Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem nincsen, csak tesómnak, de ő felér 2-vel is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv gamerek! 😊
Minden platformon (PC,XBOX) játék kulcsok a legjobb árakon!
Én már kipróbáltam, és 2 percen belül vásárlást követően meg is kaptam a kódomat. 😊
Csekkolja akit érdekel: https://www.g2a.com/r/antilopott11
Ezenkivül van 5 5%-os engedményes kuponom. Ha valakit érdekel vagy akadnak kérdései az oldalall, vásárlással kapcsolatba dobjon 1 mail.
E-mailem: [email protected]
Sir Quno Jedi
Nomeg az ergonómia is hozzátertozik a gamerkodáshoz, hogy milyen egér, bill. monitor, háttérvilágítás, asztal és szék kell és azokat hogyan kell beállítani és helyesen használni, hogy minél tovább élvezhessük hobbinkat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Ismerem, de mondom valahol olvastam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Kilószám lehet kapni az almát a bótban. 😉 Mi most Asszonnnyal a céklát nyomjuk összeturmixolva almával, répával, meg ami még akad. Nagyon durva vitaminbomba és még finom is. 😉

Xilit az a nyírfacukor cuccosa.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
"Mindennapi eredeti játékunkat add meg nekünk ma, és ne vigyél minket a kísértésbe <édesség, tétlenség, felesleges kalóriabevitel>..."

//S mondá az úr: hát legyen így 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.12. 12:21:41

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
<#eljen>
Sir Quno Jedi
Amúgy ez nagyon is on, ugyanis azonos problémákkal küzdünk, a gamerkodás átka ez. HA megdeglünk cukorbetegségben, trombózisban, vagy csak simán szívbetegségben, elhájasodásban, szarrá mennek az izületeink, tönkremegy a szemünk, a gerincünk, derekunk stb. akkor egyre kevesebb eredeti játékot fogunk tudni venni és élvezni. Ez pedig közügyünk! Segítsünk egymásnak! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ne má! Akkor most mi a helyzet - hány gyerek van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi

Shep
Nem muszáj, de most mindenkinek jólesik, ne rontsd el az örömünket 😊

Shep
A stevia állítólag hosszú távon káros, pontosan már nem emlékszem miért csak ez így megragadt.

Shep
Mi egy nagy kommunában élünk. 😊 Egyébiránt meg sosem állítottam se ezt se az ellenkezőjét, hinni meg ugyebár mindenki azt hisz amit akar 😊

Fpocok
Muszáj ennyit offolni? ma még nem is volt on szerintem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Mama panziós :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Gyógyszertárban adnak jóféle xilit-et (doki írja fel, grammra, fehér és cukorszerűnek néz kis, de sokkal édesebb) vagy mit, mink azzal sütünk/főzünk évek óta (módjával azért), illetve mostanság egy jó ideje ugye stevia-val is. Amúgy a stevia vicces, mer a kis levélkéjét ha elrágcsálod, olyan elképesztően édes, hogy az hihetetlen, abból a kis levélből nem nézed ki. Most már kint üdcsigyártók is 30% stevia-val dolgoznak általában, csak mivel drága, ezért nem növelik a mértékét.

Édesítőszer GI
Glükóz 100
Asztali cukor 68
Méz 55
Fruktóz 19
Xilit 7

IMYke2.0.0.0
Shep, ne haragudj, de mindvégig azt hittem, hogy egyedülálló vagy... <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Nevezzem át a totyikot? <#ravasz1>

//Én is édesség-faló vagyok amúgy. Exemnek nem volt nehéz akkoriban rácsábítania, azóta is megeszek valami nasit, naponta - sőt, gyógyszerek mellé már egyenesen kötelező, mert hát senkinek sem kívánom a fílinget, amit generálnak, amikor nyelv-szájpadláshoz érnek...

Shep
1 láda alma tudod meddig elég nekünk? Kb 1 hónapig, ráadásul május elég messze van, addigra már nem sok minden marad az almában 😊

Botond
Ősszel veszel egy láda almát vagy kettőt fillérekért (ha jársz keletre akkor nem is kell messzire menni, hogy az út szélén meg tudj állni venni 1-2 ládával), és az kitart egész télen. Nekünk is van otthon mindig, plusz a gyerekek miatt persze téli/déli gyümölcsök is vannak mindig otthon (banán, narancs, mandarin), de az már komolyabb tétel valóban.
Botond
Én cukorfüggő vagyok. Azt nem értem, hogy ha inzulin van intravénásan akkor cukrot miért nem lehet így betolni?!
IMYke2.0.0.0
Példásan gyorsak. <#eljen>

Shep
Én is szeretnék nyírfacukorral sütni, csak amíg sokszorosa az ára a másiknak addig ez eléggé esélytelen. Gyümölccsel csak télen van gond, mert akkor ugye nem tudom kiló számra enni, így olyankor a csicsóka marad pótléknak, de hát az azért nem olyan 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.12. 11:55:16

Rapid81
<#eljen>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Tényleg abbahagyhatnád már a trágárkodást a topikban... <#ejnye1>

Shep
Hát én azt mondom ,hogy az emberek többsége össze-vissza eszik és mikor kajához jut sokkal többet bezabál ,mint amire szüksége lenne, na ebből jönnek össze a plusz kilók.

Rapid81
Cukor helyett méz vagy nyírfacukor (esetleg barnacukor, ha nincs annyi zsé). Édesség/csoki helyett meg gyümölcs és meg van oldva. Ha rám jön a nassolhatnék, betolok egy almát és el is vagyok rendezve. Ajánlom neked is.

Rapid81
Lehet biciklizni vagy úszni is. Nem csak a futás az egyetlen mozgási forma. 😉
Én éves szinten ~10k km-t tekerek le. Van, hogy többet, van hogy kevesebbet. Például tavaly, hogy elköltöztünk, majd csinálgattuk a házat, nem volt annyi időm lelépni tekerni és meg is látszott/szik a kedvemen és a súlyomon is. 3 és fél éve tettem le a bagót, azóta 61-ről lettem 68. Tavaly kevesebbet tudtam mozogni, lettem rögtön 71. Most ünnepek alatt meg még feljött 4 kg. Meg vagyok szédülve, úgyhogy ahogy tudok, megyek biciklizni. Szerintem ma is, ebben a szép 10 fokos napsütésben. 😊 Mondjuk a hétvégén sokat segített (-2kg), hogy behordtam a 15 mázsa fát és 15 mázsa szenet a helyére.
<#idiota>

Botond
Normál körülményeket figyelembe véve, amikor eszel mindenfélét össze vissza, cukrosat is, csokit is, de azért mértékkel (nem azért mert figyelsz rá, hanem mert annyi esik jól), és persze nulla mozgás, mert .... (ide random kifogás jön), akkor a hatékonyabb az életmódon a mozgást áthangolni, nem a kaját. Mert csoki meg desszert nélkül nem élet az élet azé. 😊
Shep
Hát de te akkor valami nagymedve vagy?

Troger911
Reggel írtam a PlayOn-nak a Unity dlc miatt, most jött is az új kód! Köszi mindenkinek! Gyorsak voltak!
Jim Morrison
+1, új SC mintha azt várták volna el tőlem, hogy inkább fussak és lőjek 😄 Pandora Tomorrow meg CT nagy kedvenc, PT volt az első játék amivel multiplayereztem 😊
Double Agent is jó, pont a múltkor vittem megint végig.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Mer mondjuk fele súlyú vagy pl.?

Tinman
Nekem a sporttal együtt totál 3200 kalória igény jött össze/nap. Ez mondjuk valós, mert csak a futáskor elmegy egy ezres ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Igen ha letennéd a gépet akkor lemondasz arról amit szeretsz csinálni. Hát nem tudom jó-e az, ha azt sem csinálod amit szeretsz persze mindenkinek saját döntése 😊 Nem lemondani kell csak szakítani ebből az időből egy kicsit másra is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kill3r21
Irodai munkaórák 😄
na de hagyom az offot, kiszálltam 😊 Megyek dolgozni, addigse dagadok 😄
kill3r21
Amúgy mondjátok hogy nem szabad a gépezésre fogni...de szerintem azért igen, gondoljatok arra, ha most letenném a gépezést, mennyi szabad óra lenne, amit másra lehetne elszórni...
Másik dolog meg a munka...kinek mi van, én pl jelenleg mikor hogy de fizikaiasabb munkát végzek mint előtte, és egy egy műszak végén, már gépezni sincs kedvem, örülök ha picsa le, és pihenés...szal nekem bizonyos tekintetbe érthetetlen hogy sokan hogy csinálják...
Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Túlsúllyal rendelkezőnek sajna sehol :-(

Pl. 180 centihez 90kg vagy alatta kell legyél, hogy elkezdhess kicsiket futni, mert aki túlsúllyal próbálkozik annak nagyon hamar rámegy a térde, csípője, bokája.

Ahogy már mondtam, én a helyedben úsznék. Az szerencsére szó szerint mindenkivel csak jót tehet :-)

Sir Quno Jedi
Pedig ennyi. Súly, kor, nem, magaság, heti irodai munkaórák száma, heti alvásórák száma, heti gépelőttülés órák száma, heti egyéb tevékenység, pl. utazás, öltözködés stb. leosztva. Ezekből kalória, kiszámít napi.

http://kaloria.puha.hu/Kaloria-Felhasznalas

kill3r21
Hol lehet kapni ezt a "drogot"?
Shep
Csak elúszott, mi? 😊

kill3r21
Volt hal is 😄
kigyi
Na neee 2300 DOS-os játék került be a böngészőből futattható emuba.... lol na akkor szabadidőrabló lesz ebből is csak saját felelősségre kattintsatok a linkre.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shep
Az a büdös nagy helyzet ,hogy csak mozgással sosem fogod ledolgozni a fölösleget. Számolj utána pl. 1 óra futás mennyi kalóriát éget el és, hogy ugyanannak a kalória mennyiségnek mennyi étel és majd rájössz. A titok az étkezésben rejlik és ezt nem én találtam ki.

Shep
Azt nehezen hiszem, hogy neked annyi lenne. Ott valami hiba van.

Tinman
Karácsonykor pisztrángot ettem, te is ehettél volna azt :-)

benőmenő
Tehát műbalhé 25+ körüli lényekkel, akik még mindig azt hiszik, hogy az általános iskolás klikkesedés vanik.
SQJ: az derék, ha nem szedtél fel pluszt! Én 67 kg körül jöttem haza, szombaton szauna előtt a mérleg aztmondja 71,35 -> 'nyád! <#csodalk>
Lenyomom a maradék vizsgákat, aztán a 9gag/sg/facebook szentháromságból áldozás lesz keményen, mert már határozottan pocakom van 😞
Tinman
Van egy pont amitől már rosszul leszel az egészségtelen kajától, sőt annyira hozzászoksz a mozgáshoz, hogy depressziós, rossz kedvű, lehangolt, erőtlen leszel, ha nem mozoghatsz. Drog. Az a vicc, hogy annyira drog, hogy egy idő után már tudatosan vissza kell vegyél a mennyiségből, mert az ízületek 30+ felett már nem olyanok, mint egy tinédzsernél.

Mondok durvábbat. Egy idő után annyira fontos lesz, hogy mindennél fontosabb. Olyan vagy, mint a bezárt oroszlán, akit muszáj legalább 2 naponta kiengedni mert begolyózik. Na most ez nálam oda vezetett, hogy minap mikor párom+anyám kombó elkeverték a téli aláöltözetem, iszonyú balhét rendeztem. Abs. túlkapás volt, abs. nem kellett volna és csak akkor tudtam higgadtan kezelni az ügyet miután elmentem a szokásos 10 kilométeremre, majd hazajöttem... addig egy felpiszkált vadbarom voltam. És ez nem jó, nagyon nem.

Amitől azt mondom, hogy már függőség az ilyen életmód, az nekem 1.5 év volt. Az első 3/4 fájdalmas volt szó szerint és sokszor is voltam kissé rosszul utána. Aztán egyre inkább élvezet volt és kikapcsolódás. Most már drog, amiről akkor se mondok le, ha -5 fok van éppen, vagy koromsötét.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.12. 10:53:59

Voltan
Én fogytam az ünnepek alatt 😄😄
Magam sem értem, hogyan. Igaz, mindennap edzettem.

Régen kenuztam, aztán meg konditerembe jártam, de jópár éve nem mozgok rendszeresen. Ezen próbálok változtatni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"