311803
-
En meg mikor meg angliaban eltem a font annyit ert mint most az euro :/ -
Imi... illetve akit még érint:
HD LOW END mod for GTA5
you will gain more fps out of this then any other settings file out there,"example stock minimum settings I get 10fps with my mod I get 30fps+ while increasing graphics and detail" Im playing on my surface pro 2 intel hd 4400 at 35fps on 1280x800 with textures at maximum along with fxaa enabled, reflection quality on high, shadows enabled, AnisotropicFiltering at 8x and more. -
Ja az kemény, az euro lett a font értéknél kb a font meg fingomsincs hová tart.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 20:42:21 -
Én most végülis vehetnék mert nem akkora nagy dolgokat veszek, 30 fontos tételnél is max 1000-et buknék ha jól számolom, de ja így látva a drágulást azé lol.
Most amit vennék 5.6 font. -
Hát hálisten játékot dollárba mérem , de még úgy is szar. :( -
Nekem a fiókokban van még pár ezer 150 forintért vásárolt CHF. De a gyenge forint jó a gazdaságnak. -
Ja, 150 Ft-os árfolyamon vettem fel a chf alapú hitelt... -
Én vettem ~230Ft-ért is eurót még a 2000-es évek elején:) -
Én meg mikor legutoljára külföldön voltam, még euró sem volt... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vicc! -
Durva! Amikor először eljutottam külföldre az euro nem volt annyi, mint most a dollár. D: -
Nagyjából 1 éve nem vettem semmi Zavvi-ról... nem is fogok már úgy látom. -
Tököm kivan legyen már egységes 500ft minden úgy könyebb számolni.
Így se úgyse veszek drágább játékot pár dolcsi /euro/fontnál. -
Igen most durva, nekem azért furcsa mert 400-nál hüledeztem a fontra, ami nem is volt számomra olyan rég, mondom meglesem lejjebb ment-e már, kéne valami robotzsaru filmet vennem. :D. :D
Oszt 436 a középárfolyam és 420-450 között ingadozgat...te jó ég! -
Nagyon helyes... lassan végig kéni tolni azt a cirka 2k játékot, amit összesen felhalmoztam.
-
"A MNB Angol Font deviza középárfolyama az előző napok erős emelkedését követően a mai napon stagnált a forinttal szemben, és -0.08%-os csökkenéssel, 436.0100 Ft-os áron jegyezte a bank."
"A MNB Amerikai Dollár deviza középárfolyama az előző napok erős emelkedését követően a mai napon stagnált a forinttal szemben, és -0.07%-os csökkenéssel, 283.0500 Ft-os áron jegyezte a bank."
-
Rony94 #250740 Úgy értettem hogy abban a tudatban hogy már játszottam a két résszel, simán tudom ajánlani ezzel a 10 dolláros árral is, mert ennyit minimum megérnek. -
Vagyis nem éri meg? :D -
Rony94 #250738 Witcher részekért már megéri. De tény hogy beszerezhetőek jóval olcsóbban is. -
Mini RPG Bundle - $9.99
- The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
- The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
- Torchlight
- FATE -
ingyen steaom kulcs -
Indiegala Mayhem bundle-t Happy Hour áron valakit nem érdekel majd? -
Evoluti0N #250734 Jah. A vége tényleg hatalmas nagy meglepetés lett, de emígy szerintem is kicsit gyengébb lett az előző epizódoknál. Az ilyen "szedjünk össze különböző cuccokat a továbbjutáshoz" részektől nem vagyok elájulva. Még ha lenne valami kihivás abban, ahogy megszerezzük őket, akkor ok, de így csak annyi volt az egész, hogy szét kell nézni mindenfelé a megtalálásukhoz. -
Iron Brigade - 2,99€
A leárazás a Steamworks multi támogatásnak szól! GfWL=kuka -
Szerintem a Life is Strage 3. epizódja baromi unalmas volt az előzőekhez képest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ettől függetlenül tetszik a játék.A vége dobta fel egy picit, de már láttunk ilyet... -
Én még a LiS-el nem jutottam tovább az első pár percet csináltam meg amíg az ajtóig el nem jutottam ott kicsit most megakadtam, majd folytatom, de nekem is egyre jobban bejön :) Valószínűleg azért, mert már van előzmény már van egy történet amibe bele tudjuk élni magunka, magunkénak érezzük mivel mi döntöttünk annak alakulásáról. -
A Lost Planeten mégis mit kéne remake-elni? :D
2-3 euróért bármikor az ember után dobják a definitív editiont, ami a zseniális MT Framework motor miatt egy kávédarálón is elszalad manapság.
Egyébként szvsz a Mega man inkább adná magát. Esetleg a már létező részeket kiadhatnák igényesen portolva, gyárilag pöpecül belőtt CRT shaderrel (bilibe lóg a kezem :D), majd az ezzel, a DMC4: Special Edition-ből, a REmake-ekből befolyó pénzekből jöhetnek a folytatások, esetleg a Resire már alaposan ráférő újragondolások.
Vagy ők is vágnak egy Konamit és a tehetséges fejlesztőket lehet majd Kickstartolni, hogy kiadják ugyanezeket más néven, kötöttségek nélkül.
Más: Emberek ez a LiS egyre jobb. A 3. epizód vége óta olyan furi melankólia és türelmetlen várakozás van rajtam, amilyet utoljára az Elfen Lied alatt/után tapasztaltam utoljára. GOTY?
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.05.27. 11:22:44 -
Az mióta Capcom game?
Amúgy calóban jó lenne már végre egy Gothic game akár remake ( ez sohansem lesz az biztos) vagy egy új rész.
Ott a frankó UE4-azzal összehizhatnának valami atombrutál Gothic 5-öt ami visszanyulik a gyökerekhez. -
Anonymusxx #250728 Gothic remake? -
"A Resident Evil Zero Remaster tegnapi bejelentése után a Capcom azt is megerősítette továbbá, hogy a digitális eladások növelésének érdekében (is) a jövőben további HD feldolgozásokkal szeretnék majd megörvendeztetni a rajongókat."
Resiken kivül ha bottal csapkodnak se jut eszembe a Lost Planet 1 -en kivül cím amiből örülnék remakenek. -
Arty asszem végigtolta. Én neki sem kezdtem még, el is felejtettem hogy van nekem ilyen multkori saleról :DD na majd a Witcher 3 után olyan szeptember környékén.... -
Valaki győzzön meg pls, hogy ez egy jó játék és ~2300 Ft-ot megér a full pakk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.27. 09:37:43 -
Ez jónak ígérkezik ,váram is ezerrel. -
Én nem aggódok ilyesmik miatt. Van platformom és ebből csak 1 a pc. De ha mindenképpen pc gémingelni akarok, akkor azon is mindig fel van installálva 100+ olyan játék, amit még előttem áll, ezek többsége elindul net nélkül is. Még egy komolyabb áramszünet se lehet a géming akadálya, nemhogy ilyen vicikvacak drm. És ha a drm ezt tudja továbbra is, hogy csökkenti a warezt, ami miatt több eredeti megy el, ami miatt olcsóbban tudják adni az eredetit, hogy még több menjen el, addig éljen a kliensdrm. Ez már nem az a sz*p*roller, ami évekkel ezelőtt volt, hogy csiszatolja/kerregteti a cd-t, hogy még mindig tuti bent van e, meg ha kicseréltél alkatrészt a gépben 5x, akkor bumm dobhattad el a játékot, stb. A digi terjesztés a kliens drm-el elhozta a kánaánt. -
Jumpscare feszt = kuka -
Evoluti0N #250721 Érdekes koncepciójú horrorjáték a Bioshock fejlesztőiből alakult új csapattól. A főszereplő vak és echolokáció segítségével tájékozódik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.27. 08:40:13 -
Tudom jól, hogy nem kötelező a Galaxy használata, amit írtam az csupán egy fantazmagória volt. Mondhatnánk úgy is, hogy a festékes vödrömmel Diablo képét vázoltam fel a falra. ;) -
Nem kötelező a Galaxy használata, a régiós árazást meg szerintem a kiadók erőltetik. -
Jól mondod, trükközni kell.
Egyébként meg nyaljanak sót. GOG volt az ami hosszú ideig hangoztatta, hogy náluk 1 USD != 1 EUR + nincsenek régiók, aztán hogyhogy nem mégis begyűrűzött hozzájuk is. Ha ez fog folytatódni, akkor előbb utóbb régiólokkossá teszik a játékokat is, DRM-free már nem is lesz annyira DRM-Free, mert csak Galaxy -n keresztül lehet letölteni és aztán a GOG pont ugyan olyan lesz mint az összes többi bolt, csak drágább. A torrentezéssel összehasonlítást picit erősnek érzem, de ez csak saját vélemény. Addig amíg kelet eu-nak nincs külön olcsóbb régiója addig nem is gondolom másképpen (tudom-tudom nem is lesz másképpen, mert errefele pici a piac). -
Gog-os játék esetében egyetértek. DRM free, mi a ráknak kell ott trükközni? -
Persze mert a gog.com Ukrajnából elérhető verziójára gondolt, annak eléréséhez viszont trükközni kell. Persze ilyen erővel akár le is lehet torrentezni. Fura világ ez, és a kijelentés mindkét oldalra vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.05.27. 08:03:02