darksiders Warmastered Edition - Nekem ez már X360-on is egy GoW klónnak hatott, letoltam, de többet untam, mint élveztem. Nyilván a PC only gamerek imádták, nem ismerték a GoW-ot. Mindenesetre ez is túlságosan megkésett darab PS4-re.
- Sine Mora EX - Talán az egyetlen shoot em' up, amit egy tök átlag gamer is élvez és végigtol. A magyar káromkodások viszont anno is rohadt kínosak voltak benne, meg most is.
- Battlechasers: Nightwar - A játék amit egyetlen óra alatt untam rommá. A fizetett kritikusok helyett érdemes user véleményeket nézni, nem véletlen a meta 66/100-as értékelése. Középszar. Repetitív. Fárasztó harcok. Hiába pofásan néz ki, sok ötlet nem szorult belé... olyan, mint a mateklecke, letudták a készítők, örülhettek a Battlechasers franchise rajongók, de a többiek? Nos azok inkább toljanak más jRPG-t, ha jót akarnak maguknak.

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Még egy kérdés. Ahhoz szólna, aki vásárolt már HRK game-en. Van egy olyan játék ami csak Európában aktiválható és mi van akkor, hogyha így jelölöm be, amikor veszem: Outside of Europe. A rohadt ÁFA sarcot kikerülve. Vajon be tudom lőni európaiként, ha az Outside of Europe-t választom, vagy nem is engedi így megvenni? A The Binding of Isaac: Rebirth-ről van szó.
IMYke2.0.0.0
<#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
<#eljen> Köszi.
IMYke2.0.0.0
Nem. Nem úgy fog szerepelni. Az enyém Ultimate Edition - és nézd csak:

Scooter
Valaki vett már nem steam-en Fallout: New Vegas Ultimate Edition-t? Innen pl. megvenném de bizonytalan vagyok. Az oké, hogy Global: Works in all countries, de tuti, hogy belőhető? Nekem van egy alapjátékom amit nyertem egy olyan gifts-es oldalon ami már megszűnt. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy ilyen nyelvek vannak ebben: angol, francia, olasz, német, spanyol. Ennek a verziónak már nincs áruházi oldala. Ahogy nézem a pakkot a külön tételekkel, amik benne vannak, ez is ahhoz a verzióhoz tartozik a nyelveket nézve. Elsősorban a DLC-k kellenének. Viszont szerintem ez úgy fog szerepelni, hogy a könyvtárban, hogy Fallout: New Vegas Ultimate Edition. 1 tételként.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.10.30. 19:52:04
lalakov
Nálam mindig tökéletes.
darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
Azon túl, hogy a borzasztó kép és hang minőség gyakran csap át értelmezhetetlenbe, vagy akár full megszakadásba semmi.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.10.29. 21:51:06
lalakov
Mi a baj a Skype-pal?
Jim Morrison
szerintem a teamspeak és társainál ma sincs jobb. Mi ts en szoktunk lenni, és ugye mivel tényleg csak azt tudja amit kell, de faszán, kevésbé eszi a gépet (gyengébb gépnél jól jön, hogy 140MB ram helyett 40, szinte 0 cpu használat).
Ha már írni is kellene, akkor discord, vagy fb group chat, mert az eleve mindenki telóján rajta van, stb. Mondjuk nekem még mindig a mumble áll közel a szívemhez, de rég használtam 😊 beépített fasza overlay király volt, semmi extra fölös cucc

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benőmenő
Mi is ezt használjuk CS:GO-hoz. Eszméletlen mennyire limitált a kínálat, ha ingyen szeretnél jó minőségű konferencia beszélgetést.
Aki a Skype-ot felmeri hozni, az remélem komolyan gondolja, mert viccnek durva lenne. <#idiota>
lostprophet
Na, Tinman után nekem is megérkezett a Blackguards Collector's Editionöm, és ugyan sértetlen csomagolásban van, a sárkányszobor fejéről 4 darab tüske le van törve 😞

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

darkSectorxxx
Jaja. 😊

Van zenebotom. 😄
minden nap hallgatok zenét, de ha ujonnan lép valaki a Discord-ra, akkor kell kérni vagy magának bekapcsolni hozzá jogot. 😊

zorrobomber
Nem ártana végigolvasni egy posztot mielőtt válaszolunk.

MarkBlade
És most hogy store is van ideje hogy bedarálja a Steamet.. 😄 amúgy akartam kérdezni miért nem használsz zene botot?
darkSectorxxx

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.29. 02:50:23

darkSectorxxx
az egyik legjobb hely. Discord
Direkt játékra van, párositani lehet mindennel, streamelsz akkor kiirja, kijelzi, van mindenre ez a discord, szobákat csinálhast, scripteket, parancsokat, spotyfy meg bármilyen zenehallagatás stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.29. 02:44:14

darkSectorxxx
NEEEEE láttam Discord-on.... nemár hogy csak ott van. 😄

Ugyan. Nincs is sok. Nekem csak Steam, Origin, Uplay, GOG Galaxy, Battlenet és Epic Games Launcher van fent. <#banplz>
Fpocok
Jézusom. Még egy szaros kliens játékhoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
discord megvan? na, most már játékokhoz van áruház, mint steam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Mi a faxom az a discord store? <#nemtudom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megjelent : SINNER: Sacrifice for Redemption ................. Discord store only 😄
genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

benőmenő
Mentés bugos fos. Én ott hagytam abba, amikor egy komplett Chapter veszett el egyik napról a másikra (főleg, hogy egy különösen olcsó szar rész volt ami elveszett és ahonnan folytathattam volna is). Ezek után a true ending dlc-ért értelem szerűen nem perkáltam.
A horrort inkább némelyik új karaktermodell jelenti (a hölgyike és a coop partner is nevetséges ahogy kinéznek), a bolygóra nem jutottam le, de ömlöttek a nekromorfok, illetve itt van, hogy simán emberekre kell lövöldözni.
Olyan se lesz, hogy pont az optimális fegyóba nem lesz skuló, mert az ammo univerzális lett a 3. részben.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.10.27. 21:29:05
Tinman
Azért azt az Evil Within 2-öt meg kéne venni... magyarítás is vanik már.<#miaz>