Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
If you installed the 4k texture DLC, go and uncheck the box in the DLC area on your library page, then uninstall the game completely. Reinstall the game, making sure that the DLC isn't getting installed too (Game + DLC = 42GB, so you'll notice). Start the game, set as fullscreen in the graphics setting, with all your other settings how you like them. Load a save or start a new game, and you should be audio stuttering-free. Just disabling the 4k textures but leaving them installed didn't work for me, but this did for some reason.
Of course you can't use the 4k textures witht his solution, but there really isn't that much of a difference anyway (and I actually prefer the color better without the 4k textures enabled). I know it's not ideal, but I hope it works for people. Now back to enjoying this great game."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legjobb ebben a kategóriában. Messze a legigényesebb darab ami létezik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aha... 5 pályát toltam le úgy, hogy abból 2x örömmel kezdtem újra egy pályát. Megint megcsinálták. Megint zseniális cuccot alkottak. Szemetek :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mega Man 11 : az én személyes kedvencem a GBA-s Zero széria,fasza iparos munka lett a tizenegy de valahogy mégsem nem nagyon adja :/ Inkább egy casualizált (van ilyen szó?) reboot mintsem folytatás.
Állítólag patcheltek rajta ezt és azt, de az átvezetőket például biztosan nem nyomták fel glorious sixty FPS-re.
Community beszélgetések között --- nem emlékszem már --- mintha írtak volna megoldást a hangra/beszaggatásra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mivel én ebben a kategóriában HC vagyok (khmm...béna de lelkes) nem szeretem az úgymond "euroshmup" lövöldéket de ez...ARANY! Itt tényleg mindenki megtalálja a számítását,a buff rendszer pl nagyon fun. RPG,Bullet Hell,RNG + izé 😄
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.11.09. 17:41:55
Végre ellenállhatatlan áron! 4.99€! Sajnos ez szerintem a bundlis lét előjele, de ájdontker' megvettem kártyapénzből.
Akinek megvan a korábbi rész az Annyversary, annak picit még olcsóbb, 4.49€, ha a bundle-t választja.
Amúgy pedig a bundle csomag 5.38€ ami best buy ezért a két atomjó shoot 'em up címért!
Feltétlenül annak is ajánlott, aki csak úgy ellövöldözne benne egy keveset, mert abszolút casual friendly, de aki akar az nagyon is tud benne hardcore lenni! Rendkívül jól balanszolt, tényleg mindenki bátran tegyen vele egy próbált, ha kicsit is közel áll hozzá a csodás graf, zenék és a remek gameplay.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amúgy viccen kívül, mindig mondtam nem veletek a játékosokkal van bajom, bármikor, bármi van, szóljatok, és alkalmazkodok, vagy igyekszem legalábbis.
Én megértek másokat, lehet velem beszélni, mindenrl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.08. 18:28:49
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hát nézzétek a jó oldalát, voltam már ettől szókimondóbb is néha. 😄
De szerintem érzi, vagy érezte mindenki, hogy én mint a nyugodt játékos nagykövet, agyrákot diagnosztizálok magamon, ott az nem kis csipp-csupp mérgelődés, hanem a házat le tudnám bontani egy kis klapáccsla ilyenkor kb.
Mert ha tudnám, hogy béna vaagyok, vagy valami, akkor oké, de látom hogy bugos a cucc, nincs normálisan visszaellenpprizve.
Most fognak egy javítását kiadni pl, mert vannak karakterek, akik konkrétan eltünnek a játékban a helyükről és ez álltal elesel bizonyos dolgoktól, csevegésektől, jelentektől, neadjisten feladatoktól.
Egy City Interaktive, még oké hogy így ad ki valamit, de a Rockstar?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.08. 18:25:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Eddig azért nem vettem meg, mert féltem, hogy lesz egy Complete aztán szokás szerint majd az alapjáték ára leesik a nullába a DLC-k meg a Complete meg lesz egy vagyon.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha azt mondod: Mocsok Valve. Azzal már van, ha azt írod mocsok Víz Elek és történetesen Elek ide is írogat.
A cégek iránti idetolt düh/ellenszenv soha nem olyan valódi, mint azt az ember IRL gondolja... ezek költői túlzások. Nyilván a Valve-t is szeretjük a Portal 1-2 és a Half Life 1-2 + Ep 1-2 miatt, de rohadjanak meg amiért.......
Aki az ilyeneket félreérti, személyes sértésnek érzi, az legyen a saját kínja.
"A bejelentés nyomán Hajime Tabata viszont közölte, hogy elhagyja a Square Enixet, a kiadó törölte a Final Fantasy XV készülő utolsó DLC-jét."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
akkor ez nem őgy van hogy 9+1=10 és ezt osztom 2-vel...
Hanem van amikor órákig szenvedsz, és semmi remény, aztán pár órát meg örülsz, és egyik nem feledteti, vagy enyhíti a másikat, csak felváltja egy ideig.
Miaz a szó hogy picit meg, hogy távol áll a játék az agyráktól?
Nekem, azaz nekem nem picit agyrák a játék eme felsorolt pár eleme, hanem játszhatatlan és élvezhetetlen. A jatékról meg nem mondhatjuk hogy kompletten agyrák, de nem is bagatelizálható el.
Ez nem olyan, hogy mert 3 eleme szar, akkor a többi jó, és vonsz egy átlagot.
Ez max papíron működik.
A gyakorlatban meg van agyrák része, meg nem agyrák része, és mivel ezt te gyakorlatban külön éled meg, ezért külön kell kezelni.
Ha érted mire gondolok.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Akkor ezek szerint vannak akik félreértették, amiket írtam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.07. 20:45:41
Nem is egyetérteni kell ezekkel, ahogy nekemsem fordítva mas panaszokkal, csak elfogadni.
Természetesen ezek nem arról szólnak, hogy egymast bárki meggyőzze, ettől még mindenki a saját szubjektív tapasztalatát fogja számba venni, de lehet néha bizonyos kritikákból építkezni.
Meg hat érted, itt azért kapok mert az itteni jatékokkal van bajom, máshol azért mert ezeket a konzolos jatékokat dícsérem vagy kiállok valami mellett. Nem tudsz olyat mondani sehol, amivel mindenki egyetért, és ez így a jó, nem is ke, hálisten különböznek a játékosok egymastól, ahogy az izlésvilágunk is. 😊
Ez is mutatja, ha kell a szeretett jatékaimról is szívbaj nélkül megmondom ha valami nem tetszik.
Csak a hype miatt semmit nem védek meg vagy dícsérek meg, csak úgy.
Nekem lenne az utolsó okom többekközt hogy feleslegesen rrosszakat mondjak erről a jatékról, ugy
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.07. 19:15:08
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.07. 18:21:21
Tesztelek aztán kiderül 😮
Mostanában a nograf stimmel, az indie nem, mert egy Sega címmel játszok szinte kizárólag: FM 16
Gyerek mellett ideális, nem realtime, bármikor le lehet huppanni mellé 1-2 percre is, nem ordítanak a hangszórók, és simán megy ablakban.
Ja látom... lenyitva válaszokat nem tiltja a usert. Fúúú nagyon ráér, adjatok neki valami nograf indieszart oszt' haladjunk tovább <#vigyor>#vigyor>
Szerintem 20.000 Ft-ért abszolút jogos, hogy DarkSectornak elvárásai vannak az RDR2-vel kapcsolatban.
Ahogy én látom ez az RDR 2 egy csodálatos second life szim. lett western környezetben, de mint játék? Közepes. Ettől függetlenül akinek a second life életérzés bejön, annak nyilván must "play".
Persze, hogy érdekel engem is... pre-orderelni akartam, de megvárom míg mások lebétázzák, 10k-ért veszem majd a teljes felpathcelt verzát fél év múlva.
Nagy plusz pedig mindenkinek, aki véleményt nyilvánít arról, ha nem tetszik neki egy termék amiért fizetett! Csak így tovább, de ne csak az SG-n tessék morogni, hanem a R* fórumain is... ja, hogy ott a kritikát nem bírják és azonnal jön a ban a userre.
Igen, ez aztán az érett eladói gondolkodás... mert tévedés ne essék: Ők ott eladnak.
//Szerk. és hint: én nem érzem magam annak. Többször értek vele egyet, mint nem, de utóbbira is volt már nem is egyszer példa az elmúlt sok-sok év során.
//S nem szabad elmenni az mellett a tény mellett sem, hogy az értékrendünk is nagyjából azonos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.07. 14:53:30