Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csak erről szól az újnak álcázott platform, de ha működne a kontrollere, PC-sebb műfajokban is, "natív" támogatást kapna, akkor az nagyon jó lenne. Nem vagyok optimista, de Tinmanhez hasonlóan engem is ez érint a csomagból. Illetve a hatásai az iparra, mely viszont a sikerétől - és a később kiválasztandó továbblépési irányoktól - függ.
benőmenő
Mármint miért akadozik egy olyan játék, ahol ráhajthatsz a dzsipóval szegény koreaiak házára, ami összedől, majd a tengerben úszás után teknősökkel és trópusi madarakkal dobálhatod az oszló tetemeket vizslató járőrt, majd konfrontálódhatsz a környezetet fagyasztani képes idegenekkel és fákat dönthet ki a lelőtt helikopter?
Fogalmam sincs, mert nekem elég statikus szemétnek hangzik <#integet2>
Zó: Érthető álláspont, nekem a kontrollerrel autóka egyszerűen nem jött át. Még 360 kontrollerrel sem.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.11. 20:10:29
Egyértelműen jobban szeretem helyette az R1-et hazsnálni. Lövöldében is, és AC-ben is, mely szériában használtam már PC-n és PS3-on is. Meg lehet szokni, sehol sincs ez a régi, C64-es kényszerekhez, ahol csak vízzel lehetett főzni, vagy a régi PC-s irányításhoz, analóg előtti konzoloshoz stb., de szeretnék előrelépni.

A FlatOut: Ultimate Carnage pedig jobban bejött vele, mint billentyűvel, még így is, a leheveredés lehetőségéről nem is bezsélve. A kormány viszont ágyúval verébre lenne az esetében, ráaádsul plusz kötlség, szobaátrendezés évi pár alkalom miatt.
IMYke2.0.0.0
Vezetékes X360 PC-hez. Nincs is X360-as konzolom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#wave> Nem vagy egyedül.
Pont ugyanilyenem van, nem bántam meg hogy megvettem, valamit tényleg sokkal kényelmesebb ezzel játszani. Autós játékhoz speciel nekem nem jött be, de lehet hogy teszek még egy próbát. FPS-t meg se próbálnék vele, még a Skyrim is csak döcögősen ment (addig nincs gond amíg csak bandukolok, harcnál már szenvedés). Platformerekhez tök jó.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Hát valami oka van persze, de más játékoknál sincs marha sok interakció.
Ennyi erővel miért akarodik nekem egy Crysis? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.11. 19:51:49

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sokan a harmadik részre esküsznek, nekem a conviction a kedvencem, olyan bourne-os!

IMYke2.0.0.0
Talán mert zömében statikus háttér lesz, ezért volt mire fordítani az erőt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
A gépigényhez képest nekem jónak tünnek a karakterek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja alternativának fasza lehet de ugy mint egy új platform képviselete pfff.

benőmenő
Farcry 3-ban is R2-vel lőttem, nem emlékszem, hogy problémám lett volna vele.
Egyedül autókázásnál gáz, mert nem hiába jár nagy utat a gomb, baromi kicsi a különbség amikor már érzékeli, hogy be van nyomva és a teljesen benyomódott állapot közt, ráadásul, amikor percekig kell tartani rajta az ujjat, akkor már tényleg hajlandó lecsúszni.
Árkédra meg bőven jó a bill. is, ott nem oszt nem szoroz. Sőt, akármilyen parasztnak hangzik nfs underground 2-nél kifejezetten preferálom a billentyűt a kontrollerrel szemben, amit ha nagyon muszáj használni, akkor is inkább a dpaddal kormányzok :/
IMYke2.0.0.0
Nincs igazából miért <#puszi>
Véleménykülönbségek mindig is lesznek itt.

Rapid81
Majd még alszom rá párat.

Imy, elnézést kérek!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Ezt abból szűrted le ,hogy le mertem írni ,hogy a TT cuccok középszerűek? Az akkor ne zavarjon ,hogy a DotT, MI, FT vagy éppen a Syberia széria nagy kedvenceim, melyek egytől egyig köröket vernek bármelyik TT alkotásra. mondjuk a Tales of Monkey Island kifejezetten jó volt tőlük, vagy mondjuk úgy a legjobb produkciójuk, de az sem egy kiemelkedő mű.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kerülöm, amihez kormány kell, még a biciklit is 😊 Ellenben különböző multiplatform játékok gyakran építenek a ravaszokra, akár mondjuk az AC-k, de mondjuk egy több gombot használó TPS is érdekes lehet (mint nem is PC-n, hanem PS3-on a The Darkness, minden kiosztás szerint az R2-vel lőttél, mert kellett az R1 másra). No meg néha arcade autózni szigorúan kormánymentesen sem árt. Nem mondom, hogy vállalhatatlan (bár...), de lenne még hová fejlődni.

Emellett mondjuk TBS-ekhez, RPG-khez jól jöhetne egy megoldás, nem StarCraft, de azért hagyományos gamepaddel nem lennének kényelmesek ezek, ha nem is számít kapkodás. Mondjukk elvagyok ezekkel billentyűvel és egérrel, de megnézném az alternatívát.
benőmenő
A megoldás: ds3, ótókára meg kormány.
A gombokat nem nehéz megszokni (sőt, volt már, hogy ps2-n gowban feljött az x qte-ben én pedig rögtön nyomtamis egy gyönyörű négyzetet), erre azért figyelhetnének a devek, mert nagyon primkó textmoddal megoldható, főleg multiplatnál ahol eleve van ikonsetjük.
MerlinW
Visszafele haladok, most tolom a Convictiont.

[merlinw.org]

De ezért ne adjanak ki új kontrollert, mert már mindenki vett, aki eddig akart? Nem vesz senki új perifériát? Szerintem egeret is vett már mindenki, aki akart PC-hez, többre nincs szükség.

Én személy szerint még keresen az ideális gamepadet.

360 - rossz D-pad, nem BT
DS3 - rossz ravaszok (ezt használom amúgy PC-vel is)
One - bajos a wireless azon túl is, hogy nem BT
DS4 - drága még ahhoz képest, hogy boxos ikonjait hazsnálja minden játék (jelképes dolog, de mégis), az analógkopós felvételek sem voltak biztatóak

Azt még nem tudom, hogy formára melyik az ideális nekem, de így jobb híján maradok a DS3-nál, ami van a DS3-hoz (kettő is, éppen azért, hogy PC-hez is jusson bőven), de egy ynerő alternatívát meggondolnék.
Troger911
Köszi!
Botond
iOS-re annyi. 😊
MerlinW
Megerősítem.

[merlinw.org]

Sirch
Ha itthon vetted dobozos formában a játékot, akkor a hazai forgalmazó az illetékes minden ilyen ügyben. Ez rajta van a dobozon, a magyar webshopok oldalain, mindenhol.
PlayOn supportnak írsz egy levelet, mellékeled a képeket, amiket kérnek tőled, meg a levelet a Ubitól, és holnap délutánra már kapod is a kódot.

Többször futottam már bele olyan vásárlásba, ahol a dobozban mellékelt serial hibás volt, vagy használt. Mindig megoldották 1-2 napon belül.

Nem ronda, de azért nem is egy hú, de szép grafikájú játék.
darkSectorxxx
Mert?
Miért , rondának tünik?

darkSectorxxx
Na ja.

wantonly
Azaz áthárítják a felelősséget a viszonteladóra... Arra meg nem látok sok esélyt, hogy a boltban adnak másikat.

Ha teszem azt az alapjáték is már felhasznált kódot tartalmazott volna, akkor is ez lenne a válaszuk?

Én a boltban amin Uplay logót látok, azt rögtön teszem is vissza a polcra... 😊
Troger911
Na, végre válaszolt az ubi support a Unity dlc-kód gondomra. Azaz, a bontatlan dobozban lévő kód már fel volt használva. Ők nem adnak újat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello, I hope this message finds you well.

Thank you for sending me your proof of purchase. I can see you purchased on the 12/23/2014. The code was registered before you purchased the game. This means you will need to contact your retailer for a replacement code. You can also provide them with the registration date and country below:

Registration Date: 11/14/2014
Registration Country: United Kingdom

Thank you and I hope you have a great weekend.

Vincent
Ubisoft Support
Ezt is mióta próbálom már megvenni. Csak még sose láttam 5 euro alatt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
A Banished szerintem elég impresszív, főleg úgy hogy 250MB helyet foglal.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 17:05:13

Grafika alapján nem csodálom, hogy ilyen kicsi a gépigénye.
zorrobomber
Banished
MINIMUM:
Processor: 2 GHz Intel Dual Core processor
Memory: 512 MB RAM
Graphics: 512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 2)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 250 MB available space
Sound Card: Any

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 16:58:54

IMYke2.0.0.0
Kalandjáték...
Epizodikus...

darkSectorxxx
felőlem. 😄

zorrobomber
Beszéljünk még róla!

darkSectorxxx
Na ezt írjátok fel magatoknak!!!!!!

2015-ös játék gépigénye! Döbbenet. DX9? meg 512MB VRam?

Life is Strange gépigény:
Life is Strange minimum gépigény:
- Operációs rendszer: Windows Vista
- Processzor: Dual Core 2.0GHz or equivalent
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 512 MB RAM (az Intel HD Graphics kártyákat pedig ne erőltessük)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület
Life is Strange ajánlott gépigény:
- Operációs rendszer: Windows 7
- Processzor: Dual Core 3.0GHz or equivalent
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI HD 4890)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület

zorrobomber
Kontroller: várjuk meg míg kijön és utána lehet ütni/szerelmet vallani felé. Én nyitott vagyok rá, mert bízok a Valve tesztelési kapacitásában, és el tudom képzelni hogy jobb lesz mint a box kontroller, és egyelőre ennyi.

(Divinity OS: állat a crafting rendszer(Witcherben valamiért utáltam))
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 16:38:13

A mostani játékaik mind ilyen stílusúak lesznek. Ha egyik nem tetszett, akkor a többi se fog. Sok átvezető, látszatdöntések, QTE, 0 kihívás. A sztori, meg a karakterek, amiben erősek ezek a játékok. Ez a két dolog miatt szeretem annyira mindkét TWD évadot. Persze az se lenne jó, ha minden játék ilyen lenne, de bőven megfér a többi stílus mellett és örülök, hogy létezik.
darkSectorxxx
Ja de hálisten a 2. rész csak a nevében fog hasonlítani az első 3DS porthoz. 😄
Asszem a Rev végigjátszása elég hamar megy, max a sok skennelés ami időt igényel. Én a farkasos résznél nyögtem nagyokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.11. 15:28:13

IMYke2.0.0.0
Nálam el is rúgta a piros pöttyöst az ötlet.
Nagyon-nagyon kiválónak, nyárcsorgatósnak kell(ene) lennie ahhoz, hogy én szemet vessek rá.
Különben is, az "első" részt még csak pár perc erejéig játszottam, szóval ráérek még.

darkSectorxxx
Akkor nem vagy makacs, mert akkor még szenvedést is elviselnél. 😄

darkSectorxxx
Még egy érv az új RE-ek ellen.

Ez olyan, mintha én szimulátor játékokat próbálnék ki és értetlenül állnák előtte, hogy ezek miért is jók.
Egyszerűen nem a te stílusod, attól még ezek igen jó játékok a maguk nemében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Mert nem játszol csak veszed a játékokat + sg. 😄

Te is hörcSöG vagy!!!!!! 😄

kigyi
Én is makacs ember vagyok, de amikor autós játékhoz kormányt veszek akkor az ugrabugrát nehogy már billentyűzettel toljam 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"ettől a hülye epizodikusságtól a falra tudnék mászni"

Én is.

MoRT2195
Az az ő bajuk, mert egy sport játékot (FIFA, NHL, NBA, stb), autós játékot, ugra-bugra platformereket egyértelműen egyszerűbb kontrollerrel játszani. Meg mellette sokkal kényelmesebb is, és jobb feelingje van az egésznek.
Shep
Tegnap este belenéztem a Telltale-es Borderlandsba és értetlenül állok az itteni korábbi hsz-ek előtt amiben a játékot magasztalták. Ugyanaz a középszerű TellTale színvonal, mint a többi játékuk. El lehet velük szórakozni de semmi kiemelkedő, ráadásul ettől a hülye epizodikusságtól a falra tudnék mászni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
... csak nem sok értelme. 😊

darkSectorxxx
De van. 😄

Shep
Nekem is van de csak porfogó.