Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ja mert, hogy én közben 7870-ről 970-re váltottam...öööö.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Oszt mé nem shadowplayyel?

Adversus solem ne loquitor

DasIsFuck
Habár már elég régóta nem követem a GS-t, de régen rengeteget olvastam.
Eléggé szíven ütött ez😞

R.I.P.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tinman
Fura, hogy a Spectrum Világ óta olvastam (már nem olvasom, nem üti meg az elvárt szintet jó régóta) a hazai gaming médiát, de gyak. csak névről volt ismerős. Azt persze tudtam, hogy Guruból GS-hoz került, de mindig is fehér folt volt nekem az úriember.

Néztem róla most képeket és csak megerősített: Tessék az egészségre mindennél jobban odafigyelni, mozogni és vigyázni a túlsúllyal.

R.I.P.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 14:49:48

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
A magazint nem igazán kedveltem, de nem ő miatta, sőt épp ellenkezőleg. Az ő írásait szerettem - offline és online formában is, stílusos, humoros és lényegretörő írásai voltak.
A GSTV-s interjúk és az E3-as bejelentkezős, barongolós videói is fantasztikusak voltak.
Az Űrcsilliárdos című könyvét is olvastam nem is olyan rég. Nagyon szuper könyv lett az is.

Az utóbbi időben pont kerestem az újabb cikkeit a GS oldalán, de már nem igazán volt aktív (nem írt újabb bejegyzéseket az oldalon) - most ki is derült, hogy miért. Hosszú betegség után hunyt el 48 évesen. Mérhetetlenül szomorú vagyok most. Nyugodjon békében! <#sir>

Nem igazán indul jól ez a 2015-ös év... <#rinya>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.02. 14:41:31

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ffxi
R.I.P. Amíg nem volt online sajtó. Szorgosan olvastam GS-t.

Fákjúal!

Kedveltem őt én is... Jól írt, jól beszélt, fantasy rajongó volt, mint én.... Nyugodjon békében. Sivárabb lesz a világ nélküle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
De sajnos igaz a hír, 48 éves volt! 😞
Ne már, hogy távozott GYU.....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, vagy el sem olvastad, vagy csak feleslegesen gépeltem neked...

Hallottál-é már az unatkozó ember fajtáról , és annak időtöltéséről?
S most büntetésül olvasd el újra a 983-ast 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
R.I.P Dragon György Alias GYU! 😞
Biztos vagyunk páran a sok GS hater mellett aki az ő írásain nőtt fel 😊
Botond
Az ideális a tökéletes, a tökéletes meg maximális hatásfokú. És a kör bezárult. De már túl sok szót vesztegettünk erre és ettől se lesz kompatibilis a 360 kormány az X1el. 😞
Botond
Mennyi értelmes dolgot lehetne csinálni egy ideális világban ennyi elpazarolt idővel... Lehetne karitatív dolgokat csinálni, vagy kolonizálni a Marsot. Nem a borderlands2 az egyetlen alternatíva a szabadidő eltöltésére, főleg nem egy ideális világban. Azért mert így volt, így van, így lesz, attól ez még nem ideális, csak ez van. Mint a betegségek.
Botond
Pont ez a lényeg. Az társadalmilag hasznos, mert közben fejleszted a következő generációs gépsort, a kockulás meg nem hasznos. De mint írtam ez szerencsére nem egy ideális világ, és senki nem akarna olyanban élni, csak néha itt bedobják egyesek, hogy hűazmilyenjólenne. Hát nem.
IMYke2.0.0.0
VIDEO OFF:

Próbáltad-é már wmv-be nyomorítani a nyersanyagod a render során ? Eszméletlen a különbség. Tapasztalat.

Szerk.: Már ha szempont nálad az is, hogy a videó ne csak nagy méretű legyen, de jól szóljon és szép is legyen...
Ha az a lényeg, hogy 1080, de lehetőleg a legkisebb is, akkor a wmv-vel lehet még tovább játszadozni.
Az avi (xvid, dvix, h264) az szar a Youtube esetében - az mp4 meg feleslegesen pörgeti a CPU-dat a halálig, a GPU-gyorsítás meg szép és jó dolog, de nem oldja meg a problémáidat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.02. 14:15:44

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem tud többet, de kényelmesebb lenne...

Mondjuk 60FPS-el én a Blackmagiccel gond nélkül tudok rögzíteni, csak bírjam SSD-vel :-D

Az most a gondom, hogy rengeteg az utómunka, lassú és nehézkes minden, de minőség tekintetében sokkal többet is tudnék produkálni, csak a feltöltési sebességem is relatív gáz, így kénytelen vagyok egy szuper kártyával gagyibb minőségben rögzíteni, majd azt tovább butítani, amit aztán a YT még tovább butít :-(

Fpocok: Ennyiért ez tényleg k. jó!

Totti5
Miért ez miben tud többet?! Annyi a "hátrány" h 60 fps-be nem tud felvenni, ahhoz már drágább cuccok kellenek....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Gondolom ennyi pénzért már kávét is főz neked. Ennyi pénzért 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Bmeg Totti eladom a BM-et és veszek egy ilyet ^^

Pontosan azért nem rögzítgetek mostanában, mert az utómunkára TÖBB elment mint magára a játékra...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 14:00:58

IMYke2.0.0.0
Ez mind szép is jó... de...
Na, de inkább elég egy Fpocok.

Tinman
Nekem 60k volt a Blackmagic HDMI-s rögzítőkártya PC-be, ehhez képest a 37k elég olcsó...

Tinman
Oh... jó cucc!

Totti5
Csacsogd már el mi köze ennek a konzolhoz. Egy egy eszköz. Az veszi meg aki sokat videózik és képezik. Minden kopnzolhoz jó és jó lesz a jövőben is ( jé PChez is jó... ). PS4-hez is ezt fogom használni, mert ez a jobb mint a csudás beépített.

Enélkül 100%osan lehet élni, konzolozni, játszani.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.02. 13:56:02

Fpocok
És csak 40000... Mi? 40k? Az lehetetlen, mert konzolozni olcsó.

Totti5
Ez az eszköz maga a KÉNYELEM. Bármilyen beépített gyári izét szana szét szed. Távirányítóról veszek fel, állítom le, lopok képet. Instant olyan formátumba és minőségbe megy USB3-as külső HDD-re ahogy akarom. Nekem nem kell beépített, az csak korlátolt gyengébb minőség és macera + megy WiiU-val is természetesen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.02. 13:53:12

IMYke2.0.0.0
Vagyis ez = prevgen + capture módi, de már a nextgen körítéssel.
Szóval: a helyzet változatlan, de még egy eszközt is kell venned.

Totti5
Majd jön, nemkell aggódni, de aki képmániás az jobban jár egy felvvővel. Alkalmiknak meg mindegy mikor lesz. Videót lehet rögzíteni, vágni, felhőbe vagy lementeni 2013 óta.

Lehetett volna hamarabb is, mert a komjuniti visszajelzések alapján is megy az update. Ez nem igen volt közte...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.02. 13:50:28

Totti5

IMYke2.0.0.0
Totti5 majd megerősít mindent - vagy megtámad 😊
Én mindenesetre ezeket tudom, ezeket olvastam.
Velem ellentétben viszont neki (is, Darknak, meg Moby-nak?) van nextgen kütyüje. Ők megmondják van-e már screenshot funkció X1-en és PS4-en.

IMYke2.0.0.0
A megosztás és a közvetítés jól működik, tudtommal.
Az állóképek amúgy sem menők 😊

Tinman
Hát ez kínos...

Annyira messze van tőlem már egy X1 vásárlás, hogy előbb veszek Sega Megadrive-ot újra, mint azt.

Fpocok
Xboned. Még képeket sem tud csinálni. Szánalmas.

IMYke2.0.0.0
"De nem is fog tudni arról ingyen videókat, képeket lopni, és írni ide..."

Akkor már érted.
PC kell hozzá.

Szerk.:
A share funkció nem enged hosszú videót rögzíteni, komolyan vágni meg ugye PC only még mindig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.02. 13:42:44

Tinman
Őszintén szólva nem.

Videót lehet rögzíteni nem? Abból meg 1 képet kiszedni már nem egy nagy ügy.

Vagy Totti, hogy csinálja ezeket?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 13:39:47

IMYke2.0.0.0
Nem olvastad a hírét akkor ennek?: "Xbox One's screenshot feature won't arrive until 2015"

Szerk.: A teljes hír

"22 OCT 2014
DECEMBER XBOX ONE UPDATE SMALLER, WON’T INCLUDE SCREENSHOT FEATURE"

"December’s Xbox One update will be smaller than previous updates of Microsoft’s monthly platform updates, according to Head of Xbox Phil Spencer. Spencer told IGN, “In December, it’s probably a time for us to pause for a little bit and settle just as all the new consoles are coming online.”

Because of the holiday rush, Xbox One’s screenshot feature won’t arrive until 2015. “As we come back into the new year, we’ll see new stuff, and screenshots is on the list,” Spencer said."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.02. 13:37:15

Tinman
Ezt most nem értem PS5, XBOX Two-ra gondolsz?

Moby
Valójában de. De ha az olcsópécé akad az gáz, ha az olcsókonzol az nem gáz 😊
A fillérbaszókkal az a gond, hogy fillér kell ahhoz is, hogy legyen mit megtoszni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 13:35:18

IMYke2.0.0.0
Ja, a nextgenen meg nem tudsz...
Külön patch-et ígértek rá.

Tinman
Én is tudok, olyan sok minden nem is kell hozzá... currentgenen meg kb. beépített fícsör :-)

Tinman
Jah, mert konzolon nem láttunk még megakadó játékot? :-D

IMYke2.0.0.0
De nem is fog tudni arról ingyen videókat, képeket lopni, és írni ide...

Moby
>amint akadni fog valami...

Konzolon nem fog...😄D

grebber
Az alien motorja messze földön a legjobb az új game-ek közül. Csak hogy pár ajnározást idézzek:

"Azt a fény-árnyék kezelést, részecskerendszert és radiosity modellt, amit az Alien: Isolation használ, még több mai játéknak sem sikerült elérni. Persze no para, majd később más is megkapja azokat az effekteket, amelyeket ez a játék alkalmaz."

" A modern GPU-s részecskerendszer, amit használ teljes mértékben mentes a többletrajzolás problémájától. Ez az első mozaikos alapokra épített algoritmus, és kapaszkodj meg ... legalább ötször gyorsabb azoknál a GPU-s megoldásoknál, amelyet ma az egyes játékok használnak, és a még szintén használt CPU-s megoldásoknál nagyjából százszor gyorsabb. Persze a CPU-s megoldások eléggé le vannak butítva, ahogy a GPU-sak is, hogy a többletrajzolás ne okozzon gondot, de az Alien: Isolation motorja koncepció szintjén védekezik ellene. Több tucat ilyen trükkből tevődik össze az Alien: Isolation sebessége. És az oka a nulláról írt motor."

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.02. 13:20:14

Next PC upgrade: 2022

Shep
Rakd fel a Unity-t majd nem fog full hd-ban maxon menni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Akkó az jó, hogy sem UE3, sem UE4 játékok fullos FHD-ban nem akadnak meg? 😄

Nem tudom milyen kártya az a 650Ti, de biztosíthatlak, hogy nem 10 FPS-sel szoktam játszani...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Az pont egy rossz példa, mert az még egy 486-oson sem akadna 😊 Egyébként engem nem kell meggyőznöd, engem nem nagyon érdekel mások hóbortja az élsimítással, meg a 4k-val. Az érdekel ,hogy nekem élvezhető sebességgel fusson amivel játszom éppen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 13:13:40

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Alien: Isolation minden csutkán megy röccenésmentesen. Az élsimítás, meg a tökömbokája is a legnagyobb lehetséges beállításon van... 60 FPS alá eddig nem ment...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.02. 13:12:34

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Van aki 650Ti-vel is mindent fullmaxon játszok vannak ilyen emberek, egészségükre.
Én nem fogok ezek közé tartozni ezt most mondom. Amint akadni fog valami (már amikor megveszem garantálom hogy úgy lesz) fikázom is majd a 300 ezres szaromat.Erre jó a pc- állandóan fikázni semmi másra ja meg költeni rá a világmindenséget is.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem, mert grebbernek a full max, az max élsimítást is jelent, meg minden olyan felesleges látványjavítót ami igazából játék közben de még állóképen sem nagyon tűnik fel.

Tinman
Első körben bármit is tettünk nem ment.

Aztán a nagy semmitől egyszer csak jó lett, minden játékomat látta.

Aztán most van az, hogy szól, hogy lépjek ki a játékomból, tegyem magam offline, mert ő is játszani szeretne. Meg is teszem, elindítom offline-ban ezt a fost és onnantól mind a ketten tudunk játszani azzal amivel akarunk. Mi értelme van ennek? Miért nem lehetek online? A vicc az, hogy ha online lehetnék az nekik jó, mert sokszor van impulzusvásárlásom... leteszem tálcára a játékot és elkezdek store-t böngészni. Miből vagyok kitiltva ilyenkor offline módban? Hát a store-ból is! Értelmes mondhatom. Ki volt az a barom aki ezt így komolyan gondolta?