Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Jó a pre-order, előbb játszhatsz, ha neked megér ennyit, akkor nem jársz szarul.
nem kell ezekkel foglalkozni, mert mindig minden csak olcsóbb lesz, ez eddig is így volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Hát igen... no pre-order. Megtanultam sok életre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezzel én is igy vagyok. A Warcraft 3 óta nem igazán láttam tőlük ütős játékot. Nah jó, a Starcraft 2 sztem nem volt rossz, sőt! Bár nem volt annyira lehengerlő a hatása, mint a Warcraftnak, és ez nem csak azért volt, mert azóta az én igényeim is kicsit magasabbra másztak. Emlékszem még a Warcraft 1 borzalmas irányithatóságára, amin a 2-re sem csiszoltak túl sokat. A Diablo nekem kimaradt, a 2 pedig pár óra után mélyen belém véste, hogy ez nem is volt olyan nagy veszteség. Kipróbáltam a HotS-t is... aha, hát a MOBA sem az én műfajom. Ettől függetlenül egyik játékukat sem fogom fikázni, legalább is amikkel nem játszottam. És a poén, hogy a Sacred pl tetszett, sőt, pár éve még Drakensangoztam is, de ez a Diablo... Hagyjuk is. A WoW sem csigázott fel és néhány gyors próba (Wildstar, NWO) után konstatáltam, hogy egyelőre az MMORPG-k sem fognak bevonzani. Ironikus, hogy a Warcraft 3 által teremtett világot egyre jobban elsz@rták a WoW-ban. És kicsit ezt éreztem most a SC2-ben is. Az, hogy az átvezetőkben nem igazán van konkurenciájuk... szerintem nyugodtan mondhatom, hogy tény. Szintén ironikus, hogy anno a Dawn of War introja nagyon ott volt, aztán minden résszel csak romlott (drasztikusan) a minőség, amit a DoW2-ben ismét sikerült hozni, és ennyi. Nem hogy átvezetőt, még introt vagy Trélert sem képesek csinálni. A DoW 3-ét is többször megnéztem, nem rossz de... kicsit olyan "dobjunk össze gyorsan valami Warhammerest" érzése van. Szóval igazából talán túl kevés játékkal játszottam ahhoz, hogy ténylegesen megitélhessem a minőséget, de amivel játszottam (kivéve a Dio 2-t) az azért ott volt. Szépen néztek ki, a kampány jól volt felépitve mind történetben, mind nehézségben. Mindegyikben éreztem, hogy ott a kihivás, nem adja magát könnyen a játék és ha hibáztam, azt ki is használta, de nem kellett vért pisálnom, a nehézség sztem nem volt ingadozó. És nagyon bugokra sem emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.11.26. 23:51:06
IMYke2.0.0.0
Uplay-re, Amazonról: 8500 Ft-ért "Assassin's Creed: Origins - GOLD"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Na bumm, ebből látszik mennyit Diablo 3-aztam 😊

#303727 Na igen, nekem az volt az első nagy csalódás velük kapcsolatban. Az a baj, hogy a Warcraft 3-at leszámítva nem is ért pozitív benyomás Blizzard játékkal kapcsolatban. A WoW elment a "fejés" kategória irányába, a Starcraft 2 meg számomra egyértelmű visszalépés a WC3 után...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

oreg vagyok mar, rossz is a memoriam plusz netem sem volt 2000ben meg szoval hiszek neked abszolut 😊 csak a faszan adnak ki mindent kapcsan rohogtem egybol hangosan egyet 😊
IMYke2.0.0.0
Diablo 2 sem volt száz százalékos 2000-ben. Csak az ugye nem volt "online only", így nem volt látványos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Az, hogy kész állapotban adják ki a játékaikat (nem fagynak, nem dobnak ki változatos hibaüzenetek kíséretében a desktopra)" hahaha, Dio3 start megvan? 😄
Nem kötekedés de nyilván nem lehet megmagyarázni. Vagy tetszenek a játékaik, vagy nem. Ha nem tetszenek akkor magyarázhatom én reggelig mitől nagyszerű játék mondjuk a StarCraft 2. De gondolom attól, hogy az ő RTSeiket bármikor képes vagyok újra játszani. Az izometrikus nézetű ütömvágom játékokat meg kb 20 perc után szoktam megunni, a Diablo 3 részében meg benne van sokszáz órám.
WoW-ról meg Overwatch-ról nem tudok nyilatkozni, sose próbáltam egyiket se.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Az a "Blizzard minőség" ha létezett is, manapság már nincs, és a jelek szerint már sosem lesz.

Atisz
Nem kötekedni akarok (bár annak fog tűnni 😊), de már annyi embertől hallottam, hogy meg kell, hogy kérdezzem: mi az a Blizzard minőség?

Az, hogy kész állapotban adják ki a játékaikat (nem fagynak, nem dobnak ki változatos hibaüzenetek kíséretében a desktopra), aminek tulajdonképpen természetesnek kéne lenni és nagyrészt csak a többi kiadó felelőssége, hogy ez egyáltalán érdem; vagy az, hogy jók az átvezető animációk (ami részemről egy plusz, de egyáltalán nem egy jelentős dolog) a játékaikban?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez annyira igaz, hogy a Dragon Age Origins Ultimate Edition-t még 4 GBP-ért vettem az angol amazonon.

És ahelyett, hogy kárörvendenék, természetesen jogosnak tartom a felháborodásodat.

grebber
Amazonon szokott lenni Complete is 9.99$-ért.... Bár nem néztem utána mi pluszt ad

Next PC upgrade: 2022

Ohh...én a 60as kategóriára emlékeztem,mégis csak EA,5 dolcsit viszont bőven megér 😊
Tinman
+1 én is belefutottam, dettó u.e. a gondom, de az Activision-féle szarokra már csak legyintek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Engem még az zavart, hogy a megbukott TTG játékok semmilyen leárazást nem kaptak. pedig bezártak, reméltem, egy 10 eurós packban 😄 Na de hátha lesz valami karácsonykor

Nem úgy szokás, hogy fillérekért hozzánk vágják ilyenkor a játékokat?! 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.11.26. 13:59:13

Ha már itt tartunk, azért a Beth is feszegeti a határokat. És tegnap felnéztem a Battlenet-re is. Még anno dobozosan megvettem a Starcraft II első és második kampányát. Lassan időszerű lenne beszerezni az utolsót is, de... Kezdjük azzal, hogy ők egy játékot adtak el három darabban. Már ez ejnye bejnye. De oké, mondjuk azt, hogy nem kevés munkát toltak bele, és hát ugye Blizz minőség. Aztán nézem a Shopban... kampány bundle. És ennyi. Vagy megveszed egybe a hármat, vagy nem lesz teljes SC 2-d, esetleg el lehet menni megvenni azt is dobozosan. Mert külön a harmadik részt nem lehet megvenni. Kösz szépen!
Tinman
Wrong hole :-(

kigyi
Óó a fene vinné el az AMD-t oda ahova most gondolom........
Adott egy gép tökéletesen működött majd egy fagyás és nincs kép. No nézzük bekapcs tényleg nincs kép ventik mennek a billentyűzet num lock világít egy idő után a HDD visszejlző led villog bootol, de kép nincs. VGA kivesz integrált-al semmi. Másik VGA berak semmi. Akkor hát alaplap csere, de nem így sincs kép, de bootol ugyanúgy a windows 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2018.11.26. 11:24:31

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Azért nem próbáltam mert, van hozzá egy gyűjtői "fóliás" magyar nyelvű könyvem. A dobozos cuccaim eladásakor gondolom, így egyben majd vonzóbb lesz :-)

A többi játék is máshonnan full digitálisban lett újra megvéve korábban.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.26. 08:48:42

Prince23
Ez egy régi EA DLC politika, kár ezen buslakodni, vagy vergödni, aki akarja, az ugy is megvette vagy megveszi külön-külön akár. Viszont valóban szánalmas, hogy nem tudták definiálni a kiadást egy Defintive Editionbe mondjuk. Ez a dlc politika, pont a Battlefield 1 és a SW Battlefronttal szünt meg. BF 5höz sem lesznek ilyen season passok.

Más:
Szerencsére a SW BF 2 tartalmai ingyenesek, de korántsem annyi content jön ki, mint mondjuk tervezték azt Season Pass modellel anno réges rég. Originen szerintem most meg is éri bezsákolni. Basickel sikerült 13 euroért megvenni, szerintem annyit nagyon is ér.

SW Battlefront 2

Meg kellett volna ennie az Originnek a dobozos Awakening kulcsát. Nem próbáltad?

Szerk.: a ME2 DLC-i meg túlértékeltek, de nem hagynám ki őket. A DAO-é többnyire gyengék.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.11.25. 22:56:52
Tinman
Ha már...

Mass Effect: Andromeda

8.54 Euro, tudtommal best price ever.

Az összes DLC hozzá vagy multiplayer hulladék, vagy skin/fegyó DLC.

darkSectorxxx
erre adom a pontot, de máshol is előferdül ilyen.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Amit Dragon Age és Mass Effect ügyben még mindig fenntartanak, az vérlázító konkrétan. Teljesen elmebetegek.

Tinman
Az azért a szánalomtenger egy komoly szintje, amikor 2 db. cuccot akarsz venni tőlük és 2x kell az egész vásárlási procedúrát megjátszani, mert a a digitális "kosárba" csak 1 termék fér el. Gondolom ilyen kis SPAR-os piros műanyag kosár, ezek meg nagy termékek, több kilósak és azért nem férnek el az egyesek meg a nullák a kosárba, csak egyszerre 1 adat. Pathetic as fck!

darkSectorxxx
Igen erre doa kell figyelni, hogy sokszor egy BUNDLE sokkal olcsóbb m int akár a Bundle egy eleme külön!

A többit nem tudtam követni, de nem azért mert te hibáztál, hanem mert agyfasz ez a rendszer hogy ilyen kiadás meg olyan kiadás, fingsincs melyik mit tartalmaz, melyik ami mindent tartalmaz...stbs

Tinman
Electronic Arts Origin DLC mizéria, avagy életem legundorítóbb mocska. Sztori mód ON.

Az ÖSSZES Mass Effect (Andromeda kivétel!) és Dragon Age részt gyakorlatilag Pre-Order vettem. Valamelyik rendelésem mellé még sok éve 1600 Bioware Pont is járt, akkor fel is töltöttem vele az egyenlegem, szerencsére nem járt le, most jól jött.

1. Dragon Age Origins - Az összes DLC már megvolt korábbról, kivéve a Dragon Age: Awakening-et, holott azt is Day1 vettem, de digitálisban nem volt meg. Az Awakening most 4.99 € ezeknél a retkeknél (9.99€-ról LOL!), de szerencsére Kinguin-on olcsóbb volt, ott ráadásul maradt még korábbról 1.2€ wallet + allkeyshop3 kupon és mindjárt csak 1.97€ volt a teljessé tétel, holott tudom én jól, hogy a Dragon Age Origins Ultimate meg dettó 4.99€ agyhalottaknál, de nekem most a legkevesebb kiadással járó megoldás kellett, így is elég pénzt láttak tőlem már -.-
(Steam-en is vihető jelenleg 4.99€ az Ultimate, de volt bundlis is régebben.)

Jöhetne a kérdés, hogy miért volt fontos Originre a teljes? Mert Steam-en tudtommal nincs benne magyar nyelv. Az Origines tartalmazza. Not a big deal, de a fenti 1.97€-t úgy gondoltam megéri.

- The Stone Prisoner - sztori
- Leliana's Song - sztori
- Dragon Age: Origins - Awakening - sztori
- Feastday Pranks - semmi extra, item téma
- Witch Hunt - sztori
- The Darkspawn Chronicles - sztori
- Feastday Gifts - semmi extra, item téma
- Return to Ostagar - sztori
- Golems Of Amgarrak - sztori
- Warden's Keep - sztori

Jól látható, hogy az EA gerinctelensége már itt kezdett durván beindulni. Ezeket a DLC-ket 2017 végén tették csak be egy DLC Bundle alá 25€-s áron, ami most 50%-ban van még 12.5€-ért. Miközben szürkében az Ultimate-et meg 4.99€-ért árulják. WTF?????????

2. Dragon Age II - Furcsa módon nekem az alapjátékhoz a The Exiled Prince és a The Black Emprioum jártak. Fogalmam sincs miért, talán a pre-order miatt. De akkor se volt teljes, látható, hogy a Legacy és a Mark of The ASSassin hiányoztak. Nem a világ legjobb boltja 800 bioware pontért megvenni egyiket, majd 800 pontért a másikat, de NEM akartam én erre a lehető legszükségesebb minimunál többet költeni, így a NAGYON sok éve free kapott 1600 bioware pontom (2x10€-t ér!!!) el is csattintottam ezekre, hogy végre teljesen legyen a kép. Nincs belőle GOTY vagy Ultimate kiadás, lehet perkálni a DLC-kért -.-

- The Exiled Prince - sztori
- Legacy - sztori
- Mark of the Assassin - sztori
- The Black Emporium - bolt
- Blood Dragon Armor set - who cares kategória, de ez is FREE
- Ser Isaac’s Armor set - idonker', de FREE
- Dragon Age II Bioware Signature Edition - itemek, armorok, leszarandó, de FREE
- Dragon Age II armory bundle - itemek, fegyók, nem számít
- All- Class Item Pack - szeméthalom, vedd meg 400 Bioware pontért
- All- Class Item Pack II - a szeméthalom visszavág, vedd meg 400 Bioware pontért
- High Resolution Texture Pack - ez is FREE mindenkinek
- Dragon Age II soundtrack - meh... de legalább FREE

3. Dragon Age: Inquisition - Nagy szerencse, hogy ebből a fullos pakk Dragon Age Inquisition GOTY néven a game.co.uk jóvoltából, 2016. november végén, mindössze £5.00-ért vihető volt! Jelenleg 8€-ért kér érte a rohadék EA.

4. Mass Effect 1 - Érdekes helyzet, mert a Steam-es verza nem tartalmazza a Bring Down The Sky és a felejthető PINnAcle Station DLC-ket. Ezeket az Origines Mass Effect Trilogy tartalmazza, ami a 3 alapjátékon kívül KIZÁRÓLAG csak az 1. rész előbb említett 2 DLC-jét tartalmazza, most "akciósan" csak 20€ áron, a 2. és 3. részhez semmi sztori DLC-t nem foglal magában! De tudom fokozni! Az Originen kapható Mass Effect 1 alapjáték ismét csak nem tartalmazza a fenti 2 DLC-t, sőt semmilyen egyéb módot nem is adnak rá a Trilogy megvásárlásán kívül!

Remélem okádtok már, mert nekem már az is visszajött, amit a kutyám fél éve elkapart a bokor alatt <#ticking>

5. Mass Effect 2 DLC bundle - 4.090 Ft-ot vontak a retkek.

- Kasumi – Stolen Memory - sztori
- Overlord - sztori
- Lair of the Shadow Broker - sztor - NEM kompatibilis a magyar verzával!i
- Arrival - sztori - NEM kompatibilis a magyar verzával!

Cerberus Network tartalom:

- Normandy Crash Site - FREE
- Zaeed – The Price of Revenge - FREE
- Firewalker Pack - FREE
- Cerberus Weapon and Armor pack - FREE
- Arc Projector heavy weapon - FREE

NEM free:

- Aegis Pack – fegyó, armor
- Equalizer Pack – páncélok
- Firepower Pack – fegyók
- Alternate Appearance Pack 1 – skin DLC
- Alternate Appearance Pack 2 - skin DLC
- Collectors’ Weapon and Armor pack – armor, fegyó

Spec. ügy:

- Terminus Weapon and Armor pack – armor/fegyó preorder esetén járt, a DLC bundle term. ezt is tartalmazza
- Mass Effect 2 promo bundle – Dr. Pepper-féle akcióban volt 3 cucc, alapvetően armorok
- Blood Dragon Armor - Dragon Age: Origins tulajoknak jár free
- Mass Effect 2: Soundtrack - free
- Mass Effect 2 Making of Documentary - fre
- Mass Effect 2: Genesis digital comic - free
- Mass Effect 2: Digital art book - free

Gyakorlatilag itt már elszabadult a pokol! A játék darabokban került kiárusításra, csodálom, hogy koton és mosópor promóba nem szórták. Azt hiszem ez valahol a játékipar mocsarának legmélye, nem nagyon van innen már lejjebb gyerekek!<#gonosz3>

Slusszpoén, hogy a fenti sztori DLC-ket a szaGma piedesztálra emelte és abszolút javasolta a megvásárlásukat. No comment.

6. Mass Effect 3 DLC bundle - 4.911 Ft-ot vontak a retkek.

- From Ashes - sztori
- Leviathan - sztori
- Omega - sztori
- Citadel - sztori
- Mass Effect 3 Extended Cut ending - free - Ez ugye a tényleges befejezés. Milyen jópofa dolog DLC-ként tolni... anno ezért felforrt a net.

- N7 Collector’s Edition Pack – tárgyak és egyebek
- N7 Warfare Gear – fegyó/armor
- Firefight Pack – fegyók
- Groundside Resistance Pack – dettó
- Alternate Appearance Pack – skin
- Mass Effect 3 soundtrack - free
• Mass Effect 3 digital art book - free
• Mass Effect Genesis 2 digital comic - free
• Mass Effect Trilogy exclusive art - free

Zárszóként annyit, hogy ennél undorítóbb húzást amit ezek műveltek ezekkel a nagy nevekkel, az kb. példátlan. Szinte szétforgácsolták a játékokat és abszolút sportot kezdtek űzni abból, hogy össze kellett legózni a termékeiket, persze méregdrágán!

És itt nem azzal van a fő baj, hogy jaj, fizetni kell a DLC-ért. Nem. Itt egyrészt a felforgácsolás, a többszörös megtévesztés, a most is zajló félrevezetéssel és persze magával a DLC árazásával van komoly gond, mert itt 1-1 sztori DLC-ért ezek úgy elkértek 800 - 1200 Bioware pontot (10-15 EURO!!!), mint a huzat!

Az ÖSSZES cégre/kiadóra jellemző, hogy idővel jönnek a GOLD, GOTY kiadások és szépen egyben megveheted az egész kalandot. Nem is számít, hogy ezek aztán 40 vagy éppen 60 eurok, mert teljes, többnyire már rég bugmentesített terméket kapsz a pénzedért. De az EA az nem ilyen... még most is szó nélkül eldják neked a Dragon Age Origins DLC Bundle-t 12.5€-ért, miközben a saját shopjukban ott van az Ultimate 4.99€ áron! Abszolút a vásárló megtévesztése... iszonyúan el kéne bánni velük, mert sok szarházi kiadó létezik a Földön, de ők olyan szintre vitték a gerinctelenséget, hogy az már egy külön műfaj!

Rohadj meg EA!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.25. 22:42:16

IMYke2.0.0.0
Saját képek, saját profilokról, saját kliensekről.

Tudom én, és el is fogadom, hogy baromi sok meló lenne néhány plusz dolgot belekódolni a szar klienseikbe (még ha azok "csak" a játékaik eladására és a vásárlók általi elindításokra is van kitalálva...) (Nem, nem fogadom el!)

* Battle.net --- majdnem minden ott van, csak épp az érdekesebb infók nem:

* Uplay --- itt már azért van "Achievements" menüpont, plusz kattintásért... de további infók, például játékórák: nem

* A majdnem mindenki által utál EA Origin kliensébe érdekes módon bele tudták kódolni a figyelést --- ott is van jobb oldalon a játékóra. Igaz, náluk meg minden más van jól eldugva.

//szerk.: Epic meg más hasonló kliens egyelőre nincs telepítve, azokról nem tudok nyilatkozni.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.25. 22:07:30

Igen, ezt én is néztem tágra nyitott szemekkel, hogy az Origin-nek konkrétan nincsen kosara. Hogy ha egy ilyen alapvető bolti funkciót nem képesek normálisan megcsinálni a saját kliensükben, akkor mi vegyen rá engem arra, hogy mondjuk Origin-re vegyem meg a Witcher 3-at vagy az Assassin's Creed-et. (Ubisoft játékoknál amúgy is szívás hogy a Uplay mindenféleképpen kell, ha Steam-ről, ha Origin-ről lettek vásárolva)

Sokan szidják a Uplay-t (joggal), de szerintem még mindig az Origin a legszarabb az összes közül. Azt a mérhetetlen lassúságot...és emellett egyáltalán nem praktikusra lett megtervezve.

A Uplay nem a legjobb, de az legalább gyors és egyszerű, az achievementek pedig átláthatóak.

Battle.net: Nem egy nagy valami, de nem is akar nagy lenni. Szimpla launcher a Blizzard, illetve egy jó ideje az Activision játékokhoz. Működik és ennyi. Nekem sok bajom nem volt vele.

A GOG Galaxy egy icipicit ellent mond a CD Projektesek elveinek. Mióta megjelent ez a kliens, azóta csak a Witcher 3 játékuk jelent meg rá, de az még probléma nélkül játszható DRM-védelem nélkül, lemezről telepítve (kivéve a Gwent-et, ahhoz már muszáj használni a Galaxy-t). De mindegy is, a lényeg az, hogy ez is teszi a dolgát. Méri a játékidőt, szépen mutatja az achievementeket, feldob a játékhoz kapcsolódó híreket és a beleépített store is gyorsan működik.

A Bethesda klienséről nem tudok nyilatkozni, sose használtam még (remélem nem is fogom).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.11.25. 21:33:20

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Ja ez a PSN se tudja. Tolod 240 órát xy címmel, ha a ingame nem számolja, kapsz egy ÍJ kártyát. Tényleg nem tudom ki programozza le ezeket, de nekem ez teljes agyhalál.

IMYke2.0.0.0
Engem az "idegesít" (tessék jól érteni -- azaz, nem tombolok, de na), hogy sem a Battle-net, sem a Uplay kliens nem lök nekem olyan infót a játékaimról például, hogy mennyit játszottam adott címmel, ha vannak öcsik, nem elől mutatja, hanem eldugva stb.

Tinman
Your already have 12 games in this order. - mondja az ORIGIN a Mass Effect 2 DLC pakk vásárlásakor. Rendben. Melyek azok?

Nem tudni. Nem írja ki.

Nem hiszem el gyerekek, hogy 2018 végén még mindig itt tartunk. Ki a tököm programozza le ezeket a GUI-kat? Azt értem, hogy a Steam felületét szomáliai gyerekrabszolgák, de az Origin GUI-t is?

darkSectorxxx
Neked jó lehetett akkor a denevér nehéz fokon.

darkSectorxxx
Ez még fixkamerás játék, cska 4. rész volt 3rd

darkSectorxxx
Nekem tetszettek. 😊

Atisz
Kiszámíthatóak, semmi gond nem volt velük még nehezebb fokozaton sem. Szerintem meg éppen a "kígyó a kamrában" a RE széria mélypontja 😊

Atisz
A szigonypuska/felvonó/akármi (ami 2 inv helyet is elfoglal)... ne is mondd, mennyit szívtam miatta. Sajnos kulcs tárgy, tehát gyakorlatilag (majdnem) a végéig ragaszkodni kell hozzá.

Ez a hiba azonban (inv. láda ide vagy oda) az össze pre-gen RE részben jelen van és kár ezért a 0-t ekézni (ami szerintem jobb, mint az 1. rész). Az 1. és 2. szerintem abban a tekintetben idegesítőbb, hogy ha nem végigjátszás szerint haladsz, olyan mennyiségű szörnyet dob a játék a nyakadba, hogy a játék végégig nem hevered ki a felhasznált lőszer/gyógynövény pazarlást.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.11.25. 10:34:58

Tinman
Igen, a kamera és a mozgás is kőkori. Tudom RE játék, de sok óra után se tudok átállni arra, hogy futok előre, az előre van, majd vált a kamera és akkor már visszafelé futok. WAT?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.25. 10:05:20

Fpocok
Giant scorpion, giant centipide, giant bat
WOW, micsoda felhozatal egy RE játékban.

Első bossnál olyan szar volt a kamera, hogy nem láttad, ha eltaláltad, mert nem láttad a bosst. A százlábű körbe körbe ment ugyanazon az útvonalon, ennél még a snake is jobb volt az első részben. Denevérnél sem igazán tudtál térben tájékozódni, ráadásul phase 2ban a kis denevéreket célozta be a boss helyett.

Rakás szarok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Jaaa.
Nem tetszettek?

Fpocok
Főboss? Én a többi bossról beszéltem. Az utolsó elfogadható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Néha szar, de én már hozzászoktam pár menet után és akkor már ment a dolog...
De titeket megértelek, ha nem tetszik.

Tinman
Ami nehéz, az állandó értelmetlen, felesleges futkosás pusztán azért mert nulla az inventory mérete. Gondolkodni alig kell benne. Eddig 2 feladvány volt amire azt mondtam, hogy na ez elég jópofa és gondolkodnom kellett. Az semmilyen gondolkodást nem igényel, hogy ó bazmeg, vissza kell mennem 5 percet a területen, mert ott tettem le azt ami a köv. helyre kéne. Ez csak frusztráció, 2 pálcás időhúzás.

Tinman
Abszolút megértem. Tegnap este nem bírtam tovább. Ma újra erőt gyűjtök és futárt játszok... egyszerűen röhej, hogy amerre járok mindig el kell hagynom valamit, mert vannak olyan cuccok, amiket ha letennék az k. visszaütne.

darkSectorxxx
Én imádtam.... 😄

mire gondolsz a főboss-nál?

darkSectorxxx
egyrészt értelek, nehéz. Gondolkodni kell.

De más játékok meg erre építenek....
Nézz meg bármilyen coop játékot.

grebber
5$ szokott lenni... Több mint megérte ennyiért már csak a single player miatt..

Next PC upgrade: 2022

Titanfall 2 szingli letudva (szar szemét módon ellopva) Aki tele van mint a 7es busz,bátran beruházhat...a többiek inkább ne. Lázadtam a Vanquish ára miatt...de az egy orgia ez meg csak egy..khmm...petting.
IMYke2.0.0.0
Unboxing Darksiders 3 Apocalypse Edition

Spoiler (katt a megjelenítéshez)