Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Grid Autosport rendelés update 😄

Thank you for your continued patience in this matter, we are working on a solution with our supplier.

The demand for this promotion has been unprecedented and our supplier has struggled to supply sufficient keys to satisfy demand, leaving orders unfulfilled.

We are being assured that orders will be able to be fulfilled as ordered, but if your patience has been exhausted please contact [email protected] for a full refund.

You should also not be concerned that by requesting a refund you will lose your chance to get the deal as anyone who does request a refund will get the opportunity to purchase at the promo price once stock is available.

We are very disappointed with this situation and thank you once again for your patience and continued support.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Én nem temetném azért a bankrabló-üldözős BF-et... a kiéhezett játékosok eljátszogatnak majd vele, lényeg, hogy (ön)igazolható legyen a PC fejlesztés általa...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"REMASTERED, RECUT AND UNLEASHED
Played Zombie Army 1 or 2 on PC? Upgrade to the Zombie Army Trilogy to experience terrifying new enemies, animations, graphical effects and an entirely new third campaign with a truly apocalyptic conclusion."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Majd a béjefötöt azt majd milyen büdzséből gyártják le a Hardline bukása után 😄

grebber

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Nyugi nincs semmi bajom a lövöldékkel, csak ezt az AAA kategóriát én azért nem szoktam érteni, mert nem tudhatjuk ki milyen büdzséből gazdálkodik, márpedig ez arra utal. Esetleg az támpont lehet hogy éppen mit tesznek fel a hype train-re, de ennyi.

IMYke2.0.0.0
Sokcsillió pénzből készítik a krájzisz-béefnégy-messszekiáltásnégy-szerű gépfaló játékokat, amik igénylik a 4K-t és a 'zeselít (szólok: a napi diskurzus a gépfejleszés szükségszerűsége vs. játékok 1080 felett témában zajlott).

Egy UnEpic nem hinném, hogy meg tudna izzasztani mondjuk egy 750Ti-t...

Totti5
Egy lövölde gameplay nem lehet jó?! vagy mi most a jó gameplay. Indie szekcióban is sok a művészkedő, grafra és érezelmekre ható játék aminek gameplaya béka segge alatt van, mégis odavan mindenki, mert megkönnyezi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Ja hogy AAA+++ kategória, ez lemaradt a sirámból 😊 Azért lehet ott is találni kincseket. Illetve mi az hogy AAA+++ kategória? Nézdahátam lövölde? Egyébként az indie-kre is lehetne bőven fujolni, ott a sok csúfos early access és greenlight bukássztori. Inkább élvezzük azt ami van és jó, minden kategóriában.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.08. 14:06:00

zorrobomber
Igen, én is erre gondoltam, van minden csak keresni kell.

IMYke2.0.0.0
AAA+++ kategóriában egyre kevesebb 😞
Indie játékok között több az igazi kincs. S hál' Istennek (még) azok nagyon nagy részének nem is kell kórájhét+kilencszázhetveneseli kombó...

Totti5
Hát olyan játékkal kell játszani ami ennek a kritériumnak is megfelel, vannnak ám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Na ne mond, hogy nem érted a kapcsolatot az aláhúzott szó és a fejlesztők között...!? <#wilting>

//Súgok: játékfejlesztők
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.08. 13:54:30

zorrobomber
A fejlesztők?

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy a technó mellett gyakorlatilag és szinte csak játékot felejtenek el készíteni a fejlesztők 😞

benőmenő
Fejleszteni mindig érdemes, ha adottak a körülmények, mivel a régebbi játékokkal is lehet fingatni modern pcket.
Lásd: downsample, enb, reshade, sweetfx, widescreen patchek, textúra modok, stb.
Én az Obliviont még a mai napig nem láttam teljes pompájában úgy, hogy a market districtben ne nyaldosson be 20 frém alá.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.08. 11:51:25
Ha megnézem a Steam könyvtáramat és hogy mi mindent nem játszottam közülük, akkor pár évig nem kéne gépet újítanom. De hát nem így működik a világ és venni kell azokat a fránya új játékokat rendszeresen. 😄
mooo
Auu ez fájni fog <#idiota>
Egy darabig biztos nem újítok gépet,abba reménykedek,hogy a felesleges gépevő effekteket kikapcsolva el lehet érni egy stabil fps-t.
kigyi
Nincs ezzel gond amíg fiatal voltam és pénzem is volt ezekre nem kellett másra költeni akkor még nekem is volt CRT helyett 1280*1024 majd 1440*900 és 1600*1200 moncsim 😄 Szépen sorban ahogy jöttek ki vettem meg és persze mindig a csúcs VGA dohogott a gépben 😄 Na ezek az évekkel álommá szelidültek és eltűntek. Most már lavírozok a gazdaságos, de még megfizethetőnek tűnő megoldások között minimális ráfordítással a piacot követve megpróbálok időben váltani amíg lehet. Persze amikor szűkös lesz a sávszélesség lassú lesz a konfig akkor nincs mese nem optimális váltások is történnek.

Sir Quno Jedi
Én már pár éve 2,5k-n tolom és ég és föld. 4k pedig ennél is fajább lesz. Sajnos tartós fix 60 FPS-t nehéz manapság még elérni 4k-ban a legmodernebb gammáknál. Nomeg egy valóban jó 4k IPS monitor, ami tud 60hz-et, az bezony durván félmila még (dell). Szóval ez veben esik toább a moncsik és tv-k ára. Ha már elér egy kritikus pontot, talán én is beleugrok. A mostani konfigom azért elég a 2,5k-hoz aránylag kevés kompromisszummal. 4k-ban majd többet kell hozni, de aztán jönnek az újabb VGA-k és van remény. Meg jön a 8k... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Voltan
Háát, öreg, nem tudom.

Biztos szép nagy a 4k moncsi, de ennyire durva extra kiadást megér csak az, hogy nagyobb felbontáson játssz?

Nem tudom, nekem az 1080 tökéletesen megfelel. És nem fogom a háromszorosát kiadni egy gémer gépért, csak azért, hogy 4k-ban menjen. Eszelős pazarlásnak tűnik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sir Quno Jedi
Ejnye, te próbáltál meg engem úgy beállítani, mintha én backstabbeltem volna Captain Planetet az utolsó négy évadban! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nos mosmá nem hiszem, hogy lesz 4db. 970-em, elég a kettő, de következő slukkra lehet hogy beszerválok négy egyforma akkori csúcskarit. Csak ahhoz megen alaplapot kell cserélni (most ugye x99-esre hamár), meg akkor már procit is stb. szal. ez messzire vezet.

Rapid81
Amikor betegnek nevezed a másikat, akkor azt hiszem van némi joga a másik félnek megsértődni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
"Négy 970". <#nevetes1>
Voltan
LOL, még mit nem?

Én 1080p-ről el nem mozdulok belátható időn belül, az kurvaélet 😄

Rapid81
Képzeld, most tervezünk hűtőt venni, és igen, 250-300k az ár, amire be van lőve a dolog. A mostanit 13 éve vettük 80k-ért, de úgy néz ki, hogy kinőttük és kell egy nagyobb. 😊 Mindig megnézem, hogy mit veszek és napokig/hetekig túrom, hogy mi kéne, meg miből kéne választanom, meg hogy egyáltalán hol lehet olyat kapni. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
ezért kell két darab 970, vagy négy

kigyi
4K-n a 970 is papírdrazsé 😄 Én még egy ideig maradok a 1920-as felbontásnál nem követem el azt a hibát mint régen, hogy váltok aztán vehetem a méreg drága cuccokat, hogy ki is tudjam használni 😄 Majd talán 2016-ban vagy 17-ben azt majd meglátom 😊

Shep:

Én addig nyúzok 1-1 kártyát amíg 30-35 folyamatos alá nem esik ott képes vagyok az árnyékokból vagy az élsimításból engedni, de akkor már a váltáson gondolkodok így minimális költségből megúszom a váltást és a legújabb játékok is mennek szépen egy darabig agyatlanul felhúzva mindent maxra 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.08. 10:41:31

Shep
60? Nekem elég, hogy folyamatosa legyen a többi nem izgat, fps-ben persze jó h minél több de ott sem zavar ha nem fix 60. Egyedül a multiban érdekes a dolog de mivel csak GRO-t játszok néhanapján így az sem létkérdés, mivel ott meg megvan a fix 60.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Én 2013. júniusában vettem egy Asus HD7770-et. Egy - még kimondani is vicces(!) - ATI 9600 PRO-t cseréltem le vele. Az egymagos gépemet előtte év elején fejlesztettem fel egy kicsit, de már akkor is több éves cuccokat vettem. Viszont az egymagos-kétmagos és videókártya váltás nekem akkora élményt jelentett (rengeteg új dolog futott, amiről előtte csak álmodoztam), hogy azóta is, a mai napig(!) néha csak lesek egy-egy játékban, hogy milyen szép! Viszont egy mostani váltás már nem okozna akkora katarzist, ellenben rohadt sokba kerül. Persze, ha megtehetném megtenném. De nem látok akkora különbséget az "új generációs" játékoknál, és már most is van olyan játék ami gyönyörű, és jól is fut. Egyénként is, ha most vennék egy új gépet, akkor az új játékokkal lenne érdemes játszanom (különben mi értelme volt akkor), viszont mi lenne a több száz régi' játékommal, amik közül sokra még most sincs időm, pedig nagyon szeretném őket végigjátszani, ha már összeharácsoltam-hörcsögöltem? Ergo, nincs miért aggódnunk, jobb is ez így. Én azt mondom, ha már váltunk, akkor nagyot váltsunk. Ha erre csak sokára gyűlik össze a pénz, akkor sem késtünk le semmiről.
Sir Quno Jedi
Nézd meg az én aláírásomat, annál jobb gépre most nincs szükség, vagy már tényleg extrém költség. HA meg csak fullHD-ban tolnád, akkor egy 970 is elég szokott lenni.

Sir Quno Jedi
De nem is 2,5k-ban játszol, mint pl. én. Oda még az én gépem sem mindig elég. Ha meg az ember átnyergelne 4k-ra, az még durvább követelményeket támaszt.

dartonite
2-3 evente futja korulbelul fejlesztesre es most jott el az ideje.Emiatt gyujtom az informaciokat es ajanlatokat, kulfoldrol is.
Koszonom a valaszokat urak, olvasgatom tovabb a teszteket es majd atmegyek a Milyen gepet vegyek? forumra ha eldolt.Reg lattam azert olyat hogy ennyire osszecsengjenek a velemenyek hardver ugyben.
kigyi
Amíg minden amivel játszok és nem gagyin van optimalizálva az megy 60+ fps-el addig nem érdekel a stabil 60 legyen meg és nekem elég. Így én nem értem a kívánt minőség meghajtása nálad mit jelent ennél többet nem lehet kihozni a mai játékokból mint, hogy mindent maxra állítok és nem akad. Jelenleg ez meg is van, ha meg kevés lesz akkor eladom ősszel 20k körül és buktam 9k-t raj nagy ügy akkor veszek egy idei erősebbet. Én próbálok okosan költeni itt vidéken annyi pénzből amennyi itt jár fizetés néven nem lehet 100k-t költeni, mert annyit egy hónapba nem is kap az ember....
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.08. 10:18:39

Sir Quno Jedi
Ugyan a steam nem valószínű, hogy bezár, de ha mégis és a haccá játékom hirtelen elbukom, akkor én is visszatérek a warezra az tuti. Elvek ide, avagy oda, nem vagyok csilliomos én sem és nem vagyok hajandó mindenért kétszer-kétszer fizetni. ÉN megvettem, Én kifizettem, ha elveszik tőlem, akkor elveszem én is tőlük, tiszta sor. Nekem az JÁR. 1xű logika és kikezdhetetlen.

Sir Quno Jedi
Képzelj el engem. Én 4GB-s GTX680-at vettem nem sokkal előtte, brutálisan drága volt (naná mer 4GB-s). És utána kénytelen voltam venni 970-et, mert ez már tényleg jóval combosabb és ment SLI-be a rendszerem (és nem különben kétharmadába került). Ha meg SLI-t akartam volna 680-ból, na nem nagyon lehetett 4GB-set kapni belőle, csak szintén horror áron. Szal. patthelyzet. Sosem bukta még ennyit ezen, de most sikerült, hogy rohadjon meg. Mégsenem bántam meg. Kárpótol a nyers erő bőnyállal. Csak idegesít, mert nem szeretem feleslegesen kiszórni a pízt a zablakon, de az én hülyeségem. Ha többet vártam volna... De ki láthatja egzaktul előre a jövőt, ugye?! Evvan.

Shep
Nem arra céloztam, hanem arra, hogy felesleges minden szart összekapirgálni, meg a steam sosem zár be, biztonságban vannak a játékok dumákra. A GOG szerintem sokkal jobb opció, csak hát ott ugye "kicsi" a kínálat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Helyette éljen a WRZ, mi?
<#banplz>

Voltan
Na igen. Én meg a 970 megjelenése óta csikorgatom a fogam, hogy július elején megvettem az új géphez a Gainward 4 gigás 770-emet, ami még most is hasonló árban van a 970-nel. Ha kicsit vártam volna...

Mondjuk nem mintha panaszkodnék, kurva jó kártya az is. Csak egy kicsit fáj a szívem...

Sir Quno Jedi
Amúgy annyival többet tud a 970, amennyivel többe kerül, sőt annál jóval többet (tesztek szerint is, de személyes tapasztalatom is ez). Nem ez a lényeg. Ez a legjobb választás perpé (ugye ez hetek alatt is megváltozhat). Nyilván ha nincs az embernek annyi pénze, csak mondjuk a fele, akkor nem a 970 környékén fog kereskedni, nincs abban semmi baj. Attól még nem lesz a 970 rosszabb választás, csak kiesik a radarból.

Érted, nem ajánlgatok nyolcad teljesítményű kártyákat, ha 1x magam sem venném meg. Ha valaki azt mondja, hogy árat is megad, teszem azt 40k, akkor én inkább nem is kezdek neki semmit ajánlghatni, mert abban a szegmensben én nem mozgok otthon, fingom sincs mi jó és mi nem és mennyié. Viszont vannak akik igen, majd azok segítenek.

Akinél már felmerül a 970 mint opció, annak nyilván pénze is van rá és csak arra kíváncsi, hogy tényleg megéri-e. És hát erősen megéri (ha telik rá).

darkSectorxxx
Szarfos AMD nem mérvadó. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Beírni nem szabad mert imi felesleges infónak vélné. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
Leáldba bekopiztam közben.
Hirtelen rápillantottam a 2 gépigényére és bizony, ha ezt is úgy lőtték be, ebből csak upgrade után lesz játék 😞
Annál core 2 duo 2,2Ghz meg 8800gt volt a minimum, de még phenom 2 x4 2,7Ghz és hd4850-el sem tartotta a 30 frémet subFullHD-ban (1440x900), szóval fel lehet kötni azt a bizonyos ruhadarabot.
darkSectorxxx
A megkövetelt minimumhoz hiányzik neki 2GB ram. 😊

darkSectorxxx
Sokkal többet, de a lényeg hogy ha nem is árarányos a tudása hiába vesze valaki egy feleojan erős vgat, még ha árba értékarányban jobb ha a kívánt minőséget nem tudja meghajtani. Gondolom érted. 😊

Sir Quno Jedi
Idekopiznád pls., me céges tartalomszűrőn nem megy át?!

darkSectorxxx
Már most előre aggódom hogy mi lesz a most vett blúréj Robotzsarú filmeimmel meg a játékgyüjteményemmel?

Bezzeg a Robotzsaru VHS-en 30 év után is nézhető. 😄

benőmenő
Most, hogy így mondod... <#banplz>

Közben megérkezett a Witcher 3 gépigénye!
A RAM-ot leszámítva (csak 4 csiga 6 helyett) egy az egyben a minimumnak felel meg a mostani pc-m. <#duma>
kigyi
Nagyon remek ez az ár/teljesítmény gondolkodás, de amikor valakinek nincs 100k VGA-ra akkor mit tegyen? Értem én, hogy leszóljátok a magamfajta AMD-s mocskokat, de vállalom nem érdekel nincs 100k-m VGA-ra, de volt 45 és ebből 29-et kellett állnom, mert az 5830-hoz ennyit kellett hozzáraknom. Ennyim volt és nem hinném, hogy annyival többet tud a 970 mint amennyivel többe kerül. Tudom csendesebb, meg kevesebbet fogyaszt ebből a hang az ami mérvadó lenne, de az R9 280 még belefér ebből a szempontból is. Akinek ennyi van VGA-ra az bizony AMD-t vesz, mert ebben az árkategóriában ez jó. Persze mi szutyok AMD-sek is megvennénk a jobb kártyát, ha lenne ennyi kidobandó lééé, de nincs.