Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Óriási tévedésben vagy, a Football Manager ahogy megjelenik egyből felugrik a steam toplista élére, szóval igen, biztos rétegjáték. Divinity Original Sin is megjelenés után magabiztosan ült a lista elején, full áron, hetekig! Civilization is igen, rétegjáték, persze, a Paradox pedig degeszre kereis magát a Crusader Kings DLC-kből.

darkSectorxxx
Pontosan látod, ez a lényeg, van egy halom ilyen játék ami alpon nem köt le, akkor mitől bizonyíték arra hogy a konzol által kedvezőbb stílusok vakvágányraavezetnek?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Az is. Meg lusta 😄

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Melyik?

darkSectorxxx
Ja azokban amik nemm AAA vagy nem érdekel.

Ez szubjektv, de azért mondom mert valakinek kiadják az 5milliomodik ujraskinelt stratégát vagy mmo-t, mitől érzi úgy hogy a konzol által képviselt stílusok kevesebbek?

Ez a vonatos téma baromság.

Mert a pc-s többség igenis a multicimeket veszi inkább. A többi erősen rétegjáték eladásban.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
Nyápic vagy, az van. 😄
Moby
Ott áll mellete egy olyan. Szupcsi lenne cipelni 😄

Botond
Ebből szerintem több is van xboxra. 😄 Egy biztosan, az nekem is megvan. 😄
Botond
Ez sose jutott volna eszembe, így már jogos a két pont. <#eljen>
genndy
Cuki! <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Moby
>Ja meg nem fix az fps hanem van hogy 80-ról 30 alá esik

Te nyerted meg az Alien Isolationt, ugye? (ha jól láttam). Láttad ps4-en? Én megvettem sajnos. Csodás!<#hehe>
Ehhez képest engem is bosszant, amikor pécén 470-ről hirtelen 200-ra esik a framerate-em. 4K-ban 😄

darkSectorxxx
Nem hát, de mint rtam nem látok pc ilyeneket, azért válaszom ezt.
Engem nem köt le olyan mint az Elite Dangerius vagy mi mint téged, de ettől nem vagyok igénytelenebb és a játékok sem, ez egy ilyen stílus a stiryvezetés miatt ilyenek ezek a játékok nem a platform kötötségei miatt.

Ja multiplatformok szebbek pc-n moddolhto stb.
De nem tarthatok 2 gépet fent, szóval inkább 5 külön játék, mint 2 szebb moddolhtó

Sir Quno Jedi
Meg a gép által elfoglalt alapterület nem igazán csökken, így értelme zéró, parasztvakítás. Inkább egy brutál, jól szellőző, tágas, profi torony kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Ugyanazokat? Rengeteg olyan jó játék van PC-n amihez egy konzol hozzá se szagolhat. Azért nem bírod megérteni hogy mi mire gondolunk, mert téged csak az n+1 db hack and slash érdekel(szólj ha ez nem így van).

Csak úgy hirtelen a Steam listám elejéről ami nincs konzolon:
Sid Meier's Civilization V - 208 óra a nyilvántartásban
Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword - 64 óra a nyilvántartásban
Football Manager 2012 - 116 óra a nyilvántartásban
Titan Quest: Immortal Throne - 39 óra a nyilvántartásban
Divinity: Original Sin - 36 óra a nyilvántartásban
Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer - 29 óra a nyilvántartásban
Chivalry: Medieval Warfare - 26 óra a nyilvántartásban
Euro Truck Simulator 2 - 17.1 óra a nyilvántartásban
Mount & Blade: Warband - 14.7 óra a nyilvántartásban
Hotline Miami - 10.3 óra a nyilvántartásban
The Binding of Isaac - 9.4 óra a nyilvántartásban
FTL: Faster Than Light - 7.2 óra a nyilvántartásban
Spintires - 6.0 óra a nyilvántartásban
Broforce - 5.2 óra a nyilvántartásban
Nidhogg - 4.7 óra a nyilvántartásban
Crusader Kings II - 4.6 óra a nyilvántartásban
Kerbal Space Program - 3.0 óra a nyilvántartásban
Sins of a Solar Empire®: Rebellion - 1.9 óra a nyilvántartásban

Az időket ne nézd, ez mind sokkal több időt érdemelne mint amennyit játszottam velük, ~200 órás címek is vannak itt amikbe csak beleszagoltam.

Moby
A tanácsom: kutass! (tényleg, megéri)

grebber
De hát PC-n van 4K meg nem izé ja ha nagyítóval nézed látsz különbséget is a konzolhoz képest. Ja meg nem fix az fps hanem van hogy 80-ról 30 alá esik<#banplz> PC mondjon le<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Moby
Tudom cipelni. Költséges motyó, ide bentre nem pakolnék össze mégegyet. Ezt meg hozom-viszem, itt is tudok vele röpülni ha úgy vanik(E😄) 😊

Botond
Azé PC-n egy hangyányit nagyobb a választék, és nem csak darabra, hanem stílusra is.
Moby
Botond:
Az exkluzivitás nem predesztinál semmire(sőt, de ezt most inkább hagyjuk is). A multiplatform, vagy mondjuk úgy mindegymilyen játékot meg célszerű ott tolni, ahol
-nincsenek platformkötöttségek
-nincsenek eszköz/kontroller/kieg kötöttségek
-nincsenek hidden feek
-van viszont pénztárca függvényében elérhető bármilyen képi minőség
gondolom én.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 10:25:03

darkSectorxxx
2-ővel lejebb.

Én ugyanezt érzem mikor látom hogy pc-n ugyanazokat a nulla játékokat veszi mindenki, csak éppen az azoktól jobb exek meg pluszban konzolon vannak.

Szoval nem vagyok irigy rátok nagyon 😊

Botond
Gondolom hárman minimum 150 nm-en húzzátok össze magatokat, szóval egész konkrétan mi értelme is van összenyomorítani a cuccokat? 😄 Hogy elférjen ugyanazon a falon a 84 colos tv, vagy mi? 😄
Dzsini
A laptopom előtt nekem is egy Shuttle XPC-m volt, ha újra lenne, én is maximum ilyen méretben gondolkodnék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Amivel ugyanazokat a szarokat játszhtod több pénzért? 😊

darkSectorxxx
Most nem vágom, értem nem vagy megelégedve a exclusive-okkal, csak nem értelek milyen vonat.

Nem értem te meg a többiek pc-vel mit értek el?

Ugyanazokat a szar játékokat kapjátok és veszitek.
Szóval érdekelne ez a dolog hogy ha játszanék pc-n ez helyett milyen tanácsokkal látnátok, el milyen játékokkal járnék jobban. A vonat helyett mit tanácsoltok?

Moby
Annyi a hely benne így is, hogy bele tudnám építeni az egészet mégegyszer 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hány yottabytenak van még ott hely? 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 10:18:22

grebber
Kellene a francnak ilyen. Hova az francba rakom a 4HDD-met?

Troger911
Szép!
Moby
Vagy ha valaki nagyon nem bírja konzol nélkül, tudok neki építeni ilyent, megvan a nóháu:

GTX970+i4690K@négygigafelettkezdődikazéletftw

Troger911
Na igen, ezen én is gondolkodtam 😊 Nem kis mennyiségű szöveg van benne...

Tinman: Blackguards-al elvagyok, ott lényegesen kevesebb a szöveg, de nagyon jó játék! Azt hiszem pont a te ajánlásodra vettem meg azt a bundlet!
Moby
Az elkövetkezendő 3 évre sztoikus nyugalommal konzerválhatod ezt az állapotot. Majd üvöltök ha fel lehet nézni a monitor mögül 😄

genndy
Én meg csak innen a PC mellől integetek annak a (semmibe száguldó?) vonatnak <#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Blackguards-ot elvileg Lostprophet fordítja, de sajna, ha jól tudom egy ideje máson dolgozik :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
"Sebaj, mire megveszem, szerintem lesz hozzá" Magyarítható ha jól emlékszem ,de rettentő sok szöveg van szóval ha 2-3 év múlva akarod venni akkor lehet valóban lesz hozzá 😄

Moby
>ami exclusive azok mind konzol
Csak nem ártana abból is válogatni. Ez a generáció azért korcsosult el, és azért zuhan bele a semmibe fénysebességgel, azért vált egy kellemes platformból egy okádék, mert MINDEN exkluzív ami megjelenik reá egy fos techdemo. De leszarják a gémerek, szárnyal az eladás, vakon rárepülnek mindenre ami ex mint légy a szarra, mert ez úgy volt az elődőknél, hogy ami ex, az fasza. Így. Igen. Ma meg nem, és még egy év is kevés bárkinek, hogy egy előre is finoman szólva véleményes produktumnál felmerüljön, hogy NE rendelje elő, csak azért mert ex. Ha bántalak azt most nem ellened teszem, hanem érted. Még az is lehet, hogy jó lesz az order, bár kétlem. De oké, lehet, hogy üt. De nem azért rendelted elő, mert nem bírsz 2 napot várni a reviewkra. Hanem azért, mert ott ülsz te is a vonaton. Ültem ott én is nyugi, tudom milyen az 😊

/bár a végére így néztem ki LOL

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 09:57:11

Troger911
Nem tudjátok, hogy valaki(k) készít-e fordítást a Divinity Original Sin-hez? Elvergődök angolul, de igazán élvezhető magyarul lenne 😊 Sebaj, mire megveszem, szerintem lesz hozzá! Addig tolom a Blackguards-t, a harc ott is frankó, és ahhoz még az én angolom is elég, hogy értsem a sztorit 😊
darkSectorxxx
Ennyi erővel megvehettem volna a Little Big Planet-et, de nem érdekel. Most Ps3-ra is megvolt , ki sem próbáltam mert nem érdekel.

Order érdekel és nem kamuból veszem meg, csak azt írtam hogy ha lenne más a nagy kedvenceim közül, akkor ez váratott volna magára, de akkoris megvettem volna.

darkSectorxxx
Csodával határos módon nekem lejöt és erre rtam talán 2x vagy 3x hogy nem platformfüggö a dolog, hanem mint most újból hangot adok eme eszmefuttatásnak, vannak stílusok amik érdekelnek, ezekből a multi címek mindenen vannak, ami exclusive azok mind konzol, ezért van hogy így vásárolok.

Nem azért mert van ps4 és akkor kötelességből.
Engem a pc exek nem érdekelnek mint írtam mert más stílust képviselnek. Kivéve 1 játékot.

grebber
Nálam ez így működik : valami kell a városból oda megyek ami legközelebb van.
Valami cucc kell netről a "legolcsóbb" helyről rendelem. Semmit nem válogatok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.13. 09:41:41

Botond
De, a tájékozatlanságod miatt nem jutott semmi eszedbe kinecttel kapcsolatban. 😄
IMYke2.0.0.0
Pontosan erre gondoltam. Akkor már 3-an vagyunk .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Én meg szoktam hallgatni kinek mi a tapasztalata/véleménye. Tod van a világnak a nagyobbik fele, amiben a az embereknek faszra sincs idejük, nem arra, hogy a munka mellett csak a gép előtt rohadás/filmet nézés/stb. Én örülök neki, hogy azok, akiknek a véleményére adok kvázi előválogatnak nekem. Sokat segít.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 09:37:12

IMYke2.0.0.0
Moby arra gondolhat, hogy - figyelem, lefordítom: - nem kell minden szart megvenni csak azért, mert VAN egy Exboksz VAN-od.... vagy egy PSNÉGYED.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 09:34:09

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Egyet értek.

zorrobomber
Mindegy... már fent van 😊 Mondanám hogy fent is marad egy jó darabig, mert elfér a 3TB-on, de nem olyan biztos ez, mert 130GB szabad helyem van. <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
A Uplay kliens felismeri a WRZ telepítést... én így oldottam meg. Feltettem crack nélkül a teljes játékot, update-et és utána ráeresztettem a Uplay klienst: voilá!

grebber
Egykutya.Leglentebbi helyről is ugyanúgy vásárlok.Megszűnni meg a legmenőbb is bármikor megszűnhet!

Botond
Nem a ruha,étel,játék választásról van itt szó, hanem a boltról, ahol választasz az adott választékból.
grebber
Én soha nem úgy választok semmi hogy valaki(k) azt mondták hogy az jó se ruhát, se ételt,se játékot ,se filmet.Ezt erősen bullshitnek tartom,hogy nekem más mondja meg mit nézzek ,mit szeressek , hol vásároljak.
Szép világban élnénk ha nem lenne saját döntésem....

Tinman
Ez aranyos :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Ez is egy fajta +/- rendszer. Szóval ahogy Tinman is írja, csak ez működik vadidegenekkel. De boltot is így választ az ember, hogy régi jól ismertben veszed a cuccot, mert ott még akkor is meglesz a bolt, ha az 5 éves garis cuccot 4,5 év múlva akarod gariztatni, stb.