Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem települ is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Nekem amúgy az ég világon senkivel sincs bajom. Még zorrobomberrel is leülnék zöld teázni valami pesti kávézóban, annak ellenére, amit hihet rólam.
//Viszont, és sajnos, Tinmannek megint igaza van: nem ismerjük egymást. A hangját is (az egykori) csoportból neki ill Zsöminek ismerem. 😞 Hogy a fizimiskákról, és a reál nevekről ne is beszéljek.
//Viszont, ettől függetlenül, szerintem ez még baráti társaság. A "barátság" szó amúgy is átalakult a szóóóósüüül médiával... Sajnos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vajon Grebber hány órát tolt már bele a W2-be? 😄
(most nézem, már 2,3-at. akkor már biztos kihullottak belőle a kártyák 😄DD)
Hát ő tényleg a fos játékok királya. Marine Sharpshooter 2. Keresve sem lehetne rosszabb játékot találni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 09:33:34
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
WiiU vételezés az már teljesen oké, magam is gondolkodom rajta. X1 még nagyon drága és alig van rá engem érdeklő exclu. Az X360 ára viszont már nagyon lent van, a játékok árai soha nem látott mélységekben, a különféle sale alkalmakkor szó szerint százasokért tudsz remek címeket berántani.
Az egyszeri gamer, ha visszatekint a konzolos múltjára, mindig vannak a szívének kedves konzolok... bármennyire is nem menő, de azt kell mondjam én nagyon is szerettem az X360-at és bizony még legalább 30 játék van rá, amit le szeretnék tolni, pedig már túl vagyok rajta vagy 60-on. Nyilván ezeknek csak kis része X exclusive, de a konzol only címek is sok esetben szebbek/jobbak, a HDD install meg a világ legcsodálatosabb dolga egy konzol esetében.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.03. 09:25:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az a vicc, hogy megértem mind a 2 oldalt, de a legvégére csak az marad, hogy maximálisan elismerem más jogát.
LEhetne még bele tenni több 10 órát 😊 De majd egyszer 😊
Egyelőre én sem jelentkezem játékra, sőtt egy jó ideje nem, mert vagy nem érdekelnek a játékok vagy ha igen már megszereztem őket.
De bent maradok mert ha felajánlásra lesz játékom akkor csak így tudom a csapatnak adni. 😊
De te tudod, meg Tinman, (bár vele beszéltem és elmagyarázta az okát).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[merlinw.org]
Lehet steam-en is csak nálunk nincs. 😊
Nem mintha Revelations 2 lenne steam-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:48:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Akkor lehet aggódni amikor már csak egy hét van hátra és még mindig semmi !
Egyébként az említettek miatt valóban számoltam ezzel a lehetőséggel is, de gyűjtői, offline retrómasinát akartam, melyre még így is vannak további exkluzívok a közös címek mellé. Mellesleg tizedébe kerül a Microsoft konzolának. (Persze az extrákkal megdobhatró az ár. MerlinW ideális fix hardvere az N64, a memóriabővíthetőséggel, sőt a Rare FPS-ei a GPU húzásával jófrémesíthető.) Ahogy korábban írtam, a WiiU-ra készülök fel, karácsonyra szeretnék egyet. Ehhez pedig Halo: ODST és Fable 2 nincs tervben, Super Mario 64 és Donkey Kong 64 viszont igen.
Elvileg január 20 vagy 21 a megjelenés és még semmi!
????????
WTF?
Check viber. 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 00:03:45
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fákjúal!
Anno én azért léptem ki, mert nem éreztem kellően közösségnek a topikot, amin az offolási szabálymódosítás azóta szerintem sokat segített. Ezzel nem az off mellett voksolok, hanem a közösség kiépülésének lépéseit üdvözlöm. Szerintem egy picit korán jött anno ez az EJ ajándékozós dolog... mondjuk személy szerint én akkor vettem volna komolyan, ha már túl vagyunk a 3. pizzázáson.
A "ninjahörcsögök" nagyüzemi etetésének szokását (kódkiszórás) amúgy pl. nem Grebber szokta művelni, ellenben ő fogja és éves szinten felajánl cirka 100 játékot (aka indifost) és tényleg lehetőséget biztosít arra, hogy az nyerje meg akit kicsit is érdekel.
Sektor: WSale-nek már rég vége van.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.02. 22:35:14
Fákjúal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerinted én miért léptem ki? Nem kicsit kemény, hogy neked ehhez kellett 1.5 év mire rájöttél...
Ellenben: Üdv a csoportomban! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 22:01:13
Barátságról szó sincs, viszont azt hittem ebben a zárt csoportban legalább annyi van, hogy figyelünk egymásra. (Ilyen hozzáállás mellett veled sem barátkoznék az életben).
Egyébként kiléptem a csoportból, betömhetitek a lyukat egy ninjahörcsöggel, én nem vagyok méltó e címre.
[merlinw.org]
Vajon mi a magyarázat arra, amikor Porsche tulaj szállodaigazgató egyiptomi nyaralást nyer, aki meg vágyna rá, az még egy bögrét sem soha? Én az ilyeneken már csak röhögök.
Amúgy, ezt így 200 évvel később nehéz lenne bizonyítani, hogy x-re vajon nem azért gyújtották rá a házat/lincselték meg, mert már a 2. vízfejű gyermeket szülte... az ilyen dolgokat falun nagyon mélyen elszokták felejteni.
Amúgy pár éve Romániában lincseltek meg egy nőt boszorkányság vádjával.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:53:46
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:45:29
Ha kapsz egy ajándékot és azt tisztességes versenyben nyerted, onnantól a lehetőségekhez képest azt csinálsz vele amit akarsz, mert már a tiéd! Ez alól egyetlen kivétel, ha az ajándékozásnak feltételi vannak... ilyen nem volt. Annyira tiszta sor, hogy csak na.
Joga volt nevezni, joga volt megnyerni és joga van kiszedni belőle a kártyákat majd elfelejteni.
De ez hagyj ám... nem titkoltan kedveled a Héjlót, abból van dögivel, ráadásul jók is. Lost godly Odyssey?
Platform királyság? Shadow Complex? Kameo?
(Meh * meh)*2
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.02. 21:43:25
Fákjúal!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:39:59
Zomil temetésén ott voltál? Nem. Én sem és tudod miért nem? Mert az igazi nevét sem tudtam, annak ellenére, hogy nem keveset trécseltünk anno GW kapcsán, aztán évekig nem, aztán itt megint, majd a DaS kapcsán megint többet p.ü.-ben és Steam-en is. Ő sem tudta és soha nem is kérdezte az igazi nevem...
A netes ismeretségek és barátságok többnyire pontosan ennyit érnek... ami lássuk be: szörnyű. Az a helyzet, hogy géprombolónak kellene lennünk és újra leülni egymással szemben IRL beszélgetni, mert azt hisszük, hogy vannak "barátaink", de valójában ezeket a sorokat is egyedül gépeljük...
Innentől fogva, pedig ez csak közös érdeklődésű emberek egy csoportja és kb. ennyiben ki is merül a köztük levő kötelék. Nem szép dolog ilyeneket írni? Mondd, hogy nem ez az igazság. Sajnos ez :-(
Tehát ott tartunk, hogy X felajánlott jószívűségből Z ajándékot ezen csoport tagjainak és semmilyen kikötése nem volt a részvételt illetően. Ezt az ajándékot Y megnyerte. Eof.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 21:35:42
A japán kultúrának pedig ugye szerves része volt századokon át, hogy az öregek lementek a vízbe ölni magukat, mert már nem jók semmire. Hát az ő öngyilkossági kultúrájuknak sem tett jót ez a népszokás 😞
Persze tudom a steamgift egy hülyeség, meg mindenki jelentkezik mindenre és jól is teszik, meg nem tudom még milyen okosságok hangzottak már itt el ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:26:37
Eközben 2014-ben...