311803
  • IMYke2.0.0.0
    Heroes of Might and Magic III Complete [Online Game Code] - 6 dollár, Uplay.

szerk.:

he Ultimate Heroes III experience is now available all in one game!

Includes:

Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia

Murdered by traitors and resurrected by Necromancers as an undead lich, Erathia's deceased king commands its neighboring enemies to seize his former kingdom. His progress is halted when his daughter Catherine, Queen of Enroth, returns to the shores of her homeland. In the service of Erathia, beset by enemies external and internal, you command the land's greatest heroes and fiercest creatures in Queen Catherine's war to restore her homeland, discover her father's killer, and free him from the prison of his undead body.

Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade

In the demon kingdom of Eeofol, Lucifer Kreegan has a vision to set the world on fire by constructing "Armageddon's Blade." Seeking to dethrone this insane king, Catherine invades. However, her generals report the appearance of the fiery Phoenix and mysterious elemental Confluxes. As Catherine contemplates her next move, she wonders -- do these omens foretell of Erathia's victory . . . or the world's destruction?

Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death

Sandro, a power-hungry lich, seeks two powerful combination artifacts that will allow him to rule all of Antagarich. Four brave Heroes must find the fabled Angelic Alliance sword to defeat the unstoppable forces of the undead, over the course of the seven exhilarating campaigns.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.11. 18:56:25
  • ratgab
    Run with rifles is jópofa....Kipróbálnám szívesen. Na ha kap egy jó árat lehet levadásszuk.
  • Sheltem
    Kösz az infót. Átgondolom.
  • Fpocok
    Megjelent az alólálá (AitD) új része STEAM-en.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.11. 18:53:03
  • ratgab
    Nekem 10 euró a plafon egyébként, de azért leírom ide azokat amiket vennék ilyen ár alatt:

Lost Planet 1-2-3....darabonként 5 euróért vagy olcsóbban.
    Transformers war for cybertron 5-ért vagy olcsóbban.
    Fallen Enchantress dlc-k 75%-os offban már vevős
    Risen 3 7 euró környékén
    Ori 5 euró környékén
    Darkest Dungeon 5 euró környékén (kb. eselytelenséggel határos, mivel most lépett ki early accessből ha jól tudom).
    This War of Mine 75%-os offban

Preorderben: Just Cause 3, Phantom pain, Mad Max, Total War Warhammer 5000 Ft-os áron.

Nagyjából ezekre ugranék azonnal a többi meg aktuális hangulattól függ.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen a hörcsögnyugtató (wazzer, ez létező szó) választ.
  • ratgab
    Egyetértek.
  • Tinman #251712
    Komolyan: NE.

Eleve egy spinoff, eleve sokkal inkább egy 2D-s platformer, mint AC. Az áresését látva, pedig ez ilyen 3-4 dolcsiért fog menni akkor, amire elérsz odáig, hogy ez jönne a sorban. Eleve nagyon nyomott áron nyitott, nem véletlenül. Semmilyen hiányérzeted nem lesz... majd letolod az AC Rouge és a Unity körül.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.11. 18:45:08
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok, mennyire érdemes nekem megvennem most a "Assassin's Creed Chronicles: China"-t, 6 dollárért, amikor egyrészt a Chronicles csak most kezdődött, és a sorozat nagy része ugye előttem áll?
    Költőinek hangzik a kérdés, de komoly.

//szerk.: Gondolok itt arra, hogy a 2(.5?) D-s megoldású China szerepel-e akárcsak egy kicsit is a kötelező AC kánonban, vagy abszolút és totálisan mellékszál, és nem kell miatta hiányérzettel szembenéznem, ha nem lesz a sorban...(?)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.11. 18:40:32
  • IMYke2.0.0.0
    Sztár Trekk - 3 dodó (80% off, STEAM).

//Szerk
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.11. 18:30:45
  • zorrobomber
    BioShock Infinite: Complete Bundle - €8.00

BioShock Infinite
    Columbia’s Finest DLC Pack
    BioShock Infinite Season Pass
  • benőmenő
    Kedves Topiklakók!
    Az E3 közeledtével újraélesztettem eme csudálatos táblázatomat.
    Az esemény alatt igyekszem majd frissen tartani, viszont bizonyos dolgok kimaradhatnak/kiesnek az érdeklődési körömből, sőt a már most bejelentett címekből is hiányoznak.
    Ezért, aki hiányol valamit az kérem írjon itt, a leáld topikban, vagy ha biztosra akar menni, akkor privátban és a táblázaton megjegyzésként is jelezhettek azt hiszem. Főleg a Nintendokra és PS Vitára megjelenő cuccokat nem vágom.
  • ZsZso
    TellTale -es Game of Thrones, de lehet csak a téli leárazásnál fogom berántani. Meglátjuk.
  • Evoluti0N
    Shovel Knighttal szemezek már egy ideje, de sose volt még olcsón.
  • kigyi
    8 az pár, de lehet ez dolcsi is, ha van amcsi rokonod annyiért tudok most is pass-al mindennel együtt. itt
  • Sheltem
    GTA5 tuti nem lesz akciós, max 10% , viszik mint a cukrot. Amúgy ha érdekel egy nem steames nekem van egy eladó acc, engem nem érdekel az a játék. Gyakorlatilag(kis túlzással) ingyen(cs:go skinekért) kaptam. 7kért viheted. Ha nem érdekel csak steames akkor tárgytalan, ha érdekel szólsz.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.11. 15:15:22
  • Szabi #251703
    bízok benne, hogy lesz legalább egy néhány órás szuperakció, ha 10ezerig leviszik már veszem is :D

jó kis játék (lesz majd egyszer) az ARK, az ötlet és a megvalósitás jó, csak még brutális gépigénye van és szerintem túl van bonyolítva a szerverre fellépés stb.. ha ezen javítanak akkor remek játék lehet :)
  • Sheltem
    Pinball Fx2 -k.

Gondolkodom egy "run with rifles" en is ha nagyon le lesz árazva tuti behúzom.

Ezenkívül ami még érdekes lehet számomra az a Bioshock Infinite. Nem vagyok bioshock rajongó de annak a játéknak nagyon tetszik a színvilága / stílusa. Ha nagyon le lenne árazva elgondolkodnék de pár eurónál többet nem ér nekem(minden kiegészítővel együtt).

Egyébként engem is érdekelne ki mit szándékozik venni! Tehát hogy melyik játékokra érdemes odafigyelni.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.11. 15:08:44
  • zorrobomber
    GTA kizárt hogy "olcsó" legyen most. Sajnos, amúgy engem is érdekel. Majd.

szerk.: megnéztem mi ez az ARK...hát, Early Access, nem próbállak lebeszélni, de NE VEDD MEG :D

szerk2.: 6000 pozitív vs. 2200 negatív vélemény elég sovány
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.06.11. 14:58:10
  • Szabi #251700
    #251677 :D
  • zorrobomber
    Elsősorban a Wolfie-t, "jól" tartja az árát sajna.
  • Dzsini
    Bármelyikét, ami a waitlisten van, és akkor majd az isthereanydeal szól :) De ez igaz az összes többi oldalra is, így a sale igazából nem befolyásol.
  • kigyi
    Na akkor főleg jobb ez, mert itt kipucolod a helyet és csendes lesz a környék nyugodtan mászkálhatsz házról házra nincs visszateleportálás. (persze gondolom idővel itt is megjelennek újra, de annyit úgy sem töltesz el egy helyen.)
  • grebber
    Mindent csak legyen 2-3 euro között.
  • Fpocok
    Ti melyik játék leárazását várjátok a saleban?
  • zorrobomber
    15 métert? Én volt hogy levertem egyet, elfordultam, vissza aztán már odateleportált egy másik. Kuka. Coopban pár óra szórakozásra jó volt.
  • grebber
    Ej milyen cuccok vannak már windowsra is. Mondhatni valóban ,hogy az eredeti windows előny mivel csak ott érhetőek el pcre ezek.

Modern Combat 5 pcre!!!! Már ezért megéri majd megvennem a win10-et.Ott van még az Asphalt is Beach Bugy Racing ....
  • Tinman #251692
    Nem azzal van a bajom, hogy random újabbak jönnek, hanem azzal, hogy szó szerint, ami a muskátli mellett, az asztal alatt rohadt, felkelt, levertem, elmentem 15 métert újra arra jártam, újra ugyan az a zombi, u.a. a pizsiben, u.o. volt és ugyan úgy nekem rontott. Ez 1x elmegy, de mindig? Elviselhetetlen.
  • Botond #251691
    No, újabb eredeti játékok eladva. Settlers1-5 és Sierra kalandjátékok (larry, king és space collection) adios 9k-ért. :)
  • kigyi
    A Dying Light-ban ez nem annyira gond csak éjjel gizdák a zombik nappal egészen jól el lehet közöttük lavírozni. Na meg ugye keveset vagy a földön inkább mindenfelé mászol ugrasz.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.06.11. 13:19:26
  • Fpocok
    Hmm... van Batman 20 euró alatt. Ha nem darabolták volna fel még megjelenés előtt, ráugranék.
  • Evoluti0N
    Felraktam a GOG Galaxyt a Witcher 3 miatt. Kivi vagyok, hogy ez mennyire lesz csudijó. Friendem nincs, szal felvehet, aki akar, hogy ne érezzem magányosan magam. (rastafunrise86)
  • Tinman #251687
    Én is, de a Riptide-ot kb. 30% körül feladtam annyira eluntam... főleg azt, hogy kettőt lépek és 10mp-re levert zombi már megint ott van. Undorító szar megoldás.
  • Sheltem
    +1
  • Evoluti0N
    Megértem Imi álláspontját is. Egész más hangulata van egyedül játszani, mint másokkal, még ha barátokról is van szó. Ha egyedül játszol, akkor csak te vagy, meg a játék. Teljesen kizárod a külvilágot és belemerülsz a játék világába. Ha másokkal játszol, miközben megy TS-en (esetünkben Skype-on) a duma és a hülyéskedés, akkor az azért egész más. Persze azt is élvezem, különben nem játszanék co-op-ban, de kell azért az egyedül játszás is.
  • Szabi #251684
    naja, ezért kell jó társasággal játszani és nem randomokkal :D

Merlin TS szerverén jó kis társaság alakult ki, Dying Lights-ot (csúnyaverzióba) játszottuk, bár néha már kissé unalmas volt 7-edjére is megnézni a videókat meg a küldiket megcsinálni, de attól még jól elvotunk :)

mondjuk DL-ben azért elég hülyén oldották meg, hogy ugyanaz a karakter mind a négy játékos.. :-/
  • IMYke2.0.0.0
    Még haverokkal sem lehet játszani felhőtlenül. Valamelyik mindig elhülyéskedi, elsieti, lassan-gyorsan menne, lassan-gyorsan olvas, lassú-gyorsabb a gépe, ezért türelmetlenné válik etc. etc.
    Egyedül jobb szeretek játszani. Saját tempó, saját olvasás, saját érdeklődés, saját idő(beosztás).
  • kigyi
    Teljesen jó egyedül is tény ahogy SZABI írta nehéz, de legalább van kihívás :D
    Végigtoltam egyedül a Story-t és még jó sok mellékküldi van teljesen korrekt játék lett, sok az ismétlődés, de élvezhető. Coop-ban is készülök majd valakivel végigtolni, csak össze kell szedni a csapatatot :)
  • Evoluti0N
    Én egyedül nem tudtam volna élvezni. Hárman játszottuk co-opban (előtte egyszer végigvittük ketten) és úgy jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Dead Island (1)-et is egyedül játszottam végig. Sőt, az arénákat is.