Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Én elindítottam (kaptam ajándékba Originéktől), de valahogy a DA univerzum nem tudott megfogni (szemben a Mass Effecttel, ami pedig nagyon). Pedig szeretem az ilyen játékokat, sokat játszottam is hasonlókkal, de nem találtunk egymásra. Sebaj, van más helyette, amivel jól szórakozok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Szerintem add meg neki a jogot, hogy eldöntse, hogy Neki mi tetszik. Én például az életben nem indítanék el ilyen játékot, még véletlenül sem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Na ez hüleség. Legelső karim egy dalish elf nő volt (ráadásul rugó) és olyan kemény voltam mint a bakaszar. Rajtad múlik hogyan tolod vaze. Kurva jól meg van csinálva a játék ebből a szempontból. Minden fajjal, minden kaszttal, minden genderrel, minden eredettörténet más, de alakítható. Te vagy a főszereplő.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Én Dalish Elf-el játszottam végig, nekem tetszett az eredettörténet is. Aztán végigjátszottam még 6 karakterrel is😊

[merlinw.org]

wantonly
Többször elkezdtem, de mindig ráunok... Pedig tetszene, és magát a stílust is szeretem.

Legutóbb egy elf karaktert indítottam, de annyira gagyi a kezdő kerettörténet, hogy már az elején feladtam. Kizárt, hogy ezzel a szerencsétlen karakterrel én végigjátsszam. Inkább leszek törp megint... 😊

Ellenben régebben a Neverwinter Nights rögtön magába szippantott, végig is játszottam többször is.

MerlinW
Origins? Érdektelenség? Mivel játszottál te?😄

[merlinw.org]

Fpocok
Inkvizíció.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Origins? Sajnos engem sem, de nálam inkább a történet fordul érdektelenségbe.
Fpocok
Kicsit olyan, mintha két szék között a földre ülne... se nem full akció, mint pl ME sorozat, se nem full taktik, körökre osztott.

Fpocok
Nem lehet mondani, hogy nem próbálkoztam sokszor... de egyszerűen ez a Dragon Age nem köt le. Szar a harcrendszer, nálam már itt bukott.

wantonly
Privi ment, hogy ne OFF-oljunk. 😊
paypal vagy bankszámlára szeretnéd?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Én most regeltem. Hozzá csapok még egy példányt a rendelésemhez, ha utalással tudod rendezni.

A redditen írják, hogy nem azonnal érkezik meg a kulcs a vásárlás után, mint más oldalakon.
MerlinW
A Bird Story a második, de semmi köze nincs a Moon-hoz, semmilyen téren. Korábban írtam, az egy 1 órás "némafilm". Persze az is aranyos (iskolás srác és egy törött szárnyú madár meséje), és a zene is csillagos ötös. De a To the Moon-t nem lehet megismételni😊
A harmadik viszont érdekesnek tűnik a koncepció alapján (nem jelent még meg).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.05. 22:32:16

[merlinw.org]

Szabi
jó ár, de TC mellet nemigazán érdekel már más játék 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Valakinek nincs ide fiókja? Mert én ezért nem regelek az biztos, de ennyiért jöhetne a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steamre feltöltve 10 eurót 13-at kell fizetni?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.05. 22:14:17

grebber
Google wallettel való fizetésen is már ott van bármire az adó összege!

Next PC upgrade: 2022

Állítólag lesz.
ffxi
Bejelentem igen is érezhető az online vásárlás fölözése ha EU-n belül vásárolsz :S Ezesetben VOIP (Luxemburg) kreditfeltöltés 10 EUR-ról 13-ra emelkedett, kreditszám viszont változatlan. Köszönjük 2015!!!
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.05. 21:32:59

Fákjúal!

ffxi
Egészségedre. Have Fun 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2015.01.05. 21:20:57

Fákjúal!

Troger911
Na, nálam is lepörgött a to the Moon credits...Nehezen találok szavakat. Érzésem szerint a magyarítást rendesen eltalálták. Egy elég érzelemdús játék volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén Epizód 1. - to the Moon kipipálva felirat arra enged következtetni, hogy lesz még pár rész?
Köszönöm szépen! :-)

ffxi
Ratgab volt az újévi szerencsés. Gratulálok neki. Ment privi.

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Ehh, sosem nyerek a Steamgiftsen :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Faxomba. 😄 Ribanc lettem? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Le vagy árazva GMG-n...

Amúgy nem mindig van ilyen statom, néha egész jól megy. Csak mikor berak egy full kezdő csapatba, míg az ellenfél csapatnál szinte csak 50-es szintűek vannak, aztán rushon mi támadunk, egyetlen mcom állomást nem tudunk megérinteni, míg ők támadnak és megállás nélkül robbantják fel az mcom állomásokat, szénné aláznak minket, na ez illúzióromboló és legszívesebben törölném a francba az egészet hogy nem csináltak a játéknak egy "csapat kiegyensúlyozó rendszert".

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg, ha valamiben, hát akkor a Bad Company 2 multiban ki mernék állni még ezzel a hulladék nettel is 😊
Voltak remek meccseim, jó köreim annak idején. Milliónyi képlopással tudnám alátámasztani ezt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az effajta csapat-összeálláson nem lepődök meg... mindenki a "tapasztalt" 50-es szintűek felé húzott akkoriban is, amikor játszottam <így én is vonzónak számítottam egy időben a csapatok eloszlásánál>. 😊

kigyi
BC2-ben azért pár órám benne van nekem is. Bejött a világa és persze ismerősökkel nagyon jó volt nyomulni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dehogy is, nincsen semmi baj. De ugye észrevetted a fantasztikus csapat felosztást? 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
IMYke2.0.0.0
Szerencsére, a BC2 az összes hibájával együtt még mindig népszerű(bb), mint a BF3 és a BF4...
Bár, a BF3 meg népszerűbb a BF4-nél is - a pelyhes szakállú skacoknak meg a BF3 az etalon 😊

darkSectorxxx
Meglepett kicsit. 😊

IMYke2.0.0.0
Mi az hogy!

darkSectorxxx
Játszanak még ezzel? 😄

IMYke2.0.0.0
Félre ne érts (!!!!), de én azért kicsivel több időt játszottam már online multiban - Quake-ek, UT-k, és még pár, meg ugy a képen lévő BC2 is -, így remélem nem érzed, tekinted beképzeltségnek, de a Te gépeddel és neteddel nekem talán nem lenne ilyen K/D-m 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.05. 18:45:08

Én jó géppel és korrekt nettel is szívok BC2-ben! 😄 Kép

Ezt te se gondolod komolyan...

IMYke2.0.0.0
Nem kell leírnod a többieket.
ÉN nem tudok és akarok ilyenben részt venni, mert... önismétlés lenne.
A lényeg, hogy a többiek (!) nagyobb eséllyel fognak majd kapni az alkalmon.

MerlinW
Akkor erről ennyit 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Ha AC3-azunk, ott van Deathmatch, azaz képességek nélküli fogócska. Ott mindenki tiszta lappal játszik.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én nem is az AC-ról írtam... <#smile>

Nem a pingre gondoltam...AC multi türelemjáték inkább.

Hát azért ezzel vitatkoznék. Sokszor úgy lemérgeztek, hogy azt se tudtam hol kaptam a dózist....Gondolom te se 2 órát csapattad annó ( 60 órát volt csak a Brotherhood-os multiban).

IMYke2.0.0.0
Én inkább ki is hagyom az ilyesmit - szívás így is az élet, eléggé.
Szar gép, szar net = instant fail multiban.

BC2-ben is sokat szívtam a net és a gép miatt.
Ahogy a Tomb Raiderben sem volt az igazi a feeling.

A gurulgatós ótókában számít az is, amit tudok. A többi multiban az FPS-érték és a ping az isten, 90%-ban semmi köze a játékos tudásához. Szinte.