Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Kirívó, de gondolj bele, hogy csak az én szerény ismeretségi körömben találtam ilyen eseteket, akkor ez nagyobb körben jelentősebb szám lehet, csak nem tudunk róla.

22.000+ játéka van. Nézd... aki úszik a pénzben annak ez nem nagy kunszt. Olyan mint nekem venni 2 zsák kutyatápot, amiben szintén nagyon sok apró darab darab, együtt meg k. sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sokszor ha reagálok, nem feltétlenül vitatkozni akarok, csak leírom az egyetértést.

A Steam-el való értékelhető konkuráláshoz akkora tőkére lenne szükség, amekkora az Epic-nek a büdös életben nem lesz, se a Fortnite-ból, se még 1 kártyás szemetből. Szomorú, hogy ennyire hagyták elszaladni a Steam-et a többiek is... nem tudom mire vártak. Ha más nem, hát össze kellene fogniuk Uplay + Origin + GoG Galaxy + Epic + Bethesda + Blizz és egyetlen új klienssel kijönni. Na az képes lenne a Steam ellen kiállni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Komoly Grimmrock klónnak tűnik, de ettől még lehet kiváló a műfajban.

Vaporum-ot toltad már. Régóta folyik rá a nyálam.

De ezek egyreszt kirivo esetek ugyanugy mint a 190 eurot a semmire elkuro kolok. Masreszt ha az van amit irsz h ezeken kivul mas nem erdekli a tobbseget akkor tovabbra sem lesz a tobbi, a selling platform-ra behozott jatekra vasarlokozonseg. Szoval a celkozonseget en meg mindig karcsunak erzem. Lehet csinalni, lesz is csak kerdes mennyi es mire kolt. Imho

(Pl GOG-on volt vmikor 1-2 eve ilyen "verseny" vmi h kinek van a legtobb jateka a kinalatbol. A csavo aki nyert annak kb 5-10 hianyzott csak. Az is eszement penz azert belegondolva de megiscsak kirivo)
ez még betegebbnek tűnik, ezt dobta az ajánlójában:

https://store.steampowered.com/app/546390/Brief_Karate_Foolish/
Akkor ketten vagyunk, mert én sem tudom, hogy a Steamet legyőzi valaha bárki is, éppen ezt írtam 😉

Egyelőre az Epic csomagjában több potenciált látok, mint a korábbi messziről bűzlő erőlködésekben. Kíváncsi leszek a kifutására, a kliens egyelőre elég alfa a sokat szidott Steamhez képest. Nyilvánvaló, hogy az előny kinél van.

A Valve-tól nyilván csalódás az Artifact (hiszen nem harmadik rész), és durván lehúzós a modell is, ez egy új belépőnek nem járható út. Az viszont látszik, hogy a BR, a MOBA és kártyás játékok tudnak akkora vagy nagyobb hívószavak lenni, mint valaha a Mario-, a Doom-, a C&C- vagy éppen a WoW-klónok. Az Unreal 3 hiánya miatt kevesebben őrjöngenek, mint a HL3-é miatt, UT meg végül is vagyogat.

Engem mondjuk éppen nem ezekkel a divatos csacskaságokkal lehetne megfogni.
Magyar oldschool RPG egy más műfajokban már bizonyított csapattól. Jobban érdekel, mint a TES6.

darkSectorxxx
+1

Egyetértek! és ráadásul nem számoltál azzal, hogy ott vannak a szülők is!!!!
Azoknak elég egy kicsit kérni azt mivel nem tudja, meg nekik mindegy megveszi, apránként, de sok kicsi kurva sokra megy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Nem hc szim, inkább árkád cucc, ezért vonzhat téged is, meg engem is. Nekem iszonyúan bejön az Elite, de így sincs időm gamingre, úgy még úgysem lenne.

Tinman
Toshiba notik jók voltak. De a HDD-kre ezt már véletlenül se tudnám rásütni.

Scooter
Igen a humblisodásra én is gondoltam, de akkor se tudtam kihagyni. Mégiscsak karácsony van és szerintem ez is veszettjó ár. Amúgy se költök karácsonyra kb. 15 éve semmit.
IMYke2.0.0.0
Na, ehhez kell csak igazán az RTX Titan...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én pont a szopatás miatt nem veszem meg (még), pedig engem is izgat valahogy, perverz módon.
Szerintem is ráér ez még, mert most már elindult az olcsóbbodás útján -- mindez idáig ugyanis mesterségesen magas áron tartották.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ha jó forrást találtam, OCZ Vertex SSD-k átcímkézve, tehát Toshiba 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ha nekem annyi 20 ezresem lenne, ahány rossz AMD chipes alaplapot, notit, VGA kártyát láttam már nézegetném az autóm utódját.

Tehasut
De az AMD azért egy eléggé ismert márka (igaz, nem az SSD-iről), ráadásul nem is volt annyira olcsó az cucc. Akcióban vettem, ráadásul picit el is árazták szerintem (35.000 ft). De végülis mindegy, mert bármi, bármikor meghibásodhat. Adatvesztésem nem történt, a mentéseim a PS plusnak köszönhetően a felhőben vannak. Persze egy ideig lőttek a Bloodborne-nak, de így legalább elkezdhetem a régóta vágyott Evil Within 2-t pécén.
Tinman
Calm Down Stalin

Very postive Steam-en. Ez tökéletesen elárulja, hogy a gamer többség értelmi és igénybeli szintje hol is tart...

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.09. 09:55:53

Tinman
Ismerek sok mai fiatalt és rendkívül az ilyen Fortinite, GTA V multi, League of Legends, Overwatch, stb. körül csak a gondolatuk. A játékidejük 80%-át ezek a játékok teszik ki, mással szinte alig játszanak. Ha pedig költenek játékra, akkor csak ezekre hajlandóak!

- De nem kell messze menni... Zomil (R.I.P.) SG-s társunk gyak. a Dota miatt halt meg.
- További példám a főnököm 5*-ös tanuló gyereke, aki 2 ÉVE(!) vegetál, mert a LoL teljesen elvette az eszét, csak az érdekli. Órákra már nem jár be, lehúzza a szüleit, ígérget össze-vissza, stb.
- További és egyben utolsó példám az ismerősöm gyereke, aki TÖBB éjszaka is kilopta az anyja bankkártyáját a táskájából, majd azzal GTA V tartalmakat vásárolt! De amelyik nem lopja a szüleit, az az összes mamától, szülinapra, karácsonyra, stb. kapott pénzt ezekbe öli. Nem is kis tételeket... mi annyi pénzből itt fél évnyi játékadagunkat röhögve letudjuk.

Tinman
Az a gondom vele, hogy ami a Chrono-n így akciós szokott lenni, az 2, max 3 hónapon belül humblis cím. Erős a késztetés, de kihagyom. Amúgy ügyességtől függően 35-60 óra alatt vihető végig és ugye erősen róglájk', vagyis halál esetén szopóka vanik. A másik amit hátrányként jelölt meg sok értelmes arc, hogy 8-10 óra fincsi vele, utána egy iszonyat nagy repetitív grindhegy.

Pff....ez nagyon gáz! <#wilting>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tehasut
"a Fortnight azert elegge a fiatalabb korosztaly koreben nepszerubb akik pont nem a hatalmas vasarloerorol ismertek."
Ezzel én vitatkoznék. A 11 éves Fortnite őrült unokaöcsém az évek óta kuporgatott spórolt pénzéből augusztus óta 190(!) eurót költött V-Bucks-ra (játékon belüli fizetőeszköz). És az osztálytársai, akikkel együtt játszik, szintén aktívan használják anyuka/apuka bankkártyáját.
Bennem igy laikuskent az merult fel h a Fortnight azert elegge a fiatalabb korosztaly koreben nepszerubb akik pont nem a hatalmas vasarloerorol ismertek.
A masik meg h engem mint vasarlot azert olyan nagyon nem izgat h a kiadonal 15%al tobb marad-e vagy sem. A nagyoknal legalabbis murvara nem. Mert h azert van egy olyan erzesem h nem lesznek ott olcsobbak az arak csak mert kevesebb sarcot kapnak le roluk a terjesztesert. Igy aztan h egy EA, Beth, Ubi es mas kutyautok mennyit kaszalnak rajtam az tovabbra sem fog erdekelni, az indieket az ember ha nem surgos ugyis bevarja bundle-ba ha meg surgos es nagyon tudatos akkor meg az adott indie kozvetlen oldalan veszi meg a cuccot.

Szoval az egy dolog h meg kell gyozni, el kell nyerni a kiadokat de a vasarlokozonseget is es ezt csak rendkivul okos uzletpolitikaval lehet szvsz. Es hat a steam sem hulye h mindezt tetlenul nezze. Nekunk persze jo lenne ha utobbi kenytelen lenne kicsit osszekapnia magat h fejlessze a klienset, jobban figyeljen a userek panaszaira, emiatt nem lenne ordogtol valo a dolog.
Scooter
Én gyenge voltam és behúztam. <#vigyor2>
lalakov
Bundle szökevényekkel szintet lépni nem könnyű azért.
Scooter
Igen a fullos pakk! Nekem is nagyon viszket a tenyerem.
Tinman
Ugh... ezt eléggé megkéne'!

Az a verza bizony tartalmazza az Encounters DLC-t is, abs. full élmény.

Scooter
grebber
Jaja saját adagom megint nem aktiválom vagy 4 hónapig amig le nem cseng az őrület... Ilyenkor azért belegondolok mennyi köcsög szinthajhász van aki ahelyett hogy havernak adná oda annak örömet szerezve...nem felkurja steamgiftsre....<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A pontokkal nekem nincs gondom - mindig fullon vagyok, mert nem jelentkezem sokáig szinte semmire... minek is, amikor esélytelen vagyok.
Most például ellőttem párat, de úgyis tudom: 0 esély.

Scooter
A rohadt életbe, mennyi jó gamma van steamgifts-en a monthly miatt és nincs sose pontom. <#szomoru1>
Tinman
Mert korábban arról volt szó, hogy semmi nem tart örökké, a Steam se lehet a csúcson. Szerintem meg igen. Amíg csak a PC ki nem hal, vagy át nem alakul teljesen, de akkor se, mert a Steam követni fogja a piac változásait és reagálni fog annak minden rezdülésére, ahogy teszi azt most is.

Én drukkolok az AMD-nek is, hogy szorítsa meg az Intelvidiát, de ennek nagyobb az esélye, mint egy Steam vs. Epic Game Launcher (ez a név... miért nem mindjárt launcher.exe? lol) konkurálásnak.

Azé' a Subnautica free-t várom :-P

Tinman
A 30 FPS, ha stabil, még nekem is szokható. Ahogy többször is írtam a frame pacing-el van baj, emiatt van az, hogy stabil 30 a frém, csak szarul időzítve. Na ezek szerint akkor ezt te is nagyon észreveszed. Részvétem. De mindegy, nyeljük le, a játék pazar, csak nem méltó helyre érkezett.

SSD ügyben aranyos, hogy az emberek azt hiszik, a 12.000 Ft-os 240 GB-os SSD az ugyan olyan frankó, mint a 25.000 Ft-os. Hát nem. A te eseted is világosan mutatja és sajnos sok hasonló esetről tudok én is beszámolni mindenféle márkában. Viszont lehet eléggé biztosra menni... oka van annak, hogy egy Samsung az EVO-ra pl. 5 év gart ad, ahogy annak is oka van, hogy a Kingston felhozatalában vannak sokkolóan olcsó SSD-k, meg vannak drágábbak. Mindenki döntse el mit ér neki a dolog, de egyet mondhatok: Amikor 3 év múlva kiszállnál az SSD-ből és az még mindig 2 év garral bír és még mindig 100/100-as, azt örömmel megveszi tőled kb. bárki, vagy teszed a rokonságban valamelyik gépbe az ócska HDD helyett.

Ha a gar 2 hete jár le egy eszközről, akkor azt a gyártó 99%-ban javítani szokta garban. Több gyártóval is ez a tapasztalatunk. Ilyen esetben persze a Sony Magyarországgal kell felvenni a kapcsolatot.

Miért kellene megvernie? Elég ha feljön erős konkurensnek, amire már a Steam is reagál. Ez nekünk csak jó.
Tehasut
Igazából engem nem zavar ez a kromatikus cucc, de a 30fps-től megőrülök. Meg attól, hogy alig kezdtem el a BB-t, a PS4-em elkezdett fagyogatni, aztán egyszer csak be se bútolt. <#sir>
Szerencsére nincs nagy baj, csak az 500 gigás SSD halt meg benne (AMD SSD-t se veszek többet...), és az még röhögve garis. Eléggé beszartam, mert ha a konzol purcant volna ki, akkor szívok, mert 2 hete járt le az 1 év jótállása.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2018.12.08. 14:48:47
zorrobomber
A Blizzard store-ján alig van játék, és ha van, nincsenek rájuk extra akciók.

Tinman
Thx! (Sokat nem változtat a tényen, hogy a store ettől még érdektelen marad, esélytelen a Steam-el szemben. Sajnos. )

Hearthstone 100m-ból mennyi lehet?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.08. 08:08:35

MerlinW
200m accból 20-30m az aktív.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.08. 01:35:17

[merlinw.org]

Tinman
200m accból ha 8.3m játszik vele adott napon, az nekem nem tűnik túl acélosnak. Ez a csúcson legyen 15m. Ebből nem lesz trónfosztás. Fogalmam sincs, hogy a Steam helyét valaha átveszi-e bármi is.

Lehet azt mondani, hogy olyan nincs, hogy "örökre" valami ennyire domináljon, de a MS pl. irodai sw terén évtizedek óta ezt csinálja és desktop OS téren sincsenek éppen akkora bajban.

Rendkívül sok minden játszik most is a Steam kezére.

A házon belüli CCG játék ötlete nem ördögtől való szerintem sem, de:

Másrészt az Artifact jelenleg nem, hogy öregbíti, de csorbítja a Valve hírnevét. Hozzá képest a HS a Bli$$-el egy folyamatos ingyen kör a hullámvasúton.

MarkBlade
Az ősemberes jó volt..
Tinman
Igen, sajna én sem találtam hozzá soha no respawn modot. Van egy realism mod, de az is csak nagyon picit segít a helyzeten, viszont cserébe jóval könnyebben harapsz is fűbe.

Tinman
Jaaa... oh. Köszi az infót!

Igen, pedig az egész környezet nekem nagyon bejött benne, de ez a mész 3 métert és respawn sajnos teljesen megölte az élményt. Pár hónapja körbenéztem neten van-e bármi módszer, hogy kikapcsoljuk a respawn-t benne, de nincsen. Pedig akkor kapott volna még egy esélyt mert amúgy szórakoztató.

Why so serious?

Atisz
Pedig tényleg királyság, azon kevés játékok egyike, amit egy ültő helyben... a Blood Dragon dettó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
NOs, a Fractured Land-et én azonnal hozzá is adtam, nem akartam úgy járni, mint legutóbb, amikor "kifogytak" a kódokból.

Kb. 1 hét múlva a szokásos, piros betűs üzenet fogadott, hogy eltávolították a könyvtáramból (és minden ismerősöméből is, aki hasonló módon jutott hozzá).
(azt hiszem az volt a magyarázat, hogy a Humbli jogosulatlanul adta ki ingyen a kódokat, hanem csak valami akció vagy teszt keretében lehetett volna...)

Szóval emiatt ne fájjon a fejed.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.12.07. 20:37:24

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
FC 2-nél szálltam ki a sorozatból. Küzdöttem vele a totálisan nevetséges respawn, teljesen elvette a kedvem az egésztől. A 3. rész lassan kávégépre is megvan már itthon, de talán 20 percet ha beletoltam és el is untam. Tudom, királyság lehet, de valamiért nem megy.

Atisz
Ennyi, mind a Far Cry 4, de pláne az 5 a kihagyható kategória. Akinek tetszik, az viszont játszhatja, mert legalább a minőség konstans 😊

Aki meg nem játszott a Far Cry 3-mal, az azért ne hagyja ki, mert továbbra is az (+ a Blood Dragon) a széria csúcsa.

lalakov
Ugyanaz a térkép, kár. Talán 2020-ban jön a 6. rész.
IMYke2.0.0.0
Növeszthettek volna golyókat, és kiadhatták volna nagyobbra hízott DLC-nek is akár -- senki sem röhögött volna sírva rajta.

Ellenben, így majd lesz miért nyámnyognia fél száz JuhTyúkernek a hasonlóságon, villogva a felfedezett (és már most egyértelmű) újrahasznosításon etc.

Mindegy. Aki szereti a szériát az így is-úgy is megvesz mindent, ami Far Cry.

Én még a 4. részig sem jutottam el, s mire megtörténik, már Ubisoft Bundle része lesz... <#eplus2>

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT