Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Node ezt mondom, hogy ezekhez kell a legénység élve még. Hacsak a zélik meg nem tanulják vezetni maguk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De már nem sokáig...:-P

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem kellett nekik hajógyártásba kezdeni , amikor jöttek ilyenek házhoz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Namost ha vannak olyan hülyék, hogy kimerészkednek az űrbe önerőből, akkor ugyanolyan könnyű célponttá válnak mint bárki más. Szénné lövöd a hajójukat és hacsak finggal nem kezdenek meghajtásba nem jutnak el ezer év alatt sem még a legközelebbi bolygóig sem. Kacsavadászat. Pont az előnyüket vesztik el. Persze ha powerful organikus hajókat gyártanak, mint a tyranidák, az más.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kigyi
Csak azt felejtitek el, hogy azzélijennek ami meg akar támadni odasúgnád, hogy agyarországon vagy öreg hát lehet sírvafa kadna 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Azaz, még megvan a játék?
Csak kérdem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De, ahogy azt a nagyszerűen megírt történetek alapján tudjuk, a Zélienek űrutazásra is a fejüket adták, és ezért is lehetett 4 része a filmeknek <és még több a könyveknek>, sőt, még a Ragadozókkal is összeakasztották a bajszukat itt-ott. <#vigyor5>
Én nem írnám le a Zélieneket ilyen könnyen. 😊
Káné olyanok ők, mint a patkányok, egerek 😊

ZsZso
Nem válltam. Ratgab jószívű én meg nem, de sajna van lelkiismeretem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Amúgy pont a múltkor volt vhol cikk vhol, hogy sigorney néni is benne jár már a korban erősen, és eszembe jutott, hogy azé mennyire pöpec baba volt a 8. utasban amikor a végjátékban a kis bugyikában probál bejutni a zűrruhába. Telik az a rohatt idő!

/szerk:

65 éves, de nem ezen a képen 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.12.31. 11:46:25
Sir Quno Jedi
Én sokáig úgy aldutam, hogy a ninjatom oda volt beszúrva a könyvespolcra a fejemnél, markolattal felém. Szal. csak egy laza csuklómodulat és levágom, aki meglep álmomban. Meglepni meg amúgysenem tudnak, mert két farkaskutya alszik rajtam keresztbe. Húzós lenne "meglepni" engem. Éjjel mindig forgathják a négy fülüket és a legkisebb neszre, mozgásra már morognak, jeleznek. Persze a pisztolyomat nem rejtettem soha a párnám alá, mert azt mondják az nem jó ómen.

IMYke2.0.0.0
Wazzer...! S mindezt szépen láttam magam előtt. <#taps><#hehe>

Sir Quno Jedi
Meg ugye űrhajót azt azért mégsenem tudtak kövekből és targoncából összerakni a zélienek sem. Ergó ha nem hagysz ott járművet és személyzetet hozzá, akkor ennyi, alukálhatnak ezer évet megen.

Botond
Hát nem tudom te hogy alszol, de én mindig az éjjeli szekrény felé fordulva, így aztán ha jönnek a zélienek, akkor félfordulatból már kaszálok is a géppityuval. A többi meg csak saválló ágynemű kérdése. Nyilván sok lúd disznót győz, abban Iminek van igaza, de ha csak egy élienswatot küldenek tizenhuszon éliennel, akkor azt simán, mert arra elég a 250es tár, meg pár másodperc. Az egyetlen dolog ami valóban problémás, hogy valóban nem voltam katona, mert a sorozáson lelkiismereti okokra hivatkozva kértem hogy polgári szolgálatos legyek, így aztán ha tényleg jönnének a zélienek, akkor természetemnél fogva (odakészített helikopter gépágyú ide, saválló ágynemű oda) inkább meggyőzném őket, hogy a píszlávjuniti szentháromságban mennyire szép az élet, és közösen megnéznénk videón a szörnyekék kettőt, hogy oldódjon a feszültség. Még putyin se kellene oda, és kitörne a világbéke, ha velem futnak össze! Aztán küldenénk egy képeslapot a predátoroknak!
IMYke2.0.0.0
Az állomáson: oké.
De a hajóroncsot nem pusztította el. Ott meg szépen szittingeltek a tojások. Lett is rossz vége később 😊

IMYke2.0.0.0
Nem ér! <#vigyor3><#buck>

Sir Quno Jedi
Azé közvetlen a bázison robbantani egy atomot az más, mint csak úgy dobálózni vele. Szóval megoldható.

IMYke2.0.0.0
Atomgombával kábé porvihart tudnak kavarni... az LV-426 sem murdelt meg, és az ottani lények is köszönték szépen, túlélték az akciót. Ripley meg azt hitte, hogy heppiend van.
A nagyképű kommandósok közül Hicks is csak azért úszta meg, mert Ripley mama valójában terminátor.

Sir Quno Jedi
Hát ha ennyire elfajul a helyzet, akkor nem marad más, mint hívni a zezüst szörfözőt és Galaktusz majd bekajálja az elvénégyhuszonhatot...

IMYke2.0.0.0
A gond csak az, hogy a Zélienek is evolución mennek keresztül .
Tehát, kis mitugrász ellenfelekből végül két lábon járó gyilkológépek lettek, és a fejlődésük sosem áll le.
A tojások az elsődleges szaporodási forrásuk, de láttuk már a másik végletet is, amikor nincs szükség rá...
Szóval, már nem is csak annyi Zélien lehet, mint amennyi Zember ...

Sir Quno Jedi
nyilván, ezért kell atomgombát szedni!

IMYke2.0.0.0
Ott bukik a dolog, hogy:
* filmekben kábé végtelen tár effektus van
* a valóságban nem tudnak annyi lőszert és robbanóanyagot vinni magukkal, hogy egy LV-426-nyi idegent a földbe döngöljenek.

Shep
Na ezért kapni fogsz, én legalább spoilerbe raktam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kigyi
Igen a sav volt a gondom a filmekben is, mert ugye mar mint állat és akkor mi van azokkal a savakkal amik akkor fröcskölnek mindenfelé amikor szétlövik az alieneket? 😄 Azok miért nem marnak ott szét mindent????

Shep
Nem is csak 1 alien van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Van abban több száz alien is😊

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát én a végén már alig vártam ,hogy vége legyen, Nálam nagyon nem talált be a produktum.

Sir Quno Jedi
Azt ugye tudjuk, hogy max. annyi alien van, ahány emberbe belepetéztek az arctámadók és nem több. Mindössze eleegndő katonát kell küldeni, elegendő skulóval stb. Nyilván két ember nem állít meg 1000idegenet, ha rájuk rusholnak. (bár mondjuk ez is gépesítés kérdése)

kigyi
A feszültséggel nincs problémám nekem sem, ugyan csak kb harmadánál járok, de már volt amikor le kellett raknom a fülest és kilépni a játékból azzal a gondolattal, hogy na most berezeltem 😄 Nagyon tetszik a környezet a hangulat, a történet kicsit gáz, de egyenlőre még nem unalmas. Ebben az évben nem volt még más olyan játék ami ennyire lekötött volna amikor azzal játszom ebben kiválóan teljesít.

Sir Quno Jedi
Nabaz, ha otthon meglepnek, mint "feláldozható veszteség" civil az ágyadba akkor úgyis megdöglessz, de mikor tengerészgyalogosokat küldenek takarítani, azoknak azért adnak fegyót a kezükbe és van alapkiképzésük minima. Mai fegverzettel is szépen ki tudnák takarítani a rohadékokat. Főleg, hogy manapság előszeretettel használnak robbanóanyagokat és mesterlövészeket. Nomeg földön nem sokat számít a sav, mer nem likad ki a zűrhajó sem.

A specnazot ráküldöd az élienekre és kampeca. Ha Putyin is ott van, akkor puszta kézzel karatéjozza le őket az öreg!

IMYke2.0.0.0
Álljunk két lábon a talajon :

A valóságban kábé 2 nanoszekundumnyi esélye volna a katonáknak az alien dolgozókkal szemben. Nem több. Állig felfegyverkezve is.
A méhkaptárat védelmező méhkatonák közül sok meghal, de a végére akkori s lenyomják a támadó darazsat.

Értsd: Az emberek lehet, hogy lenyomnának 100 dolgozót, de hogy el nem hagynák élve a bolygót, az zicher.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.31. 11:27:07

spoilerben lévő...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Minden háztartásba kell egy-két ilyen felszerelés, nekem is ez van az éjjeli szekrényre odakészítve az olvasó szemüveg meg a pohár víz mellé, amiben a protkót tartom! <#eljen> Engem aztán nem lepnek meg a zélienek!
Tinman
<#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Kiismerhetővé? Lépten-nyomon kinyír. 😊 Felénél járok, de egyáltalán nem unalmas és végig fenntartja a feszültséget. Magasan 2014 legjobb játéka és még nem értem a végére, pedig már 12 órám van benne.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Amúgy a zéljenek nem megölhetetlenek, sőt megfelelő katonai cumókkal úgy lehet őket kaszálni, mint az érett búzát. Csakhogy zárt helyen, ahol megkerülhetnek a szellőzőkön stb. ott érinthet szarul a tömegük (meg ha túl sokan rontanak rád 1xrre). Nyílt, belátható terepen esélytelenek, hacsak nem kurva jó a taktikájuk, vagy szarul vagy felszerelve és kevés a muníció (vagy alszol), vagy túl kevesen vagytok a 360fokos védekezéshez.

Shep
Hát a környezet az csillagos 5-ös, ellenben a többi az messze nem az.

IMYke2.0.0.0
Ha darabszámra nézzük, akkor okéj is...
De, a feszkó a lényeg, és a sztori 😊

Sir Quno Jedi
Szentem nem. 1 alien van benne vaze. 1 darab alien/4k huf az nem jó biznic... 😄

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy az a játék nem pusztán arról szól, hogy lopakodás + alien...
Engem a környezet, és a plusz infók, tovább a feszültség jobban érdekel, mint az, hogy halomra öldököljek amúgy megölhetetlen (overpowered ellenfeleket pár golyóval) élieneket... 😊

Shep
Na beszéljünk. Nem rossz játék csak kicsit hamar unalmassá és kiismerhetővé válik, na meg a lópatkós élien sem az igazi. Biztos én leszek a hülye de az Avp 2010-et jobban élveztem.

Ja, te biztos nem is erről akartál beszélni, hanem az áráról 😊

IMYke2.0.0.0
4000 Ft-ot megér, az biztos.

Alien isolationről beszéljünk!

IMYke2.0.0.0
Az Alien nagyon jó áron van nálad. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ez még akár igaz is lehet - de, sok sikert és nagy géperőt kívánok nekik hozzá 😊

ZsZso
Srácok, van itt az SG-n játék trédelős, eladós topik?

Meg szeretnék szabadulni az alábbi játékoktól:
- Alien Isolation (15 USD / 12.5 EUR)
- Murdered: Soul Suspect (6 USD/5 EUR)
- The Banner Saga + Tales From Space: Mutant Blobs Attack (5 USD/4 EUR)

Ha az itt aktív topiklakók közül valakit érdekel, akkor természetesen faraghatunk le még az árakból.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MoRT2195
Most, hogy elárultad hány karakteresek a jelszavaid, máris közelebb kerültek hozzá, hogy sikeresen feltörjék... 😄
IMYke2.0.0.0
EA Origin - bekapcsolva minden, amit csak lehet
* 16 karakteres a jelszavam
* e-mailem jelszava 28 karakter <141 bites>

Ennyi csak elég 😊

Lehet feltelepítettél valami új directx-et amitől jobban érzi magát a játék...

kigyi
Be van minden titkos kérdés válasz email ellenőrzés 10+ karakter jelszó 😄

Totti5
Korán van még ehhez nekem 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10