Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na ez az igazi jófejség. Utálom a körökre osztott játékokat de azért jelentkezek a Pusztaság 2-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már unalmas ha pc-n akar játszani az ember normálisan-szépen-értelmesen akkor egy szaros VGA ára egy konzol árába kerül és akkor a körítésről nem is beszéltem.De mindenki úgy látja ezt ahogy akarja engem más nem érdekel. Én így látom és kész.

Nyerjek a lottón kit érdekel lefosom, legyek örök életű a nagy szart nem érdekel , törjék fel a next gent az minden vágyam és kívánságom.Nálam boldogabb ember nem fog létezni a földön

Next PC upgrade: 2022

Botond
Mert százmilliók vesznek dobozolt sz*rt? De nyilván egy eladás is lehet piaci igény, csak abból nem élne el a Microsoft évtizedekig... Meg ha hülyék és képmutatóak a vevőid, akkor ahhoz kell alkalmazkodni. 50 dollárnál nagyobb szám nogo? Akkor legyen 49,99, de havonta és máris jóság. A cég a szemét hülye, mert megfelel a vevők által felállított hülye szabályrendszernek? Nem hinném. Persze mást kritizálni könnyebb, mint magunkba nézni.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.02. 10:12:01
Shep
Nekem is az a bajom vele, hogy béna a játékmenet, a harc nem élvezetes, ráadásul sokszor alig lehet látni valamit az egészből és ezen még a kamera sem segít, rengetegszer csak a levegőt csápolom. Marad inkább a Commandos (már a 3. rész újra, bár itt is elszarták a kameranézeteket)😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
PC mint pénznyelő? Azt hogy? :-D

Fos pénzekért veszek AAA+++ játékokat, ömlenek szinte ingyen a konzolon fizetős indik is, a hardverem meg ha cserélni akarom 1 nap alatt viszik el a PH-n teljesen korrekt áron, az árához hozzátéve szinte mindig a felső kategória aljában csapatom. (GTX970 4GB, 2 db. HyperX SSD, Corei7@4GHz, 8GB DDR3-1866MHz, 600W Chieftec)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Az aláírásod lenne a "pénznyelő" ROFL

Adversus solem ne loquitor

Botond
Arról nem is beszélve, hogyha komolyan gondolod a "kamerás" játékot, akkor Xbox. Már a 360 "kamerája" is nagyon profin felismer 4 embert, az X1 meg gondolom ebben is jobb, arról nem is beszélve, hogy a "kamerás" játékkínálat is szélesebb.
Fpocok
Visszamondtam wastelands2 jelentkezésemet, mert bár érdekelne, nem jutna rá időm (még előző nyerésemmel sem tudtam sokat játszani).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
>Látod, hogy van rá piaci igény.

Az van a dobozolt szarra is. Kérdés, hogy ez mennyire érv bármi mellett 😊

grebber
Ha törik majd őket akkor számomra a pc-s pénznyelő értelmét veszíti (szerencsére) és kb mindent konzolok fogok majd csapatni. PC meg megmarad a nevetség trágyának izé tárgyának.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
A világ legegyszerűbb dolga kéne, hogy legyen és már a kezdetektől nem jól működik.

Most ott tartunk, hogy ha én Online vagyok és ő bármilyen játékommal játszana, kiírja neki, hogy van 3-5 perce, hogy kilépjen. Pedig nekem az az adott játék még csak soha a gépemen sem volt, csak egyszerűen én vagyok a tulaja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

Alig van rá értelmes exclusive, majd ha lesz cím lesz értelme venni egyet... a PC MELLÉ!

Teljes mértékben egyetértek. Sosem azt néztem, hogy min játszok, hanem, hogy mit.
Botond
Látod, hogy van rá piaci igény. Amúgy amikor gyerek voltam akkor is 50 dollár volt egy új játék, most is annyi. Mert 51 már sok lenne, az nem szokás, és különben is felháborító. Hát kellett vmi kreatív mód az infláció érvényesítésére, amivel az 50 dollár továbbra is 50 dollárnak látszik, és voilá, lett megoldás. Az emberek már csak ilyenek.
Fpocok
Valamit rosszul csinálsz. Attól hogy ő játszik játékoddal, te még lehetnél online.

Moby
Az első naptól kezdve volt ps4-em (2013 dec13).
Ne válts. Esetleg pc mellé, ha már lesz elég minőségi ex, de pécé HELYETT őrültség.

Moby
Kiszelektálódik, mint a fizetősmulti?<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 09:24:54

SweeneyTodd
Én most pont dilemában vagyok... itt kifejtettem , hogy miért is... itt is azért megkérdezem, hátha volt valaki hasonló helyzetben. <#confused>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Botond
<#eljen>

A választás szabadsága jó, mindenki azt választ amit akar, amit sokan választanak az piacon marad, amit kevesen az nem. A sz*r kiszelektálódik ígyis úgyis, a kapitalizmus valóban működik.
Troger911
Mi tesómmal használjuk, de mindent osztunk. Viszont ha játszik a játékaimmal és online vagyok, azt hagyja! De amint elindítok bármit steamről, neki jelez, hogy pár perc múlva ki lesz téve. Ez le is van írva. Mondjuk az furcsa, hogy ha online mész, akkor is kirakja.
Tinman
Family Sharing kérdésem lenne!

Továbbra sem megy normálisan... pár játékot kijelöltem, de mégis az összes játékomat látja a párom és el is tudja indítani. Ez azért gáz, mert külön kategóriám van hidden object játékokra, csak azokat kellene, hogy lássa, csak ott van pipa és mégsem jó... de nem ez a fő baj!

A fő gond az, hogy NEM lehetek Online, ha ő is játszik! Offline módban kell kínlódnom, pedig NEM olyan játékkal játszik amivel én is!

Ötlet?

Tinman
Ezt a konzol vs. PC marhaságot soha nem értettem. Szinte a kezdetektől volt egyik is és másik is. Csak egy darab halott vas mind a kettő a szoftverek nélkül.

Ha engem érdekel X játék, A-ra van, de B-re nincs, akkor "szaros konzolos" leszek? Komoly baj van egyesek fejével...

ffxi
Pssszt... csak keresem a popcorn-t 😄

Fákjúal!

Moby
Egy ideális világban, ahol minden paramétered kb jó, még annyit sem nyersz a fixhardverrel mint most.
Az optimalizáció egy túlértékelt, fejlődésgátló, újrafelhasználhatatlan tévút. Sehova nem vezet, csak gazdaságos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 00:33:59

Sőt, ha vésővel ütök neki lyukat, akkor a zollstockomat is bedughatom a konzolba. Hogy ez mit változtat mondjuk a Hotline Miami irányításán, azt tekintve tanácstalan vagyok. Valószínűleg csak azért, mert rá lehet dugni, tán még koreaiakat célzó StarCraftot sem fejlesztetnének konzolra. Nem is tudom, hogy mi ennek az oka, rejtély.
Fpocok
Köszönöm. Olyan szépen összefoglaltad, el is mentettelek 😄

darkSectorxxx
Ez komolyan kérdezted? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mielőtt fêlreértés lenne: van egy lavór frankó konzolgame, de a konzol mára olyannyira gátolt, szabàlyozott, és a gazdasági szempontokat egyedüli wzempontként kezelő közeg, ami totálisan fejlődésellenes lett.

MerlinW
Értelemszerűen mikor az ideális világról beszéltem, nem a konzolok jelen állapotára gondoltam😊 Konzolra is lehet bill/egeret, 3rd party kontrollereket dugni, stb. A lényeg a fix hardveren van, és a fejlesztési idő tizedén.

[merlinw.org]

Moby
Az csodás lenne. A konzolok ma ott tartnak, hogy egy komolyabb játékvezérlőt nem lehet rájukkötni, mert az gazdasági érdekeket sért a platformholdernek. Minden azokra a 4 gombos fisemfos ótvaros kontrollerekre van agyonbutítva, a guitól az irányításig minden.
Mondom ezt úgy, hogy végigkonzoliztam az elmúlt 20 évet.
Alig tudnék károsabbat a játékipar elken kitalálni, mint a jelen generáció előretörése, ahol kettő, a videojátékokat tekintve szinte tökéletesen inkompetens gazdasági szereplő határozza meg az egész iparág fejlődésének irányát.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 00:23:00

MerlinW
Egyedül és kizárólag a hardverfejlesztők miatt játékplatform a PC. Egyébként semmi ok nem lenne rá. Egy ideális világban, a PC az lenne amire kitalálták, munkaeszköz, a konzol meg a szórakoztatóelektronika. A játékok minősége (technikailag) is hatványozottan jobb lenne, ha kikerülne a PC a képből. Mondom úgy, hogy sosem volt konzolom.

[merlinw.org]

Totti5
Csak azt látom h te hol tartasz, és ez elszomorító.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ffxi
Ugye tudod, hogy egyszemélyes csatát vívsz? 😊

Fákjúal!

Fpocok
Amióta, ha közvetlenül is, de negatív hatással vannak a pc platformra.

ffxi
Mióta lettél ennyire anti-konzol?

Fákjúal!

Fpocok
De hát azok miatt tartunk itt.

Totti5
Konzolon is gyenge, bonyodalmas, nehézkes az UI. A hibáit anélkül is leirhatnád h konzolra köpködsz aminek vajmi kevés köze van hozzá.

MerlinW
A sztori baromi jó, egészen addig ímg rá nem kényszeríti a játék hogy 10 órát farmoljál, hogy folytatni lehessen. Én ott adtam fel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.01. 23:37:08

[merlinw.org]

Fpocok
Menük közti navigálás és az inventory egy igazi kínzással ér fel. Ráadásul a szaros konzolosoknak külön beállítás van, a PC-set miért kellett elkúrni ilyen ratyi konzolosra? Már a skyrimnél is szar volt, itt is az.
PC-sként fel tudok dolgozni kettőnél több információt per oldal, nem kell mindent újra rakni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.01.01. 23:33:53

Totti5
Na végre.

Fpocok
Tovább játszottam a DAI-nel és rájöttem valamire. Ez egy szar. Gyenge játékmenet és látszik, hogy ratyi konzolra írták. Részemről ennyi.

Szabi
hmm, most felnéztem az oldalra és fel van nálam oldva, pedig még rá se nyomtam 😄

szerk: sőt most nézem, hogy két szerencsenövelőt kaptam mára 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.01. 23:00:29

"Nulla tenaci invia est via"

darkSectorxxx
Hehehe.
Ha megnyerem a lotto-t, szólok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ffxi
Ha már megnyerted a lottót illene feldobni SGift-re is valamit 😛

Fákjúal!

darkSectorxxx
2015-ös pre-order esélyes listám eddig.

Bloodborne
Division
Final Farntasy 15
Mad Max
Metal Gear Solid 5
Mortal Kombat X
Uncharted 4
ez csak ha lesz hozzá gépem
Quantum Break
Rise of Tomb Raider

darkSectorxxx
😊

ffxi
Most bejön az oldal, de nem nyitja ki a masnit :S

darkSectorxxx #235902: tudjuk tudjuk tudjuk te...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.01. 22:22:50

Fákjúal!

darkSectorxxx
Igaz angol de a Robocop 2014-es fémtokkal 3600ft! 😄

http://www.zavvi.com/elysium.search?search=robocop

MerlinW
Erről maradtok le. Borzalmas😊 A luck booster meg számunkra úgyis teljesen felesleges, lévén nem MO nem jogosult a fődíjra.

[merlinw.org]

ffxi
Még mindig 😞

Fákjúal!