Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
St néha mást is. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen nézem mert bevallom fasza nézni hogy megy a balhé, és röhögni rajtuk, mert a legkeményebb nagyfaszú keménygyerek is ha belemerül full gyerekként tud viselkedni és nyáladzani.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sir Quno Jedi
Namost a kalkulátorok szerint nekem 3500kalória a napi energiaszükségletem. Ha annyit ennék, meg is halnék első pár napban. Ki bír annyit zabálni?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Nem az evés a lényeg, hanem a mozgás.
wantonly
Becsülöm a kitartásod! Én is hasonló életvitelt követtem egy darabig, de aztán apránként visszatértem a régi szokásaimhoz, az edzést is abbahagytam. Vissza is jött +5kg. De sebaj, újrakezdem.
Shep
Ezt is megéltük, diétaszakkör lett a topicban 😊 Egyébként ha kevesebbet eszel meg, mint amennyire szükséged van nem fogsz meghízni, mivel nincs miből hízni, mert mindent elégettél. Természetesen ,most mindenféle betegségeket nem számolunk. Vannak nagyon jó kalkulátorok a neten, ki lehet vele számoltatni ,hogy mit eszel, mennyit mozogsz mellé és kidobja, hogy mennyire lenne szükséged ehhez képest viszont mennyit eszel és egyből lehet látni ,hogy többet viszel-e be, vagy sem. Másik ,hogy fogyni meg nem úgy kell, hogy na akkor mától semmit nem eszünk, enni kell napi jóval több alkalommal kevesebbet, hogy ne legyen soha farkaséhes vagyok érzés és ha ezt párosítja valaki azzal, hogy kevesebbet is visz be, mint amire szüksége van akkor szépen lassan kopni fognak a kilók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Én egy grammot sem szedtem fel az ünnepek alatt. Megoldható. Önuralom, diéta.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kill3r21
Igen emlékszem, de gondolom sejted mennyire volt tartós...meghát pacsi annak aki karácsonykor is zöldséget eszik, de végülis a káposzta is az xD 😄
kigyi
Igen tudom az idő mindenki felett eljár, de ezt csak azért írtam le, mert mindenki a gépet okolja az ilyenekért pedig egyszerűen csak belső kódolás kérdése ezen csak finomítani lehet egy kicsit, de ez velünk együtt született dolog. Már készülök arra, hogy fel kell hagynom ezzel az életvitellel, de kiélvezem még a maradék időt, ha már ilyen szerencsés helyzetben vagyok. Próbálok többet mozogni elvileg, ha sikerül az idén átvesszük a természetjáró klubbot ami arra fog kötelezni, hogy mozogjak, mert túrákat kell szerveznem és mennem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
Egy bizonyos korig. Nagyjából 30 max 33-34-35 éves korodig ez így van, aztán átalakul a szervezet és ha nem veszel vissza, akkor hirtelen 90el mérlegelsz. Te ha jól látom most vagy az utolsó jó éveidben ebből a szempontból. Én is így voltam, én se hittem el, hogy van ilyen, aztán 80ról kellett visszafordulni a megszokott ~70re (180as magassággal).
kigyi
Ki kell, hogy ábrándítsalak téged is és Zsömit is 😞 Semmi esetre sem azért leszel kövér, mert a gép előtt ülsz és vagy sokat eszel. Ez genetika van aki erre hajlamos az kövér lesz akár mozog akár nem. Aki mozog abból max izmosabb ember lesz és úgy lesz nagydarab, de vékony nem lesz. Én 20 éve ücsörgök a gép előtt igen bevallottan kocka vagyok persze csak itt ismerem el a való életben tagadom akár az alkoholisták 😄 15 éve soroztak 47kg-al most 56-ot mond a mérleg, de ez csak 54. Nem mozgok olyannyira nem, hogy csak az egérizmom van a többi csak dísz. Még 1 éve hetente egyszer beraktam hátra százezer fénymásoló papírt az volt a mozgás egész hétre na most már az sincs. Annyit eszek, hogy a kívülállók is azt mondják inkább ruháznának... 5-7 tojás+3-4 paprika+1 krumpli+ 2-3 szelet kenyér csupán egyszemélyes kaja nálam és ez egy alap vacsora igen 5 óra után amikor elvileg már komolyabb kaját nem szabadna enni. Az, hogy a 32-es pizza-t gond nélkül eszem meg egy ülő helyembe vagy az étterembe a palócost amit az emberek 90%-a otthagy, mert nem bírja megenni simán bőr alá rakom az már csak hab a tortán. És igen gyenge izomzattal edzés nélkül nekimegyek egy 15km-es távnak túrázni és simán letolom igaz elfáradok, de bírom.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
<#eljen>
Tinman
78kg voltam mikor elkezdtem futni, most 74 vagyok, de a lábam 2x olyan izmos, mint volt, a hasamon kb. nincs más az izmon kívül.

Rengeteget zabálok én is: Salátát, magvakat, gyümölcsöt, joghurtot, teljes kiőrlésű dolgokat, meg persze mocsok sok vizet.

Semmi közöm az életedhez, de úgy emlékszem anno p.ü.-ben egy más irányról beszélgettünk, amiben a töltött káposztának nem sok szerep jutott. <#worship>

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 08:43:14

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jah, csak Killer egy normális emberi lény, nem egy féreg, mint az összes VV-s...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"minden értelmes emberi lény aggódik érte hogy mi van vele"

Kár, hogy ezekkel akkor nem vagyok egy halmazban, mert az összes VV-s trógert élve kéne eltemetni. Dílwidit :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 08:43:26

Fpocok
Ez valami vicc?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Még mindig megy VV? Te meg ilyeneket nézel? 😄 Szégyelld magad! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.12. 08:15:58

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nem semmi marketingszöveg. Keress pénzt a játékkal... Asszem így könnyen kapnak zöld utat majd.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
VV Maci.

Amúgy először tök ismerős volt, csak nem tudtam honnan. Aztán rájöttem.
Családi titkokban vagy miben játszott egyszer. Azt onnan ugrott be.

Rapid81
Az elfogyasztott ételek minősége is erősen hozzájárul a dologhoz, természetesen a mozgáshiány mellett. Amúgy az érfalakat lehet erősíteni ám. Vannak kifejezetten erre kifejlesztett diéták. Na meg attól, hogy nem tudsz futni, még létezik más mozgásforma is. 😉

Rapid81
Ahogy olvastam, hogy TV, meg Maci, rögtön a TV Macira gondoltam, de mondom minek vinnéd a TV Macit kórházba...
Amúgy ki a tököm az a Maci...?

mooo
Nascar 14 80% - steames.
Én unalmasnak találom,úgyhogy kihagyom ^^
mooo
A régi Splinter Cellekbe az tetszett,hogy sokkal többet kellet taktikázni,míg a mostani részekben sokkal inkább az akció-lopakodáson van a hangsúly. Bár az pozitívum,hogy úgy játszod végig ahogy akarod.
Amúgy 4 rész van a Conviction előtt,de a Pandora Tomorrow nincs fenn steamen. Nekem még a régidobozos magyar szinkronos verzió van meg <#vigyor2>
Az egyik legjobb rész,ne hagyd ki,mert nincs fenn steamen 😊
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.01.12. 01:08:16
MerlinW
Conviction is letudva. Hát a 12 órás Blacklist után ez egy 5 órás szimpla akciójátéknak tűnt. Nem volt rossz, de semmi extra. Valamikor majd beszerzem az első hármat is.

[merlinw.org]

kill3r21
Lábas témán már túlvagyok, de asszem beszéltünk erről 😊
grebber
Ez a teremtés krónikája sajnos ami ellen vagy tudsz/akarsz tenni vagy sem.

Ahhoz ,hogy kövér legyél a kaja csak részben járul hozzá. Amit az ilyen emberek csinálnak és ami a legnagyobb baj a mozgás hiánya.
Magamon is látom ,hogy a mérhetetlen sok gép előtt punnyadás megöli az embert sajnos. És valóban vetekszik az így okozott kár akár a piával akár a drogokkal.
Ha nem járnék edzésekre meg mozogni én is ilyen kövér lennék az biztos. Elég belegondolni csak abban hogy amíg nem jártam hobbiszinten futni és csak otthon punnyadtam a karácsonyi-szilveszteri 2 hét alatt simán 5 kg -ot felszedtem.
De már késő nekem a lábaim már olyan tropák hogy ebből pár éven belül vagy nyísz lesz vagy elvisz a picsába egy trombozis.

Testtömegindexem vagy mi a szar éppen hogy benne van a "jó" kategóriába. 178cm és 78-80kg. De azért a hasamon szépen látni a zsíros hurkákat és a gépezési csíkokat.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.12. 00:47:12

Next PC upgrade: 2022

Miért, grebber kövér? Akkor azért ilyen büdös!
kill3r21
engem nem az akaszt ki, hogy ki hogyan beszél, legyen paraszt letojom , csak őt minősítí...
Engem az jobban zavar, hogy egészséges sovány emberek azt hiszik, hogy a kövér ember ül az asztal előtt és 0-24be és tömi magába a kaját...azért olyan amilyen...
Karácsonykor majdnem sírógörcsöt kaptam 30 éves fejjel, hogy megettem 3db töltött káposztát, aztán fetrengtem annyira televoltam bazzki, bátyám, aki vasággyal együtt 90kg és 2 méter felüli, meg már a 7. db-ot tolta magába, és megszólalt hogy még enne!
Mennye a gec*be a biológia vagy mi 😄

szerk: és erre jöhet majd a negativ komment, hogy minden kövér ember büdös, és mindegyik sajnáltatja magát 😄
Szerintem meg nem ennyire fekete-fehér
Na de hagyom az offot!
A lényeg hogy kövér vagy nem kövér, szeretem Grebbert és kész 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.12. 00:23:55
wesker24
Jah csak kissé Killer kiakadt meg én is hogy még annyi együtt érzés sincs egyes emberekben hogy ilyenkor nem szólnak semmit se !

Mert lehetsz beteg vagy egészséges egyszer esik ami esik és bármi történhet veled és máris a mentő visz téged a kórházba.
Shep
Utána kezdtem sejteni ,hogy valami másról van szó és nem a DI-ről és a zombikról 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Nem ehhez a topikhoz kapcsolódik de Killer kiakadt jogosan akárcsak én hogy milyen gusztustalan undorító emberek vannak aki nem tudnak lakatot tenni arr a a mocskos szájukra !

Egy kis Off topic lesz bocs Imy.

Hirtelen és váratlan esemény miatt sürgősen kórházban kellett szállítani az egyik közkedvelt TV-s karaktert (Maci-t a Valóvilág 7-ból) heves epegörcs miatt mentő vitte el a kórházba. Na szóval minden értelmes emberi lény aggódik érte hogy mi van vele azt tudni kell róla hogy az illető 191 kg és egy ilyen bekövetkezett esemény miatt is képesek ocsmány trágár módon beszélni az illetőről pláne úgy hogy nem ismeri az okokat.

Nekem is volt már heves gyomor görcsöm váratlanul és hirtelen ugy hogy a mentő vitt el a kórházba de olyan ocsmány szavakkal illetni valakit akiröl szart sem tud és igy beszélni vele az még egy egészséges embernek is sok aki makk egészséges.
darkSectorxxx
Miért hány van? 2013-as elvileg.

Shep
Ok, de melyiket?

Shep
Na ez most nekem magas.

darkSectorxxx
Most láttam ezt a Borgman filmet.
Úristen de beteg egy film <#wow2>, de jó értelemben.

Érdemes megnézni!

kill3r21
Értelmes userek ON:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
StrikeFor #148768 válasz privát ma, 21:07
soha életemben nem értettem miért zabálja valaki egy zsírdarabbá magát.............
darkSectorxxx
Na ez igaz.

A tömegeknek nem is csak a kontrollernek kell eladni. De tény, hogy egy markáns része a csomagnak, melyet külön is leeht hangsúlyozni, mellyel azonosítani lehet, ráadásul külön is kapható lesz. Ez már a markating része.
viszont van némi látszat elágazás bennük,

És kevesebb a játékmenet.
darkSectorxxx
Hát úgy más hogy alternatín RTS vagy FPS irányításképpen. Egy szösszenetnyi lyukat betömhet pc-s világban, de én most mint steam konzol néztem.

darkSectorxxx
Bocs a Cry2-3-ra értettem nem a régiekre...elnézést, lemaradtak a számok, de konkrétan a szöveg írásakor a 3. részre gondoltam KONKRÉTAN, szóval most csöppet javítanám, pontosítanám.

Nekem a Crysis 3 még talán a 2 is, egy elég ingerszegény környezetnek tűnt.

Azért szerintem közepesnél jobbak azok, de persze mindenki másképp ítéli meg a dolgokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na de én sem mondtam ,hogy rosszak, csak nem kiemelkedőek. Stabilan hoznak egy közepes szintet és ennyi.

Nem ezt mondtam...

TT játékok ugyanúgy kalandjátékok mint a többi, ami felsoroltál, viszont van némi látszat elágazás bennük, ami üdítően hathat sok játékosnak köztünk nekem is. Ennyi. Én jónak tartom a TT játékokat is és azokat is amiket felsoroltál.

Felesleges sorrendet felállítani köztük, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá az én ízlésemnek a legjobban a Daedalic kalandjátékok felelnek meg.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.11. 20:49:18

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kösz. csak azért érdekel, hogy analógokkal tudok-e kezdeni vlaamit, vagy PC-s verzióban az bukó. Tudom, hogy alapbeosztás hazsnálja, de állítólag nem a legjobban. Nem tudom, hogy mennyire "lőhető át" jól.
Vagy inkább anélkül kell, hogy meg akarná az ember győzni a másikat arról, hogy az ő ízlése rossz. Akkor is, ha úgy van , meg kell állni legalább néha 😊 Shep ebből a szempontból szerintem teljesen korrekt volt, de a másik vita már kevésbé, de az nem az eltérő ízléseken múlott.

A Sam & Max Save the World egyébként szerintem kifejezetten ütős a Telltale-től, de az LA krémje mellett nyilván nem tud kimelkedni. Játszottál már az utóbbiakkal? Mert anélkül kár támadni az ő viszonyítási alapját. Az pedig megint csak érthető, ha valakinek az interaktív filmes dolog nem elég egy játékban, az nem fog rajongnai sem a GD, sem a TT utóbbi játékai (?) iránt. Ez egyéni véleménytől függően könnyen belátható.
Shep
Ok, akkor ezek szerint úgy véled az említett játékokat túlszárnyalják a TT alkotások. 😊

Jobb ízlésről nem eszmét cserélni itt.

benőmenő
Egér + billhez nekem megfelelt a gyári, azzal vittem végig.
Kontrollerhez pedig kikerestem a default ps2-es kiosztást és aszerint állítottam be.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.11. 20:14:06
Prince of Persia: Sands of Time-hoz van valakinek amúgy valami jó kiosztása, vagy jó hozzá gyári?