Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na de ne intézzük el ennyivel: Az ajtó nyitás animációnak korábban volt értelme, hiszen a játék akkor töltikézett.
Nvme SSD-ről, 1080TI-vel, 16 GB rammal, meg i7-el kb. ramdrive-ból tolhatnám a cuccot, tehát totálisan felesleges bele.
Igen ám, de ott karik közötti váltás. Az PC-n nyilván azonnali! Hogy volt ez GameCube-on? Dettó azonnali a váltás! Akkor mi a ráknak kell még mindig a PS1-es ajtónyitós anim? Iszonyat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na most a játékot amikor feltettem a magyarítást én is feltettem, majd 2-3 napig nem indítottam el a játékot. Aztán nekiálltam játszani, és minden angol volt. De úgy volt angol, hogy fel sem fogtam, hogy az. LOL ^^
Aztán itt vagyok lassan a játék legvégén és erre megtudom, hogy angolul játszottam végig a játékot, miközben a magyarítás ezek szerint valamiért mellément (mittomén' rossz elérési út).<#banplz>#banplz>
Na hát igazából ez arra bizonyíték tökéletesen, hogy a Resi 0 nyelvtudás igénye az benne van a játék címében: 0. :-D
Sajna én nagyon túlbiztosítós típus vagyok, ha 2 fegyó nincs nálam, már rosszul érzem magam. A 2 db. kést is a játék felééig hurcoltam, mert szentül hittem, hogy key item, majd biztos azzal nyitok ke egy beszorult ajtót. Oszt' nem :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha jól emlékszem, nem találtam ilyesmit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Életem leghosszabb Resi játéka lesz ez így :-D
Most is bejött a trial&error ezerrel. Egyik boss harc előtt szokásos inventory gonddal küzdöttem. Az hagyj ám, hogy 10 perces sétával megértem áthordani a pálya elejéről a cuccaim az új helyszínre, de utána úgy gondoltam gránát a vetőbe nem fog ártani némi más fajta gránát is, így magammal vittem. Igen ám, de boss harchoz kell egy kulcs, ahhoz kell egy hely. Semmi gond, a kulcs meglelési helyére letettem a gránátokat. Lenyomtam a bosst, könnyebb volt mind gondoltam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd nagy örömmel megyek tovább, de bármerre is járok nem tudok visszamenni oda, ahol a fal feljött és ahol a kulcsot felvettem és ami helyett a gránátokat letettem.
Szóval, reload! De érted?! Akkor is reload kell ebben a zokni game-ben, ha jól megoldod a dolgokat. Fúúúúúú.
Igen... engedjem el azokat a gránátokat, meg lehet oldani nélkülük is a játékot, de miért nehezítsem a dolgom? Nem csalás remélem, hogy azokat a gránátokat akarom, amiket kb. 5 órája cipelgetek magammal, just in case, boss harcokra. -.-
Egyébként annyira nem fos azért, mint Fpocok mondja, de tény, hogy annyira oldschool gondolkodású, hogy az már túlzás. A hangulata és 1-2 feladvány is egész jó, a survivor hangulat megvan, sosincs nálam szinte extra HP regen cucc, mert elhasználom korábban, tehát jó a balance. A boss harcok valóban nem epikusak, de annak idején GameCube-on ez nagyon is odavághatott, boldogan toltam volna.
Az item managmentről írtam, az teljesen száni és értelmezhetetlen. Mondom a példát: Egyetlen picike kulcsot nem tudsz felvenni, mert 1 helyet foglal és tele vagy. Leteszel egy másik picike kulcsot. A helyére 12 db. benzines kannát ZOKSZÓ NÉLKÜL felvesz a karid, mert 1 helyet foglalnak azok is. <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.28. 10:50:03
Személy szerinte jobban örültem volna egy konzervatív RE 1-0 HD féle remasternek, ami instabuy lett volna, hiszen hangulatban - azt hiszem nem egyedül gondolom így - a 2. rész viszi a prímet. De ezzel az új kinézettel kapcsolatban (+irányítás, ami mindig is rákfenéje volt a sorozatnak) vannak kételyeim. Így mindenképpen meg fogom várni az első let's play (nem béta!) videókat, hogy eldöntsem, megéri-e.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Továbbra is jó dolognak tartom a kickstartert, de valamiféle komolyabb felügyelet szükséges, főleg amikor már USD vagy GBP százezrekről van szó, ami t nagyon ritkán képes egy cég saját maga betölteni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Steam+Android vegyesen
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem Dark... a perfect az azt jelenti, hogy nem bugos, nem hibás, jól optimalizált, stb. Az az eset, amikor nem tudsz mibe belekötni. Pl. A Limbo ilyen volt, de az nem AAA ugye, hanem indie.
Szó szerint nem merem megszámolni, hogy mennyit költöttem el eddig a korábbi Dragon Age és Mass Effect játékaimra. Eltemettem ezt magamban jó mélyre.
mint kb az RDR2, amugy kurvajó, csak játszani nem akarsz vele, mert megunod.
Nem sírok. Miért is tenném?!
//For the Record: Croft Edition: 89,99 euro
//Nekem 18200 Ft volt. GMG. (~56 euro)
Megkaptam, amiért fizettem, és amiért támogatni is akartam a legkedvencebb sorozatomat, az egyetlen Játékot, ami miatt gyakorlatilag játszani kezdtem úgy igazán.
Az, hogy más 2 hónap után, 56% engedménnyel kapja meg, (nem tudom, pontosan mennyi, mert nekem megvan már, így STEAM-en az ára nem jelenik meg) mondjuk 48,4 euroért (ami ~15600 Ft), az engem nem izgat fel.
😄
De a kommentek NAGY része ez, az undok emberek.
De azért amugy se lenne kiemelten pozitív, mert nagyon tré.
minden jó, a látvány, az irányítás, minden, mégis lapos szerintem, egy undoritóan nagy copy, úgy, hogy harc meg logikai részek alig vannaak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 17:31:27
Why so serious?
Amúgy a sok negatív vélemény a Steamen nem ennek köszönhető, hogy egy alig egy hónapos játékot 30-ról 50%-ra is leértékeltek? 😄
Nem szeretnék most azok bőrébe lenni, akik preorderelték a TR-t.
De sok van, amit ennél alacsonyabb polcra teszek, vagy nem játszottam vele. A topikban erősen pozitív véleményke hangzottak el többek között a Divinity: Original Sinről, a Shadowrunokról, a A Hand of Fate-ről vagy a Dexről, de sok más játék megtalálta az elismerést rétegközönségében, olyanok, melyek itt fel sem merültek (pl. Resonance, Hero-U). (Az inXile és az Obsidian játékait szándékosan nem említettem.)
Tartok tőle, hogy a System Shock-vonal felejtős, én most a Phoenix Pointban és a Psychonauts 2-ben szeretnék reménykedni.
A minőség aránya persze itt sem jó, de hát itt ugye olyan korai fázisban kerül napvilágra a projekt, melyben a hagyományos modellben nem is hallanál róla, és a felüket még elkaszálják a közönségnek való bemutatása előtt. Pre-ordernél jellemzően már elég sok konkrétumot tudni.
RPG-knél meg annyiból is érdekes a helyzet, hogy míg ugye lehet, hogy a NUmenera nem egy Planescape (döntse el, aki mindkettőt jól ismeri), de AAA szinten az RPG-k egyre kedvelvevőbbek. A BioWare-rrel már a DA-nél kénytelen voltam leállni, de a Bethesda termékeire is rossz ránézni. A Witcher 3-on és egy-egy érdekesebb darabon kívül inkább hibridek és "statos játékok" vannak.
"Darksiders III - DarkSoulsSiders (Jimpressions)"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A C&C látványosan irányithatóbb volt, hiszen ott csak "elkaptad" az egységeket, és könnyedén, kattintásokkal irányithattad őket. Az útvonalkereső algoritmusokat most inkább hagyjuk. A Blizz viszont valamiért a mai napig ragaszkodik a kijelölhető egységek limitálásához, ráadásul a Warcraft első részében még nem is lehetett sima kattintással irányitani őket, hanem mindenképpen kellett nekik egy "move" vagy "attack" parancs. De nem rémlik, hogy akkoriban nagyon telitett lett volna a fantasy RTS piac, igy ezt elnéztük nekik.
#303737: valami ilyesmi rémlett nekem is, de csak ezért nem fogom most feltenni a játékot. Igy is alig van hely a gépen, és először még a Deathwing-et szeretném kipróbálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 13:39:06
Mivel nem vagyok milliókat mozgató szektavezér, így nem is befolyásolok annyi embert ezzel a viselkedésemmel. Feltételezem továbbra is ugye, hogy felnőttek költekeznek a digitális piacokon...
Szóval, ha engem érdekel a Resident Evil 2, akkor lököm a pre-ordert.
Ha kell a Sekiro: Shadows Die Twice kattintok a pre-orderre...
S a többi.
Holott ja a fórumoknak ez lenne a célja. 😊
Amúgy ha ezt úgy értsem, hogy egyetértünk akkor egyeértünk a többiben, de pl a Resi 2 Remake-ben nekem szóse lehet Day1-ről mert a játék kelleni fog, még ha ez a fos 7-es rendszer is van benne. Vagy legalábbis számomra idegennek tűnő invertory.
De a pre-order extrákból nem fogok engedni.
És most nem a day - hozzáférésre értem, hanem kontentekre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 13:33:10
Szóval, ha nem tegnap "került" fel Egyszerű Elemér a netre, és már elmúlt 18 éves, akkor nyilvánvalóan van értékítélete, kiszemelt játékai, játéksorozatai, és tudja, hogy mit akar egy videojátéktól.
Kiszemel egy címet/sorozatot, és várja annak megjelenését (mert ha tényleg nem Strucc Sanyika a neve, akkor eddig nem homokba dugott fejjel élte a napjait), mert tudja / sejti és reméli, hogy azt kapja, amit a média által a megjelenés előtt évekkel/hónapokkal/hetekkel/napokkal a szemébe/agyába öntött video- és képi, reklámanyagok sugallnak.
Ha valaki "vakon"*** vásárolva akar magán Oscar-díjas játékot...
...na, az vessen magára.
//*** - spoilereket-kerülő magatartással is lehet magunkba szívni annyi infót, hogy tudjuk, a kiszemelt cím kell-e egyáltalán nekünk Minus Day, vagy Day One... vagy esetleg Day 485...
//Arról nem is beszélve, hogy a tocsikban azért mindig akad valaki, aki az adott (multiplat vagy konzol exklu) címet már megvette, végigjátszotta és tud róla személyesebb véleményt is alkotni azoknak, akik nem sietnek a kasszákhoz...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.27. 13:28:46
A Pre-order az a launch előtt 1 perccel is Pre-order, ne úgy fogja fel mindenki, hogy akkor évekkel előtte megveszek mindent, van hogy előtte lévő 3-4 napban, addig látok gameplay-t és a pre-order extrakat nem aszerint kapom, hogy hány nappal előbb veszem meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 13:13:55
...mert a Zemberek olyanok, hogy "hiszem, ha látom", meg "különben is, nekem az x dolog bejön"...
és nem Falloutukat, azért megnézek egy gameplay-t mielőtt előrendelek valamit. 😄
ne 2-3 kirívó esetből következtessetek, mert van egy fallout vagy Batman vagy nemtudommmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 13:10:29
//szerk.: természetesen, nem kőbe vésett törvény... de ezzel (is) csábítják a nagyérdeműt a vásárlásra.
//Aztán vannak olyan pre-orderek is, ahol még csak pre-load sincs, hanem mindenkinek egy időpontban válik elérhetővé a játék --- lásd Darksiders III...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.27. 13:03:55
De visszakérdezek, mennyivel vagyok előrébb? (ja és bukom az extrákat is. 😄)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 12:53:47
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2018.11.27. 10:19:24
A Diablo 1 viszont a mai napig élvezetes, bár a meghatározott tilesetekre való lépkedést (négyzetekből áll a játéktér) ki nem állom és a véletlenszerűen generált pályafelépítés is taszít (ami arra jó, ha nincs fantáziád és nem tudsz egy igazán jó pályadesignnal előállni 😛)
(kódot még sosem vásároltam ilyen oldalról 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.11.27. 09:53:10