Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NEW BEGINNING - FINAL CUT
758IF-N5J37-VLKJC
BEATBLASTERS III
5ZDB7-ZHCEB-YN4ZF
GUN METAL
75MII-QI5FM-Z9PBW
HALF MINUTE HERO
99785-YNWJF-5GX0T
SANG-FROID - TALES OF WEREWOLVES
97NAV-WWP79-TVFD6
Fortrix
7RCLA-XQHVM-0VV7K
HAMILTON'S GREAT ADVENTURE
0C3IP-PWNBY-FM5RA
MACGUFFIN'S CURSE
5WYB9-A99T2-2DQH0
RAVAGED - ZOMBIE APOCALYPSE
7VZTK-4WNV4-YK7YA
STAR WOLVES 3: CIVIL WAR
7YAVF-IDYQJ-QKEG4
CARGO COMMANDER
686TF-CXHRE-IHMXP
HOTEL GIANT 2
6V8WD-HXE23-B2YFF
ROOGOO
6BC97-VYPH2-QC2GZ
SECTION 8
6GMMI-JD4T7-6AEWV
KING'S BOUNTY: THE LEGEND
08T7V-6TW9I-0WXGI
KUNG FU STRIKE
2F0HM-IIKB4-AH5EQ
AVERNUM: THE SECOND TRILOGY
0N89K-X8YQ7-J0R58
GARSHASP: THE MONSTER SLAYER
2C28H-CM24R-VY3BF
ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE + EXODDUS
0M9ZM-GB3FM-LXR8Q
SYBERIA I (GAME)
4XXYB-DE72T-FTZWE
RED ORCHESTRA: OSTFRONT 41-45
0LX5R-45HNL-JT8N4
BEEP
5CA95-MMP45-D8DH8
DLCS
649D9-LQZIF-RK07A
NIKOPOL: SECRETS OF THE IMMORTALS
HI9VH-2IBRN-E8EDE
POST APOCALYPTIC MAYHEM
H06JF-MKLN2-3YNRJ
SIDEWAY NEW YORK
GZC94-YBXAW-KKE3I
THE BALL
MKFEC-457MT-47CPY
WASTELAND ANGEL
KFVAV-XW03K-3BF8A
XOTIC
F2ZIQ-0KV4Z-3T47E
STRANGER'S WRATH HD
09BFH-P3NLN-P5T22
TROPICO 3
0XXL4-N652F-EEAMX
X-BLADES
06MBT-626K4-AG4PR
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.30. 01:05:31
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
6,45 euró helyett 4,8-ra jönne ki.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kiváncsi vagyok lesz-e revoke vagy bármi.Szegények tuti valakit megölnek ott 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 22:50:54
Next PC upgrade: 2022
Elképesztő környezetek a CryEngine 3-mal Komolyan ezekkel már Dunát lehet rekeszteni egyszer már valaki valami játékba is megvalósíthatná végre!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 21:23:13
Abban sem hiszek, hogy olyanokat nézz a neten, akik 16/24 ezt tolják, kvázi ebből élnek. Nem másokat kell majmolni, hanem a magad útját járni... sokkal élvezetesebb és érdekesebb, mint 1.5 órás pofázást hallgatni arról, hogy miért nem jó x vagy y kártya, aztán a végén kiderül, hogy a te kasztodba, a te stílusodhoz pont az a kártya nagyon is jó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Első scout missionig tartott a csoda. Bekapcsoltam full screent meg vsycnet, az segített, de most kijutottam az erdőbe és ugyanúgy megáll a játék percre. Még a menüben is. Nagyon szomorú vagyok. :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.12.29. 20:46:56
Több, mint 3 hónapja játszom vele, de olyan 5 évet látok még benne... mindig van cél, mindig van elképzelés, persze csak akkor, ha nem nyitod ki a pénztárcád és nem szórsz el benne vagyonokat. Full free felállásban tolom, így is lehet, és van sok győzelem, van gold, van ingame goldért vásárlás, van haladás, van fejlődés és mindig tanulsz... mindig. Ezért is okádok sokszor, amikor topikjában néhányan előadják magukat, holott ebben a játékban a legprofibb játékost is érhetik csúnya meglepetések, láthat olyan megoldást, amit előtte soha...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Experience112 miatt örök hála! Szó szerint 7 éve nézegetem :-D Mindig ilyen Media Markt/Tesco polcokon szoktam látni ezeröté', de lusta voltam utánaolvasni, demózni, vagy rákeresni, csak mindig ott volt a tudatban, hogy meg kéne venni, mégiscsak kalandgame. Ahogy most utána néztem végül is egy közepesnél nem sokkal jobb cím, de ennyiért simán reppent befelé. Nyam-nyam.
Persze KB: Dark Side-nak is még csak a felénél tarthatok kb., AC3 + DLC-k is hátra vannak még, szóval elkapkodtam a vásárlást :-)
Sajna nem éri meg 4 packban venni, mert banki díjakkal már majdnem ott vagy, mintha direktben vennéd...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.29. 17:00:48
[merlinw.org]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 14:40:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 12:37:44
Nem mértem, de volt vagy 10 perc, mire betöltötte a játékot. Full minimum, 60fps. Egy helyben állok, forgok, okés, forgok, megáll 15 secre. Érdekesség, hogy akkor is megállt, amikor a menüben voltam, tehát nem az volt, hogy új dolgot töltött be. Vinyó végig pörög ilyenkor és nem tudok csinálni semmit. Na most mit tegyek?
Lehet kevés neki az a VGA....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.29. 12:23:06
"És igen, EREDETI! De még jó hogy nem vettem meg látatlanban."
4,31 euróra jönne ki darabja.
Tinman?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.29. 11:47:19
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 11:38:46