Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez szubjektv, de azért mondom mert valakinek kiadják az 5milliomodik ujraskinelt stratégát vagy mmo-t, mitől érzi úgy hogy a konzol által képviselt stílusok kevesebbek?
Ez a vonatos téma baromság.
Mert a pc-s többség igenis a multicimeket veszi inkább. A többi erősen rétegjáték eladásban.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Te nyerted meg az Alien Isolationt, ugye? (ha jól láttam). Láttad ps4-en? Én megvettem sajnos. Csodás!<#hehe>#hehe>
Ehhez képest engem is bosszant, amikor pécén 470-ről hirtelen 200-ra esik a framerate-em. 4K-ban 😄
Adversus solem ne loquitor
Engem nem köt le olyan mint az Elite Dangerius vagy mi mint téged, de ettől nem vagyok igénytelenebb és a játékok sem, ez egy ilyen stílus a stiryvezetés miatt ilyenek ezek a játékok nem a platform kötötségei miatt.
Ja multiplatformok szebbek pc-n moddolhto stb.
De nem tarthatok 2 gépet fent, szóval inkább 5 külön játék, mint 2 szebb moddolhtó
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak úgy hirtelen a Steam listám elejéről ami nincs konzolon:
Sid Meier's Civilization V - 208 óra a nyilvántartásban
Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword - 64 óra a nyilvántartásban
Football Manager 2012 - 116 óra a nyilvántartásban
Titan Quest: Immortal Throne - 39 óra a nyilvántartásban
Divinity: Original Sin - 36 óra a nyilvántartásban
Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer - 29 óra a nyilvántartásban
Chivalry: Medieval Warfare - 26 óra a nyilvántartásban
Euro Truck Simulator 2 - 17.1 óra a nyilvántartásban
Mount & Blade: Warband - 14.7 óra a nyilvántartásban
Hotline Miami - 10.3 óra a nyilvántartásban
The Binding of Isaac - 9.4 óra a nyilvántartásban
FTL: Faster Than Light - 7.2 óra a nyilvántartásban
Spintires - 6.0 óra a nyilvántartásban
Broforce - 5.2 óra a nyilvántartásban
Nidhogg - 4.7 óra a nyilvántartásban
Crusader Kings II - 4.6 óra a nyilvántartásban
Kerbal Space Program - 3.0 óra a nyilvántartásban
Sins of a Solar Empire®: Rebellion - 1.9 óra a nyilvántartásban
Az időket ne nézd, ez mind sokkal több időt érdemelne mint amennyit játszottam velük, ~200 órás címek is vannak itt amikbe csak beleszagoltam.
Next PC upgrade: 2022
Az exkluzivitás nem predesztinál semmire(sőt, de ezt most inkább hagyjuk is). A multiplatform, vagy mondjuk úgy mindegymilyen játékot meg célszerű ott tolni, ahol
-nincsenek platformkötöttségek
-nincsenek eszköz/kontroller/kieg kötöttségek
-nincsenek hidden feek
-van viszont pénztárca függvényében elérhető bármilyen képi minőség
gondolom én.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 10:25:03
Én ugyanezt érzem mikor látom hogy pc-n ugyanazokat a nulla játékokat veszi mindenki, csak éppen az azoktól jobb exek meg pluszban konzolon vannak.
Szoval nem vagyok irigy rátok nagyon 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem értem te meg a többiek pc-vel mit értek el?
Ugyanazokat a szar játékokat kapjátok és veszitek.
Szóval érdekelne ez a dolog hogy ha játszanék pc-n ez helyett milyen tanácsokkal látnátok, el milyen játékokkal járnék jobban. A vonat helyett mit tanácsoltok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hány yottabytenak van még ott hely? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 10:18:22
GTX970+i4690K@négygigafelettkezdődikazéletftw
Tinman: Blackguards-al elvagyok, ott lényegesen kevesebb a szöveg, de nagyon jó játék! Azt hiszem pont a te ajánlásodra vettem meg azt a bundlet!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak nem ártana abból is válogatni. Ez a generáció azért korcsosult el, és azért zuhan bele a semmibe fénysebességgel, azért vált egy kellemes platformból egy okádék, mert MINDEN exkluzív ami megjelenik reá egy fos techdemo. De leszarják a gémerek, szárnyal az eladás, vakon rárepülnek mindenre ami ex mint légy a szarra, mert ez úgy volt az elődőknél, hogy ami ex, az fasza. Így. Igen. Ma meg nem, és még egy év is kevés bárkinek, hogy egy előre is finoman szólva véleményes produktumnál felmerüljön, hogy NE rendelje elő, csak azért mert ex. Ha bántalak azt most nem ellened teszem, hanem érted. Még az is lehet, hogy jó lesz az order, bár kétlem. De oké, lehet, hogy üt. De nem azért rendelted elő, mert nem bírsz 2 napot várni a reviewkra. Hanem azért, mert ott ülsz te is a vonaton. Ültem ott én is nyugi, tudom milyen az 😊
/bár a végére így néztem ki LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 09:57:11
Order érdekel és nem kamuból veszem meg, csak azt írtam hogy ha lenne más a nagy kedvenceim közül, akkor ez váratott volna magára, de akkoris megvettem volna.
Nem azért mert van ps4 és akkor kötelességből.
Engem a pc exek nem érdekelnek mint írtam mert más stílust képviselnek. Kivéve 1 játékot.
Valami cucc kell netről a "legolcsóbb" helyről rendelem. Semmit nem válogatok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.13. 09:41:41
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 09:37:12
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 09:34:09
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szép világban élnénk ha nem lenne saját döntésem....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.