Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A PH-n azért vezették be anno ezt a rendszert, akárcsak az ebay-en, mert sok volt a csaló.

Nem verhet át egy pár pluszos? De. És egy több 100 pluszos? KIZÁRT. Ehhez ugyanis több 100 ember bizalma kellett...

Jah és az miért van, hogy nem kértem pluszokat és mégis kaptam? Tudod mennyi lenne, ha azok is adtak volna, akik nem adtak, csak tovább álltak? 500-600? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Szólni kell neki egy olyan topicban, amit olvas, hogy nézzen rá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Köszi, ment válasz is 😊
Tinman
Írtam egy p.ü.-t, úgysem jelzi ki... SQJ-nek is írtam vagy 3-4 napja, de semmi. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
"A +/- rendszernél mivel egyelőre egyszerűbbet és jobbat nem találtak ki, így ez szolgál arra, hogy a másik becsületének mutatóját leolvasd"
Ennél egyszerűbben át sem lehet kúrni egy ilyen rendszert, ha ezt nem érted meg a te bajod.

Én nem a +okkal bizniszezlek hanem egy többek által is (el)"ISMERT" userrel akinek a plusszok nélkül is van hírneve "ismertsége".

kigyi: Ez egyfajta kölcsönös bizalom. Az itt ezer éve aktív embereket azért tartom annyira, hogy csak nem rombolja le a nimbuszát egy "szar szemét vagy mert átvertél xy meghurcolással" megbélyegzéssel. Meg ezt egy olyan dolog ha valaki így is átver én max pénzt veszitek , ő meg a becsületét ami sokkal fontosabb minden pénznél ,legalábbis nekem az.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.13. 09:05:23

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Tényleg felelőtlen vagy még nekem is segítettél amikor rád írtam kérdés nélkül pedig én aztán tök idegen vagyok 😊 Az más kérdés, hogy én tudom magamról, hogy lesülne a pofámról a bőr, ha átvernék valakit, de ezt te nem tudhatod és más sem így nick-en keresztül névtelenül.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
A neten mindenki idegen, bárkiről bármit fel lehet tételezni.

A +/- rendszernél mivel egyelőre egyszerűbbet és jobbat nem találtak ki, így ez szolgál arra, hogy a másik becsületének mutatóját leolvasd. Ha ezt nem érted meg, az a te bajod.

Troger911
Frankó!
Nekem is volt kalandon 😊 Tegnap akartam szerezni havernak steamre egy Crysis 2 Max.ed-et. Írtam egy arcnak, hogy mennyi? Erre jön a levél, hogy most 20€ steamen és 315 a jelenlegi árfolyam, ez alapján mondjak valamit 😊 Inkább nem is válaszoltam, de erre jön még egy levél, hogy akkor most nem érdekel? Na erre válaszoltam neki... Kulturáltan leírtam, hogy átlag 500 Ft-ért mennek ph-n, és mivel sok embernek maradt bundléból, kicsit pofátlanság mondjuk 3k-t elkérni érte, de mindig van olyan vevő, aki nincs tisztában a dolgokkal...

U.I.: Amúgy, ha valakinek maradt steames, akkor jelentkezzen 😊
grebber
"Nekem összesen(!): ~230 pozitív / 0 negatív Neki: +2 / 0"

Ezt sosem értettem , attól még hogy én ha 0/0-ás vagyok már nem is vagyok ember mi ? Meg a sok +ot ki nek szarja le? Ebay-en is régen az ilyen +-os csalók élték a lopás világkorát amíg nem volt paypal védelem.

PH-n kb 2 pozitívom van ,de csak mert két srác akivel bizniszeltem mondta adjak neki is plusszot (gyorsan nyitott egy hirdetést a már lebonyolított biznisznek egyből zárta) ő is ad mondom felőlem.Ettől függetlenül 786ezerszer segítettem embereknek meg bizniszeltem. Csak én magasról leszarom a plusszokat engem ne ez alapján ítéljenek meg.
Lehet a túl jó szívem miatt fognak egyszer nagyon átkúrni.
Van amikor a nagy nullára rám írtak (jó "ismertem" a nick nevet és láttam hogy aktív stb) hogy kellene 20 euro mert nincs pénze a kártyán stb. Szó nélkül utaltam is. Cseréknél kb előre adok mindent. Mindezt mindenféle plusszozás nélkül.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.13. 08:54:24

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Húúú gyerekek, már megint beleszaladtam egy PH-s parasztba.

Szoktam cserélgetni, de ő kikötötte, hogy inkább aprópénz. Legyen.

- Ír, hogy sürgősen kell a játék nyomjuk a dolgot... jó, nekem8, ide és ide küldd a pénzt.
- Ír, hogy elutalta.
- 2 óra múlva ír, hogy mégsem kell neki a játék, más játékot akar venni!
- Visszaírtam neki, hogy ő tudja, de azt ne képzelje, hogy a banki tranzakciós díjat benyelem, mert ez nem az én hibám.
- Ír, hogy ja az úgy más, akkor inkább nézegeti a listám és választ még valamit... WTF??????????????????????????????
- Ír, hogy kéne neki még 1 játék, de akkor úgy legyen, hogy az 1. választottja nem kell neki, hanem ez a frissen választott 2. kell csak és a maradék összegből meg majd hamarosan válasz másikat.
- Le akartam zárni az egészet, így írtam neki, hogy odaadom az 1. és a 2. játékot is azért az összegért amit küldött, legyen már vége.
- Írja, hogy jaj de fasza, így legyen.
- Elküldöm neki a 2 játékot, 1 link és egy serial.
- Írja, hogy a serial oké, a humble link is oké, megadott egy mail címet, de nem kap semmit.
- Írom neki, hogy RESENDER... azért van, tessék használni.
- Nem kapja meg így sem...
- Jó, akkor milyen mail címet is adott meg?
- Na vajon milyet? Ilyen noname fostos citromail, freemail szintű (SE!) szemetet, ahol még a fontos leveleket se kapják meg a userek, nem, hogy a kevésbé fontosakat...
- Jelzem neki, hogy normális emailcím az úgy a netes élet alapja, adjon egy másikat... ad, végre gmail.
- Jó... akkor most én írjak a supportnak, mert ő elbaxta. Csodás. Megteszem.
- Support 4 napig baxik az ügyre, aztán rájuk írok újra, hogy akkor ez így ennyi?
- Hamar jön válasz az új linkkel.

Nekem összesen(!): ~230 pozitív / 0 negatív
Neki: +2 / 0.

Itt tartunk most. Ha ezt is elbaxa és elviszem Jeruzsálembe és házasságtöréssel fogom megvádolni -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.13. 08:34:43

Tinman
Red Dead Revolver, PS2.

ZsZso
Minek a folytatása?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
Oks, de az elődjére szinte semmiben nem hasonlít. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azért neem egészen, hanem ha csak erről lenne szó akkor várnék a játékkal míg olcsóbb lenne, de azért érdekel is a játék, csak mondom ha most jönne egy Uncharted vagy God, akkor eszembe nem jutna ezt a lista elejére venni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja de ez durván több karakterrel. 😊

A Red Dead Redemption már eleve folytatás.
Ha azért rendelsz elő valamit, mert "más nincs", az tényleg nem jó jel. Ezen az alapon biztos támogatnék látatlanban egy játékot.
MerlinW
Ennek is a TF2 ágyazott meg😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ha mondanom kéne olyan címeket amikből csak 1 rész készült el, és nem venném zokon ha még 1 bőrt lehúznának, ezek lennének:

5.generáció
Martian Gothic - Unification (emlékszik még erre valaki? ez volt a PS1/PC akkori Dark Souls-a. 😄)
Countdown Vampires

6.generáció
Cold Fear
Primal
Ghosthunter
Black
Beyond God & Evil

7. generáció
Bourne
Dark Sector
Red Dead Redemption
The Last of Us
Alan Wake

Nem kell ide új IP, és ez a sok más klasszikus HD Remake meg Remastered mellett, amit nyugodtan lehetne folytatni!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 22:46:09

Moby
Lehet rá kéne néznem az órakutyákra, hátha így már beveszi a belem 😊 Már csak meg kéne találnom a mikéntjét a levelézesemben, mer vmi videokártyához kapott bundle LOL

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
edit: befejezte a patchet, szól hogy van még egy, rakjuk fel? üsse kő, rakjad, erre elindít egy külön telepítő ablakot még. A végén pedig a tejszínhab a torta tetején a felvillanó command line ablak és a system validating agyhúzás volt 😊

Mentségére szóljon hogy a Watch Dogs telepítése sima menet volt. Azóta már a UI-on sikerült kicsit faragni, plusz eltüntettem a borzasztó GPS nyilakat az úttestről, és az interaktív játékelemek sem villognak ha rájuk viszem a célkeresztet(azt még nem kapcsoltam ki de ki lehet). Jó lesz ez.
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Amúgy az a vicces hogy a mostani RE Remastered lepett meg a legjobban, mert erre a játékra pONT kifizettem volna még sokkal több pénzt.
Teljes áron 5k, én nekem felesbe 2500ft volt.
De erre kifizettem volna 15k-t is, vicces egy játékra ami igazából xyz éves régi játék, és 1x végigvittem már emulátoron.

És erre költöttem volna többet, ami meg "bizonytalan cím, költenék feleanynitse de nem lehet mert kuvadágák.

Ez van.

Én rájöttem egy ideje, hogy nekem egy olyan konzol elég lenne egy generáció erejéig, ahol simán csak régi szeretett címeimet egy az egyben csak remasterelnék, de rendesen, ugyanaz csak új grafikus motorral, hogy korhű legyen és ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 22:24:01

darkSectorxxx
<#eljen>

És ezért dühöngtem nemrég hogy ennek ellenére én azért nem vetem kamerát mert egy KINECT 30+k!!!
a mostani Kinect 2 meg 40-50K!!!!!!!!! Na ez a Wattafakk.

PS-re 15k, de ott sincs semmi ami ér ennyit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 22:14:59

Moby
Mert nincs. Ezek a lufik már kipukkadtak. Az elmúlt sok év nem szólt másról, minthogy a technológiai cégek remekül tudnak technológiát vásárolni, csak épp fingjuk nincs a hasznosításáról. Felvásároltak egy lavór szoftvercéget, hátha majd ők tudják, vagy kifundálják (RIP Rare). Nem fundálták. Szart sem fundáltak. 15 éve megy ez az iszonyatos kínlódásos útkeresés, amiben pénz néha itt-ott lelnek is, de ideig-óráig, aztán ráunnak a zemberek mindenre. Miközben mindvégig ott volt a lábuk alatt az út, csak mindegyik attól szarik, hogy mivel mindenki azon jár, agyontapossák őket. Én meg ülök a kiskunyhómban, és évek óta csendben azt várom, hogy ez a sok marha mikor jön rá, hogy nem az ÚJ kell, hanem a JÓ. Hiszem, hogy eljön.

darkSectorxxx
Most mutatok egy listát.

"PS4

Bloodborne
Division
Final Farntasy 15
Mad Max ? egy képen kívül nem tudok semmit, csak remélek egy fasza tps játékot.
Metal Gear Solid 5
Mortal Kombat X
Uncharted 4

X1

Quantum Break
Rise of Tomb Raider
Scalebound"

A Bloodborne valszeg csak akciós áron mert félek hogy nehéz lesz.

Most ha ezek érdekelnek az eddig kiadott címekből, akkor próbáljatok meg valami jobb tanácsot adni mit tegyek, amik a listán vannak még nem jelentek meg, akkor most mit vehettem volna inkább az Order helyett? 😊

Ezért mondom már csak ezek a címek tartanak vissza hogy végleg felhagyjak a játékokkal.
De amíg ezek vannak nem tudom megtenni.
Gyenge vagyok. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 22:12:37

Megvettem a Puppeter-t(ps3), egyáltalán nem játszok platform játékokkal, legutóbb 20 éve a prince of perzsia és a blackthrone volt meg! Nagyon hangulatos és a 3d még rá tesz egy lapáttal!

darkSectorxxx
Ja értelek, de több van mint egy Beyond-ban, még ha nem is annyi mint egy Gears-ban, az majd kiderül, de a Beyond-ért is kifizettem majd 6k-t használtan, most ezzel miért járok rosszabbul? 😊

darkSectorxxx
Igen mondom, igen igazad van.

"Deee a játékoknak nem erről kell szólnia. Nem ezt kell pénzelni, ebben egészen biztos vagyok. Ez vezetett az epizódikus genyókhoz is."

De mit tegyek?
Mit vegyek meg akkor?
Adj tippeket?
Mit vegyek meg helyette? 😄

Amúgy nem is ez a legdurvább. Hanem 2 év után van egy PS4 kontroller, meg mondjuk bizonyos gépekhez kamera, amit "MEG...ZHTOK"
A kontrollert itt-ott hasznosítják szépen, de vártam volna hogy a kontrollet meg a kamerát ne "dísznek gyártsák mint a Kinect-nél.

A kamera is, bologathatsz az Alien-ben meg érzékeli a szobában a zajt?
WTF ez mind? 😄

Szóval ez is gáz.
Már van Kinect 2, az X1-hez, és PC-n volt hír hogy lecserélik ugye.
És a hírt elolvasva elgondolkoztam, hogy mi az a Kinect?
Mire használták? Milyen játékokban?
Jesszusom. Semmi érdemleges nem jutott eszembe és nem a tájékozatlanságom miatt.

Genndy, már 2015 van. <#nevetes1>
benőmenő
Én a negyed órás "gameplay" videóra alapozva mondom.
Az is sokat elárul, hogy itt is ment a "cinematik frémrét" BS, meg hogy milyen filmszerűre akarják csinálni.
Tehát fordítok: irreálisan sokat fordítanak a csilivilire, míg a "játékmenetre" csak qte hegyek és az évtizedes fedezéklövölde gyors bedrótozására futotta. A """stealth""" részek meg konkrétan zsánerparódiának is beillenének, ha nem gondolnák véresen komolyan.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.12. 22:01:09
Moby
Eljő az idő, amikor be fogod látni: itt ezen a ponton pontosan ezt kellett volna tenned 😄

Nem az a lényeg, hogy 4 óra vagy 5, meg 60 dodó-e. Ha elmegyünk a párommal moziba, az sem áll meg 10k alatt, és inkább 2 óra mint 3. Deee a játékoknak nem erről kell szólnia. Nem ezt kell pénzelni, ebben egészen biztos vagyok. Ez vezetett az epizódikus genyókhoz is.

darkSectorxxx
Amúgy nekemis ez az egyetlen félelmem hogy a látvány, visszaveti a játékidőt, mert régebben ez volt a trend, amik nagyon szépek voltak, kitűntek a többiek közül, általában valami megkötések árán történhetett, remélem itt nem a játék tartalma lett megtépázva, hanem ezt megolddotta a képméret. 😊

Majd nyomok stream-et, és akkor megnézzük együtt milyen hosszú. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 21:58:53

genndy
Biztos hogy nem, én se vettem idén idei játékot, és nem is emlékszem hogy valamelyik megmozgatott volna.
Ja, de, a DAI. Aha, majd egyszer, szóval annyira az sem. Majd ha hajlandóak kiadni a fullDLC-s verziót. Ha nem, akkor alapjáték akciósan, sohanemolcsósodó DLC-k warezben. Bocs, EA, de kabbe.
Jövőre meg a Witcher 3, aztán slussz.
Most mivel tolom a vadiúj gépemen? Duke Nukem 3D Megaton Edition. Na bumm, és akkor mi van? Most ehhez van kedvem, meg ha már megláttam hogy vannak akkor kellenek az achik. <#banplz>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
"Érzem a csontjaimban 😊"

Én meg ismerve téged azt hittem megint konkrét megalapozott infóval fogsz kisegíteni. 😄

Atyaég, ez kell ide, hogy jósolj nekem.
Így azonnal rohanok visszamondom az elővételt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 21:55:52

Moby
Érzem a csontjaimban 😊

/amiből kivette a kálciumot az elmúlt 13 hónap, amit lehúztam ebben a genben.

darkSectorxxx
Honnan veszed az 5 órát? 😊

Amúgy még1x mondom nincsen PS4-re semi demo, ezért ítélek előre.

De a Resident Remastered majd kárpótol mindenért 2500ft-ért. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 21:51:04

darkSectorxxx
Mi a nogame?
Hol van nálatok a határ? attól függ.
Ha a Geras of War-t végigvittétek és az nogame akkor ez is.

Semmivel nem lesz rosszabb, én megvettem kb ennyiért a Beyond Two Souls-t is, az meg még jobban interaktívnak tekinthető.

Moby
OK...cutscenekkel lehet, hogy eléri a gigantikus ötöt is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.12. 21:49:21

Moby
Max 4. Mark my words!

/deee lám, ezt sem tudod biztosan. De azért hozzájuk vágtatok 60 dodót 😊

benőmenő
Azért az Order tényleg durván nongamenek tűnik.
Egyébként csak én vagyok úgy, hogy a 2014-et összefoglaló top 10 vidikben szereplő címek 99%-a max egy "meh"-t vált ki?
Már azt hittem kiégtem a gémingből, de közben a TWAU-t szinte egy ültő helyemben toltam végig, illetve bezsákoltam az alábbi pakkot még a steam szélen és apránként haladva már a második epizódot fogom befejezni szóval csak nem utáltam meg ezt a szórakoztatói ágat.
Elég furi a szitu.
darkSectorxxx
Nem mondanám Zero gameplaynek.
Gears is erről szól mégis elbohóckodtam bőven vele.
Nem veszek csak játékokat hogy utána tudjam mondani, hogy na végigvittem majd én megmondom mifánterem.

Télleg tetszik ez a féle TPS lövölde, annyira hogy lenyelném még ha csak 6-7 órás is lenne a gameplay.
De annyi lesz szerintem mint egy Geow rész.

Én ezeket utólag is előveszem néha néha....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.12. 21:47:18

Moby
És ezt zsinórban 15x teszi meg. De minden indításkor csak 1 patchet szed le. Nekem legalábbis ezt csinálta. Elindítani sem vagyok hajlandó azt a szart.

darkSectorxxx
😄

Moby
Vannak jók. Keresni kell, kutatni, belenézni minden szarba minden szaron (ezt csinálom én is évek óta), hogy megtaláld ami jó. De ez a minden félórás szarért pénzt adni ez már nem okés manapság. Le kell szoknod róla. Tudod mit veszel? Zéró gémpléjt, és sok órányi (amúgy ingyenes) fórumozást a témában. 10-15x annyi időt fogtok róla beszélni, mint játszani, és csak azért teszed meg te is, hogy kompetens légy majd benne. Namost az viszont ki fog merülni az animgifek nézegetésében.
Ez a géming legalja. Ezért nincs már közöm ehhez a generációhoz. Itt más semmi sem szól a játék élményéről. Az ugyanis már nincs, és igény sincs rá. Animgifre van, meg fotómódra. Gondolom lesz ebben is. Kb az is lesz a legjobb része.

zorrobomber
Úristen ez a Blacklist valami 2 euro volt de én erre a telepítésre minimum 4et kérek az Ubisoft-tól 😊 Download, install, aztán még egy 1 gigás update?? <#help>

darkSectorxxx
Jó oks, de kérdés mire huzták le azokat a pontokat mert valszeg olyan ami engem lehet nem hatna meg. 😊

Az egyik kedvenc játékom amit 4x megvettem. 😄

Na? 😄

darkSectorxxx
Látod nem tudsz mit tenni, felhagysz a játékiparral, vagy sodrodsz az árral és megpróbálsz a habok közt úgy kapálózni hogy minnél kevesebb sziklába baszodj bele...😄

Én is tudom le vannak szarva legtöbbször a gémerek, de abba nem fogom hagyni, tehát próbálok vegetálni és a sok rossz közül az izlésemnek megfelelő kisebb rosszat választani.

Moby
Ok, nesze, mondom a pontokat:
6
6
5
6
7
11 (aka random konzolos szopadék oldal)
6

😊

darkSectorxxx
Jogos.
Én soha nem bonuszok végett rendelek elő, kizárólag az alapjáték érdekel.

Most ilyen mint a Resi meg Uncharted, csak nem okoz csalódást, hiszen ismerem őket. Ezeket bátran előrendelem, az Order-rel is vártam jó ideig míg eldőlt hogy megveszem, persze az Order nagyrészt a melette lévő még most gyenge felhozatalnak is betudható.

Moby
Még van is, ahol ez bocsánatos, mer nem lehet mellélőni se. Ha már konzolos agyrém, mondjuk ha majd az uncharted4-re dob egy preordert, arra még rá is lehet bólintani, kb tudja mit vesz.

Mondjuk az E.D-vel engem konrétan szopattak, mer az megjelenés napján azonnal feltolták az árat 10 euróval + kiszedték az ingyenhajót a büdös kis snecik. Berágtam, de két nap múlva csak megvettem. Mittudokcsinálni? <#idiota>