Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
BUÉK 😊

A NEW BEGINNING - FINAL CUT
758IF-N5J37-VLKJC

BEATBLASTERS III
5ZDB7-ZHCEB-YN4ZF

GUN METAL
75MII-QI5FM-Z9PBW

HALF MINUTE HERO
99785-YNWJF-5GX0T

SANG-FROID - TALES OF WEREWOLVES
97NAV-WWP79-TVFD6

Fortrix
7RCLA-XQHVM-0VV7K

HAMILTON'S GREAT ADVENTURE
0C3IP-PWNBY-FM5RA

MACGUFFIN'S CURSE
5WYB9-A99T2-2DQH0

RAVAGED - ZOMBIE APOCALYPSE
7VZTK-4WNV4-YK7YA

STAR WOLVES 3: CIVIL WAR
7YAVF-IDYQJ-QKEG4

CARGO COMMANDER
686TF-CXHRE-IHMXP

HOTEL GIANT 2
6V8WD-HXE23-B2YFF

ROOGOO
6BC97-VYPH2-QC2GZ

SECTION 8
6GMMI-JD4T7-6AEWV

KING'S BOUNTY: THE LEGEND
08T7V-6TW9I-0WXGI

KUNG FU STRIKE
2F0HM-IIKB4-AH5EQ

AVERNUM: THE SECOND TRILOGY
0N89K-X8YQ7-J0R58

GARSHASP: THE MONSTER SLAYER
2C28H-CM24R-VY3BF

ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE + EXODDUS
0M9ZM-GB3FM-LXR8Q

SYBERIA I (GAME)
4XXYB-DE72T-FTZWE

RED ORCHESTRA: OSTFRONT 41-45
0LX5R-45HNL-JT8N4

BEEP
5CA95-MMP45-D8DH8

DLCS
649D9-LQZIF-RK07A

NIKOPOL: SECRETS OF THE IMMORTALS
HI9VH-2IBRN-E8EDE

POST APOCALYPTIC MAYHEM
H06JF-MKLN2-3YNRJ

SIDEWAY NEW YORK
GZC94-YBXAW-KKE3I

THE BALL
MKFEC-457MT-47CPY

WASTELAND ANGEL
KFVAV-XW03K-3BF8A

XOTIC
F2ZIQ-0KV4Z-3T47E

STRANGER'S WRATH HD
09BFH-P3NLN-P5T22

TROPICO 3
0XXL4-N652F-EEAMX

X-BLADES
06MBT-626K4-AG4PR
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.30. 01:05:31

[merlinw.org]

Shep
Akkor itt kamatoztathatod a tudást 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hörcsöghízlalásból szereztem a második diplomámat.... <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na azért ne essünk túlzásokba, csak a szavazásról volt szó, most meg már a hörcsögöket is hizlalnád? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Troger911
Köszi! Nekem csak egy bundleom volt, de így is adott pár pluszt 😊
Köszönöm annak, aki a mercenary kings-re szavazott. Esetleg 4-es packba benne lenne valaki?

6,45 euró helyett 4,8-ra jönne ki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Groupees oldalán óriási blama van: Ahol 1 $ fizettünk anno most mindenhol + kulcsok jelentek meg a több dolláros játékokkal. El is szórtam vagy 20-at és 1-2 fost aktiváltam magamnak.

Kiváncsi vagyok lesz-e revoke vagy bármi.Szegények tuti valakit megölnek ott 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 22:50:54

Next PC upgrade: 2022

grebber
0 újrajátszhatóság? A legnehezebb szintű acsiért végig kel tolni újból 😄 Bár én 20 próbálkozás után feladtam majd ha fizetnek érte talán megcsinálom.Már csak az az 1 hiányzik.

Elképesztő környezetek a CryEngine 3-mal Komolyan ezekkel már Dunát lehet rekeszteni egyszer már valaki valami játékba is megvalósíthatná végre!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 21:23:13

Tinman
Szerintem az egész játékot, lapokat, combokat leginkább játék közben tudod megismerni. Nem hiszek abban, hogy ülj le és olvasd el a sok száz kártya leírását... miért is rögzülne? Majd rögzül, amikor fájdalmas veszteséget kapsz egy combo után, vagy 1 adott lény miatt buksz el egy teljes meccset.

Abban sem hiszek, hogy olyanokat nézz a neten, akik 16/24 ezt tolják, kvázi ebből élnek. Nem másokat kell majmolni, hanem a magad útját járni... sokkal élvezetesebb és érdekesebb, mint 1.5 órás pofázást hallgatni arról, hogy miért nem jó x vagy y kártya, aztán a végén kiderül, hogy a te kasztodba, a te stílusodhoz pont az a kártya nagyon is jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Nuuvem, Deponia első rész kb 250 Ft!
Troger911
Én is freeben tervezem! Azt hiszem a pakliépítgetés lesz nehéz. Jól kell ismerni a lapokat, meg kell hozzá érzék is.
Fpocok
DAI update

Első scout missionig tartott a csoda. Bekapcsoltam full screent meg vsycnet, az segített, de most kijutottam az erdőbe és ugyanúgy megáll a játék percre. Még a menüben is. Nagyon szomorú vagyok. :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Talán a minden sarokba benézve is 4 órányi játékidő és a 0 újrajátszhatóság miatt...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
A Deadlight már bundle szökevény, szerintem még nálam is van valahol egy felesleges kulcs. Jó kis XBLA-ról szalajtott cucc amúgy, csíptem, nem is értem miért ment le kutyába nagyon hamar...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Jó ez! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.12.29. 20:46:56
Tinman
A Hearthstone-ról oldalakat tudnék teleírni, Sheppel néha karöltve telesírni, de alapvetően egy mocskosul jó játék.

Több, mint 3 hónapja játszom vele, de olyan 5 évet látok még benne... mindig van cél, mindig van elképzelés, persze csak akkor, ha nem nyitod ki a pénztárcád és nem szórsz el benne vagyonokat. Full free felállásban tolom, így is lehet, és van sok győzelem, van gold, van ingame goldért vásárlás, van haladás, van fejlődés és mindig tanulsz... mindig. Ezért is okádok sokszor, amikor topikjában néhányan előadják magukat, holott ebben a játékban a legprofibb játékost is érhetik csúnya meglepetések, láthat olyan megoldást, amit előtte soha...

kigyi
Na a hörcsög fázott ebben a hidegben s valahogy beröppent egy Deadlight kártyapénzből tudom bundle szökevény lesz 1 éven belül, de tetszik a hangulata és a kártyapénzből úgy gondoltam ennyivel támogatom a készítőket.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
Nekem az elkövetkező 3 évre ez a terv, hogy nem veszek semmit, mert így nézem. 😄
Tinman
Nekem már alig van a kártyámon pénz, de egy Wolf Among Us S1, még valahogy be kéne, hogy ugorjon, ha lesz valahol olcsón.

Tinman
Jujjj, köszi :-)

Experience112 miatt örök hála! Szó szerint 7 éve nézegetem :-D Mindig ilyen Media Markt/Tesco polcokon szoktam látni ezeröté', de lusta voltam utánaolvasni, demózni, vagy rákeresni, csak mindig ott volt a tudatban, hogy meg kéne venni, mégiscsak kalandgame. Ahogy most utána néztem végül is egy közepesnél nem sokkal jobb cím, de ennyiért simán reppent befelé. Nyam-nyam.

Hát ha így néznénk akkor én az elkövetkezendő 6 hónapban már semmit sem vennék....

kill3r21
Na akkor nézzük az a Dragon Age-t 😄
Tinman
1338 Ft-ot vontak tőlem, már durván erős volt a kényszer a vásárlásra, mert nagyon rég kipécéztem magamnak (TBS, fantasy, atomjó sztori, hangulat, remek OST, jól sikerült honosítás!).

Persze KB: Dark Side-nak is még csak a felénél tarthatok kb., AC3 + DLC-k is hátra vannak még, szóval elkapkodtam a vásárlást :-)

Sajna nem éri meg 4 packban venni, mert banki díjakkal már majdnem ott vagy, mintha direktben vennéd...

Rapid81
Zsírosbödön. Köszi az infót. Be is húztam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Most nem arra gondoltam, hanem a hackelésre 😄

ZsZso
Elcseszett valamit a Groupees így a Bundle in a Box 2 1 USD -s Tierjével együtt megkapod a 4 USD -st is, ha most veszed. Teszteltem, működik. Így már nem is olyan rossz vétel 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
A Born 2 Race Bundle részét képező "Race Injection" a következőket aktiválja a STEAM-fiókodon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mantle-hoz kell a legújabb beta driver (habár azóta talán kiadtak nem betát is), aztán meg a Display-nél átállítod DX-ről.
MerlinW
Az online az lagfest, viszont ha közeli emberekkel játszol (Magyaro. és szomszédai), akkor úgy tűrhető. Illetve, ha te vagy a host, akkor neked jó, a többiek szívnak😊

[merlinw.org]

Fpocok
Csak online ne akarjon menni az ember <#hehe>

grebber
Aki esetleg végigvitte a Dementium 2 HD-t írja már le miről szól,mert a történésekből sem esik le hogy most ez mi a szar volt.

IMYke2.0.0.0
http://www.bundlestars.com - "Born 2 Race Bundle" - 0,99 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Xbox One-on tökéletes eleddig ( 30 óra után ). Fix fps, nem lépett ki, nem akadt meg sosem semmikor. Semmi hibát nem írt ki. Működik ahogy kell az első telepítés óta<#wave>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Én vinnék egyet, de csak holnap fogok tudni fizetni, mert ma már nem nagyon leszek gép előtt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.29. 17:00:48

[merlinw.org]

MerlinW
Detto, nekem sem volt semmi problémám ~20 óra alatt.

[merlinw.org]

ffxi
Maradj is ott, jobban járnál 😊

Fákjúal!

darkSectorxxx
Üdv ha nem érek haza már iddén B.U.É.K minden kedves sg tagnak! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Én DX módba játszom, mert az istenért sem tudom, hogyan kell áttenni Mantle-ra, de nem tapasztaltam ilyesmit. Pedig már 100 órát is beleöltem a játékba. Biztosan létező probléma, de 10-ből ha 1 embernek jön elő. Valószínűleg ez az általánosítás ugyanolyan bullshit, mint az, hogy a Denuvo védelem kinyírja az SSD meghajtókat. Egy bolond százat csinál effektus.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 14:40:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Na most kicsit változott a helyzet. Beraktam fullscreenbe, bekapcsoltam vsyncet. Most fix 60fps van és nem akad. Néha beáll egy fél másodpercre, de játszható. A GPU is pörög rendesen.

zorrobomber
Valami hasonlót produkál nekem a Metal Gear Ground Zeros is... mindegy milyen részletességen tolom, az fps látszólag megvan de akad pár másodpercenként.

Fpocok
Jó ötlet, de sok idő lesz. Mindenesetre kipróbálom, mert most már kiváncsi vagyok.

Shep
Hát én a helyedben megnézném a törtet is, mert simán lehet, hogy a védelem nem tetszik a gépednek. (tudom, tudom ez teljességgel ki van csukva, meg egyébként is ... de ha érdekel a játék én azért csak kipróbálnám)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 12:37:44

Fpocok
Na felraktam újra. Telepítettem mappából a dxet, rendszergazdaként, felrakta a net framework 3.5-öt is.
Nem mértem, de volt vagy 10 perc, mire betöltötte a játékot. Full minimum, 60fps. Egy helyben állok, forgok, okés, forgok, megáll 15 secre. Érdekesség, hogy akkor is megállt, amikor a menüben voltam, tehát nem az volt, hogy új dolgot töltött be. Vinyó végig pörög ilyenkor és nem tudok csinálni semmit. Na most mit tegyek?

Érdekes lenne megnézni mit művel szűz új rendszeren a játék nálad...

Lehet kevés neki az a VGA....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.29. 12:23:06

Fpocok
Ez lényegtelen infó. Ami lényeges, azt meg írtam: eredeti.

IMYke2.0.0.0
Így, utólag persze nincs. De előtte sehol sem írtad ezt...

Fpocok
Nincs semmi ellentmondás. Barátom kölcsönadta origin accját, hogy megnézzem.

IMYke2.0.0.0
Ellentmondást érzek:

"És igen, EREDETI! De még jó hogy nem vettem meg látatlanban."

Emberek Banner Saga 4-es pack-ra szeretne-e esetleg valaki társulni velem?

4,31 euróra jönne ki darabja.

Tinman?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.29. 11:47:19

Shep
Hát nekem sincs gond a DAI-nel, nv kártyával, sőt meglepően simán fut és az fps szám is meglepően magas 40-50 (majdnem minden maxon). Más kérdés ,hogy a játék nekem annyira nem jön be.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 11:38:46