Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Na meg free Memories of Vagabond is jár ottanék'...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szeretlek. (no homo)
Tinman
Végigklikkeltem, nagyon kellemes élmény volt, thx :-)

A képek kb. 70%-át ismertem csak, a cicis kép viszont akkora fék, mintha egy Kamazból szerelték volna ki :-)

AmONDÓ vagyok, hogy nem is kell, hogy mindent megmutasson, ez a sejtetős téma sokkal izgibb... sajnos Hetesnek sem áll jól a kor :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.31. 17:04:55

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Nm. Ethon vagyok, így akadt hazafelé fuvar. 😄
Keresztfiam nem volt boldog hogy eljöttem ( 😞 ) de sajnos a munka és a távolság miatt muszáj volt, én maradtam vola még.

Éppen füzném Killer-t vásárlással, de látom még nincs sg-n. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi tesó <#worship>
Itthon vagyol már, vagy még a germánoknél: ?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
De ülni rajta? és így vezetni? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Üdv!

Felajánlást thx jó játék. De én átengedem másnak! <#integet2>

Más: Fasza a banner. 😊

Szép felajánlás! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tessék jelentkezni uraim!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csalódtam benned...

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Kentucky-ra nyomtam... nagyon régóta vadászom már rá, de így is drága lesz. Az a játék amúgy must play ;-)

Tinman
Sometimes it's just fappening :-D

Egyébként a 2002-es playboyban is volt róla pár kép, de soha sehol semmi kemény... ez volt a max: Katt

De nekem ez a kép jön be leginkább róla.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk én nem - a Kentucky-ra klikkeltem, találomra.

Remélem mindegyikőtök a Hatoful Boyfriend-re szavazott!

ZsZso
IndieGala bundlik féláron. Monday megéri 1 USD -ért.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Troi? WTF? Az a nő nagyon gáz...

Ellenben Hetes és T'Pol jófélék nagyon... meg persze a TOS-ban kb. az összes Kirk által lesmárolt nőci. Utóbbiak igazi klasszikus szépségek. Nyami.

Amúgy éppen a napokban fejeztem be az ÖSSZES Star Trek-et + filmek. 1 év és kb. 1 hónapon át néztem! Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindig este az volt az esti film, kajáláskor is 1-1 részt lenyomtam. Effektíve más filmet nem is nagyon néztem csak a "szupermozikat", sorozatból pedig semmit. Szép kis kaland volt :-)

ZsZso
Az megvan, hogy az Amazonon a Might and Magic Clash of Heroes ingyen van Androidra? És még sok más ...
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.12.31. 15:59:38

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Már pedig, a véleményedre én abszolút kíváncsi vagyok. <#nyes>

Ezt hívják úgy, hogy önzetlenség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ffxi
Nem csak meglenne, én végig is tolnám 😛

Fákjúal!

Troger911
Lásd, korábbi Dead Core felajánlásom 😊
Troger911
Fú! Ez komoly volt. Átfutottam azt a kb 130 új hsz-t, amit Alien témában írtatok... Én nem formálok véleményt 😊
Komolyan. Ez már beteges különben szerintem, amikor van egy játék, amit szeretnétek, de inkább felajánljátok ajándékba, ahelyett, hogy magatoknak vennétek meg. 😄
ffxi
Frissíteni kéne a taglistát. Dark ügy xD

Fákjúal!

kill3r21
Király vagy! 😊 Megnyerem, legalább nekem is meglesz 😄
Shep
PL. a taglistából

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Áááá...Nem jó helyen kerestem ám....XD Köszi.

Egyébként honnan kéne tudnom hogy seaman az te vagy? :-P
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.31. 14:53:35

Shep
Meg lehet nézni. Én nem jelentkeznék, mert ha véletlenül megnyerném, még egyszer végig kellene szenvednem 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.31. 14:51:51

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Erre is igaz a nézz is ne csak láss. Entries-re rámész és kidobja a neveket! Welcome 2015<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.31. 14:51:23

Next PC upgrade: 2022

Te vagy a legnagyobb mákos....kizárt, hogy nem te nyered....XD

Szolgálati közlemény: Azt én nem látom ám, hogy ki jelentkezett...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.31. 14:48:36

Itt sírtál napok óta, hogy nem nyertél élient most már jelentkezzél ám wazze!

grebber
Csak hogy az alien vs bármi ami ugyanúgy elképzelhetetlen téma meg legyen szakítva. Depth Hunter 2 kimaxolva<#eplus2>

ratgab: Nézz is ne csak láss ezer éve jelentkeztem már!<#eplus2> De 7millió ft-om van rá hogy nem én nyerem meg.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.31. 14:42:49

Next PC upgrade: 2022

Ez már több, mint 10 éve volt, akkor még nem milf kategóriába tartozott. 😊
ffxi
Na legalább "emberibb" téma van: a MILF 😛 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.12.31. 14:14:29

Fákjúal!

Láttam elég sok Star Trek részt, de valahogy sosem lettem nagy fan, aki minden részt megnéz. Nem tudom, hogy miért, mert emígy tetszettek azok a részek, amiket láttam. A szüleim voltak mindig is nagy fanok. Velük ültem le néha, amikor ők nézték. T'pol és Seven of Nine természetesen gyorsan beindította a fantáziám. Emlékszem, hogy apám valakitől kapott rengeteg pucér nős képet digitálisan. Hogy kitől és miért, azt már nem tudom. Hadd ne mondjam, hogy mekkora volt az örömöm, amikor Jolene Blalockra (T'pol) is ráakadtam köztük. Hm... Sok kellemes éjszakát töltöttünk el ketten együtt...
Juj, T'pol! <#szeret>
No problem. :-)

IMYke2.0.0.0
Abszolúte! Élmény nézni őket. <#worship>
Mondjuk, nekem Dax későbbi "alakja" (Ezri) is bejött.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.31. 13:59:03

Totti5
Ő is! ( Deanna Troi )

És Ő is! ( Jadzia Dax )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.31. 13:55:56

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, nem akarom kisajátítani a felajánlásod alatti hozzászólás szekciót, de jó ott is erről beszélgetni 😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen - aki nem gerjed(t) 7/9-edre, az nem egyenes 😊

Nekem T'pol is kedvencem.

"Minden ellenállás hasztalan" Imádom a borgot, meg persze Hét kilencedet.

IMYke2.0.0.0
De még mennyire. Jól is néz ki 😊

IMYke2.0.0.0
Szerintem, a Borg volt az egyetlen megközelítőleg jó ötlet ebben a témában, a korai időkben. De az ő "félelmetességük" eltörpül a Zélienek mellett.
Viszont, a kettő faj módszerei hasonlóak.

CalebJoe
Azért ez durva lett.<#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigi hozzászólások is érdekesek és még indokoljátok is amit külön köszönök. :-)

IMYke2.0.0.0
Olvastam a felajánlásnál írtakat, és még tovább növelte a mai nap színvonalát. <#worship>
Köszönjük!

Egyébként, bármennyire is favorizálom a Terminátorokat, ők mégis csak gépek, és mindössze ~120 évig élnek. 😞
Igaz, bennük nem is fejlődhetne ki zélien-embrió. Egál 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.31. 13:20:04

<#worship>