311803
-
Rony94 #251359 Jó lesz ez!!! - Steam Controller -
Így már tiszta! Kösz. -
Nyugodj meg.
Eredeti játékokról, dobozos, gyűjtői kiadásokról képek mehetnek közvetlenül is, HA <300 KB. Minden más spoilerbe.
Betolhatod a képeidet. A legutolsó kép ami törölve lett ez volt, nem dobozos játék képe. -
Lehet én csúsztam félre az évek alatt, de ez a topik nem úgy született hogy sokan toltuk a szép és nyálcsorgatós képeket az ilyen olyan kiadásokról, platformokról, régi dolgokról, 1day cuccokról, gyűjtői cuccokról, kollekciókról?!
Az egy dolog hogy senki nem vesz pár emberen kívül dobozos gémeket és kvázi steam, gog és minden más digit disztrib hörcsög szentély lett a topik, de KOMOLY, hogy ha én veszek játékokat akkor normálisan méretezve képeket ( mint mindig ) nem tolhatok be csak spojlerbe?!
Most akkor mi a szabály? mi lett most betolva ami nem volt jó?! mi a szabály? -
Be Mine 20, 2.5$.
Hát ezt most így nem tudom... bár ha ilyen "magas" a foglalás, annyira vacak csak nem lesz?
Veszitek? -
Zóanagyvarázsló #251354 Szerintem amikor én néztem (többször is), akkor csak az volt tiltva, ami most a bannerban is, ami a képekeket illeti. Ehhez képest úgy tűnik, hogy szinte teljesen képmentes lett a topik. Emlékszem arra, amikor Dzsini túlbuzgóságból még a dobozos játékok képeit is átrakta spoilerbe, amikor valaki véletlenül tett be ilyesmit (persze annál nem kell, tudom).
Mindössze csak úgy vettem észre, hogy van egy szűk határmezsgye, melyen a gyakorlat szigorúbbnak látszik az ismert szabálynál, és emiatt egy külsős könnyebben futhat bele. De nekem mindegy, úgyis ebből van a legkevesebb probléma, minden hátsó szándék nélkül jegyeztem meg. -
Nem is azért írtam, hogy beszélgessünk rajta, és nem is érdekel különösebben a dolog, csak megjegyeztem. Keresgélni nem fogok, ha annyira érdekel, te is ugyan úgy vissza tudod nézni az oldalakat. Feltűnő lesz, mert be fogja borítani az egész oldalt (legyen bármekkora monitorod is), akkora képek vannak. -
Hűűű ez valami nagyon fillérekért lett meg nekem anno. Elég trükkös volt a Steam kulcsot megszerezni, mert Desura-s volt a játék és sokáig az is maradt, aztán be lehetett onnan regelni a fejlesztők oldalára, ahol lehetett a Desura-s játék miatt kulcsot igényelni és azt lehetett a Steam-re regelni. Néha kincsek vannak régi bundli maradékok között. -
Ezt egyszer elmentettem magamnak hogy kell majd leárazva, most jött értesítő:
NEO SCAVENGER - €13.79 €9.19 -
Szóval megint csak a vagdalkozás megy. Szót se érdemel, ahogy látom. -
Azért ez így nem lesz rossz. (The Bard's Tale 4 teaser)
Persze majd jön a downgrade. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.04. 16:30:59 -
Link. Keresd ki, itt van valahol, ugyan annyiból tart neked is, mint nekem. Engem nem is érdekel, csak nem értem a kivételezéseket, de mindegy. -
Linket. Én ugyanis nem emlékszem ilyesmire.
ZsZso: igen, Totti5 és még páran "szúrtak" ilyen képeket. Azok nekem is rémlenek. De még GTA 5 dobozról, térképről is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.04. 15:48:08 -
here we go again -
Egy pár éve megállta a helyét ez a kép. Volt egy időszak, amikor az Amazon volt a rettegett oldalt, most szerintem a Nuuvemtől kell legjobban félteni a pénztárcánk.
MoRT2195 ▼#251344
Az szerintem a Witcher 3 Collector's Editionről készített pár kép volt. Az ilyen képek kivételt képeznek a szabály alól tudtommal.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.06.04. 15:46:56 -
Érdekes, múltkor amikor valaki belinkelt ide 4-5 FULL HD-s képet, azzal semmi bajod nem volt, még beszélgettél is az illetővel (de nem arról, hogy ezt nem szabad). Nincs nekem ezzel bajom, te vagy a főnök, de azért ez a kivételezés elég undorító... -
A kérdésem azért releváns, mert az elmúlt évek alatt kisregény volt a banner alatt. Feltételezem, azért néha ránéztél. Csakis azok a "szabályok", semmi új. Azaz mégis: "No Hate" -
Zóanagyvarázsló #251342 Néha nézek csak ma be mostanában, de a bannerből nem következik 100%-os egyértelműséggel egy félidegennek, hogy gyakorlatilag minden kép spoilerbe való.
Egy csomó információt rejtő, nem, vicces kis képnél sem tűnik gyakran indokoltnak a spoiler, de tényleg csak minden felhang nélkül jegyeztem meg. Ha így van, akkor én is odafigyelek arra, hogy ha úgy alakul, így járjak el. -
Világos. -
Mérettel tényleg az ég világon semmi baj nem volt - én is megnéztem.
99,99%-ban a képeket spoiler-tag mögé szoktuk rakni itt - megszokás, elvárás, kinek hogy tetszik. -
így van, direkt néztem hogy még pont 300k alatt van, ha tiltott vagy ilyesmi akkor moderálja valaki nem mozgat a dolog mindenesetre én jót nevettem rajta :) -
Ha csak kérdezel, akkor baj van. Hol voltál eddig? -
"Vicces" kép. -
Zóanagyvarázsló #251336 Nálam kevesebb, mint 300 kb. Vagy ez már valamiért meme-nek számít?
Csak kérdezem. -
Spoilerbe. Banner. -
Imy vesztettem :)
Egyébként GoG.com -on újabb akciók vannak!
(Hát kinek nem durran szét az agya, mikor a Deponia Triology nálunk ~8EUR, az urkán oldalon meg $2.7 ?!
)
-
Hatred bundliban jöhet. Talán még rá is nézek, többre nem tartom. -
Evoluti0N #251330 Én így látom ezt az egész Hatred dolgot külső szemlélőként (értsd: nem érdekel a játék, de nem is tartom gondnak, hogy ilyen játék készül): Vannak azok az emberek, meg a média azon része, akik szörnyűlködnek, elítélik a játékot, satubbi. Meg vannak azok, akik épp azért is megveszik és játsszák, hogy ezzel beintsenek mindenkinek. Többek között a mostanában igencsak sokszor antigame és antigamer gamer "újságíróknak" és oldalaknak. Na meg azért is, hogy támogassák a cenzúramentességet, szólásszabadságot, satubbit. Na, most ez az utóbbi réteg, osztja a pozitív értékeléseket a játéknak, hogy ezzel is támogassák őket, akármilyen is lett a játék egyébként. Utána nézegettem pár objektív véleménynek és tényleg emígy nem tűnik nagy számnak. -
Én is tudok spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mielőtt írsz, azért vissza is olvashatnál - ráadásul ez az "utolsó szó"-sdi épp Rony mániája, ha megfigyeled. Én csak riposztoltam. -
Dedó ezerrel - de a semmiből előugrottam és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.06.04. 13:37:36 -
Shpongle -
El is vártam, hogy abbahagyod - hisz te voltál a hunyó.
S nem kell erre válaszolnod. Hagyd elsüllyedni a témát! -
Mi kell hozzá? Dongle? -
Rony94 #251324 Ebben legalább egyetértünk. -
Jobb is. -
Tömörítettlen Fallout 4 videó.
Sajnos csak konzolos cinematicos változat van. -
Rony94 #251321 Inkább hagyjuk. -
Elvileg működik. Lehet trükközni kell, de úgy tudom megy.
Amúgy meg vezetékes>vezetéktelen. -
Zóanagyvarázsló #251319 Csak ehhez majd még kell dongle, ha végre lesz hozzá. Szóval nem ennyibe fog kerülni. Ettől függetlenül nem hangzik rosszul. -
Jó, egy időre szüneteltetem a fórumozást. Nem tudok olvasni. Nem láttam hogy "One".
Ettől függetlenül jó ár, mert én a wireless 360-mat vettem ennyiért vagy 2 éve.