311803
  • Botond #251399
    Lesz. És a KOTOR a legjobb rpg ever ami a sztorit illeti.
  • Fpocok
    Ok. Nem akarom szét offolni, meg ez nem is az én blogom... de lesz majd lézerkardom később? melee lettem.
  • kigyi
    Hehhe a GoT egyre népszerűbb egy Lannister easter egg :) lol Sajnos nem írhatom le miben, mert az már erős spoiler.
  • Dzsini
    Apropó meddig tart - a Witcher 3 speedrunisták már 5 óra körül járnak :) egyelőre glitches, a közlekedési sebességet növelik meg, de ezt valószínűleg patchelni fogja a CDPR (akik még megjelenés előtt azt nyilatkozták, hogy egy belsős, a játékot jól ismerő fejlesztőnek kb. 25 órába telt a sztorin végigrohanni)
  • zorrobomber
    30 az reálisnak tűnik, pont jó.
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem nettó 60 óra volt, de én nagyon szőrszálhasogató vagyok. Szóval személyes tapasztalat alapján azt mondanám, jó kiindulópontnak tekintem a How Long to Beat adatait.
  • Fpocok
    A Kotor az kb milyen hosszú? Jóféle? Most belenézek, mert kiváncsi vagyok rá. Még sosem játszottam vele.
  • Maala
    Jogos!

Ezt már én írtam: "Normálisan?" :-P Ezzel az élmény vs élmény részre akartam utalni, ami persze nem olyan kontrasztos x360 vs xb1 kont esetén - bár ezt csak egy röpke PlayITes próbából tapasztaltam testközelben :( -, mint bill vs kont közt van.

Amúgy azt is hozzáképzeltem, hogy be van kapcsolva a gép/konzol a kontroller másik végén. Anélkül pl. semmi sem menne. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.05. 08:36:21
  • Tinman #251391
    Szövegértelmezés kártyát elsüthetem?

"Azt nehezebb lenne megmondanom, hogy mi nem megy az X360-as vezérlőmmel :-)"

Pontosan ezt írtam, a többit te képzelted hozzá. :-P
  • Fpocok
    Bejelentették az új STEAM kiegészítőt!
  • Maala
    Azt kérdezted, mit nem tudsz normálisan játszani X360 kontrollerrel. :P X1 jobb hozzájuk. :P
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.05. 07:28:54
  • genndy
    Mondjuk ami (átugorhatatlan) launcherrel indul az tipikusan ilyen. Steam Big Picture-ban elindítod, bejön a Launcher, mókolsz egérrel, vissza a kontrollerhez.
  • Fpocok
    Egyelőre nekem nehéz elhinni, hogy aim assist nélkül, valós időben megcsinálj azt, amit az old blood résznél látok.
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a Contrastot. Rövid, jó, egyedi, néha frusztráló. A játék érdekessége, hogy főszereplő képes árnyékká változni. Ilyenkor beleolvadunk a falba, átvált 2D-re a játék és a különböző tárgyak falra vetülő árnyékán tudunk közlekedni. Többet nem akarok lelőni. Érdekes, meg kell tapasztalni, lusta vagyok írni. Noir hangulat, érdekes játékmenet, jópofa design.
  • darkSectorxxx #251385
    Mégis melyik verekedős játék ilyen? :D
    Valami indie 2d-s? :)

AAA címek mind eleve ugye erre vannak kitalálva, nem értem ezt a verekedős kontrolleres problémát. :)
  • benőmenő
    Logitech MX518 likes this.
  • darkSectorxxx #251383
    :)
  • Tinman #251382
    My name is Hüvely, Ínhüvely Gyula.
  • Tinman #251381
    Toltam már ilyen játékkal. Elindítod, lehet, hogy menü sem vezérelhető, sem a beállítások paddal, de maga a játék már megy vele. Van ilyen.
  • darkSectorxxx #251380
    Nem kemény, hanem tiszteletreméltó. :D
  • Tinman #251379
    Te a verekedős játékokat billel tolod controller helyett? Az kemény :-D
  • darkSectorxxx #251378
    Verekedős játékok?
  • Botond #251377
    Nem tudod elindítani kontrollerrel, csak játszani tudsz vele. Nem játékon belül nem tudod elindítani a new gamet, hanem még a kinti felületen. Ezt írta ezer éve a faq, elképzelésem sincs, hogy a gyakorlatban ez mit jelent. :D
  • Maala
    Normálisan? Verekedős játékok, és gyors reakcióidőt igénylő FPSek.
  • Tinman #251375
    Azt nehezebb lenne megmondanom, hogy mi nem megy az X360-as vezérlőmmel :-)
  • Tinman #251374
    Itt a gond, hogy nekem ez már túl HC. Ezek tipikusan azok a játékok melyekkel 1 évet el lehet lazán szöszölni, hát ez így a jelenlegi backlogom mellett lehetetlen.
  • mulli1986
    Lol vagy nem lol, de köszi! :)
    A részlegesen támogatott mit takar? Megy vele, de mégsem vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.06.04. 22:37:21
  • Evoluti0N
    Lol. Az attól is függ, hogy mit akarsz játszani. :D Most hirtelen így végignézve a játékaimon, pár cím azok közül, amit kontrollerrel játszottam:
    AC játékok, Batman játékok, Bastion, Braid, Child of Light, Contrast, Deadlight, DMC 4, Dungeon Siege 3, bla-bla-bla. Amiben nem kell pontosan célozni és van kontroller támogatás, azt általában azzal játszom.
  • mulli1986
    Akkor melyiket ajánljátok? Most hirtelen több száz játékot kidobott a kereső...
  • Evoluti0N
    A Steamnél írja, hogy melyik játék támogat kontrollert. BTW a legtöbb modern multiplatform cím támogatja.
  • mulli1986
    Rohadt jó ez a kontroller, melyik játékok nyomhatók vele? Sajnos csak pár 2D-s játékom van, azok adják át az igazi régi Marios- időszakot :)
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig ez ismert, viszonylag HC stratégiák, eddig szinte nem is voltak jó árban. Persze idő is kellene hozzájuk.
  • ZsZso
    Valószínűleg nem. Redditen megy a találgatás, csekkold mire tippeltek aztán dönts! :)
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.06.04. 21:51:15
  • ZsZso
    Csorgattuk a nyálunk a képek láttán, naná hogy jöhetnek az ilyenek!
  • Tinman #251365
    Szuper kis bundli! Teljesen hatástalan rám :-)
  • Rapid81
    Amazon sumér szél is on!
  • IMYke2.0.0.0
    https://www.humblebundle.com: "Slitherine"
    * Conquest! Medieval Realms
    * Frontline: Road to Moscow
    * Battle Academy
    * Rise of Prussia Gold

Pay $6 or more to unlock!
    * Qvadriga
    * Hell

Pay $10 or more to unlock!
    * Close Combat: Gateway to Caen
  • Evoluti0N
    Én azért kivárom az első véleményeket. Xbox 360-as kontrollerem van és tökre meg vagyok elégedve vele, de ha ez tényleg olyan varázslatos, mint ahogy beállítják, akkor szívesen lecserélem.
  • Rony94
    Nálam is sanszos hogy vétel lesz belőle. Maximum bukok egy 10-est, szerintem túl fogom élni. :)
  • Rapid81
    Én már venném, pedig sosem volt kontrollerem. Ez lesz az első.