Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként AC3 óta nem multiztam, azzal is csak pár órát. A BH+Rev-be öltem 100 órákat. Black Flag multival meg talán 2 órát játszottam, ott is csak coop-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.05. 18:03:17
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(Freedom Cry csak egy AC4 DLC, mint a Washington az AC3-ban, Unity-ben csak felejhető coop ugrabugra van, Rogue-ban pedig nincs multi).
[merlinw.org]
Csak jelezni akartam, hogy mik nincsenek - és egy jó darabig nem is lesznek - meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többi megvan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fel van telepítve.
Startolnék is, ha nem lenne már meg 😊
Akkor mondok még egy jóslatot: Talán 1 évszak sem kell már és Child of Light is bundli gyerök lesz, na nem az 1 dolcsis, de 5 dolcsisba beleugrik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kontrollerrel amúgy sok játéknál jobb fps ben mert nincs ugye egérlagg olyan akadások, mikor forgolódsz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.05. 13:47:39
Fákjúal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Shadow Warrior-nál például élvezetes amikor a szamurájkarddal csapkodok, de amikor lőni kell, az sem az igazi.
Ez persze az én véleményem.
Ezek a hírszerkesztő hölgyek-urak 60+ évesek ám 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
/szerk: Vagy nem ez volt a kérdés? Steam store pagen írja minden játéknál, hogy támogat e kontrollert (részben vagy egészben), azok tuti mennek kontrollerrel, de ahol nem írja ott is sok esetben működik.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.05. 09:35:00
[merlinw.org]
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Műsorterv: https://gamesdonequick.com/schedule
Itt (is) lehet nézni az aktuális műsort.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/