Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudjátok, hogy még 1 napig egy minőségi játék ingyen kipróbálható: "Fallen Enchantress: Legendary Heroes"
Nekem települ is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Fejlődésképes vagyok, ezek szerint. <#vigyor3>

//Nekem amúgy az ég világon senkivel sincs bajom. Még zorrobomberrel is leülnék zöld teázni valami pesti kávézóban, annak ellenére, amit hihet rólam.
//Viszont, és sajnos, Tinmannek megint igaza van: nem ismerjük egymást. A hangját is (az egykori) csoportból neki ill Zsöminek ismerem. 😞 Hogy a fizimiskákról, és a reál nevekről ne is beszéljek.
//Viszont, ettől függetlenül, szerintem ez még baráti társaság. A "barátság" szó amúgy is átalakult a szóóóósüüül médiával... Sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nos, akkor elégedett vagyok a fejlődéseddel 😊

Vajon Grebber hány órát tolt már bele a W2-be? 😄
(most nézem, már 2,3-at. akkor már biztos kihullottak belőle a kártyák 😄DD)

Hát ő tényleg a fos játékok királya. Marine Sharpshooter 2. Keresve sem lehetne rosszabb játékot találni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 09:33:34

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MoRT2195
Nem mintha sok közöm volna hozzá, mert nem vagyok benne az EJ steam csoportban, de ha ennyire zavar titeket grebber hozzáállása, akkor miért nem dobjátok ki? Szavazzátok meg (mint amikor be akar valaki lépni a csoportba), hogy kell-e ilyen ember, aztán az lesz, amit a többség akar. Szerintem ez ésszerűbb lenne, mint állandóan panaszkodni rá, de persze ti tudjátok. 😊
Tinman
A Shadow Complex és a Kameo nagyon, de nagyon erős platformer címek, olyannyira, hogy még annak is nyugodt szívvel ajánlom, aki egyébként nincs odáig a platform játékokért.

WiiU vételezés az már teljesen oké, magam is gondolkodom rajta. X1 még nagyon drága és alig van rá engem érdeklő exclu. Az X360 ára viszont már nagyon lent van, a játékok árai soha nem látott mélységekben, a különféle sale alkalmakkor szó szerint százasokért tudsz remek címeket berántani.

Az egyszeri gamer, ha visszatekint a konzolos múltjára, mindig vannak a szívének kedves konzolok... bármennyire is nem menő, de azt kell mondjam én nagyon is szerettem az X360-at és bizony még legalább 30 játék van rá, amit le szeretnék tolni, pedig már túl vagyok rajta vagy 60-on. Nyilván ezeknek csak kis része X exclusive, de a konzol only címek is sok esetben szebbek/jobbak, a HDD install meg a világ legcsodálatosabb dolga egy konzol esetében.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.03. 09:25:51

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én reggel is olvastam és értettem <#wink>

Tinman
Van szabad hely, tessenek beszélni a supervisorokkal :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nekem egy szavam sem lehet - nekem is akad bőven el-nem-indított játékom. Igaz, én a kártyákat sem szedtem ki közel 100-ból...

Tinman
Az SG-től függetlenül már én sem tudom mikor léptem be utoljára Steamgiftsre. Sokkal szívesebben cserélek, vagy ajándékozom el annak, akinek éppen kell.

Tinman
...mert Grebber ismét mert nyerni? <#pardon1>

Az a vicc, hogy megértem mind a 2 oldalt, de a legvégére csak az marad, hogy maximálisan elismerem más jogát.

kill3r21
Na lepergett a FarCry4 stáblista, elég kellemes volt na 😊
LEhetne még bele tenni több 10 órát 😊 De majd egyszer 😊
zorrobomber
Én is kiléptem.

darkSectorxxx
Mondjuk ettől még nem kell kilépni nem foglalsz helyet az a határ ami van létszámban az igazából egy elméleti határ hogy azért ne az legyen hogy pikk-pakk minden sg-s bejön mert csak inkább a csapat magja van benne.
Egyelőre én sem jelentkezem játékra, sőtt egy jó ideje nem, mert vagy nem érdekelnek a játékok vagy ha igen már megszereztem őket.

De bent maradok mert ha felajánlásra lesz játékom akkor csak így tudom a csapatnak adni. 😊

De te tudod, meg Tinman, (bár vele beszéltem és elmagyarázta az okát).

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Nem grebber miatt léptem ki. Függetlenül attól, hogy mennyire irritál a hozzáállása ehhez a dologhoz (is), egyszerűen semmi értelmét nem láttam bent lenni. Az SG-s csoportot (aminek egyébként át akarom adni az irányítását másnak) és magát az egész SGifts-es rendszert sem igazán használom. Ami kell játék, azt megveszem, mielőtt bárki felajánlaná, innentől értelmét veszti a dolog. Ha meg van valamim ami nem kell, azt vagy bedobom valahova, vagy az első jelentkező megkapja.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Jó de azért na....érdekes mert PS3, PS4, X360-on is csak US régióban van árazás meg ilyenek.
Lehet steam-en is csak nálunk nincs. 😊

Nem mintha Revelations 2 lenne steam-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:48:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mulli1986
Na valaki magától kilép Én meg be se tudok lépni 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

wesker24
Az még kicsit odébb van még túl korán van ! Szokott ez igy lenni játékoknál !

Akkor lehet aggódni amikor már csak egy hét van hátra és még mindig semmi !
Őszintén szólva azt várom, hogy ezekből minél több legyen One-ra, így kihagyhassam a 360-at. A Shadow Complex amúgy akármennyire is jónak tűnik, 2D-s cuccból minden platformon van rengeteg.

Egyébként az említettek miatt valóban számoltam ezzel a lehetőséggel is, de gyűjtői, offline retrómasinát akartam, melyre még így is vannak további exkluzívok a közös címek mellé. Mellesleg tizedébe kerül a Microsoft konzolának. (Persze az extrákkal megdobhatró az ár. MerlinW ideális fix hardvere az N64, a memóriabővíthetőséggel, sőt a Rare FPS-ei a GPU húzásával jófrémesíthető.) Ahogy korábban írtam, a WiiU-ra készülök fel, karácsonyra szeretnék egyet. Ehhez pedig Halo: ODST és Fable 2 nincs tervben, Super Mario 64 és Donkey Kong 64 viszont igen.
darkSectorxxx
Resident Evil Remastered miért ilyen titokzatos steam-en?
Elvileg január 20 vagy 21 a megjelenés és még semmi!

????????

WTF?

darkSectorxxx
ez volt a cél.
Check viber. 😄

ffxi
Megsértetek vele, tessék jönni 😞

Fákjúal!

Shep
Vagy aki csak kényszeres minden szarra jelentkező 😊 Itt van lentebb pl. ez a Ridge Racer. Jelentkezhetnék én is rá, de minek? Nem érdekel a játék, ha meg is nyerném szinte tuti ,hogy 15 perctől többet nem játszanék vele, akkor meg minek?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 00:03:45

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
... mindeközben pörög az AC3 stáblista ...
ffxi
Zéljen invázókor szóltam és korábban is hangot adtam. Olyanok vagytok (..na jó vagyunk 😊) mint valami online óvoda 😛

Fákjúal!

Tinman
Ezt mondjuk én sem értem, hogy Grebber nyereménye miért késztet mást kilépésre. Ez kicsit tényleg olyan gyerekesen dacos dolog, hogy "mivel te nyertél én meg nem, ezért kilépek mostanék' jóakul" :-) Persze nem erről van szó, de mégis első blikkre ennek tűnik.

Anno én azért léptem ki, mert nem éreztem kellően közösségnek a topikot, amin az offolási szabálymódosítás azóta szerintem sokat segített. Ezzel nem az off mellett voksolok, hanem a közösség kiépülésének lépéseit üdvözlöm. Szerintem egy picit korán jött anno ez az EJ ajándékozós dolog... mondjuk személy szerint én akkor vettem volna komolyan, ha már túl vagyunk a 3. pizzázáson.

A "ninjahörcsögök" nagyüzemi etetésének szokását (kódkiszórás) amúgy pl. nem Grebber szokta művelni, ellenben ő fogja és éves szinten felajánl cirka 100 játékot (aka indifost) és tényleg lehetőséget biztosít arra, hogy az nyerje meg akit kicsit is érdekel.

ffxi
Egy kis önreklám 😛 Tessék még forró!

Fákjúal!

ffxi
Nem azért, hogy mellemet veregessem. Annyira távol áll tőlem a wasteland játék, hogy utálatból nem is jelentkeztem rá 😄

Sektor: WSale-nek már rég vége van.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.02. 22:35:14

Fákjúal!

darkSectorxxx
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ilyenkor erősek vagyok. 😄

Shep
Tudtam ,hogy rád mindig számíthatok 😊

darkSectorxxx
Oks támogatlak a kilépésben. 😄

Shep
Akkor most ti vagytok a kemények? 😄 Én is kemény akarok lenni kilépek én is, mert amúgy sem nyerek soha semmit (a vége szarkazmus, remélem mindenki tudja mire célzok vele)

Tinman
"viszont azt hittem ebben a zárt csoportban legalább annyi van, hogy figyelünk egymásra. "

Szerinted én miért léptem ki? Nem kicsit kemény, hogy neked ehhez kellett 1.5 év mire rájöttél...

Ellenben: Üdv a csoportomban! <#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 22:01:13

MerlinW
Csak vannak alapvető emberi tulajdonságok, mint tisztesség, jóindulat, kedvesség, stb. Persze nem mindenkiben vannak meg. Én sem jelentkeztem az utóbbi sok felajánlásra - meg úgy alapvetően ritkán jelentkezem máshol is - mert habár érdekel egy játék (pl. Mortal Kombat volt ilyen), tudom, hogy 20-30 percnél többet nem foglalkoznék vele, viszont tudtam, hogy az EJ csoportban vannak olyanok, akik rendszeresen játszanák.

Barátságról szó sincs, viszont azt hittem ebben a zárt csoportban legalább annyi van, hogy figyelünk egymásra. (Ilyen hozzáállás mellett veled sem barátkoznék az életben).

Egyébként kiléptem a csoportból, betömhetitek a lyukat egy ninjahörcsöggel, én nem vagyok méltó e címre.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
És az hogy lehet hogy a gazdagok keresnek a legjobban a szegények meg a legrosszabbul? 😄

darkSectorxxx
Shadow Complex! <#hawaii>

Tinman
Hidd el megértem. Csak jobb helye lett volna annak a játéknak, de az élet ilyen.

Vajon mi a magyarázat arra, amikor Porsche tulaj szállodaigazgató egyiptomi nyaralást nyer, aki meg vágyna rá, az még egy bögrét sem soha? Én az ilyeneken már csak röhögök.

Tinman
Világos, te inkább a középkori szokásokra célzol, az meg term. korábban volt.

Amúgy, ezt így 200 évvel később nehéz lenne bizonyítani, hogy x-re vajon nem azért gyújtották rá a házat/lincselték meg, mert már a 2. vízfejű gyermeket szülte... az ilyen dolgokat falun nagyon mélyen elszokták felejteni.

Amúgy pár éve Romániában lincseltek meg egy nőt boszorkányság vádjával.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:53:46

Shep
Ebben igazad van csak a másik felét nem akarod megérteni amiről itt mindenki hadovált neked. Na de ez nem újdonság. Craftolj inkább Sylvanast 😊

Tinman
Ne kárhoztasd szegényt örök offline "mókára" :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:45:29

Tinman
Nem számít nekem igazam van-e vagy nincs, Grebber joga számít és az megvolt/megvan neki egészen addig, míg a csoport másképp nem dönt... ezt a jogot meg is vonhatják tőle, ha akarják.

Ha kapsz egy ajándékot és azt tisztességes versenyben nyerted, onnantól a lehetőségekhez képest azt csinálsz vele amit akarsz, mert már a tiéd! Ez alól egyetlen kivétel, ha az ajándékozásnak feltételi vannak... ilyen nem volt. Annyira tiszta sor, hogy csak na.

Joga volt nevezni, joga volt megnyerni és joga van kiszedni belőle a kártyákat majd elfelejteni.

Shep
Na az nagy poén lenne, szerintem besírnánk a röhögéstől 😄

Tinman
Vettél volna X360-at... ott a Banjo Kazooie, ott a Banjoo Tooie, sőt ott a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts is, de még egy fostos Perfekt Dárk is akad.

De ez hagyj ám... nem titkoltan kedveled a Héjlót, abból van dögivel, ráadásul jók is. Lost godly Odyssey?
Platform királyság? Shadow Complex? Kameo?

(Meh * meh)*2

ffxi
Büntetésül grebber-nek family sharing-elnie kell a wasteland 2-t a csoport tagjainak 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.02. 21:43:25

Fákjúal!

Shep
Megint kiforgatod amit írok. Valamifélét írtam és közösséget, nem ismeretségi kört, a példában szerepelt az csak megint nem érteted a lényeget. Jó hagyjuk igazad van. Grebber meg folytassa csak tovább az itteniek szembe köpését. Téma részemről lezárva, de szerintem sokkal jobb helye is lehetett volna a játéknak pl. Gábornál, vagy bárki másnál.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:39:59

Tinman
Fura, hogy ismeretségi körről írsz, amikor az itteni ismerőseid 90%-ának még csak a hangját sem hallottad soha. Neked ezek az emberek idegenek, nem tudsz róluk szinte semmit, pont úgy, ahogy én sem. Persze szép dolog mást hinni :-)

Zomil temetésén ott voltál? Nem. Én sem és tudod miért nem? Mert az igazi nevét sem tudtam, annak ellenére, hogy nem keveset trécseltünk anno GW kapcsán, aztán évekig nem, aztán itt megint, majd a DaS kapcsán megint többet p.ü.-ben és Steam-en is. Ő sem tudta és soha nem is kérdezte az igazi nevem...
A netes ismeretségek és barátságok többnyire pontosan ennyit érnek... ami lássuk be: szörnyű. Az a helyzet, hogy géprombolónak kellene lennünk és újra leülni egymással szemben IRL beszélgetni, mert azt hisszük, hogy vannak "barátaink", de valójában ezeket a sorokat is egyedül gépeljük...

Innentől fogva, pedig ez csak közös érdeklődésű emberek egy csoportja és kb. ennyiben ki is merül a köztük levő kötelék. Nem szép dolog ilyeneket írni? Mondd, hogy nem ez az igazság. Sajnos ez :-(

Tehát ott tartunk, hogy X felajánlott jószívűségből Z ajándékot ezen csoport tagjainak és semmilyen kikötése nem volt a részvételt illetően. Ezt az ajándékot Y megnyerte. Eof.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:35:42

Tehát nem égették meg őket, és nem azért végeztek velük, mert az ördögnek vélték őket, ahogy eredetileg szó volt róla? Ráadásul úgy írtad, mint ha Imy sorsa garantáltan ez lett volna. Voltak persze szörnyű dolgok, idióták vannak most is, de szerencsére nem főszabályról van szó, én erre céloztam.

A japán kultúrának pedig ugye szerves része volt századokon át, hogy az öregek lementek a vízbe ölni magukat, mert már nem jók semmire. Hát az ő öngyilkossági kultúrájuknak sem tett jót ez a népszokás 😞
A minap mondtad, hogy a játék számít. Nos, én imádom a platformereket, a 3D-seket is, melyekkel sajnos nem lehet Steamet rekeszteni, így a vásárlásom a Super Mario 64-nek és a Banjo-Kazooie-nak szólt. Persze elég lett volna cartridge-eket venni, majd emulátorozni, de győzött a gyűjtői énem, illetve a gamepadautentikusság irányti igényem. (Egyébként kvázi PC-menetes lakásba szánom, de most még a PS3 alatti polcon hever.)
Shep
Hát azért ne hasonlítsuk az autónyereményt egy játékhoz. Ráadásul itt ugye olyanok elől halászta el akikkel fogjuk rá, hogy valamiféle közösséget alkot, és esetleg a többiek még játszottak is volna vele. Ez olyasmi, mintha az ismeretségi körödben valaki azt mondaná ,hogy van neki egy feleslegessé vált kávéfőzője és szívesen odaadja valakinek. Te tudod ,hogy Pistának is kellene egy kávéfőző mert az övé elromlott éppen de te gyorsan lecsapsz az ingyenre, pedig amúgy áll a szekrényben még 3 mások bontatlan is. Tehát van egy ingyen kávéfőződ de rohadtul pofátlan voltál.

Persze tudom a steamgift egy hülyeség, meg mindenki jelentkezik mindenre és jól is teszik, meg nem tudom még milyen okosságok hangzottak már itt el ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:26:37

Tinman
1900-as években a keleti országrészben nagyban ment az arzénezés, volt erről egy jó kis blogcikk valahol, hogy azokat tették el láb alól, akiket tehernek ítélt a családjuk, mert nem voltak fizikai munkára alkalmasak. Majd' egy évszázaddal korábban pedig már a vallásos ájtatosság, meg a nettó tudatlanság okozott fura haláleseteket, holott "hivatalosan" már nem volt menő a boszorkányüldözés.

Eközben 2014-ben...