Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Rengeteget zabálok én is: Salátát, magvakat, gyümölcsöt, joghurtot, teljes kiőrlésű dolgokat, meg persze mocsok sok vizet.
Semmi közöm az életedhez, de úgy emlékszem anno p.ü.-ben egy más irányról beszélgettünk, amiben a töltött káposztának nem sok szerep jutott. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 08:43:14
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kár, hogy ezekkel akkor nem vagyok egy halmazban, mert az összes VV-s trógert élve kéne eltemetni. Dílwidit :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 08:43:26
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.12. 08:15:58
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy először tök ismerős volt, csak nem tudtam honnan. Aztán rájöttem.
Családi titkokban vagy miben játszott egyszer. Azt onnan ugrott be.
Amúgy ki a tököm az a Maci...?
Én unalmasnak találom,úgyhogy kihagyom ^^
Amúgy 4 rész van a Conviction előtt,de a Pandora Tomorrow nincs fenn steamen. Nekem még a régidobozos magyar szinkronos verzió van meg <#vigyor2>#vigyor2>
Az egyik legjobb rész,ne hagyd ki,mert nincs fenn steamen 😊
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.01.12. 01:08:16
[merlinw.org]
Ahhoz ,hogy kövér legyél a kaja csak részben járul hozzá. Amit az ilyen emberek csinálnak és ami a legnagyobb baj a mozgás hiánya.
Magamon is látom ,hogy a mérhetetlen sok gép előtt punnyadás megöli az embert sajnos. És valóban vetekszik az így okozott kár akár a piával akár a drogokkal.
Ha nem járnék edzésekre meg mozogni én is ilyen kövér lennék az biztos. Elég belegondolni csak abban hogy amíg nem jártam hobbiszinten futni és csak otthon punnyadtam a karácsonyi-szilveszteri 2 hét alatt simán 5 kg -ot felszedtem.
De már késő nekem a lábaim már olyan tropák hogy ebből pár éven belül vagy nyísz lesz vagy elvisz a picsába egy trombozis.
Testtömegindexem vagy mi a szar éppen hogy benne van a "jó" kategóriába. 178cm és 78-80kg. De azért a hasamon szépen látni a zsíros hurkákat és a gépezési csíkokat.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.12. 00:47:12
Next PC upgrade: 2022
Engem az jobban zavar, hogy egészséges sovány emberek azt hiszik, hogy a kövér ember ül az asztal előtt és 0-24be és tömi magába a kaját...azért olyan amilyen...
Karácsonykor majdnem sírógörcsöt kaptam 30 éves fejjel, hogy megettem 3db töltött káposztát, aztán fetrengtem annyira televoltam bazzki, bátyám, aki vasággyal együtt 90kg és 2 méter felüli, meg már a 7. db-ot tolta magába, és megszólalt hogy még enne!
Mennye a gec*be a biológia vagy mi 😄
szerk: és erre jöhet majd a negativ komment, hogy minden kövér ember büdös, és mindegyik sajnáltatja magát 😄
Szerintem meg nem ennyire fekete-fehér
Na de hagyom az offot!
A lényeg hogy kövér vagy nem kövér, szeretem Grebbert és kész 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.12. 00:23:55
Mert lehetsz beteg vagy egészséges egyszer esik ami esik és bármi történhet veled és máris a mentő visz téged a kórházba.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy kis Off topic lesz bocs Imy.
Hirtelen és váratlan esemény miatt sürgősen kórházban kellett szállítani az egyik közkedvelt TV-s karaktert (Maci-t a Valóvilág 7-ból) heves epegörcs miatt mentő vitte el a kórházba. Na szóval minden értelmes emberi lény aggódik érte hogy mi van vele azt tudni kell róla hogy az illető 191 kg és egy ilyen bekövetkezett esemény miatt is képesek ocsmány trágár módon beszélni az illetőről pláne úgy hogy nem ismeri az okokat.
Nekem is volt már heves gyomor görcsöm váratlanul és hirtelen ugy hogy a mentő vitt el a kórházba de olyan ocsmány szavakkal illetni valakit akiröl szart sem tud és igy beszélni vele az még egy egészséges embernek is sok aki makk egészséges.
Úristen de beteg egy film <#wow2>#wow2>, de jó értelemben.
Érdemes megnézni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
soha életemben nem értettem miért zabálja valaki egy zsírdarabbá magát.............
És kevesebb a játékmenet.
Nekem a Crysis 3 még talán a 2 is, egy elég ingerszegény környezetnek tűnt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
TT játékok ugyanúgy kalandjátékok mint a többi, ami felsoroltál, viszont van némi látszat elágazás bennük, ami üdítően hathat sok játékosnak köztünk nekem is. Ennyi. Én jónak tartom a TT játékokat is és azokat is amiket felsoroltál.
Felesleges sorrendet felállítani köztük, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá az én ízlésemnek a legjobban a Daedalic kalandjátékok felelnek meg.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.11. 20:49:18
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Sam & Max Save the World egyébként szerintem kifejezetten ütős a Telltale-től, de az LA krémje mellett nyilván nem tud kimelkedni. Játszottál már az utóbbiakkal? Mert anélkül kár támadni az ő viszonyítási alapját. Az pedig megint csak érthető, ha valakinek az interaktív filmes dolog nem elég egy játékban, az nem fog rajongnai sem a GD, sem a TT utóbbi játékai (?) iránt. Ez egyéni véleménytől függően könnyen belátható.
Kontrollerhez pedig kikerestem a default ps2-es kiosztást és aszerint állítottam be.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.11. 20:14:06