Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én is, csak azért magammal példázok, mert én stílusommal tudok érdemben beszélni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vegyél azt amit akarsz, a megjelenés napján, vagy később. Nem tudom ennél egyszerűbben leírni 😊
Valamint kérdem én, azokat a játékokat miképpen érinti egy Order, amik pc-n úgymond inkább megérnek pénzt?
Akor ne játszak inkább, vagy warezoljak?
Amit írtam nincs más, ami játékok 10+óra, az már vagy rts vagy rpg vagy mmo. Nincs választásom sok a stílus miatt.
Valaki megvesz egy Ryse-t, egy Walking Dead-et, egy Limbo-t.
Stb, stb.
Elrendelitek a RERevelations 2-öt.
És gy tovább.
Jön a kérdés ami rám is vonatkozik.
Miért? 😊
Akár lehet hallottam volna olyat a másik féltl aki kicsit másképpen látja mindezt amit magaméra fordthatok.
Normál módon és kultúráltan megdumáltuk, én ilyenbe partner vagyok.
Bevallom régen nem tetszett, nem is terveztem játszani vele nagyon.
De közben láttam hogy ilyen gears szer fedezékharc, meg hogy nem csak katonák vannak benne hanem szörnyek is, ez nagyon kedvemre lett, aztán mostúgy láttam hogy kell nekem.
1 honap alatt ennyit steamen is csak rájöttem hogy azokkal utána nem játszom.
Ezért inkább egy drágábbat amivel meg azonnal -1 day, mert nem tudom melyiknél 1 nappal előbb indíthatod el ha előveszed, vagy Resident Evil vagy Order.
Olyan sokat írok, hogy nem tudom végiglapozni csak belekukkantok néha 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.13. 13:22:53
Konzolra az ex-ok ezen nincs mit vitatkozni.
Viszont én PC-n szimulátorozok és igen mint minden egyéb játék ez is rétegjáték, de kit zavar. GTR 1-2, LFS, iRacing, Asetto Corsa hogy csak párat említsek ezekbe együtt több mint 1k óra van, de lehet csak a GTR-ek meghaladják ezt az 1k-t.
Igen játszottam PC-n CS-vel 1.5-től folyamatosan mindegyikkel és igen az időrabló MMO a WOW világa sem ismeretlen számomra sem ahogy a Diablo-k sem és még sorolhatnám estig ezeket igen is, hogy szeretem. Nem akarok konzolt venni az ex. címek jók és érdekelnének, de időm a hörcsögláz miatt ezekre sincs amiket megvettem PC-re így nem éri meg a konzol.
Kontrollert vettem az olyan játékokhoz amiket azzal lehet inkább nyomni így kényelmesen, ha konzolfeelingre akarok gyúrni kitolom a 50"-es tv-re és ágyból játszom nem is gyenge hangcuccal körberakott szobában.
Mindenki el tudja dönteni melyikre van nagyobb igénye miket szeret inkább tolni mi előtt akar kockulni.
De igazad van új ip-knél igéret.
Ellenben sok játéknál azért tapasztalat alapján vágni lehet mire számthatsz.
Nem duma volt hanem van gameplay, látom mire számíthstok és nekem ez elég. Nem is ígértek tudtommal sokat orderrl.
A listámat megnézve a maradéknál feleennyire sincs esélyem hogy zsákbamacska lesz.
FF játékok monjuk tudnak ívelni, de talán lesz legalább olyan mint a 13.rész.
Mondom megadom a lehetőséget.
Streambe majd megnézhetitek velem együtt.
Milyen konkrét előnyöd származik a preorderből? Mi van, ha előrendelsz egy játékot, és az lesz a következő SimCity, vagy Colonial Marines, és mire játszható állapotba kerül a játék addigra súlyos ezreket buksz?
Te gondolom ha tudsz választ adni akor tudjuk folytatni a megbeszélést.
Játékoknál lehet igaz a hasonlat, de akkor kérem a választ a kérdésemre, mi alapján kell még ítélni?
(tudom hogy nem konstruktív ez a válasz, de én most feladom 😊 )
Na jó, azért annyit mondok hogy engem is érdekel a vietnami p***, de csak ezért nem rendelek onnan feleséget.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.13. 12:41:01
Ezt már elkövettem steamen a sok akcióban bundlegyárban, most sokkal jobban válogatok a megvásárlandó játékokból.
Akkor it egy példa.
Egy vettem 2 játékot, Assassins Creed, Alan Wake.
Ac fasza szebb mint alan, több tartalom stb.
Csak Alan Wake mivel "csőjátékabb" végigjátszottam 6x mg AC-t 1x sem mert elveszti a sok apró bizbaz miatt az ember a fonslat és unalmass) válik.
De írhattam volna a Ryse-t is.
/szerk: egyik haverom a történet miatt mortál kombatozik az elmondása szerint, mert g*cijó a sztori mód. 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.13. 10:58:50
Gondolom érted mire célzok.
Látom én mikben tud többet ugynazon játékoknál pnn egy ember, csak én választotam egy másik utat.
Egyedül azt kérem hogy ne emljük egyiket a másik fölé.
Vagy mi?
Mert én azt mondtam, hogy ha kijön egy AAA multi cím a legtöbben bezsonganak steam-en. Sokkal kevesebben mint 1-1 ilyen futball manager-nél.
Bár nehezen, de Watch Dogs-ból is lehet élvezhető játékot fogok tudni kikalapálni 😊
Hozzáteszem, véletlenül sem akarok konzol ellenesnek tűnni(ugyebár van nekem is), csak próbálom felnyitni DS szemét, hogy van élet az "AAA"-n túl is. Sőt, ott van csak igazán...
Én is a saját öreges tempómban játszom. Vannak napok, amikor egyáltalán nem jutok hozzá, de így is eltalicskázom. Látom a topikjában, hogy mindenki gyorsabban halad, de ez engem nem bánt. Én a saját univerzumomat játszom benne. Jó kis étvágygerjesztő a SC-re.
Ja igen, drága. Pécés aggyal drága. Konzolossal dílofdöjír 😄 (óraperdollárban)
Adversus solem ne loquitor
Mivel félig-meddig MMO, így a szervereket fenn kell tartani, és nincs havidíj.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na ezaz, milyen több, ha valakit nem érdekel akkor sajna hiába, kenyérszimulátor is egy ex.
Jobb
Megintcsak tényszerűsítitek a szubjektv egyéni véleményeteket.
Kinek, ki szerint jobb és mi mitől?
Szebb, sajnos a játékok 90%-a kimerül pár bit eltérésben.
Sajnos.
Na ezek amik miatt folyton értetlenkedem a témában, mert lenéző tud lenni ok nélkül másra nézve.
Top games by current player count
518,445 822,940 Dota 2
109,245 384,818 Counter-Strike: Global Offensive
35,541 68,331 Team Fortress 2
22,899 76,584 Football Manager 2015
18,107 44,618 The Elder Scrolls V: Skyrim
17,506 40,000 Sid Meier's Civilization V
15,438 40,454 Garry's Mod
11,562 21,309 Warframe
10,597 34,389 Counter-Strike
8,780 31,928 Arma 3
7,303 19,620 Total War: ROME II - Emperor Edition
És ha jól rémlik a Civ5 és a Skyrim is volt "legtöbben játszották egyszerre valaha" díjas is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jelenleg az FM 15-el többen játszanak Steam-en mint a Skyrim-el:
CURRENT PLAYERS: 24,397
PEAK TODAY: 76,584
Akkor valszeg érthettem félre.
Szóval akkor semmi segítséget nem kapok ?
De amúgy van Civ is xboxra, igaz nem a 4-5, és szerintem a miami alatti sorokban lévő indie címekből is kell lennie 1-2nek még konzolra. De pc-re több-jobb-szebb van az tény ettől függetlenül is.