311803
  • Szabi #251679
    egyedül rohadtnehéz az elején, csoportosan már élvezhetőbb :D

utánna már ellehet lenni egyedül is, de jó dolog ha valaki fel tud kelteni ammikor kidölsz :)
  • Evoluti0N
    A Dying Light élvezhető egyébként egyedül is, vagy a Dead Islandhez hasonlóan inkább társasággal ajánlott?
  • Szabi #251677
    kívánságlistám: Dying Light, ARK, GTAV :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha jó grafikus lennék, akkor most prezentálnám, amit fejben látok :)
    Képzelj el szemből néhány, az előttük húzódó gyártósor szalag mellett ülő szemüveges geeket, amin a játék "építőkockái" vannak, és a jobb oldalon, egy Quality Manager pólós szemüveges geek áll, a checklist filofaxjának borítója látszik, és:

//Mi a rossebb van az áthúzás makróval?
    //Inkább képpel...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.11. 09:17:49
  • darkSectorxxx #251675
    Nem tudtam mi hiányzik.
  • Tinman #251674
    Rofl.

Assassin's Souls -.-
  • Dzsini
    ... de hogy képtelenek a főcímet helyesen leírni... "World World Party"? Végül is csak a legnagyobb betűvel van kiírva az egész oldalon. :)
  • Fpocok
    VÉGRE REMASTERELIK!!! ÉS JÖN PCRE!!!! ÉV HÍRE!
  • Dzsini
    Kérdezd meg Deepet, ő lehet, hogy megmondhatja :)
  • Sheltem
    Dehogy várok. Amint kap minimum 50% ot veszem is meg. Vártam eleget...
    "Lehet" re nem építek. Én sokakkal ellentétben nagyon ritkán veszek játékot, tehát nem marad "kevesebb" másra, mivel idén nem tervezek már venni mást(csak majd új táblákat ha jönnek). Egyelőre, aztán ez még változhat.
    Legalább (remélhetőleg) több zsetont kapnak a Magyar fejlesztő srácok ha kisebb a leértékelés(legalábbis szeretném ezt hinni).
    Igen én olyan "hülye" vagyok, hogy ezt is nézem :)
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.11. 07:56:00
  • IMYke2.0.0.0
    "Mikor jelenik meg a Dark Souls 3?

Nos, az elmúlt napok szivárgásai után az sem meglepő, hogy az IGN erre a kérdésre is tudni véli a választ. A lapnál ugyanis egy olyan anyag landolt, amiben a FROM Software közli, hogy 2016 első negyedében várható a játék megjelenése. Ha ez igaz, akkor a japán fejlesztőcsapat extra sebességre kapcsolt: februárban jelent meg a Bloodborne, majd tavasz elején a Dark Souls II felújított változata, és amennyire mi tudjuk, csak két különálló csapat tud dolgozni a projekteken."
  • Fpocok
    Ne feledjétek! Készüljetek!

• jarlaxxe
    Meredeken esik a szinvonal az biztos de még igy is jobb mint az átlag középszint.
  • MerlinW
    Attól még jó játék volt és ez a lényeg, nem?:)
  • Fpocok
    Már a második rész is oylan volt, mint egy dlc. Főleg, hogy a grafikát is visszabutították.
  • darkSectorxxx #251664
    Jó lesz az, elhiheted. :)
    """Nem jön pc-re, (jobb) lesz (az) optimalizálás."""
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.10. 22:31:36
  • Tinman #251663
    Az előző 2 rész alatt mit értünk? A DaS 2 és az újra teljes áron kiadott Scholar of the first Sin-t? Már én se tudom lassan követni :-/
  • Tinman #251662
    Tudod hova húzzák.

"Pici" rövidke ez a fejlesztési idő egy minőségi folytatáshoz... és ezt nem csak én látom így.
  • darkSectorxxx #251661
    2016

Dark Souls 3. :)
  • Tinman #251660
    Most már azért pár óram beleszaladt ebbe a Ryse-ba (40% körül) mondanék róla 1-2 gondolatot:

+ elképzelek ezzel a küllemmel egy Souls vagy jobbféle RPG-t és csodákat vizionálok
    + meglepő, de van hangulat, van sztorija
    + lenyűgöző, soha nem látott textúra minőség és részletek
    + nem rossz a harcrendszer csak túlságosan egyszerű... több van ebbe, kár, hogy eléggé le van egyszerűsítve
    + ebben aztán vannak karakterek... elég komoly a szinkron, mimika, stílus, stb.

+- néha tech demo feeling, de annál azért jóval több

- rettentő statikus
    - rettentő lineáris
    - hát ezek az optimalizálást hírből nem ismerik. Egyrészt full low-on is kb. úgy néz ki, mint más játékok high-on, de az FPS értéket se hatja meg túlzottan. Nem véletlen, hogy az ominózus tápom, full low-on 10mp-el tovább bírta csak, mint mindent maxra tolva.
    - apropó minden max! Aki ezt tényleg mindent maxra tolva tudja futtatni, az nyert a lottón. Szvsz a jelenleg létező legnagyobb gépigény!

Szarok a PC-k, a konzolok meg még szörnyűbbek. Már rég 8k-ba kéne ezt a szintet tolnunk, csak nem bírjuk vassal :-(

Eddig olyan 7/10.
  • genndy
    Ha látod is akcióban (mert első naptól lesz rá valamennyi), akkor se vedd meg rögtön, mert napiban vagy villámban kaphat többet. Akár utolsó napig is várhatsz, legrosszabb esetben akkor veszed annyiért amennyi.
  • darkSectorxxx #251658
    100k!!!!

Olol az szép. Remélem megy karácsonykor lejebb egy picit. :)
  • Sheltem
    Én szerintem már mondtam mit veszek. Pinball Fx2 hiányzó táblák (18db). Perpill 48 euró lenne full áron. Viszont én mindenképpen megveszem ha kap minimum 50% ot. (hálistennek régebbi táblák hiányoznak így minden esélyem megvan rá).
    Csak legyen akcióban...Ha nem akkor tovább várás.
  • grebber
    Én is mindig nézegetem és szomorúan konstatálom, hogy soha nem lesznek ezek számomra elfogadható áron :(
  • ratgab
    Megnéztem a kívánságlistám...Sok mindent nem fogok idén vásárolni az már most biztosnak tűnik.
  • jarlaxxe
    Dying Light kapna egy 65% offot azt megvenném, más most nekem se jut eszembe.
  • Evoluti0N
    Tavaly alig vettem valamit. Vettem valamit egyáltalán? Lehet, hogy most se fogok. Minden a 3 kategória közül valamelyikbe fog esni:
    1. Már megvan
    2. Még így is drága
    3. Nem érdekel
  • Botond #251652
    este hétkor
  • Sheltem
    Lehet buta kérdés, de lehet tudni nálunk kb hánykor indul holnap a steam summer sale?
    Gondolom nem éjfélkor.
  • benőmenő
    Basszus, 10 éves őskövületet még mindig mennyiért adják. :P
  • grebber
    E3 2015: Folytatást kap a Shadow Warrior?
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.bundlestars.com: "All Stars 2 Bundle"
    * A Bird Story
    * Alien Rage: Unlimited
    * Broken Sword: Director's Cut
    * Duke Nukem: Manhattan Project
    * Mount & Blade
    * Pool Nation
    * S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
    * Spy Chameleon - RGB Agent

//Nekem a fele megvan már :(
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.10. 18:01:16
  • grebber
    Az már nagyon jó féle ár kezd alakulni.Már csak évek kérdése....
  • IMYke2.0.0.0
    Erősen OFF, de kapcsolódik is:

2 szakember már ügyködik az üvegszálak passzív eszközre rendezésével [azt mondták, 1 óra alatt végeznek], és bekerül a fejem felett lévő szekrénybe, hogy majd a nyár során, legkésőbb őszig jöjjön az aktív eszköz, ami révén végül a beüzemelést követően kapjuk a netet.
    Szóval, ha idén már tényleg itt lesz az üvegkábel, akkor veszem is a wifi cuccokat.
    Ennek egyenes következménye lesz, hogy az 5 éves tervemben több mint erősen körvonalazódhat egy prevgen konzika - vagy, ha bevadulok (és már lesz elfogadható mennyiségű "kurrgen" játék rá), akkor ekszbokszván vagy píessnégy.

Nem kiabálok el semmit, mert ember tervez, isten végez. De, na...
    Az árak mindenesetre induljanak csak szépen csökkenésnek :)
    [Bár tennék ugyanezt a dobozos játékok árai is]

Szerk.: Csak ilyenkor bánom [soha máskor], hogy nincs fényképezős okostelefonom. Nyomtam volna pár képet pár cuccról titokban - többek közt a konzolról, és pár dobozos játék áráról is [ez utóbbiak esetében szörnyülködéshez].
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.10. 17:39:50
  • ratgab
    Szóval 99k+ valami játék és megdobnak egy xboxone-al? Alakulgat az ára.

65-ért a zsír új ps 3-at még ha fifával adják is én sokallom....Habár ha megnézzük, hogy enyém olyan 53k körül volt tavaly és nem volt hozzá fifa akkor nem is rossz ár.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen van - X360 Controller for Windows (= Xbox 360 controller).

//A mai napon már majdnem sikerült kézbe kaparintanom egy Xbone kontrollert is, hogy matassak valamit a gépen, de 2 nem idei barnulású csávó balról előzött, és lecsapott a bekapcsolt gépezetre, és máris nyomták vele a bréket. Így lecsúsztam egy életre szóló élményről.
  • Fpocok
    Neked van gamepadod pcre?
  • IMYke2.0.0.0
    Mai, friss infó: Pécs, MediaMarkt - 99,990 Ft + valami játék. (szerk: 512 GB)
    65000 Ft-ért meg vehettem volna az Árkádban lévő TESCO-ban vadi zsír PS3-at FIFA-val.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.10. 17:10:19
  • darkSectorxxx #251641
    130k helyett lesz 120k a gép.
  • zorrobomber
    The Evil Within - £9.40