Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"hogy ennyire bagatel hibák mellett adták ki a játékot." vs a valóság ,hogy 3 nap alatt 750 millió $-t termelt.... Nos ezek mellett szerinted melyik kiadó és milyen szinten szarik bele a szádba jó magasról hogy neked mi a nyomorod? <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Úgy látom Tinman sikeresen elterjesztette ezeket a változatos extrém negatív jelzőket... erősen kétlem hogy hasonlítható az érzés az agyrákhoz... 😊

darkSectorxxx
Pontosan. Az a szerencséje, hogy az ostoba irányítas meg hülyeségek ellenére jó jaték.

De nagyon mérges vagyok, hogy ennyire bagatel hibák mellett adták ki a jatékot. Az meg hab a tortán, hogy te hiába szoksz beállítami fegyvereknél mik legyenek nálad.

Telibe szarja a jaték.
Random változik a felszerelésed.

Agyrák.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ja, meg jól megkavartam a dolgokat a PS networkon is. Még anno csináltam egy accountot a PSNow miatt, angol címmel, mert itthon nem volt elérhető a szolgáltatás. Ezzel jelentkeztem be a konzolra is, és erre aktiváltam a DLC kódot a RDR2-höz. Felmentem a boltba, látom, hogy Fontban lehet vásárolni. Viszont az országot az accountodban NEM lehet megváltoztatni, sehogy. Kénytelen voltam kreálni egy másik, magyar acc-ot, szóval így van egy külön a RDR2-re, egy meg minden másra. (Igaz, a másikkal is tudok játszani vele, csak a DLC cuccok ott ugye nem elérhetőek)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Érdekes mert nekem ez a lassabb játékmenet, plusz a több következménnyel járó bűnök inkább plusz pontnak számítanak, jól hangzik tényleg... már csak egér+bill irányítás kéne 😄 A GTA 5-öt máig nem vittem végig, egyszerűen súlytalan az egész, nem lehet azonosulni a szuperhős karakterekkel, kicsit olyan mintha egy Saints Row-val játszanál és csak a skin lenne realisztikus. Az autók repülnek, a karaktereid kilyuggatva szaladgálnak, na meg eleve a levegőben repkedve tudod megszállni őket 😊

Voltan
Igen, kétségtelen, hogy kissé lomha az irányítás. Az előző RDR-ben elég jól ment már a dolog, lazán ledaráltam 5-10 szeres túlerőt is, itt tegnap kettő darab fejvadász úgy szétkapott, hogy öröm volt nézni.

A bounty rendszerrel sem vagyok kibékülve teljesen. Az elején vagyok a játéknak nagyon, többnyire csak bóklászok, nem sietek, ezért nincsen sok pénzem. Elkövettem valami csibészséget, és egy kőkemény 60 dolláros vérdíj van a fejemen, amit nem tudok kifizetni 😄 Ezért elég gyakran a nyomomba erednek, és sokszor szétlőnek, ami kicsit idegesítő. Azért a GTA játékokban ha a zsaruk elkaptak, akkor levontak némi óvadékot, ha lelőttek, akkor lelőttek, de utána tiszta lap. Itt meg hiába nyírnak ki, a vérdíj marad.

Később ez biztos nem nagy gond, de így legatyásodva kicsit zavaró. Mindegy, az irányítást szokom még, de ezen apróságok ellenére mocskosul jó a játék. Legendás kult darab lesz, ez vitán felüli.

grebber
Kitöltöttem. Egy olyan statisztika érdekelne majd engem hogy mik a most wanted game-ek amiket szeretnénk magyarul tolni..

Ainz
Ismerősöm kért meg, ha van egy kis időtök, akkor töltsétek már ki
Köszi
Kérdőív
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2018.11.07. 03:34:26
Tehasut
Áruld el légyszi, milyen beállításokkal játszottál vele, mert nekem a legújabb rpcs3-mal is fehér villogást, meg textúraeltűnést produkál a játék.
Ez alapján csináltam a beállításokat.
https://www.reddit.com/r/demonssouls/comments/8ejkbx/guide_for_setting_up_demon_souls_on_a_ps3_emulator/
darkSectorxxx
Hát ja

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Mondom, egy játék rossz irányítása pont elég ahhoz, hogy maga a játék is "rossz" legyen = mert semmi olyat nem kapsz tőle, amihez a rossz irányítás ne kellene...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát ez mellett is nagy élmény, de harcolni inkább kikapcsolnám sokszor a gépet, a vadászatnál nem para mert nem lőnek vissza.

grebber
Battlefleet Gothic: Armada érdekelne...De így drága még várunk vele.

IMYke2.0.0.0
Elkeserítő ezt olvasni. Komolyan.

Részben RDR2 miatt akartam a konzol témába ugrani, hamarabb, mint 2019 év vége...
De, egyelőre, nem lesz belőle semmi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát hallod, ismertek nagyon jól én lennék a legutolsó, aki a kedvenc játékában azt jelenti ki hogy a harcrendszer egy kalap fos...

És itt nem arra kell gondolni, hogy egérrel könnyebb célozni, hanem alapjaiban van elrontva, ahogy a karakter mozgás.
SEMMI lendület a játékban, harc közben ha fedezék mögé kéne azonnal mennem, mint egy a gatyájába vizelt 90 éves öreg skyzofrém ember megy összevissza, meg töjk nyugiba sétálgat... irritáló de nagyon

genndy
Humble Warhammer Bundle
1 $:
Warhammer 40,000: Dawn of War Game of the Year Edition
Talisman: Digital Edition
Talisman - The Blood Moon Expansion
Talisman - The Harbinger Expansion
Talisman - The Sacred Pool Expansion

BTA:
Warhammer: End Times - Vermintide
Warhammer 40,000: Space Marine Collection
Blood Bowl 2

12 $:
Warhammer 40,000™: Dawn of War III
Warhammer: End Times - Vermintide Stromdorf
Battlefleet Gothic: Armada

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Attól fosok én is --- már pedig egy játék több mint túlnyomó része az irányításról/interakcióról szól... 😞

IMYke2.0.0.0
<#worship>

darkSectorxxx
Jah annyit mondanék, hogy az irányítással kapcsolatban majd megváltozik hamar a véleményed mikor szembesülsz a dolgokkal. 😊

20 éve nem játszottam ettől rosszabb irányítással rendelkező játékkal, kész agyrák.

De ezt leszámítva télleg hozta az RDR minpséget, csakhátbasszus jó lettt volna élvezni a lövöldözős részeket is.

Voltan
Kipróbáltam a PS4Pro-t és a RDR2-t.

A rendszer remekül működik a monitoromon, HDD csatlakozó, jack dugós füles lyuk, ha jól láttam, szinte minden mostani monitor tudja ezt, szóval a csatlakoztatás nem komoly probléma ( Imi, neked sem, egy használt moncsit veszel ezekkel a preferenciákkal, és kész. ).

A játékot kb. 3-4 órán át játszottam, és a következők az észrevételeim. Spoiler tagezni nem fogok, mert nem mondok el semmit, ami ne derült volna ki az előzetesekből akár.

Tehát. A játék egy havas tájon kezdődik, ahol hihetetlenül, eddig nem látott módon van prezentálva minden. A hóvihar effektjei, a már leesett hó, az abban történő mozgás, a fények, minden. Viszont hát egy havas táj, ennyi. Ezen a nagyon kezdő részen még nem volt hatalmas látnivaló, viszont azt meg kell jegyezni, hogy az animáció olyan szinten van, amilyet én még játékban nem láttam. Ennyire aprólékos, zseniális munka ( igen, itt is néha átfejelünk a falon a kalapunkkal, Grebber ) , ilyen sok részletre való odafigyelés tényleg eddig ismeretlen volt, és innentől példaértékű.

Aztán a havas rész átfut a következőbe - és itt hagytam abba mára - , ami olyan szinten elképesztően gyönyörű mozgásban, hogy azt el nem lehet mondani, szerintem youtube-on megnézni sem, csak megtapasztalni. Minden rezzenése a kontrollernek jól reagál, minden mozdulata a karakternek tökéletesnek érződik. Muszáj kiemelnem a hangokat, amik tökéletesek. A Rockstar mindig is nagy volt ebben, és persze itt is tarol, mindenkit, és mindent. A sarkantyú máshogy csattog a fapadlón, mint a porban, vagy a kövön, a bőr alkatrészei a felszerelésnek nyikorognak, ahogy kell, tökéletes.

A grafika. Ha pusztán ezt nézem, a mostani PC-m tud jobbat. Itt-ott elmosódott kicsit, stb. Tudom, Xbox X-en ott aztán igazán. Csakhogy én nem vagyok poligonszámláló, és látom, hogy ez a játék olyan kibaszottul gyönyörű összhatásában, hogy tényleg az államat keresem a földön.
Mindezt kb. 2-3 óra játék után, ami alatt még nem is igazán láthattam semmit.

Szóval wáow...

IMYke2.0.0.0
Biztosan én vagyok béna, de Hard mód mellett nekem nagyon nehezen ment Mr. Freeze a "Batman: Arkham City"-ben...
Igaz, az elmúlt napokban próbáltam visszaszerezni a betmenes mozdulatokat, kunsztokat, de már rég volt a Normal végigjátszás, és a reflexeim sem a régiek.
Ráadásul: Hard mód mellett súgást sem kap a hősünk a Bat Computertől.

//De azé' sikerült lenyomni.

Ezért adok igazat Tinman Zsoltinak, hogy egyszerre, egy lendülettel ajánlott játszani, főképp a Zöcsi Max is cél (teszem én hozzá).

grebber
Tavaly is kapott annyit a One S... Bár gyenge szart már nem szeretnék venni hiába lesz esetleg megint 50k mint tavaly.
Majd meglátom..

darkSectorxxx
40% off egy amúgyis kurvára veszteséges konzolra?
Hát még a Pro sem tud lemenni nagyon 110 alá. 😄
Játékokban lesz akció, de hardver? :S

Írtam pm. 😊

grebber
Annak örülnék ha az xbox one x is kapna 40%-os offot BF-kor (no nem itthon itthon csak papíron van akció) mert akkor rendelném is amazonról.

Voltan
Igen, tényleg vakszerencse volt. Olyan akció volt a Media Marktban, hogy bizonyos műszaki termékekre 10% kedvezmény, CSAK tegnap este 5-től éjfélig.
Az árkereső, amin épp nézegettem, kidobta az ajánlatot kábé negyed hat körül, és utána nem sokkal már el is tűnt. Ha fél órával előbb, vagy később kezdek el nézelődni, akkor nem is értesülök róla.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.11.05. 15:06:18

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ez igaz. <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Ez a kérdés csak most merült fel bennem: Hol sikerült ilyen baromi olcsón szert tenned a pakkra?
Plíííz!

Én keresővel is 145 ezer körül látok ilyet.

//Hivatalosan a Sony ezeket dobja: De nyilván, mindkettő jó drága is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.05. 15:04:49

3Error
Szerencséd van, hogy a Black Friday később lesz, mert akkor lehet, hogy bézbózütő/vipera/etc. nélkül nem is sikerült volna a terv. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
😊)))

//Képek jöhetnek majd - zOFF-ban szívesen nézegetnék. 😊

zorrobomber
Belefutottam most ebbe a hírbe:
Blizzard was expecting backlash for Diablo Immortal, but 'not to this degree'

Futólag említi hogy az általuk használt control method általános keleten... namármost ahogy most tapasztaltam, nem csak hogy ez általános, hanem a mobil gaming is... elképesztő mértékben. Rendben, a Wechat is nagyon pörög, tény, de hihetetlen volt azt látni, hogy az 5 éve (amikor legutóbb voltam Kínában) még bőszen csetező kínaiak szép lassan átváltottak a mobil gaming-re, de nem kicsit! Nem az itthon látható kósza nerd nyomkod csak, hanem a lányok is, felnőttek, gyerekek! Az 5 éves kissrác kezében úgy lógott a telefon, mint nálunk a menő vállalkozóéban.
És a mobil gaming gondolom nagyon nem kell mondani, hogy nem ugyanaz mint itthon. Komplex RPG-k, MMORPG-k, mindez a metróban, buszon, stb.
Saját lőtt kép, ezt mára megtanultam hogy simán pofán lehet fotózni őket, nem zavartatják magukat 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Az Unchartedek esetében magam is tapasztaltam (PSN Now for PC, sponsored by DarkSector) - és ott valóban az 1. rész volt a legnehezebb, ilyen szempontból (is - mert ott volt ugye a controller-el egyensúlyozás is), a többit szinte örömmel, mosolyogva játszottam végig, én is Easy-n, mert sztorira összpontosítottam, még úgyis, hogy videókból ismertem.

A célzás szokható, Uncharted 1-3ban nincs autoaim, a végére már egész jó voltam benne. Easyn természetesen. 😊 Amiben meg van ott természetesen instant autoaim bekapcs és nincs több probléma. Ettől függetlenül minden amiben kicsit is célozni kell és van PC-re azt ott veszem.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.11.05. 13:38:02

Why so serious?

Jó szórakozást! Az úgy van, h mivel a dobozos játékok nincsenek fiókhoz kötve, így ha úgy szerzel meg egy játékot, akkor a digitális verziót nem kapod meg. Tulajdonképpen azt külön meg tudod venni a PSN store-ból. A legtöbb játék esetében feltelepíti egy részét a lemezről, aztán már játszható a játék, miközben települ a maradék. A RDR2 esetében azonban nem így van. Két lemezes és mindkettőről teljesen fel kell telepítenie, mielőtt elkezdhetnéd játszani. A lemeznek pedig mindig benne kell lennie a konzolban, de tulajdonképpen csak azért, h ne használhassa ugyanazt a példányt egyszerre két ember. Szóval olvassa a lemezt a játék elindulásakor, de utána elhallgat és minden a HDD-ről megy minden dobozos játék esetében.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.05. 13:28:52
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//Engem még mindig a megjelenítő tart vissza -- meg egy kicsit a célzás is.

Seth
Ha lemezen van meg,akkor nem kapod meg automatikusan a digitális változatot, szóval nem, nem lehet letölteni. Lemezről kb 1óra lesz, 2 lemezen terpeszkedik

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Tegnap tök véletlenül belefutottam egy villámakcióba a Media Markt-ban, a PS4pro + RDR2 pakk 135 ezerért, már amúgy is remegett az ujjam a ravaszon, és ennek nem tudtam ellenállni, szóval a gépfejlesztés csúszik jövőre 😊. Viszont mákom volt, mert két perccel azután, hogy lecsaptam rá, már elfogyott a készlet, azért is nem osztottam meg itt akkor. Ma megyek érte.

Kérdés, mennyi idő alatt installálódik a Red Dead 2? 😊 Muszáj lemezzel vacakolni, vagy tölteni is lehet, illetve teljes sávszéllel tudja szedni? 500 Mbit-es netem van, általában egy átlagos méretű (kb 50 gigás ) játék lejön 1, 1.5 óra alatt.

Shep
Nekem minden, de úgy 6 óra játék után kezdek belejönni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Jah, legalább reális. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgymeg, baszódjanak meg, hogy így elkúrták....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.04. 18:07:25

IMYke2.0.0.0
DE legalább "reális" 😊))

//Mármint, hogy elő akarja venni és van animáció, és az is, hogy szarrá lőnek közben.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.04. 17:47:55

3Error
Én tuti gyári hibás vagyok, de mindig "beletörik" a kezem a kontrolleres irányításba... Képtelen vagyok megszokni. Valahogy a finom joy-ok és a (hozzájuk képest) kemény, nagy gombok párosítása számomra fura. Bár amúgy is hülye vagyok, mert Orbwaver-t és sok gombos SS egeret használok már sok éve. (sok év = előttük Nostromo + RAT MMO volt)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Egyetlen controlleres FPS/TPS-t végigtolsz tisztességgel és rendben is leszel. Anno nekem az első ilyen igazán nagy pofánverés a Gears of War 2 volt X360-on. Annak az elejében eléggé szenvedtem, de aztán belejöttem és utána már bármilyen konzolos FPS-ben remek voltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A grafika elég kellemes, a hangulat, zenék, is adják. Nekem a srác kissé súlytalan arc, meg maga a gameplay mechanika is nagyon oldschool, DE pontosan ettől élvezem, hogy classic. Egy csomószor halok meg, trial & error gyakran, de mégis jó. Igazából tárgyak keresése, A-ból B-be elvitele, meg dögök kerülgetése/ölése az egész, de mégis működik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem vonják vissza, te azt mindig előre kifizeted. Majd az utána következőt nem kapod már meg.

lalakov
Az rendben van, de a következő havi előre odaadott játékok kulcsát visszavonják vagy nem?
IMYke2.0.0.0
Bármikor lemondhatod. Én úgy tudom.

lalakov
A Humble Monthly-nál a következő év kifizetésénél nem adnak kedvezményt, ugye? Mert akkor lemondom és hátha lesz Karácsonykor újra valamilyen akció rá. Illetve, ha lemondom, akkor mi lesz az előre megkapott játékokkal?
Voltan
A körülményes célzáson kívül mi a baj az irányítással?

Atisz
Abszolút konzol mentes, csupán let's play nézős vélemény:

Mind a 2 jónak tűnik (annyira nem, hogy rohanjak konzolt venni, de ígéretes, a western környezet meg számomra + pont), de az 1. rész tényleg sokkal jobb sztoriban és cselekményben, míg a 2. inkább egy GTA 3/4/5 féle kifinomultabb open-world környezetet biztosít, a történet rovására.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ha jól emlékszem a 33 MHz-es 486-osnál csak a legnagyobb kép (amikor teljesen eltűnt a keret/HUD és vele együtt pár infó is) okozott némi lelassulást.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az, a földre való letétel akkor is gáz, ha jelzi a térkép a dolgokat. Ráadásul ha egymásra teszel pác cuccot, akkor elég körülményes a felszedegetés. Arról nem is beszélve, hogy a így állandóan vissza kell menni 1-1 helyszínre, amit "jobb" esetben csak újabb szörnyek népesítenek be, rosszabb esetben nem is lehet visszamenni (ez utóbbi mondjuk nem sűrűn fordul elő - szinte csak a kisiklott vonatra nem tudsz visszamenni, érthető okokból).

De minden egyébben jobb a Resi 0. A grafikáról nem is beszélve, nézd meg milyen tűélesek a hátterek, a Resi 1 playstation 1-et megidéző pixeles, fakó felbontásához képest.