Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
De nagyon mérges vagyok, hogy ennyire bagatel hibák mellett adták ki a jatékot. Az meg hab a tortán, hogy te hiába szoksz beállítami fegyvereknél mik legyenek nálad.
Telibe szarja a jaték.
Random változik a felszerelésed.
Agyrák.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A bounty rendszerrel sem vagyok kibékülve teljesen. Az elején vagyok a játéknak nagyon, többnyire csak bóklászok, nem sietek, ezért nincsen sok pénzem. Elkövettem valami csibészséget, és egy kőkemény 60 dolláros vérdíj van a fejemen, amit nem tudok kifizetni 😄 Ezért elég gyakran a nyomomba erednek, és sokszor szétlőnek, ami kicsit idegesítő. Azért a GTA játékokban ha a zsaruk elkaptak, akkor levontak némi óvadékot, ha lelőttek, akkor lelőttek, de utána tiszta lap. Itt meg hiába nyírnak ki, a vérdíj marad.
Később ez biztos nem nagy gond, de így legatyásodva kicsit zavaró. Mindegy, az irányítást szokom még, de ezen apróságok ellenére mocskosul jó a játék. Legendás kult darab lesz, ez vitán felüli.
Köszi
Kérdőív
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2018.11.07. 03:34:26
Ez alapján csináltam a beállításokat.
https://www.reddit.com/r/demonssouls/comments/8ejkbx/guide_for_setting_up_demon_souls_on_a_ps3_emulator/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Részben RDR2 miatt akartam a konzol témába ugrani, hamarabb, mint 2019 év vége...
De, egyelőre, nem lesz belőle semmi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És itt nem arra kell gondolni, hogy egérrel könnyebb célozni, hanem alapjaiban van elrontva, ahogy a karakter mozgás.
SEMMI lendület a játékban, harc közben ha fedezék mögé kéne azonnal mennem, mint egy a gatyájába vizelt 90 éves öreg skyzofrém ember megy összevissza, meg töjk nyugiba sétálgat... irritáló de nagyon
1 $:
Warhammer 40,000: Dawn of War Game of the Year Edition
Talisman: Digital Edition
Talisman - The Blood Moon Expansion
Talisman - The Harbinger Expansion
Talisman - The Sacred Pool Expansion
BTA:
Warhammer: End Times - Vermintide
Warhammer 40,000: Space Marine Collection
Blood Bowl 2
12 $:
Warhammer 40,000™: Dawn of War III
Warhammer: End Times - Vermintide Stromdorf
Battlefleet Gothic: Armada
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
20 éve nem játszottam ettől rosszabb irányítással rendelkező játékkal, kész agyrák.
De ezt leszámítva télleg hozta az RDR minpséget, csakhátbasszus jó lettt volna élvezni a lövöldözős részeket is.
A rendszer remekül működik a monitoromon, HDD csatlakozó, jack dugós füles lyuk, ha jól láttam, szinte minden mostani monitor tudja ezt, szóval a csatlakoztatás nem komoly probléma ( Imi, neked sem, egy használt moncsit veszel ezekkel a preferenciákkal, és kész. ).
A játékot kb. 3-4 órán át játszottam, és a következők az észrevételeim. Spoiler tagezni nem fogok, mert nem mondok el semmit, ami ne derült volna ki az előzetesekből akár.
Tehát. A játék egy havas tájon kezdődik, ahol hihetetlenül, eddig nem látott módon van prezentálva minden. A hóvihar effektjei, a már leesett hó, az abban történő mozgás, a fények, minden. Viszont hát egy havas táj, ennyi. Ezen a nagyon kezdő részen még nem volt hatalmas látnivaló, viszont azt meg kell jegyezni, hogy az animáció olyan szinten van, amilyet én még játékban nem láttam. Ennyire aprólékos, zseniális munka ( igen, itt is néha átfejelünk a falon a kalapunkkal, Grebber ) , ilyen sok részletre való odafigyelés tényleg eddig ismeretlen volt, és innentől példaértékű.
Aztán a havas rész átfut a következőbe - és itt hagytam abba mára - , ami olyan szinten elképesztően gyönyörű mozgásban, hogy azt el nem lehet mondani, szerintem youtube-on megnézni sem, csak megtapasztalni. Minden rezzenése a kontrollernek jól reagál, minden mozdulata a karakternek tökéletesnek érződik. Muszáj kiemelnem a hangokat, amik tökéletesek. A Rockstar mindig is nagy volt ebben, és persze itt is tarol, mindenkit, és mindent. A sarkantyú máshogy csattog a fapadlón, mint a porban, vagy a kövön, a bőr alkatrészei a felszerelésnek nyikorognak, ahogy kell, tökéletes.
A grafika. Ha pusztán ezt nézem, a mostani PC-m tud jobbat. Itt-ott elmosódott kicsit, stb. Tudom, Xbox X-en ott aztán igazán. Csakhogy én nem vagyok poligonszámláló, és látom, hogy ez a játék olyan kibaszottul gyönyörű összhatásában, hogy tényleg az államat keresem a földön.
Mindezt kb. 2-3 óra játék után, ami alatt még nem is igazán láthattam semmit.
Szóval wáow...
Igaz, az elmúlt napokban próbáltam visszaszerezni a betmenes mozdulatokat, kunsztokat, de már rég volt a Normal végigjátszás, és a reflexeim sem a régiek.
Ráadásul: Hard mód mellett súgást sem kap a hősünk a Bat Computertől.
//De azé' sikerült lenyomni.
Ezért adok igazat Tinman Zsoltinak, hogy egyszerre, egy lendülettel ajánlott játszani, főképp a Zöcsi Max is cél (teszem én hozzá).
Majd meglátom..
Hát még a Pro sem tud lemenni nagyon 110 alá. 😄
Játékokban lesz akció, de hardver? :S
Írtam pm. 😊
Az árkereső, amin épp nézegettem, kidobta az ajánlatot kábé negyed hat körül, és utána nem sokkal már el is tűnt. Ha fél órával előbb, vagy később kezdek el nézelődni, akkor nem is értesülök róla.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.11.05. 15:06:18
Plíííz!
Én keresővel is 145 ezer körül látok ilyet.
//Hivatalosan a Sony ezeket dobja: De nyilván, mindkettő jó drága is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.05. 15:04:49
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
//Képek jöhetnek majd - zOFF-ban szívesen nézegetnék. 😊
Blizzard was expecting backlash for Diablo Immortal, but 'not to this degree'
Futólag említi hogy az általuk használt control method általános keleten... namármost ahogy most tapasztaltam, nem csak hogy ez általános, hanem a mobil gaming is... elképesztő mértékben. Rendben, a Wechat is nagyon pörög, tény, de hihetetlen volt azt látni, hogy az 5 éve (amikor legutóbb voltam Kínában) még bőszen csetező kínaiak szép lassan átváltottak a mobil gaming-re, de nem kicsit! Nem az itthon látható kósza nerd nyomkod csak, hanem a lányok is, felnőttek, gyerekek! Az 5 éves kissrác kezében úgy lógott a telefon, mint nálunk a menő vállalkozóéban.
És a mobil gaming gondolom nagyon nem kell mondani, hogy nem ugyanaz mint itthon. Komplex RPG-k, MMORPG-k, mindez a metróban, buszon, stb.
Saját lőtt kép, ezt mára megtanultam hogy simán pofán lehet fotózni őket, nem zavartatják magukat 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.11.05. 13:38:02
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.05. 13:28:52
//Engem még mindig a megjelenítő tart vissza -- meg egy kicsit a célzás is.
PSN ID.: Beegabor
Kérdés, mennyi idő alatt installálódik a Red Dead 2? 😊 Muszáj lemezzel vacakolni, vagy tölteni is lehet, illetve teljes sávszéllel tudja szedni? 500 Mbit-es netem van, általában egy átlagos méretű (kb 50 gigás ) játék lejön 1, 1.5 óra alatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.04. 18:07:25
//Mármint, hogy elő akarja venni és van animáció, és az is, hogy szarrá lőnek közben.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.04. 17:47:55
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mind a 2 jónak tűnik (annyira nem, hogy rohanjak konzolt venni, de ígéretes, a western környezet meg számomra + pont), de az 1. rész tényleg sokkal jobb sztoriban és cselekményben, míg a 2. inkább egy GTA 3/4/5 féle kifinomultabb open-world környezetet biztosít, a történet rovására.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De minden egyébben jobb a Resi 0. A grafikáról nem is beszélve, nézd meg milyen tűélesek a hátterek, a Resi 1 playstation 1-et megidéző pixeles, fakó felbontásához képest.