Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
22.000+ játéka van. Nézd... aki úszik a pénzben annak ez nem nagy kunszt. Olyan mint nekem venni 2 zsák kutyatápot, amiben szintén nagyon sok apró darab darab, együtt meg k. sok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Steam-el való értékelhető konkuráláshoz akkora tőkére lenne szükség, amekkora az Epic-nek a büdös életben nem lesz, se a Fortnite-ból, se még 1 kártyás szemetből. Szomorú, hogy ennyire hagyták elszaladni a Steam-et a többiek is... nem tudom mire vártak. Ha más nem, hát össze kellene fogniuk Uplay + Origin + GoG Galaxy + Epic + Bethesda + Blizz és egyetlen új klienssel kijönni. Na az képes lenne a Steam ellen kiállni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vaporum-ot toltad már. Régóta folyik rá a nyálam.
(Pl GOG-on volt vmikor 1-2 eve ilyen "verseny" vmi h kinek van a legtobb jateka a kinalatbol. A csavo aki nyert annak kb 5-10 hianyzott csak. Az is eszement penz azert belegondolva de megiscsak kirivo)
https://store.steampowered.com/app/546390/Brief_Karate_Foolish/
Egyelőre az Epic csomagjában több potenciált látok, mint a korábbi messziről bűzlő erőlködésekben. Kíváncsi leszek a kifutására, a kliens egyelőre elég alfa a sokat szidott Steamhez képest. Nyilvánvaló, hogy az előny kinél van.
A Valve-tól nyilván csalódás az Artifact (hiszen nem harmadik rész), és durván lehúzós a modell is, ez egy új belépőnek nem járható út. Az viszont látszik, hogy a BR, a MOBA és kártyás játékok tudnak akkora vagy nagyobb hívószavak lenni, mint valaha a Mario-, a Doom-, a C&C- vagy éppen a WoW-klónok. Az Unreal 3 hiánya miatt kevesebben őrjöngenek, mint a HL3-é miatt, UT meg végül is vagyogat.
Engem mondjuk éppen nem ezekkel a divatos csacskaságokkal lehetne megfogni.
Egyetértek! és ráadásul nem számoltál azzal, hogy ott vannak a szülők is!!!!
Azoknak elég egy kicsit kérni azt mivel nem tudja, meg nekik mindegy megveszi, apránként, de sok kicsi kurva sokra megy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem is ráér ez még, mert most már elindult az olcsóbbodás útján -- mindez idáig ugyanis mesterségesen magas áron tartották.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Very postive Steam-en. Ez tökéletesen elárulja, hogy a gamer többség értelmi és igénybeli szintje hol is tart...

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.09. 09:55:53
- De nem kell messze menni... Zomil (R.I.P.) SG-s társunk gyak. a Dota miatt halt meg.
- További példám a főnököm 5*-ös tanuló gyereke, aki 2 ÉVE(!) vegetál, mert a LoL teljesen elvette az eszét, csak az érdekli. Órákra már nem jár be, lehúzza a szüleit, ígérget össze-vissza, stb.
- További és egyben utolsó példám az ismerősöm gyereke, aki TÖBB éjszaka is kilopta az anyja bankkártyáját a táskájából, majd azzal GTA V tartalmakat vásárolt! De amelyik nem lopja a szüleit, az az összes mamától, szülinapra, karácsonyra, stb. kapott pénzt ezekbe öli. Nem is kis tételeket... mi annyi pénzből itt fél évnyi játékadagunkat röhögve letudjuk.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ezzel én vitatkoznék. A 11 éves Fortnite őrült unokaöcsém az évek óta kuporgatott spórolt pénzéből augusztus óta 190(!) eurót költött V-Bucks-ra (játékon belüli fizetőeszköz). És az osztálytársai, akikkel együtt játszik, szintén aktívan használják anyuka/apuka bankkártyáját.
A masik meg h engem mint vasarlot azert olyan nagyon nem izgat h a kiadonal 15%al tobb marad-e vagy sem. A nagyoknal legalabbis murvara nem. Mert h azert van egy olyan erzesem h nem lesznek ott olcsobbak az arak csak mert kevesebb sarcot kapnak le roluk a terjesztesert. Igy aztan h egy EA, Beth, Ubi es mas kutyautok mennyit kaszalnak rajtam az tovabbra sem fog erdekelni, az indieket az ember ha nem surgos ugyis bevarja bundle-ba ha meg surgos es nagyon tudatos akkor meg az adott indie kozvetlen oldalan veszi meg a cuccot.
Szoval az egy dolog h meg kell gyozni, el kell nyerni a kiadokat de a vasarlokozonseget is es ezt csak rendkivul okos uzletpolitikaval lehet szvsz. Es hat a steam sem hulye h mindezt tetlenul nezze. Nekunk persze jo lenne ha utobbi kenytelen lenne kicsit osszekapnia magat h fejlessze a klienset, jobban figyeljen a userek panaszaira, emiatt nem lenne ordogtol valo a dolog.
Az a verza bizony tartalmazza az Encounters DLC-t is, abs. full élmény.
Next PC upgrade: 2022
Most például ellőttem párat, de úgyis tudom: 0 esély.
Én drukkolok az AMD-nek is, hogy szorítsa meg az Intelvidiát, de ennek nagyobb az esélye, mint egy Steam vs. Epic Game Launcher (ez a név... miért nem mindjárt launcher.exe? lol) konkurálásnak.
Azé' a Subnautica free-t várom :-P
SSD ügyben aranyos, hogy az emberek azt hiszik, a 12.000 Ft-os 240 GB-os SSD az ugyan olyan frankó, mint a 25.000 Ft-os. Hát nem. A te eseted is világosan mutatja és sajnos sok hasonló esetről tudok én is beszámolni mindenféle márkában. Viszont lehet eléggé biztosra menni... oka van annak, hogy egy Samsung az EVO-ra pl. 5 év gart ad, ahogy annak is oka van, hogy a Kingston felhozatalában vannak sokkolóan olcsó SSD-k, meg vannak drágábbak. Mindenki döntse el mit ér neki a dolog, de egyet mondhatok: Amikor 3 év múlva kiszállnál az SSD-ből és az még mindig 2 év garral bír és még mindig 100/100-as, azt örömmel megveszi tőled kb. bárki, vagy teszed a rokonságban valamelyik gépbe az ócska HDD helyett.
Ha a gar 2 hete jár le egy eszközről, akkor azt a gyártó 99%-ban javítani szokta garban. Több gyártóval is ez a tapasztalatunk. Ilyen esetben persze a Sony Magyarországgal kell felvenni a kapcsolatot.
Szerencsére nincs nagy baj, csak az 500 gigás SSD halt meg benne (AMD SSD-t se veszek többet...), és az még röhögve garis. Eléggé beszartam, mert ha a konzol purcant volna ki, akkor szívok, mert 2 hete járt le az 1 év jótállása.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2018.12.08. 14:48:47
Hearthstone 100m-ból mennyi lehet?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.08. 08:08:35
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.08. 01:35:17
[merlinw.org]
Lehet azt mondani, hogy olyan nincs, hogy "örökre" valami ennyire domináljon, de a MS pl. irodai sw terén évtizedek óta ezt csinálja és desktop OS téren sincsenek éppen akkora bajban.
Rendkívül sok minden játszik most is a Steam kezére.
A házon belüli CCG játék ötlete nem ördögtől való szerintem sem, de:
Másrészt az Artifact jelenleg nem, hogy öregbíti, de csorbítja a Valve hírnevét. Hozzá képest a HS a Bli$$-el egy folyamatos ingyen kör a hullámvasúton.
Why so serious?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kb. 1 hét múlva a szokásos, piros betűs üzenet fogadott, hogy eltávolították a könyvtáramból (és minden ismerősöméből is, aki hasonló módon jutott hozzá).
(azt hiszem az volt a magyarázat, hogy a Humbli jogosulatlanul adta ki ingyen a kódokat, hanem csak valami akció vagy teszt keretében lehetett volna...)
Szóval emiatt ne fájjon a fejed.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.12.07. 20:37:24
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Aki meg nem játszott a Far Cry 3-mal, az azért ne hagyja ki, mert továbbra is az (+ a Blood Dragon) a széria csúcsa.
Ellenben, így majd lesz miért nyámnyognia fél száz JuhTyúkernek a hasonlóságon, villogva a felfedezett (és már most egyértelmű) újrahasznosításon etc.
Mindegy. Aki szereti a szériát az így is-úgy is megvesz mindent, ami Far Cry.
Én még a 4. részig sem jutottam el, s mire megtörténik, már Ubisoft Bundle része lesz... <#eplus2>#eplus2>