Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogalmam sincs, mert nekem elég statikus szemétnek hangzik <#integet2>#integet2>
Zó: Érthető álláspont, nekem a kontrollerrel autóka egyszerűen nem jött át. Még 360 kontrollerrel sem.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.11. 20:10:29
A FlatOut: Ultimate Carnage pedig jobban bejött vele, mint billentyűvel, még így is, a leheveredés lehetőségéről nem is bezsélve. A kormány viszont ágyúval verébre lenne az esetében, ráaádsul plusz kötlség, szobaátrendezés évi pár alkalom miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pont ugyanilyenem van, nem bántam meg hogy megvettem, valamit tényleg sokkal kényelmesebb ezzel játszani. Autós játékhoz speciel nekem nem jött be, de lehet hogy teszek még egy próbát. FPS-t meg se próbálnék vele, még a Skyrim is csak döcögősen ment (addig nincs gond amíg csak bandukolok, harcnál már szenvedés). Platformerekhez tök jó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ennyi erővel miért akarodik nekem egy Crysis? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.11. 19:51:49
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyedül autókázásnál gáz, mert nem hiába jár nagy utat a gomb, baromi kicsi a különbség amikor már érzékeli, hogy be van nyomva és a teljesen benyomódott állapot közt, ráadásul, amikor percekig kell tartani rajta az ujjat, akkor már tényleg hajlandó lecsúszni.
Árkédra meg bőven jó a bill. is, ott nem oszt nem szoroz. Sőt, akármilyen parasztnak hangzik nfs underground 2-nél kifejezetten preferálom a billentyűt a kontrollerrel szemben, amit ha nagyon muszáj használni, akkor is inkább a dpaddal kormányzok :/
Véleménykülönbségek mindig is lesznek itt.
Imy, elnézést kérek!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Emellett mondjuk TBS-ekhez, RPG-khez jól jöhetne egy megoldás, nem StarCraft, de azért hagyományos gamepaddel nem lennének kényelmesek ezek, ha nem is számít kapkodás. Mondjukk elvagyok ezekkel billentyűvel és egérrel, de megnézném az alternatívát.
A gombokat nem nehéz megszokni (sőt, volt már, hogy ps2-n gowban feljött az x qte-ben én pedig rögtön nyomtamis egy gyönyörű négyzetet), erre azért figyelhetnének a devek, mert nagyon primkó textmoddal megoldható, főleg multiplatnál ahol eleve van ikonsetjük.
Én személy szerint még keresen az ideális gamepadet.
360 - rossz D-pad, nem BT
DS3 - rossz ravaszok (ezt használom amúgy PC-vel is)
One - bajos a wireless azon túl is, hogy nem BT
DS4 - drága még ahhoz képest, hogy boxos ikonjait hazsnálja minden játék (jelképes dolog, de mégis), az analógkopós felvételek sem voltak biztatóak
Azt még nem tudom, hogy formára melyik az ideális nekem, de így jobb híján maradok a DS3-nál, ami van a DS3-hoz (kettő is, éppen azért, hogy PC-hez is jusson bőven), de egy ynerő alternatívát meggondolnék.
PlayOn supportnak írsz egy levelet, mellékeled a képeket, amiket kérnek tőled, meg a levelet a Ubitól, és holnap délutánra már kapod is a kódot.
Többször futottam már bele olyan vásárlásba, ahol a dobozban mellékelt serial hibás volt, vagy használt. Mindig megoldották 1-2 napon belül.
Miért , rondának tünik?
Ha teszem azt az alapjáték is már felhasznált kódot tartalmazott volna, akkor is ez lenne a válaszuk?
Én a boltban amin Uplay logót látok, azt rögtön teszem is vissza a polcra... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for sending me your proof of purchase. I can see you purchased on the 12/23/2014. The code was registered before you purchased the game. This means you will need to contact your retailer for a replacement code. You can also provide them with the registration date and country below:
Registration Date: 11/14/2014
Registration Country: United Kingdom
Thank you and I hope you have a great weekend.
Vincent
Ubisoft Support
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 17:05:13
Processor: 2 GHz Intel Dual Core processor
Memory: 512 MB RAM
Graphics: 512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 2)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 250 MB available space
Sound Card: Any
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 16:58:54
Epizodikus...
2015-ös játék gépigénye! Döbbenet. DX9? meg 512MB VRam?
Life is Strange gépigény:
- Operációs rendszer: Windows Vista
- Processzor: Dual Core 2.0GHz or equivalent
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 512 MB RAM (az Intel HD Graphics kártyákat pedig ne erőltessük)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület
Life is Strange ajánlott gépigény:
- Operációs rendszer: Windows 7
- Processzor: Dual Core 3.0GHz or equivalent
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI HD 4890)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület
(Divinity OS: állat a crafting rendszer(Witcherben valamiért utáltam))
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.11. 16:38:13
Asszem a Rev végigjátszása elég hamar megy, max a sok skennelés ami időt igényel. Én a farkasos résznél nyögtem nagyokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.11. 15:28:13
Nagyon-nagyon kiválónak, nyárcsorgatósnak kell(ene) lennie ahhoz, hogy én szemet vessek rá.
Különben is, az "első" részt még csak pár perc erejéig játszottam, szóval ráérek még.
Egyszerűen nem a te stílusod, attól még ezek igen jó játékok a maguk nemében.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Te is hörcSöG vagy!!!!!! 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Én is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!