Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát gyakorlás teszi a mestert. Privátban csinálunk tréning meccseket, elmondunk mindent a többieknek. Szórakozás a lényeg, nem a győzelem. Az AC multik meg erre mindig jók voltak. Vesztettél, mégis úgy érezted, jót játszottál😊

Egyébként AC3 óta nem multiztam, azzal is csak pár órát. A BH+Rev-be öltem 100 órákat. Black Flag multival meg talán 2 órát játszottam, ott is csak coop-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.05. 18:03:17

[merlinw.org]

Aki kicsit gyakorlott az nagyon csúnyán be tudja azokban szívatni a másikat....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Akkor választ a nép a BH, Rev és AC3 között. Nekem az összes rész telepítve van (meglepő mi?😊)

(Freedom Cry csak egy AC4 DLC, mint a Washington az AC3-ban, Unity-ben csak felejhető coop ugrabugra van, Rogue-ban pedig nincs multi).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jogos.
Csak jelezni akartam, hogy mik nincsenek - és egy jó darabig nem is lesznek - meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Rogue nem csoda, hiszen pc-re még ki sem jött.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
AC4 Black Flag, Freedom Cry, AC Unity, Rogue nekem nincs meg. 😞
A többi megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
IG Monday

Szerintem a Krater miatt megéri az 1.89$-t!

MerlinW
Gyakorlatilag mind ugyanaz, így mindegy. Brotherhood, Revelations, AC3, Black Flag. Amelyik szimpatikus a többségnek.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Egyrészt, nem mindegy melyikre gondoltál, másrészt - egyéni szocom - nincs elég helyem hozzájuk (még) 😊

MerlinW
Assassin's Creed multit kénye nyomni, az a vidámság😊

[merlinw.org]

Annyiért vevős is lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Multiban ezt is nyomhajuk majd 😊
Fel van telepítve.

ffxi
Pedig nagy megtiszteltetés lenne 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Startolnék is, ha nem lenne már meg 😊

IMYke2.0.0.0
Azt viszont én fogom megvenni akkor 😊

ffxi
Este 8-ig 😊

Fákjúal!

MoRT2195
Persze, multiban esélyed sincs egy egérrel játszó ellene, ez tény. Multiban nálam is csak az egér+bill irányítás jöhet szóba... persze csak FPS-nél. 😊 Ha mondjuk autós multiról van szó, akkor meg kontroller, azt sokkal jobb azzal játszani, mert ugye a triggerekkel adod a gázt, úgy meg szépen lehet adagolni, míg billen mindenképp csak padlógázzal tudsz elindulni. Meg a kanyarodás is egyszerűbb a bütykökkel.
Tinman
Nézegettem én is szél alatt, de sokalltam érte még a közel 1.000 Ft-os árat és a csontjaimban éreztem, hogy hamarosan lesz ez bundliban és bang :-D

Akkor mondok még egy jóslatot: Talán 1 évszak sem kell már és Child of Light is bundli gyerök lesz, na nem az 1 dolcsis, de 5 dolcsisba beleugrik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ebben én teljessen egyetértek, de csak single modban, multiban értelemszerűen max a sima játékosok ellen érsz valamit.

A kontrollerrel amúgy sok játéknál jobb fps ben mert nincs ugye egérlagg olyan akadások, mikor forgolódsz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ffxi
Én meg csak ezekhez: szimulátorok, H'Slash, platform = Joy. Kivétel az Evil Within. Szörnyű az írányítása egér+bill. Pedig türelmes ember vagyok, de muszáj joy-t ragadnom.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.05. 13:47:39

Fákjúal!

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Én PC-n is kontroller párti vagyok, jó hátradőlve játszani a fotelból. Viszont FPS-t, vagy ebben az esetben COD-ot nem lehet normálisan, főleg nem multiban. Az rendben van, hogy beletanulsz és már mondjuk élvezhetően tudsz játszani, de aki egérrel tolja 3-szor fejbelő mire te befogod a célkeresztbe. Hacsak nem egyhelyben állsz és meghúzod a ravaszt amikor véletlenül belesétál a célkeresztbe, mint a videón. 😄

A Shadow Warrior-nál például élvezetes amikor a szamurájkarddal csapkodok, de amikor lőni kell, az sem az igazi.

Ez persze az én véleményem.
IMYke2.0.0.0
Hát, nekem azt még meg is kéne élni 😊
Ezek a hírszerkesztő hölgyek-urak 60+ évesek ám 😊

ffxi
Amikor annyi idősek leszunk már nagy tapasztalattal fogunk rendelkezni 😛

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg jó volt :_)

ffxi
10 usd :S

Fákjúal!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ffxi
Engem az érdekelne, hogyan lehet gamepadot egérként funkcionálni 😊

Fákjúal!

Dzsini
Ahol pedig nincs közvetlen támogatás (sajnos előfordul, főleg régebbi játékoknál), ott a Joy2Key.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Igen, elírás, az egér akart lenni. 😊 De amúgy ez se lehetetlen, billel irányítok bal kézzel, jobb kézzel meg a kontrollerrel lövök az egér helyett. 😊 Pont kézre is esik a kamera mozgatása és a célzás, lövés. 😊
Maak
Vagom, hogy irja, vettem is egy xbox kontrollert, mortalhoz, injustice-hoz tok jo, usf4-ben meg tobb gombot kellene beallitani mint ami a kontrolleren van, szal az egyenlore jegelve. Gondolom Darsidersekhez is jo lesz majd meg a jokis platformerekhez amiket eddig hanyagoltam.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Ja, szerintem egért akart írni. 😊
Maak
Bill+kontrollert irt, azert nem ertem, vagy elirta vagy en vagyok lemaradva.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Steames játékok jelentős része alapból támogatja a kontrollert. Nekem xboxos kontroller van, simán bekapcsolom a kontrollert mielőtt indítom a játékot (wireless, azé kell bekapcsolnom, ha vezetékes lenne, akkor gondolom elég lenne rádugni), a többsége érzékeli egyből, és belépve a setupban átkapcsolom az irányítási módot egér+billről kontrollerre.

/szerk: Vagy nem ez volt a kérdés? Steam store pagen írja minden játéknál, hogy támogat e kontrollert (részben vagy egészben), azok tuti mennek kontrollerrel, de ahol nem írja ott is sok esetben működik.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.05. 09:35:00
Maak
Én régebben mindent bill+kontrollerrel játszottam, de mostanában, hogy elkezdtem PS3-on is játszani, már gyakorlatilag mindent kontrollerrel játszok, még PC-n is. Azt hogykő? <#fejvakaras>

Nincs. Legalábbis a fősztori nincs co-op módban. Külön pályák vannak rá. Azt nem tudom, hogy van is-e hozzájuk valami külön sztori, vagy csak arról szól mindegyik, hogy meg kell ölni az összes ellent.
Maak
En kuzdok vele mar egy ideje, de ezt a tps nezetet es a hulye fedezekrendszert nem birom...allandoan rossz helyre huzodik a karakter es szetlovik a fejem, ne meg vannak ezek a heavy-nek nevezett csokak...khm...4 rpg-tol fekszenek ki...azert szerintem egy tuzszeresz ruha nem bir ennyit. (normalon jatszom) Azt nem neztem, hogy coopban van-e sztori mod, de ha van azt kiprobalnam.

MoRT2195
Aki béna, az mindennel béna. 😊 Én régebben mindent bill+kontrollerrel játszottam, de mostanában, hogy elkezdtem PS3-on is játszani, már gyakorlatilag mindent kontrollerrel játszok, még PC-n is. Mondjuk FPS-el PC-n mostanában nem játszottam, de PS3-on igen, pl Resistance 3, Killzone 3, amikkel két éve is játszottam, és iszonyat béna voltam, viszont most már szerintem egész jó vagyok. 😊 A Tomb Raidert valamelyik nap vittem végig, amihez szintén kontrollert használtam. Amikor végig vittem, akkor úgy voltam vele, hogy megnézem milyen a egér+bill irányítás... hát azt mondtam rá, hogy borzasztó. Szóval ez igazából megszokás kérdése.
wantonly
Szegények persze, hogy bénáznak, amikor kontrollert adnak a kezükbe egy FPS-hez. 😄
MerlinW

[merlinw.org]

Én is nemrég vittem végig a Spec Ops-ot, és meg kell mondjam, van hasonlóság a sztorit ihlető Sötétség mélyén c. regénnyel. Spoiler miatt nem lövöm le az apróságokat, de nekem a sztori elég keményen visszaadta a borzalmakat. Nagyon hatásos 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

grebber
Van vagy 3-4 befejezése nézd meg mindet!

Ok. Végigjátszottam a Spec Ops: The Line-t. Mindenhol hallottam, hogy a sztorit dicsérik, így nekiültem, ha már úgy is egy ideje itt csücsül a Steam fiókomon. Hát, végigjátszottam és most itt ülök és vakarom a fejem, hogy WTF van most akkor. 😄
wantonly
Amúgy most nézem, hogy a Humble Bundle a legújabb bundle mellett tart egy hét napos jótékonysági "speedrun" akciót is, minden nap más játék lesz a terítéken. Fanatikus játékosok fogják tolni, minden trükköt bemutatva. Lehet belenézek majd 1-2-be ha épp ráérek.

Műsorterv: https://gamesdonequick.com/schedule

Itt (is) lehet nézni az aktuális műsort.
darkSectorxxx
Igen van benne valami, énis elkezdtem még1x, valamiért leköt és jobban mint az előtte lévő prevgen részek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lalakov
<#worship>
kigyi
Simán kézzel van mentés a menüben, de vissza is lehet másolni csak ugye nincs felhő így vigyázni kell a mentésekre.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Letöltöttem az Tomb Raidert szépen steam-en hát mondom elindítom el is kapott rendesen így most hagytam csak abba na kellett ez nekem megint bekockulok amíg vége nem lesz... 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Szerencsére nagyon jó a fordítás.
Be is cseszne, ha egy ilyen gyönyörű alkotáshoz borzalmas fordítást készített volna valaki! <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.04. 20:57:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."