Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát ja gyerekeknél necces, azt nem tudom igaz-e. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Sajnos, már nem alultáplált vagyok - 74+ 15-17 kg... olyan nagy átlagban 90 kg. :=(
Sportok kilőve.
Holott, lerobbanásom előtt évekkel télen-nyáron futottam, és futva mentem konditerembe, majd haza is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Akkor a lányom túlsúlyos, mert bár 110 centi még csak, de máris 20 kiló!
darkSectorxxx
Azt szokták mondani a 100 cm feletti érték az ideális kg-ban!
Te majdnem alultáplált vagy, én 186 cm vagyok és 86 kg. Szinte mértani pontossággal ideális.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
180 cm vagyok. "Ideális" testsúlyom sokáig 73-74 kg volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Betegségem óta közel 15-17 kg-al vagyok nehezebb. De ez sem fel, sem le nem változik, és szerencsére nem "csak hasra hízó" ember vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ideális súly 64 kg.....Na én azzal konkrétan olyan lennék, mint a pálcikaemberke....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
És ma délelőtt nagyon jószívű voltam, megelőlegeztem a bizalmat és 2 pontot adtam. 😊
kigyi
Kértek visszajelzést a vásárlásról 😄 Adtam is 1 egész pontot a 10-ből reason-be meg leírtam, hogy adnék én 2-t is, de nem kaptam meg a kulcsot 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Úszás rlz, nyilván az az alfa, csak az sajna nem mindenkinek fér bele anyagilag :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
-sokadik- Funstock: GRID Autosport üzenet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for your continued patience for what is a frustrating situation for all concerned.

As of today we are unable to obtain confirmation that our supplier will be able to provide the keys as ordered but at the same time they are not willing to confirm that cannot supply.

This promotion was scheduled to run until the 18th January 2015 so until this date there remains a possibility that these orders will fulfilled.

We have no interest in holding on to your money without confirmation that your order will be completed and should you request a refund, you will still be entitled to purchase the game at the promotional price should stock be provided. Therefore if you prefer a refund please contact [email protected] stating your order number.

I understanding this is frustrating and disappointing, therefore should you have any further questions or comments please feel free to contact me on [email protected].

Kind regards,

Mark Garrett

Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.01.12. 15:16:17
Tinman
Na jó, de neki 10x annyi... azé' 4k óra alatt kiszokott derülni a cuccról, hogy ajánlanám-e vagy sem.

Egyébként az egész mögött az áll, hogy a HC treki játékosok nem örültek pár komolyabb változásnak... igazuk van, de 4k óra után mindettől függetlenül biztos ajánlanék adott játékot.

A DaS 2 pl. nálam a széria leggyengébbje, egy oldalnyi negatívumot tudnék róla mondani (meg 2 oldalnyi pozitívat), de mégis maximálisan ajánlom bárkinek aki kicsit is kedveli a dark fantasy akció játékokat...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Lehet, hogy ritkán kapcsolja ki a gépet és eszébe jutott, hogy fut és be kéne zárni 4000 óra után. <#idiota>
Maak
Beleptem ra, koszi a felajanlast, mondjuk erdekes, hogy ketto jelentkezot jelez de csak engem listaz ki.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kigyi
Ha féláron van 130€-ért egy billentyűzet akkor ilyen cuccom sem lesz innen a store-ból 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.12. 14:36:38

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sir Quno Jedi
Bár az is igaz, hogy ez is relatív. Most toltam le az FF13-at és az ellenségemnek sem ajánlanám, pedig sok órám van benne rohadtul.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

darkSectorxxx
Mi van itt féláron?

mooo
Indiegala - Holstile Reactionból megmaradt bundleszökevény:

Bárki nyugodtan bármilyen szándékkal...Legalább az 1 entry legyen meg <#nyes>
Fpocok
Egy napig minden féláron van a Razernél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Soká tartott amíg más játékok futtatása mellett kiestek belőle a kártyák, na. <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Shu nem csinál OS-t PC-re 😄

benőmenő
Nem igazán polkorrekt, hogy szegény Shu meg lemaradt 😞
Tinman
Asszem Star Trek Online játéknál látni olyanokat, hogy 4000, mondom 4k! óra és nem ajánlja... oké :-D

Fpocok
Pont nem így gondoltam :d

Sir Quno Jedi
Namost aki 250órát tolt valamit, az ne neajánlgassa mán! 😄 Neki volt 250óráni szórakozása benne, annyira rossz nem lehet vaze. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ezen bolondság lenne vitatkozni, de igen - GabeN-nek kevesebb beleszólása van, mint Philnek.

Fpocok
Ja most már látom (közel sincsenek egy súlycsoportban 😄 )

IMYke2.0.0.0
Ami érdekesebb viszont, hogy ezt a játékot sok olyan játékos sem ajánlja , aki 90-250 órát játszott vele: "Planetary Annihilation" - 80% OFF - 5,6 euró = ~1800 Ft.

IMYke2.0.0.0
Fpocok: Poénbó', és amiért GabeN is.

zorrobomber: <#wink> - sajnos, a STEAM-lapján tényleg lesújtó véleményeket olvasni róla...

zorrobomber
Félkész játék (a Dark Matter). Az mondjuk örömteli hogy játék(és nem kockacukor).

Fpocok
És mé van ott?

darkSectorxxx
Fasza a Resi Remastered gépigény. Maxon tólhatom. 😄

IMYke2.0.0.0
Amazon US - "Dark Matter" - STEAM - 83% OFF - 2,49 dollár <~270 Ft> = ~675 Ft

STEAM-en: 2,49 euró (~320 Ft) = ~800 Ft

Szerk.:
Ez is jó ajánlat - Humblebundle Store - "Frozen Synapse" - 3 euró.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.12. 13:06:09

IMYke2.0.0.0
Phil Spencer MS CEO.

A Höri rossz társaságba keveredett, de még nem tudja :|

Fpocok
Bannerba jobb oldalt kicsoda?

genndy
köszönjük, g2a-t ismerjük, reflinket meg nem kérünk.
Kéremkapcsoljaki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
" Én csak port és tabit és levelet használtam még."

Na, ezt aztán lehet érteni máshogyan is... 😊))))

Sir Quno Jedi
És? Meg akarsz degleni avagy senem, csak ez itt a kérdés?! A cukor így, vagy úgy de megöl. Túl tömény és kicsinálja az inzulintermelésedet. Idő kérdése csak. Lehet szerencséd lesz és előbb elmész, mint ahogy a cukorbaj előjön, de mivan ha nem... 😄

Shep
Na de az meg embertelen drága, ez a baj ,hogy amivel kiváltható lenne horror áron van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Namost aki piskótát akar sütni már rossz helyen kopogtat, mert a lisztben (akármilyen gabona lisztjében) elsősorba szénhidrát vanik, ergó bukta. De arra ott a xylit, az kiváló sütéshez, nálunk bevállt sokéve.

Nyilván steviával is lehetne sütni, mer van por alakban, tablettáben, sőt már folyékonyban is és valamék ismerősünk már azzal süt is, ha emlékeim nem csalnak (a folyékonnyal). Én csak port és tabit és levelet használtam még.

Shep
Ezzel amúgy meg lehet sütni egy piskótát, mert ugye ez az érdekes, nem az, hogy a reggeli kakaóba mit rakok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Elvileg most az eritrit a legjobb édesítő cucc, az egyetlen baja asszem hogy sütéshez(sütemény) nem jó.

Sir Quno Jedi
Ki tudod amúgy próbálni, mer lehet venni ilyen édi kis cserjében, kirakod a konyhaablakba és néha lesazkajtasz egy-egy friss levelet és bele a teába stb. Termelheted magadak is vaze.

darkSectorxxx
Igen. 90%-ban nekem nyálas meg gyerekes.
Pl mint itt sg-n a személyesked sértő trollok, mikor olyat látsz hogy egy csávó leáll vitázni, és ilyen ovodás szinten elkezd sértegetni, hogy az egyben poénos is legyen.

Szerintem mindenki látott ilyen beszélgetést, vagy részt vett, meg a seggnyalások, meg bírom ezt a Zsú-t.

Olyan stílusban szokott sokszor beszélni mint a showműsoroknál mikor valami fontos eredmény akarnak közölni, és majdnem szó közt fél percnyi csendet hagy és hangsúlyt fektet mintha valami iszonyat bölcsességeket mondana.

Az a Fanni csak simán idióta, tipikus példája hogy akinek az iste ad szép külsőt azoktól bellül elvesz valamit.

Edinát hazarugdosnám, a mostani stlusa alapján.

Többi aránylag oké.
De nincs konkrétan kedvenc.

Shep
Akkor lehet keverem valamelyik másikkal, ezért sem írtam biztosra a dolgot.

Sir Quno Jedi
Ugyan, japók 30 éve tolják a steviát. Előtte meg az őslakosok, ahonnan származik, kitudja hányszáz éve, szinte teafű helyett használták, mert frissítő hatású (és édes). Viszont nullkalóriás és a glikémiás indexe is nulla. És 300x édesebb alapból, mint a finomított, koncentrált cukor, amit iparilag elő tudunk állítani. szal. jó cucc naon. Na az ízét azt szokni kell, de nem vészes. Végülis van aki akár kicsit allergiás lehet rá, de csak annyira, mint bizonyos elterjedt virágok szirmaira. Szal. nem jellemző.

Ha a nagy üdítőgyártók merik tolni már nyugaton is (ahol először szívóztak vele), akkor?!?!? lásd. az új Coca Cola Life

Shep
Igen, ő is ilyen képeket szokott vágni, két pofára vigyorog a kis szaros 😄

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#vigyor3>

Shep
Na de ennek nem kell 80 év 😊

Shep
Ezt értem de azt magyarázom ,hogy február után már nem sok tápanyag van az almában, esszük, mert nincs más (na jó múlt héten volt málna is, meg meggy a fagyóból) de az első eper még igen messze van 😊 Cékla alma kombó az tényleg nagyon finom, pedig a céklát magában annyira nem szeretem de almával együtt a legjobb.

Botond
Hosszútávon az oxigén is veszélyes. Az emberek többsége olyan 80 évnyi ki és belégzés után egyszerűen nem bírja tovább... 😄