Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor jegelem a terveimet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azért az nem kicsit vicces a Resident Evil 0-ban, hogy az item managment teszi a játék körülményesség és nehézkessé. Rég láttam ilyet. Kimondom: Szerintem ez iszonyú nagy baklövés benne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a többi konzolos játékhoz képest fos.... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.03. 14:29:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezért szerencsétlen összehasonlítás a Doomé egy igazi 3 D-s játékkal vagy a hardveres gyorsítás előtti konfigok mérése egy 3D-s konzollal. Persze, hogy nem kellett sok VRAM? a 3D-kártyákhoz már igen.
Azt meg elhiszem, hogy van rosszabb a RE Survivornál, én nem játszottam sosem, de szépnek nem mondanám, és korábban sem feltétlen a grafikájával volt a legnagyobb baj az AVGN által savazott csodáknak. Elfogadom, hogy ez más minőségi szint. Bár ez részben szubjektív, számomra a NES-es Metroid minden klasszikussága ellenére a világ szemete (mondjuk visszafogott volt a korabeli kritikai visszhang is).
És sok béna dolog, mint pl a macerás kezelés, harc, ez is az első részben érdekesmód normálisan működött.
Sajna nem tökéletes....
Elsővel nem játszottam fogalmam sincsen az milyen volt hangulatilag, játékmenetileg ez viszont engem leginkább egy hatalmas világgal rendelkező kóboj szimulátorra emlékeztet. Őszintén szólva ez némileg meglepett, másra számítottam, de ha az ember ráhangolódik akkor nagyon adja a játék. Irányítás nekem elég macerás, és bénáskodok is vele rendesen. Bugok is akadnak, sebesség problémám nekem nem nagyon volt eddig, nem vettem észre azokat a lassulásokat amikről a videok, meg hírek szóltak. Grafika ami a tájat és a világot illeti nagyon rendben van, a karakterek már kevésbé, némelyik eléggé baltával faragott low textúrás valami, persze ilyen világ mellett kellett némi kompromisszumot kötni. A történet szerintem rendben van, ami viszont zavar az a főhős szinkronja, egyszerűen nekem nem illik az archoz a hang, de ez nyilván az én problémám.
Destiny 2
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A 200mmx már óriási ugrás,Quake 1 a pentium szárnypróbálgatása még bőven p90 korszak (p90 volt akkor amit még normális ember megvett.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"A RE Survivor nekem nem tűnik extrának"
Félre vagyok értve. Ha visszaolvasol láthatod, hogy én arról írtam, hogy nem tartom annyira rossznak, hogy a Nörd figyelmét kiérdemelje. Ezernyi rémesebb szemetet tesztelt már, nem értem, hogy miért pont egy középszar lett most az érdekes. Jah...a leggyengébb Resi, de akkor jöhetne az Operation Raccoon City is nem? 2000-ben PSX-en, PAL verzával, light gunnal ez teljesen elfogadható volt.
A Doom dettó Quake 2 téma... egy programozó isten állt mögötte, a világ legjobbja. Értem, hogy etalonnak jó, de el kell fogadnunk, hogy amikor az ID irányt mutatott és történelmet írt, addig mások még csak próbálkoztak, de nem annyira rosszul.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
F
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És azt se feledjük, az említett Doom kapásból 35 fps-es (ma is az source port nélkül, ha letöltöd a steamest vagy a GOG-ost), a másig 30 fps-es Baldur's Gate-et (tudom annyira nem számít benne, de engem zavar máig), és DOS-on aztán nem voltak ritkák a 24 fps-es játékok. Már amelyik fixebb volt. Nem egy olyan kor volt az (illetve az előtte levő, ami megszokásban volt), amikor fiatalon a fix 60 (vagy 50) fps-hez volt az ember szokva PC-n.
Ősklasszikus játékok, igénytelen performance. Ha valami, ez nehezíti meg a retrózást számomra manapság is, nem a grafika vagy a játékmenet.
Úgy kellett nekünk ez a 422423. kártyás szar, mint ormányba a kormány. Néztem róla pár videót és elképzelésem sincs, hogy ez, hogy a fenébe fogja a Hearthstone-t lenyomni. Már pedig az lenne a feladata.
- De nem lesz F2P játék!
- Viszont lehet kártyát tradelni a Steam felületén (ezzel tovább lassítva azt a lomha retket).
- 3 board lesz, 3*2 hőssel, nem pedig 1 boardon 1-1 hőssel, amit megszoktál. A Bethesda-féle The Elder Scrolls: Legends-ben 2*2 fő részre volt felosztva a board 1-1 hőssel, működött is a koncepció, vannak akik a mai napig tolják, de én kb. 1 hónap játék után eluntam, maradtam a HS-nél.
- Egyértelműen látszik, hogy a HS nagy erősségét, a "leülök 5 percre tolok egy meccset és a leülök fél napra tolok pár meccset" témát, az utóbbira hegyezik ki. Pedig a HS sikerét pontosan az adta, hogy bárhol előkaptad a telód, ha várnod kellett pár percet, letoltál egy meccset és jól szórakoztál. Szép dolog a hardcore card gaming erőltetése, de ez magában hordozza iszonyú mennyiségű ember kizárását, akiknek eszük ágában sincs fél napig ezzel szarakodni. A hardcore réteg, meg tol Gwent-et, meg Legends-et, meg Magic-et... ne adja ég Faeria-t.
- Van játék közbeni shopingolásra lehetőség, amit goldból tehetsz meg, amit a minionok leöléséért kapsz. Jól hangzik? Nem. Miért nem? Mert ha az ellenfeled P2W paklival tolja és az első menetben elver, csak még erősebb lesz, mert a minionjaid leverésével a shopban ő tud buffoló itemekre költeni, te meg nem! Ezért remek a Hearthstone, mert egy P2W paklit is leverhetsz egy starter dekkel! Nem egyszer megtörtént, többek között éppen ma is elvertem egy P2W warit, a just4fun elindított classic base warlockommal rankeden. Az Artifactban ez rohadtul nem fog megtörténni, ha csak nem holt tufa a másik játékos...
- Itt is be tudsz avatkozni a játék menetébe, mint a Magic-ben, de a Legends-ben is akadt erre lehetőség. Ez nyilván nem rossz, de ez is csak hosszan elnyúló menetek táptalaja, ami nem biztos, hogy annyira kívánatos, mert így kevesebb játékos fogja aktívan tolni.
- Elvileg 20$ lesz a játék, aztán lehet venni a paklikat Mastercard apáddal. Sounds... sounds fck. Közben 4+ éve vagyok aktív HS játékos és annyit nem költöttem rá, amiből egy nyomorult mekis ebéd kijönne, mert a Blizz állta a szavát. Aki akar F2P is szépen tud boldogulni és ez igaz olyanra is, aki 2 év után csatlakozott. Kell hozzá némi grind? Nem kell. Le kell tolni a napi küldiket, amiket lehet gyűjteni és szépen átfedik egymást, meg le kell tolni a sztori módokat, amikből kártyákat lehet kapni és tök jópofák. Soha nem grindteltem a HS-ban, mégis top dekkekkel tolom gyak. a kezdetek óta... egyetlen trükköm, hogy minden gold kártyát török, ha már megvan belőle az alap, mert a gold lapok szépek, de a simák is pontosan ugyan azt tudják, így ez csak esztétikai difi, ami a kutyát nem érdekli.
Biztos, hogy a játékosok egy Dotás kártyás rétegjátékot vártak a Valve-tól ennyi idő után? Hát szerintem qrvára nem!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.02. 20:59:26
No mindegy... a Resi flame a Nörd részéről csak arra volt jó, hogy a neki is kezdtem a Resi 0 HD-nek és eléggé kellemes, pontosan azt kapom tőle amit vártam. Bár az inventory szűkössége eléggé zavaró, igazából csak arra jó, hogy húzza az időt a felesleges mászkálással.
Steam group buy csoportba szoktam eladni.
Next PC upgrade: 2022
grebber: Igen az megvolt. Úgy tűnik szétszedték 3 kulcsra a Definitive Experience pakkot. Ez zavart meg.
Ez az eladás hogy működik, Kinguin-on és/vagy G2A-n adod el?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2018.11.02. 19:38:59
Meg van a METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Definitive Experience ami az alap game-et + az összes DLC-t tartalmazza.
És persze szoftveres módban játszottam a korábban említettem mellett a Quake 2-t, a Sint, a FIFA 2000-et, az Unreal Tournamentet vagy Klingon Honor Guardot is. Mondjuk az utóbbi kettő már kevésbé volt vállalható, pláne multizni nem volt értelme azon a vason (P200 MMX, 32 MB RAM, S3 Virge DX/GX 2 M😎 az UT-vel.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.11.02. 19:28:45
A tavalyi miket tartottam meg dolgokat anno részleteztem... Kb az 1 éves havi játékoknak csak a töredékét voltak teljes hónapok amiben egy db game se volt ami érdekel volt. A kb 70 játékból jó ha 20-at aktiváltam...
Bukni soha nem lehetett vele...
Most is engem csak a hitman és a The Dwarves érdekel... a többet eladom. Egyszerűen nem lehet bukni. Szerintem az ilyen nem merem userek sajnálják rá az a 10 percet amennyi idő alatt el lehet őket adni.. (halkan jegyzem meg hogy az aktuális bundle kibeszélésekkel több idő elbasztok)
De ti tudjátok. Az életembe jobb dolog nem is történhetett volna mint az hogy létrejöttek ezek a bundlek.
- Resident Evil Revelations jó lesz coop játéknak, már csak havernak kell megszerezni
- Dead Island Definitive Edition, nekem megvan, haver megkapja
- Hard Reset Redux kívánságlistán volt
- METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN ellenálltam, mert nem voltam benne biztos, így már ki lesz próbálva
- METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES ellenálltam, mert nem voltam benne biztos, így már ki lesz próbálva
A többit meg próbálom elcserélni coop játékokra, amik nincsenek meg a haveroknak.
Nincs meg: Hollow Knight
Nincs meg: Sniper Elite
NEM ÉRDEKEL: 7 Days to Die
NEM ÉRDEKEL: The Dwarves
megvan már: Dead Island Definitive Edition
megvan már: HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON
megvan már: Hard Reset Redux --- öcsi max, jó nehéz, tényleg
megvan már: Resident Evil Revelations
megvan már: Sniper Elite V2 --- öcsi max, ma már nehéz lehet a multi/koopot hozzá
Ilyen arányokkal nekem egyenesen nem érné meg a pénzt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.02. 19:17:43
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
You'll get bonus Overwatch Loot Boxes just by staying subscribed to Humble Monthly! Two Loot Boxes are coming your way in November and one in December. Loot Boxes are full of awesome items like Skins and Sprays that you can use to customize your fun. Loot boxes will be available for redemption beginning October 10th for qualified users.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.02. 19:08:41
Vagy csak azért nem kaptam mert nekem nincs meg a OW ?
- HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON - alapvetés
- Hollow Knight - dettó
- 7 Days to Die - ájdontker
- Resident Evil Revelations - sokszor volt már bundlis sajna
- Dead Island Definitive Edition - okés, de letoltam már 1x az 1. részt
- Sniper Elite - old, megvan kb. mindenkinek volt már bundlis
- Sniper Elite V2 - dettó
- The Dwarves - na látom megjött PC-re is. Jól induló, de elkapkodott cucc.
- Hard Reset Redux - fincsi! Wishen volt.
- 2x Overwatch Loot Boxes - kell a töknek...
Köv. havi:
- METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - jó lenne ha nem vettük volna meg nem olyan rég fillérekért...
- METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES - dettó
- METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience DLC - dettó
- Cities: Skylines + After Dark DLC - nem érdekel
- Overwatch Loot Box - faxom a lootboxokba már!
Köv. havi nem túl erős eddig -.-
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
- vagy ősrégi
- vagy totál idegen platform
- mind2 😊