Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs saját példányom! Nem az én világom a játék, de látom ti rá vagytok pörögve és már régóta terveztem valamit tenni így pont kapóra jött a dolog. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ááááááá <#worship><#worship><#worship> - Zisten vagy 😊

Várgyunk csak: és a saját példányoddal mi van?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.31. 13:10:28

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már zélien téma:

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ajánlom, hogy olvasd el a World War Z könyvet. Abban nem gyorsak a zombik és nagyon jól leírja, hogyan reagálna az emberisėg egy zombiapokalipszisre egy olyan világban, ahol nem létezik a zombi mítosz és úgy állnának szembe vele, mint egy teljesen új ės ismeretlen dologgal.
IMYke2.0.0.0
A zélien-patkányok viszont alkalmazkodnak. Mi emberek csak azt tudjuk, a mi galaxisunkban létezőkről, hogy úgy haladtak előre az evolúciójuk létráján felfelé, hogy tojással kezdik meg a tömeges szaporodást, majd a fejlődési szakusz második részében, a Day 1 katonává alakuláshoz szükséges gazdatestek is kellenek, hogy a szükséges után megkezdődjön a harmadik fázis, és a két- vagy négylábon járás stb.
De, mi van, ha mondjuk a szomszéd galaxisban olyan gazdatestekre találtak, ahol a szaporodásuk gyorsabb és eleve más módon zajlik?

A legalapvetőbb dolgot hagytad figyelmen kívül ugyanis: míg a Predatorok, emberek mindenhol olyanok, amilyenek, addig az Alienek a hódítás és a pusztítás (nekik ez a túlélés egyben) feltételeihez alkalmazkodnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
nem is úgy értettem😊
Nyilván egy városban komoly dilemma a dolog és könnyen tud eszkalálódni a helyzet, de akkor is érthetetlen számomra.

Nem fogom feltelepíteni! <#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Egy biztos: a leírásod alapján látszott, hogy vért kellett izzadniuk az amcsi forgatókönyvíróknak, hogy jól dramatizálható legyen a sorozat.
Mert, valljuk meg, még a leggyengébb kelet-európai hadsereg is le tudna nyomni egy fél országnyi, lassú zombisereget 2 nap alatt...

Nyilván ha más értelmes élet szembetalálkozik velük egyszer esetleg elvesztenek pár bolygót utána oda a büdös életben be nem teszik többet a lábukat.

VAgy simán szénnébombázzák az egész helyet vagy nagy erőkkel kiírtják onnan a parazitákat. Mert hogy általában csak tojás van 1-1 helyen, amíg meg nem érkeznek a potenciális gazdatestek amik által szaporodhatnak. Tojásra meg ráküldessz egy kis atomot vagy egyéb nyalánkságot és volt alien nincs alien.

Nyilván most csak találgatunk, de szerintem lehetetlen, hogy pár bolygónál többre kiterjedjen a fennhatóságuk kedvenc xenomorfjainknak. Felszíni bombázás ellen nem tudnak semmit tenni. Összefogott katonai erő ellen, akik pontosan tudják mivel állnak szemben meg végképp nem. Persze mindez az én egyéni véleményem. Azért az Alienek is elfogynak ha nincs több gazdatest amit meg tudnának szerezni. Ha nagyon szigorúan vesszük a dolgot megpetézett embereket kilőni és nincs alien utánpótlás....kegyetlen megoldás, de hatékony. Mellesleg azok már úgyis gyakorlatilag halottak csak nem tudnak róla.

IMYke2.0.0.0
TWD-ben nem vagyok otthon - nem nézem, és egyelőre nem is izgat a sorozat, és a játék sem.

Sir Quno Jedi
Napalm, olajbomba, lángszórók, olajjal teli várárok begyújtva, átalakított kombájnok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Én nem érzek feszültséget itt.
Még ha rohadtul OFF-topik is , én például jól érzem magam - az Alienek és a Terminatorok egy napon: <#vigyor3>

Ez ebben az esetben azért érdekes és összehasonlítható, mert az Alien és Predátor ugyanabban a sci-fi világban létezik.

Egyébként ha már érthetetlen dolgok én pl. azt nem értettem sose a walking dead sorozatban, hogy egy jól összefogott, irányított és célirányos támadással hogy a viharba nem tudta a katonaság megfékezni a zombihordát...Pedig abban a sorozatban a zombik még csak nem is gyorsak, mint a Z világháborúban vagy a 28 nappal későbben.

Felállítasz egy sor gyalogost közéjük pár ágyút és már jöhetnek is a mocskok..körkörös védelmen jöjjenek át a zombik...

IMYke2.0.0.0
"minden filmben csak egy-egy helyen találkoztak ilyen lényekkel"

No, és végre (!) - még ha csak véletlenül is - majdnem rátapintottál a lényegre: mindig csak bizonyos helyeken látjuk őket, ott, ahol összetűzésbe keveredik valaki/valami velük.
De ők (ahogy ezerszer fogom leírni, ha kell) olyanok, mint a patkányok: mindenhol ott vannak, sokan, és kipusztíthatatlanul.
Lehet, hogy mondjuk csak 10 darab van ebben a Galaxisban, de az Androméda fele már az övék, és a Tejúton túl meg 10 milliárd másik galaxis is...

CalebJoe
Én biztos nem maga vagyok a fantázia😄 amúgy vannak ilyen viták más fórumokon hogy összevetnek különböző univerzumokat hogy ki győzne le kit meg ki az erősebb a másiknál nem új keletű ez a téma, ott is vannak nagy összezörrenések.😊
Azért egynek sikerült megdugni....Nem úgy... <#idiota>

Nincs ezzel baj. Érdekes kis eszmecsere alakult itt most ki! <#eljen>

Erőben felveszik az alienekkel a versenyt. Semmiben nem gyengébbek.

Alieneknek csak egy előnye van a predikkel szemben és az a létszámuk.

Kipusztíthatatlanság meg olyan dolog, hogy minden filmben csak egy-egy helyen találkoztak ilyen lényekkel. Helyhez kötöttek, így nem elterjedtek. Könnyedén ki is lehetne őket irtani, csak ugye kedvenc pénz és hataloméhes nagyvállalatunk lehetőséget lát bennük. És bizony ezek a dögök vannak olyan fifikásak, hogy lehetetlenség őket bezárva tartani.

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam: " Ripley mama valójában terminátor." 😊))

IMYke2.0.0.0
"ő már létezik, régebb óta, mint az élienek"

Ez az, hogy nem tudni, hogy az élienek mióta léteznek.
Mi (emberek) onnan ismerhetjük őket, amikor először kerültünk az étlapjukra. Előtte meg, lehet hogy több tízmilliárd galaxist pusztítottak és hódítottak meg, több százmillió év alatt...

Shep
Egyébként meg Ripley az aduász, őt egy alien sem tudta legyűrni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem kell újat kitalálni, ő már létezik, régebb óta, mint az élienek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, ha ez megy át, és nem tudjátok szabadon engedni a fantáziátokat.
Pedig, többször is leírtam, hogy mire alapozom az egészet.

CalebJoe
Én is azt érzem hogy nagy Alien fan vagy ezért mindegy kiket hoznak fel ellenfélnek úgy is ők győznének.😊
IMYke2.0.0.0
Ja kérem szépen, kitalálhatok neked olyan lényt, ami Galactusokat reggelizik, és böfi után még egy fél Univerzumot.

Shep
Micsoda? Közelébe sem kell mennie a bolygónak 😊 Valamiért az az érzésem ,hogy bármit mondunk úgyis az élieneket hozod ki győztesnek 😊

IMYke2.0.0.0
"Predátorok erősebbek ez tény."

Épp ez az, hogy nem tény. Addig van némi előnyük, míg van nafta a kütyüjükben. Legyen az vállon hordozható fél hadsereg, vagy zűrben száguldozó zűrhajó...
De, ezek mind semmik, mert egyszer ezek elfogynak. Az alienek meg nem. Ez a tény.

IMYke2.0.0.0
Ez is egy nézőpont. Jogos is.
Csak hogy, mi ott kapcsolódtunk be az egészbe <1979> - hogy bemm, ott van egy idegen hajó, meg sok tojcsi és egy nagy valami, aminek lyukas a mellkasa.
Azt már nem tudjuk , hogy honnan is indultak, van-e és ha igen, milyen anyabolygójuk, esetleg netán sokkal fejlettebbek-é, mint a "spóráik" , amik az Univerzum minden irányába szétszóródva hódítani indultak...

Én amondó vagyok, hogy az Alienek sokkal idősebbek minden ismert lénynél, és sokkal szívósabbak, erősebbek is azoknál. A kipusztíthatatlanságuk meg nem is lehet kérdéses.

Predátorok erősebbek ez tény.

Tengerészgyalogosok meg ha nem lettek volna segghülyék a második részben (szerencsétlen véletlenek sorozata, enyhe pánik) akkor simán felvehették volna a harcot az alien bollyal. Csak az első találkozáskor nagy részük megpusztult....sokuk baráti tűz miatt.

Fpocok
DAI update

Jól elkiabáltam. Eredetivel megint szar, feladom. Marad a tört.

Tudtok valami jó családbarát jó filmet jót, amit meg lehet nézni este? Ne legyen horror, kb ennyi kéne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Nomármost a predátoroka sportszerű vadászathoz voltak felszerelve (hobbiút). Egy afféle afrikai oroszlánvadásznként. Nem háborúra készültek sem fegyverzetben, sem létszámban. Nyilván van olyan katoni grade cuccuk, meg hajóik, hogy lerobbantják az univerzum térképéről azokat a bolygókat is akár, amelyik éppen nem tetszik nekik. Ha már ennyi évezredet kihúztak. 😄

Jurassic parkban is veszélyesek a velociraptorok pár csóró látogatóra, akik összevissza rohangálnak rövidgatyába, de ha rájuk baszol egy orosz páncéloshadosztályt légitámogatással, akkor megdöglenek. Vagy csak odavezényeled a szigethez az egyik repgépanyahajót/atomtengót és beng.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
" ennyi erővel tiltsuk le az alien savas vérét, mert az is kütyű"

Könyörgöm, írd, hogy viccelsz...
Ezzel az erővel tiltsuk meg a Tengerészgyalogosoknak, hogy ne termeljenek testhőt, vagy ne vérezzenek!

Az Alienek egyszerűen lények - nem szuperhősök, nem fegyveres katonás, nem képregény hősök szuper erővel. Önmaguk létezése által kipusztíthatatlanok, azáltal, hogy bármit és bárkit elpusztítanak, és felhasználnak a túlélésükhöz, fejlődésükhöz.
A Predatorok, és az emberek csak egy-egy lépcsőfok nekik.

1v1-ben azért elbunyozgatnak kedvükre. AVP-ben azért a kezdő alien is szétgyepálja pusztakézzel az alient. Most képzelj el egy pár veterán vadászt...Második részben is elsősorban a Predaliennel gyűlik meg a baja, de az is eléggé kiegyensúlyozott küzdelem volt. Ki-ki meccs.

Veterán predi simán megeszik 3-4 alient is egyszerre egymaga kütyű nélkül. Mondjuk ennyi erővel tiltsuk le az alien savas vérét, mert az is kütyű, illetve ne jöhessenek tömegesen mert az meg nem fair....:-D

IMYke2.0.0.0
A Predatorok - pont a fránya büszkeségük miatt - mindig egyedül vadásznak, de maximum kis falkában. Ez = az emberi Tengerészgyalogosok erejének mondjuk 10x-esével. És?
100-200 Alien akkor is megeszi őket.

"Galactus és kész, megeszi a bolygót ahol az alienek vannak, aztán szevasz 😄" --- ja, ez volt egy bolygó. Közben Galactus megmurdel, mert az élienek vére kinyírja.
Bumm.
Közben meg a Zélienek röhögnek a markukba, amikor végignézik az egészet a Földről, vagy az Univerzum másik sarkából.

Shep
Dehogy is 😊 Amúgy ez egy hülye vita szerintem, mivel te a tömeg erejére apellálsz, holott a predatorok is rengetegen vannak. Na de akkor meg Galactus és kész, megeszi a bolygót ahol az alienek vannak, aztán szevasz 😄

IMYke2.0.0.0
Hulk - visítozó zöld semmi lenne. Összelapítana mondjuk 10 élient, és a karja vállig le is olvadna. Onnan meg: jönne a sírás.

Szerk.:
Fokozom: ez igaz az összes Marvel és DC szuperhősre is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.31. 12:22:25

IMYke2.0.0.0
Erről beszélek folyamatosan 😊
Az Alien olyan, mint a patkány - leeht, hogy 1-2-10 darabot lenyomsz, de sosem tudhatod, honnan mászik elő még vagy 100.
Emberek, Predatorok: nagy dirrel-durral berobbannak a képbe, és kábé végük is van, amikor kifogy a nafta a karjukra szerelt vadászeszközből , vagy a vállukra/derekukra szerelt fegyverből .

Shep
Szerintem meg Hulk és a vita le van zárva 😄

Shep
Valaki nem tud olcsón Lords of the Fallen-t? Olcsó alatt azt értem ,hogy lenne rá úgy 12-14 euronyi wallet pénzem.

IMYke2.0.0.0
Az a predátor, akit a Zélien simán megevett reggelire... hát igen. 😊
Predator + kütyüi = emberek.

Az Alienek viszont minden kütyü nélkül erősek, szívósak és kipusztíthatatlanok . Ez nem mondható el a Ragadozókról és az emberekről sem.

CalebJoe
Összerakták már őket egymás ellen de nem emlékszem hogy mi volt benne, kb. a Termó kinyír néhány Predator-t az Alien meg lesavazza a Termót és ezzel megint csak az Alien a győztes főleg még ha többen is vannak.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.12.31. 12:11:35
Azért ezzel vitatkoznék.

A másik ismert gyilkológépnél csak azért tartottak egy külön bolygót, hogy az ifjak gyakorlatozhassanak a zélieneken. Tehát azért a legtökéletesebb gyilkos a szememben mégis csak a predátor!

IMYke2.0.0.0
Még az általam imádott Terminátorok sem olyan jók, mint az Alienek.
A Terminátoroknak több gyenge pontjuk is van. Sajnos.

IMYke2.0.0.0
Nem arra az univerzumra gondoltam.
Hanem a Ragadozó vs. Aliens témára. Emlékszel gondolom a fantasztikus mellékággá avanzsált filmek történetére 😊
Na már most, ha egy Zélien meg tudott kaparintani egy Olyat, akkor onnantól az övé az ismert Univerzum minden bolygója.
Mondom, a Zélienek olyanok, mint a hajópatkányok - nem tudnak átúszni egy óceánt, de mégis mindenhová eljutnak, előbb vagy utóbb, és ahol lábat vetnek, ott kő kövön nem marad.

Az eddig volt legtökéletesebb gyilkológép, amit emberi elme papíron kitalált, könyvet írt köré, és filmeket, franchise-t tálalt köré.

Hát ez egy nagyon jó kérdés.

Sir Quno Jedi
De én nem mostam össze semmit. Példaként hoztam, hogy a tyranidák mintájára az élik is ki tudták volna esetleg fejleszteni a saját organikus technológiájukat (idejük az volt rá), ha elég intelligensek lettek vón.

IMYke2.0.0.0
Ha frankón összemossuk a két univerzumot, akkor az sem gond ugye. Mer' tudjuk, hogy mi vót a ragadozó barátunkkal... 😊
Ő meg ugye tudta vezetni a hajót.

IMYke2.0.0.0
Én pedig merengtem a gépigény felett.
Lehet, hogy elfutna ezen az ócskavason is?