311803
-
Nincs átverés. EzZsZso által linkelt Gold Edition, ez pedig egy másik Gold Edition. Kicsit lentebb görgetve ott vannak a "Termék részletek" és hasonlítsd össze a kettőt. ZsZso által linkelt Gold Edition-nél nincs benne a Season Pass. A másik Gold Edition viszont minden tartalmaz, Deluxe Edition + Season Pass + Time Saver cuccok. Én akkor megvettem ZsZso által linkelt GE-t, most pedig a Season Pass-t, de még a Time Saver cuccok mindig hiányoznak. Bár azok azt hiszem nem adnak semmi plusz tartalmat a játékhoz, szóval az elhanyagolható. -
Nekem is jól jött tomsolo tippje, mert a korábbi módszernél voltak olyan DLC-k (tájmszéverek), amik nem voltak zölddel kipipálva.
Így én is megnyugodtam :) -
Köszi! Nekem ott az összes, nyugodt vagyok... igaz nem a Zszso által ajánlott Gold-ot vettem, de ha abban nincs bent akkor valami csúnya átverés van.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.05. 16:51:15 -
Nem fért ki :)
tomsolo felhomályosított még, hogy az a módszer bugos is szokott lenni, ezért a legbiztosabb megoldás a kliensben, a neved felett lévő fogaskerékre kattintás és "Account information".
Ott listázva van minden tartalom, ami a fiókodra került.
Így kicsivel több látszik (de ugye gördülő menüs):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csak a képen látható két DLC van meg? Vagy a többi nem fért ki a képernyőre? :) -
Na megvan a hiba forrása, Csupán csak annyi a gond, hogy az ide belinkelt G2A-s AC4 Gold Edition, amiről többen megerősítették, hogy tartalmaz mindent, kb semmit nem tartalmaz. És nem az eladó vert át, Gold Edition-t kaptam, csak nem azt, ami minden tartalmaz. Na mindegy, megvettem most 400ft-ért a Season Pass-t, sikeresen aktiváltam, és már már uplay accomba ki is vannak pipálva DLC-k. El is kezdett leszedni még 5gb-ot... szóval csupán az volt a gond, hogy itt félre informáltak engem többen is. -
Kíváncsi lettem, és megnéztem a saját játékomat.
Uplay-kliens - Játék címe mellett nyilacska - View game details - View all DLCs:
Voilá!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amit vettem:
* AC 4: Black Flag - Digital Deluxe
* AC 4: Black Flag - Season Pass. -
AC Gold témával kapcsolatban: "Unfortunately, I do not have any information regarding any European editions at this time. If you purchase the US edition of the game, the codes included with the game may not work outside the region it is assigned to. The game may install and activate in Europe but any other additional content or codes may not be used or unlocked fully due to region or account differences"
tomsolo -
Az elsővel az a gond, hogy a Gold Edition-t vettem meg, és ezzel csak egy kulcsot kaptam, ami rögtön aktiválta a Gold Edition-t, tehát nincs Season Pass kulcsom. Azért úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, ha a Gold Edition kulcsot beírom, de nincs semmilyen "Extra" menüpont ahol a játékban tudnám a cd kulcsokat aktiválni.
A második válaszodat már néztem, erre én is gondoltam, de én nekem nem adja ki a Freedom Cry-t, csak az Aveline menüpontra tudok kattintani. -
Továbbá:
"Mine only said Aveline as well. I did notice Adewel (Quarter Master dude) pic to the left so I clicked as if I was opening Aveline. The next screen gave me the option of Aveline or Freedom Cry. Now that I started Freedom Cry it shows up on the main menu in the box it shares with Aveline." -
"try to activate season pass key in "Extras" within game's main menu then restart the game and see if it unlocks." -
Múltkor megvettem G2A-n az AC4 Gold Edition-t, ami elméletileg minden tartalmaz (Deluxe Edition + Season Pass tartalma), de azért engem mégis érdekelne, hogy hol lehet megnézni milyen DLC-k vannak aktiválva? Elméletileg a Freedom Cry is benne van, viszont én nem találom a játékban. Megnéztem youtube-on, hogy a Freedom Cry tartalom hol érhető el, és a főmenüben jobb fent van, de nekem ott csak az Aveline DLC van, és sehol máshol se találtam a Freedom Cry-t. -
ipon.hu: "Kickstarteren a We Happy Few"
"lindult a We Happy Few Kickstarter-kampánya, a Compulsion Games tagjai kétszázötvenezer kanadai dollárt szeretnének összegyűjteni groteszk hangvételű játékuk elkészítésére. A program egy alternatív Angliában játszódik, ahol a németek a második világháború alatt elfoglalták a szigetországot. A megszállás ideje alatt Wellington Wells lakói borzalmas dolgokat kellett, hogy elkövessenek a túlélésük érdekében. Ezért, hogy elfeledjék a nyomasztó és idegölő múltat, valamint azt, hogy kicsiny városuk egy részét leszámítva az egész ország romokban hever, kifejlesztettek egy Joy névre keresztelt, rendkívül addiktív, de felhőtlen boldogságérzetet okozó kábítószert. Mi egy „Downert” azaz, egy drogot nem szedő személyt alakítunk majd, aki meg akar szökni a félőrült Joy-függők lakta városból. Emberünket kezdetben három karakter közül választhatjuk ki, de a játék során újabb szereplőket nyithatunk meg. "
video -
Izé, én azért nem látom ennyire borúsan a Paradox ténykedését. Ezekkel a címekkel vígan eltölthetsz több száz órát mindenféle DLC nélkül, abszolut nem vagy rákényszerítve hogy bármit is vegyél. EU IV nem volt még ~8€ alatt, most is 10$ magában. A többi beszerezhető volt már olcsóbban, szóval jogos hogy drága a csomag, de óra/€ összevetésben még így is kb. verhetetlen - HA bejön a stílus. :) -
Már nem úgy értem, hogy 37 és fél dodó sok pénz az 1 dolláros bundlik korában, hanem hogy ezek a játékok már mind voltak vagy ingyen vagy 1 eurós bundliban vagy ilyesmi, szóval max 10 euróból beszerezhette őket aki akarta. Paradoxnak különben is áttért a havidíjas modellre, szóval nem az alapjáték a drága, hanem a havi sarc. Minden hónapban egy 10 eurós dlc a lenti fejőstehenekhez (plusz 5-6-7 darab 1 eurós is persze) a jónépeknek, ami aztán ezer év múlva kapja meg az akciót. Csodálom, hogy most a magica meg a cim fejőstehenek nem kerültek be csalinak a csomagba. -
Jogos. -
Nem olcsó, de viszont kifejezetten drága. :o -
Paradox Grand Strategy Collection - $37.49
Hearts of Iron 3
Crusader Kings 2
Europa Universalis IV
Victoria II -
Lemész, irány a víz, oké, de te mennyit vagy bent? Én max 1 órát bírok a napon, a nejem meg minimum 10et akar ott lenni. Szóval a közös halmaz 1 óra, utána nekem minimum 2 árnyékban. Olyankor vagy olvasok vagy Kotor, meg persze figyelem a bikinis csajokat. Aztán megint víz, aztán megint szünet. Vagy ti csak lementek 1-2 órára a strandra és aztán irány haza? Ez az adriával megjátszva különösen praktikus, legalább az utazás kitölti a napotok. :) -
-
2-3 evvel ezelott parommal es a kiscsaladjaval lementunk egy napra strandolni, balatonpartra. Parom anyja, a huga es huganak az akkor 14 eves lanya volt velunk. Leerunk, letelepszunk mondom irany a viz...kiscsaj megszolal..."nincs wifi sem"...mondom neki...ez vizpart baszod, takarodj furodni vagy radhajtom a szarfos tableted, idiota ...es nem szoltam semmit...sokkot kaptam... -
Nem tudod mi a jó. :o -
Húú de ratyi! -
Rolling Sun végre megjelent. Rendesen el is feledkeztem róla! -
(game)fos
-
Íme a világ első Racing First Person Shootere
-
Ugyan nem tenger, de fürdő, a helyi termálfürdőben éppen a napokban kezdem el kiépíteni az ingyenes wifi-hez szükséges hálózatot :D Na ennyit a mai szokásokról :( Nem, hogy kikapcsolódni járna oda az ember, de most ezt kell megcsinálni, mert anélkül, hogy nyomkodnának valami műszaki kütyüt nem tudnak a strandon sem élni az emberek.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.06.05. 10:51:42 -
Ja, tengerparton nekem is max egy könyv, annál nem kell több inger.
Az elmúlt pár hétben unatkozós 2 perceimben ezt toltam telefonon, viszonylag gyakran előkerül:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.06.05. 10:41:54 -
Hosszú vonatútra inkább vmi podcastet töltök, vagy akkor már felcsapom a notit és tolom mondjuk a Life is Strange-t valódi gombokkal.
A telómon csak ilyen minimál játékok vannak meg egy pokemon leaf green, de nagyon elkeseredettnek kell lennem, hogy ahhoz nyúljak.A Botond által említett tengerpartra valószínűleg le sem vinnék telekommunikációs eszközt.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.06.05. 10:34:42 -
Éles bevetésen a Steam Controller
-
Vagy egy jó strand egy príma napozósátorral vhol az Adria partján. :) -
Ez igaz, pont ezt is írni akartam hogy ez a szűk keresztmetszet. Hosszú utazás(ok) az a szkenárió amit el tudok képzelni végigtoláshoz. -
Nagyon megörültem mikor megláttam, hogy jön az új Star Wars game.Erre látom mobilra :( -
Úgy érti a HC-t, hogy azért az egy gép előtt ülős, sokat molyolós RPG játék, nem az a kifejezett casual tapigame. -
Szerintem távolról sem HC játék a KotOR. Bár jobban el lehet rontani a karakterfejlesztést mint egy Mass Effect-ben, azért kifejezetten bonyolultnak vagy nehéznek nem nevezném.
Total War: Rome II - Emperor Edition - £8.25 -
HC játékot Androidon, hmmmm ... nekem túl perverz, bár nekem ott az Adventure Capitalist a legnagyobb királyság, szóval lehet az én véleményem nem mérvadó.
-
És iPhone-ra is. Meglepően kellemesen játszható, el is vittem egy jó darabig. -
Most meg már van iPadre is. :P
/szerk: Meg persze androidra is, szóval ha androidos hűtőd/mosógéped van akkor azon is elindul. :D
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.05. 09:33:20 -
Amikor először megláttam haver gépén :D
Gyorsan fel is telepítettem az 533as cerkára és kb. együltő helyben végigtoltam, Taris 5-10 FPS-el ment, a többi részen volt talán 20 is :) -
Lesz hát.
Nekem ha jól emlékszem, olyan 30-35 óra volt anno végigvinni.
És igen, kurvajó játék :D