Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2 éves a gépem és most is mindent FHD-ban, csutkára tolva játszom. Meg még ezt fogom tenni egy darabig, az is biztos... Ja, és nem 300k-ba került...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.02. 13:01:20
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AztaQ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Most is de jó lesz majd nyáron kiadni 300-t azt jövő évben megjelenő game-eknél már butítva játszani"
Mitől jó az, ha FullHD-n minden élsimítást feltolsz maxra példának okádék...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tanulj meg olvasni. Tudom hogy nem elég egy mostani jó gép 5 évig (vagyis jó de egy év után már a menüben turkálva butitani kell a dolgokat) Tudom hogy ez a gépem már egy nagy nulla. És pont azért nem is veszek hozzá soha semmit mert 1 évre nem fogok mindig több 10 ezreket kiadni. Most is de jó lesz majd nyáron kiadni 300-t azt jövő évben megjelenő game-eknél már butítva játszani. Mondhatni hogy az élmény hogy a 300k-m egy év múlva semmit nem ér felbecsülhetetlen , minden másra ott az 5+ évig vigan kitartó next gen (csak törnék végre őket)
Next PC upgrade: 2022
"Sometimes the games I’ve been given access to are unavailable for me to play. Why?
Shared games are only available on devices that have been authorized by the account holder. Shared games will be unavailable on even an authorized device when the account holder’s library is currently in use on another computer. "
Family Library Sharing User Guide
"I want to play my own shared games, but they're in use. What do I do?
As the account holder, you may always access and play your games at any time. If you decide to start playing when another user is already playing one of your games, he/she will be given five minutes to either purchase the game or quit playing.
Can I share specific games, or do I have to share my whole library?
Libraries are shared in their entirety."
Az ELSŐ PC (legyen az bármilyen is), mindig húzós, mert nincs mit beforgass.
486 DX2-66 MHz volt az első PC-m, de már ezt is hogy vettem? A 2. számú konzolom becseréltem egy 212MB-os WD vinyóra (20k érték volt akkor), a C64-em és a 1541/II-es drive-ot eladtam (együtt nagyjából olyan 25k érték volt akkor) és ehhez kellett már csak a körítés.
A következő PC-m 200 MHz-es Pentium volt, ez már jóval könnyebben ment, mert elvitték a szépen lassan elavuló alkatrészeket.
Az a 2-300k amit írsz hardverre az nekem úgy kb. 6 év! Ha érdekel (tudom, hogy nem fog), a kezdektől leírom neked, mit mennyiért vettem és mit mennyiért vittek el, ahhoz mennyit tettem hozzá.
Mondom a legnagyobb hiba, ha ráülsz a hardverre és azt képzeled, hogy neked az 5 évig gép... az aláírásodban lévő konfig jelenlegi piaci értéke 1 nap egy 3 csillagos panzióban, esetleg reggelivel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A betegségnek különböző stádiumai vannak 😄
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.02. 12:45:22
Fákjúal!
DE
Ha egyszer megszűnne a platformexkluzivitás intézménye, én konzolt a kezembe nem vennék többé.
Valamint attól, hogy ő játszik, Te lehetsz online, csak nem játszhatsz, mert akkor őt kidobja... Ez nem hiba, ez a rendszer sajátossága. Ez azért van kitalálva, meg a maximum 10 gépre és accountra való megosztás is, hogy ne az legyen, hogy 1 ember mindent megvesz, majd 10-en nyomják egyszerre, egy időben. Ismételem, ez nem hiba, csak el kéne olvasnod a FAQ-ját.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.02. 12:44:01
Komoly gondok vannak itt, látom.
Az emberiség berendezkedése és tömege miatt vannak már hereverők és hereverésre fordítható idő, energia. Ez volt a cél tudod az első gyorsabban, hosszabban, távolabb, tovább stb. kütyük feltalálásának
A FEJLŐDÉS szót nem találtad ugyanis, amikor riposztolni akartál.
A játék tette lehetővé, hogy vécén trónolás közben is elintézhesd a banki ügyleteidet, és utána kicsit még elüsd a hátralévőt, hogy minden értelemben frissen folytathasd a napi MÓKUSKERÉK csatát... hogy végül otthon hanyatt dőlhess a megérdemelt vacsora, családi örömök után, és levezetésül lenyomhass egy Civilization: Beyond Earth kört ugyanazon a kütyün, amin napközben komoly üzletet bonyolítottál...
Remélem, érted.
(*) Az ember azért tervezett meg dolgokat, hogy TÖBB IDEJE legyen a hereverésre
Remélem, most már tényleg érted.
A játék volt, van, és lesz.
"Nem véletlen, hogy az ipari robotok számára nincs játékidő, hanem a maximális hatékonyság érdekében 4 műszakban járatják őket."
Az ipari robotokat is azért találták ki és vetették be, hogy:
* 1 - olcsóbb legyen [profitmaximalizálás = tulajdonosok, részvényesek több pénz felett rendelkezhessenek = hereverés = (*)
* 2 gyorsabb, minőségibb termelés folyjon = 1 és a kör bezárul.
"Egy ideális világban minden erőforrást max hatékonysággal használunk fel, nincs ilyen bohóckodás, hogy tomb raider meg mittomén, aminek semmi haszna, célja"
Nincs ideális világ. Mert ha ideális világban mindent a jelenleg is tapasztalható hatékonysággal, de már modern és olcsó gyártósorok készítenek, lehetőleg 0 emberi beavatkozással = 7 milliárd hereverő ember = a felesleges energiáikat le kell kötni, különben:
* unalom, és abból elkövetett még több erőszakos tett
* háborúk, és pusztítás
* vissza a középkorba az első poénból megnyomott piros gomb után.
Capish? Játék KELL.
Mindegy, hogy a szomszéd asszonnyal titokban folytatott affé során, a köldökén tologatott matchbox, vagy a munkahelyen, és a klotyón titokban lenyomott Civilization 9 az...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értsd jól: Tud játszani az én játékommal az ő accountjával, de nekem ehhez miért kell offline lennem? Totál felesleges kényelmetlenség!
De ha már... nem lenne logikusabb, hogy ő legyen offline módban inkább és ne a tulaj?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amiről te beszélsz az egy automatizált utópisztikus világ, ahol már szinte robot szinten funkcionálnak az emberek. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki nem akarna egy ilyen világban élni.
"Perifériák nem kompatibilisek egymással" Welcome to capitalism.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Munka, család köszöni jól megfér a gaming mellett is.
2014 konzol vásárlásaim:
2db ps4
1db xbox one
1db ps3
1db ps vita
1db wiiu
1db ds3
Min. 50db konzoljáték
Hát én aztán egyoldalúan nézem a dolgokat 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 12:18:36
Remélem, nem fogsz meglepődni, de a játék egyidős élővilággal.
Kezdve az első szaporodásra képes valamikkel (direkt így), amik először körbeudvarolták egymást, majd a hímek eljátszották a nősténynek, hogy ők mennyire jók az tervezést, taktikát, csapatmunkát és erőt igénylő harcban, hogy cserkészik, ejtik el, majd cipelik haza azt az alomba/odúba/lyukhoz/fához/barlanghoz stb.
Szóval, rövidre: a játék = szükséges, és örökké volt, van és örökké részét fogja alkotni minden élőlény alakította társadalomnak.
Az emberiségének is.
Kezdve az első poénból eldobott fahasábtól, amit egymással versengve dobáltak az őstesóink, egészen a hobbiból üveggolyókat dobálgató grundkölykökig, majd a 80-as évektől direkt ezen célból asztalhoz / géphez kötött és modern korunkban már gyerekcsinálás közben is tapizható kütyün futtatható Plants vs. Zombies-ig...
S lesz még VR, és PS12 és X12 is...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az egész konzol vs. PC bullshit összefoglalója benne van Moby hozzászólásában.
Tehát, ha ideális világban élnénk, akkor az ő hozzászólását követően soha a büdös életben elő sem kerülne ez a téma kultúremberek közt, mert mind tudnák, hogy bullshit téma.
Így már érthető?
Nyilván van benne igazság amit írt, de mint mindent ezt sem érdemes ennyire egyoldalúan nézni, mert így pedig nem igaz. Sok dolog igaz a PC-re mint platforma, konzolra mint platformra. Amíg egymás lenyomása cél ez nem is fog változni. Ettől függetlenül az elbaszott játék fejlesztői döntések nem a HW gyártók és a HW sara. Kényelmes, előnye a konzolnak is megvan. Oké hiába van USB rajta csak azt tudod rádugni amit a Sony és az MS jónak tart. Ez 1 rossz dolog. Ótvarfos kontrollert nem tudom hova tenni, mert nincs szükség 100 gombos billre a játékokhoz, hisz ez csak UI kérdése. Meg van oldva mindenhol, akinek meg nem elég, mert gyorsbillentyűkön akar zongorázni az tolja PCn...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.02. 11:52:02
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pedig nekem aztán édes mindegy a konzol vs. PC háború.
Persze ,hogy sokat várok mivel magamra sem költök ilyen 1-2 évekre 300k rettentő sok engem nem fognak hülyének nézni. Az idei gép upgrade is mintha ölnének olyan lesz.<#falbav>#falbav>
Eladni HW meg soha nem szoktam én is szopok vele, akkor meg mást minek szopassak hogy aztán rám köpködjenek. Inkább megtartom porfogonak vagy ingyen odaadom haveroknak aki kéri.
Fpocok: Neked az ,nekem nem és ez így vagy a valóságban is ha te nem látod be akkor is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.02. 11:19:18
Next PC upgrade: 2022
Így inkább arra jutottunk, hogy az illető megvette a kívánt játékokat Nuuvem-ről (Steam-es árnál olcsóbban).
Számomra eddig ez ilyen "nesze semmi fogd meg jól" lehetőség a Steamben. Már látom, hogy jönnek majd a vérfanok útbaigazítani. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.02. 11:01:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 10:54:12
Az a gond Totti a mai kisautókkal, hogy olyan pofátlan és undorító módon el vannak árazva, hogy arra szavak nincsenek. Újonnan 2 millió alatt szinte nincs is semmilyen. Egy ilyen Toyota ájgó reális kezdő ára 1 milka körül kéne legyen... ehelyett 2.600.000!!!!!! Barmok!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 10:40:27
Újra bekonfigoltam nulláról, újra u.a. a baja -.-
1. Ha ő van offline és indítaná a játékot -> Ez a játék nem indítható offline módban.
2. Ha én vagyok online és játszom a KB: Dark Side-al, ő meg egy random indifossal akar szintén online játszani -> 5 perce van, hogy kilépjen a játékból üzenet jön fel, holott ő is és én is a saját fiókunkba vagyunk!
3. Csak úgy működik, ha én full offline módban indítom el a Steam-et...
4. Ekkora egy rakás szart, a k. életbe már, mi értelme van ennek? Vegyék ki inkább, mert a szarul és/vagy nem működik állapotnál az is jobb volt. Mondjuk nem tudom mit várok a Steam-től, 10 éve is egy putri volt, azóta csak lassabb és drágább lett.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Így eljárva csak az első PC vásárlás kerül sokba utána már csak ki kell pótolgatni...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 10:31:43