Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nem azért léptem ki(nem most, hanem még tavaly!) mert grebber elnyeri előlem a nyereményeket, hanem mert én grebbernek nem akarok felajánlani még véletlenül sem. Nem lett kidobva, így én léptem ki. A csoportot egészét is minősíti hogy bent van. Lehet hogy felfújom a dolgot, igazatok van, így hogy kiléptem viszont még véletlenül sem mondhatjátok hogy csak az zavart hogy elnyeri a dolgokat előlem. Aztán persze pont ezt mondjátok de hát mindegy, így szeretem ezt a csoportot...

IMYke2.0.0.0
Igen új - korábban A "Borderlands: The Pre-Sequel"-es Athena volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most pedig a "Borderlands 2"-es favorit, Maya, új köntösben:

Köszi a "lájkot" <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
De azzal talán. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ffxi
Téged még kötéllel sem lehet kirángatni az SG-ről <#crazya>

Fákjúal!

darkSectorxxx
a-a. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja megvan a VGA-mon próbáltam ezt már. 😊
Meg a Ramokkal, akkor értem már ez egy program ami leválasztja hogy a Ramok egjegyezzék az adatokat és adattár képpen müködjenek. 😊

ffxi
Egyszer már bannoltak, nem volt elég? <#banplz>

Fákjúal!

kigyi
Elverni a pénzed egy felesleges dologra 😄

Amúgy akkor jó, ha van 32-64GB RAM a gépedben mint az úriembernek aki bemutatja az egészet a videón. Igazából csupán annyit csinál, hogy egy meghajtót készít megadott mennyiségű memóriából amire felmásolja azokat a játékokat vagy a játékok egy részét amivel játszani akarsz. Aztán innen indítja és használja azaz rettenetesen gyorsan töltődik be minden, de ennek sok értelmét nem látom főleg, mert 64Gb RAM árából kijön 2*512GB SSD is lassan (ezeket raidbe rakod jó gyors lesz) és mellé még lesz pénzed 16GB RAM-ra is. Annyit nem hoz mint amennyit ígér.

A RAM drive létrehozás nem nagy ügy simán megoldhatod magad is ingyen itt a szolgáltatásért fizetsz, hogy megoldja a másolgatást helyetted és ki be kapcsolhatod szabadon.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.03. 11:54:37

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Hát nekem a közösség nem egészen annak függvénye hogy ki van a SG csoportban benne. 😊
De máskülönben meg amit írtam , miért kell kilépni? még ha egy ideig nem is jelentkezik semmire, maradhatna aki itt már aktivnak számít.
Én max akkor lépnék le ha felhagynék SG-vel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 11:45:40

benőmenő
Eléggé képzavar, mert a uplay utána elindította a steamet és ott is megjelent a játékok között 😄
darkSectorxxx
Igedn megváltoztatta kicsit

ZsZso
Én nem tudnék dönteni. Nekem mind a szívemhez nőtt, már a Wallace és Gromit óta (bár az inkább klasszikus point&click volt...). Egy kivétel talán a Jurassic Park, mert az nem hagyott mély nyomot.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Szerintem ennyire nem egyszerű, de a nevükben nem beszélhetek.

IMYke2.0.0.0:
Új a nickképed? Mintha egy picit más lett volna régebben. Ha igen, akkor innen megy rá egy like (ha nem, akkor túl régen ültem gép előtt 😄 ...).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
Ha megveszem , ez mire jó? 😊

darkSectorxxx
Én velem max annyiban vitatkoztatok hogy nem moslék az a jpg amúgy semmi másban nem foglaltam álláspontot. 😊

darkSectorxxx
Fasza. 😊

benőmenő
Most, hogy megnéztem tabon, tényleg nincs több rész. Valamiért 9 rémlett <#fejvakaras>
IMYke2.0.0.0
Én Dxtory-t, de most a tegnapi beszélgetés okán írtam mindezt, amit az aktuális újgenerációs konzolokban létező (PS4) ill. még nem létező (X-One) képlopási funkcióval kapcsolatban folytattunk le.
A PS4 csak és kizárólag JPEG ment.

Miközben lám, a Master Race egyik alig 3 GB-os RTS játéka helyből plusz 4 formátumot ad, amiből 2 szinte veszteségmentes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy lesz folytatás. The Walking Dead ide, The Walking Dead oda, Clementine ide, Clementine oda, nekem eddig a TWAU a kedvenc Telltale-féle interaktív filmem.
Fpocok
Aki ilyen miatt lép ki... az talán jobb is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
kb

benőmenő
Én általában ingyenes fraps-al lövök bmp-t, aztán gimpben csinálok belőlük fullos jpg-t, így a minőség is szuper és kevés helyet foglalnak.
Fpocok
De miért? Mert nem nyertek? pff

Jim Morrison
merlinw, #236286

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
DarkSector - erről beszéltem: a "Legendary Heroes" például (igaz: PC) nézd csak hány tömörítési módot ajánl fel a képlopásoknál.
* JPEG
* BMP
* TGA
* PNG
* DIB

Én a PNG-t választottam, mert megtehetem:

w77d
igazság szerint már én sem tudom követni, de az elmúlt 24 órában 2 vagy 3 ember is bejelentette távozását, mert szerintük értelmetlen itt lenni. A lavinát az én Wasteland 2 felajánlásom indította el, amit Grebber szerzett meg.

Fpocok
Lemaradtam, ki lépett ki és miért?

ZsZso
Ahogy w77d mondta lehet már vége is van, nincs hír második évadtól egyelőre.

ZsZso
Egyébként lehet, hogy nem Steames + az ára sem valami jó (bár ezt nem kérdezted).

(Bocsi, de mobilon nincs szerkesztés)

benőmenő
Köszi, akkor inkább megvárom, míg befejezik.
w77d
Ez a szezon ezzel az 5-el lezárult, és én nem hiszem, hogy lesz másik szezon belőle, ergo nyugodtan vedd meg, ez a történet pontosan ennyi.

ZsZso
Csak az első évadot, azaz az első 5 részt.

benőmenő
Srácok lenne egy kérdésem:
Ha ezt most megveszem, akkor a később megjelenő szezonokat is meg fogom kapni, vagy csak a már meglévő 5-öt és a többiért még kellesz fizetni?
The Wolf Among Us - Uplay
scomcomputers
Ment egy pü! <#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

ZsZso
SOHA semmi sem fekete-fehér, ahogy Te is mondod.

Aki grebberen még mindig meglepődik az vak. Azonban hazudnék ha azt mondanám, hogy az empátia ilyen szintű hiánya nem okoz nekem folyton csalódást. A barátságba baromira nem fér bele az ilyesmi, mert a barátok törődnek egymással, figyelnek egymásra. Ha rajtam múlna már nem lenne a Steam csoportban (nem bosszúból, hanem mert jól láthatóan képtelen part íratlan szabályt betartani - nem rossz szándékból, csak azért mert képtelen megérteni). Ettől függetlenül szórakoztatnak az írásai, örülök, hogy itt és a phn is jelen van.

Az örökös agyatlan jelentkezését minden "szarra" amúgy remekül kordában lehet tartani egy SteamGifts blacklisttel.

Shep
Ajánlj fel egy GTA V-öt egyből lesz 10 új jelentkező 😄 A Zsömle úréra meg másik 10 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
Gyerekek ez a kilépősdi most nagyon meglepett. Azt hittem, hogy egyre inkább kovácsolódik össze a társaság, nem hogy épen bomlik, mint egy rothadó hulla. Mi az, hogy semmi értelme? Az SG egyetlen hivatalosan megalakult csoportja vagyunk. Igaz, hogy személyesen még nem találkoztunk, de többek már hosszú évek óta folytatnak eszmecserét online. Persze, sokkal jobb lenne, ha személyesen is összejárnánk, de a kialakult körnek azért nem kéne szétszélednie. Ha még lenne valami kötelező vagy kényelmetlen oldala a tagságnak, akkor megérteném, hogy valaki menni akar, de ne szórakozzunk már, ez inkább ilyen felbaszom az orrom és már csak azért is kilépek pökhendiség.

Shep
Azért ülnék le vele, én nem ítélek el senkit aki ismer az tudja, csak van akivel szívesebben vagyok egy légkörben, mint másokkal. Sőt utálni sem tudok senkit, nincs bennem gyűlölet, meg harag tartás, mert ezek teljesen értelmetlen dolgok, viszont túlságosan őszinte vagyok és ezt nem igazán kedvelik az emberek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Az őszinte embereknek nem is nagy ám a rajongótábora - ha valakinek kertelés nélkül megmondod például, hogy azok a reggeli szarkalábak nem is állnak olyan jól, meg hogy a szájszagával fogmosás ellenére is kellene kezdenie valamit, vagy hogy rohadjon meg, mert a te parkolóhelyedre állt (stb. stb.) ezek konformista finomítása helyett, akkor baj van ugye...
Egyensúlyozni kell.
Ehhez meg - sajnos vagy sem - az icipici hazugságok is kellenek.

IMYke2.0.0.0
Úgy nevelődtem , hogy mindenkinek kell adni egy esélyt 😊

Shep
Hát teázni biztos nem de egy gyümölcslére bárkivel leülnék innen, csak van akivel szívesebben, mint mással 😊

Shep
Na de az őszinteség mennyiben ellensúlyozza a túlzott önzőséget? Egyébként Grebber segítőkész, meg őszinte de együttérzés az vajmi kevés szorult belé.

Tinman
Nekem csak van egy néha kissé túl realista világképen, azt elmondom, aztán van akivel közös halmazt alkot, van akivel meg nem... utóbbi esetben szoktak utálni.

Na most Grebberben pl. hasonló tulajdonság mindenképpen becsülendő. Nem kertel, nem hitványkodik, közli, hogy ez van és kész. Hazudhatta volna azt, hogy bár nem szereti a TBS címeket, de ha megnyeri ezzel biztos játszik, de nem. Jobb ma egy jéghideg realista, mint holnap 2 hipokrita :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elrontom a Steam bizniszt:

Configba tettük:

Device=C:\aholaramdrive.sysfájlodvolt\ramdrive.sys 512 /e

banplz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.03. 10:19:50

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Digitális ram? Mi fasz?

IMYke2.0.0.0
Remélem, azért annyira már "ismerjük" egymást, hogy tudod, érzed: minden hátsó szándék nélkül írom: minden szavad aranyat ér.

IMYke2.0.0.0
A Hörcsögitisz tünet-együtteseinek rövid szummázása: közel 600 játékom van, és...? ALIG VÁROM, hogy leérjen ez a játék és elindíthassam.
Miközben közel 200 telepített várja, hogy (tovább)játsszak vele...
Ez az igazi Hörcsög-jelenség, kérem szépen 😊

Tinman
Steam - 28 euros ramdrive

Ha most belegondolok, hogy anno 486-oson kb. 1 sor DOS paranccsal már ilyennel játszottunk könnybelábad a szemem, hogy ezek a trógerek (nem a Steam), 28 eurot elkérnek ezért.

Totti5
Lehet h van 2D sok helyen, de Shadow Complex szerű játékkal még nem találkoztam. Tényleg filléres konzol a 360, iszonyat mennyiségű játék van rá, a sale-k alatt pár 100 forintért is dobálják a gémeket, de lemezen is nagyon olcsó szinte minden.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A baráti társaság a klasszikus értelemben azt jelenti, hogy sokat vannak együtt, beszélgetnek, hülyülnek, segítenek egymáson. Ez eddig hellyel közzel itt is megvan, de a baráti társaságot még további dolgok is jellemezik: ismerik egymás nevét, ismerik egymás szokásait, ismerik egymás családját, összedolgoznak, kérés nélkül is támogatják a másikat, ha baj van (és a baj az nem azt jelenti, hogy nincs a kártyámon pénz a Child of Lightra, vedd meg pls.) segítő kezet nyújtanak, közös élményekben vesznek részt, tehát igazán ismerik egymást. Ezek nélkül pedig ez, -ahogy te is írtad-, inkább egy afféle "piko" szociális háló.