Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ki az igazgatója a Rockstarnak? Felteszem a többi mellé a bannerba 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Navigációs pont a totális káoszba. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Zokognál. Potyognának a könnyeid. Tanácstalanul bóklásznál a nagyvilágban. Az én kavicsaim hullámai az egyetlen biztos navigációs pontod 😄

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
16 hónapja halasztják a PCset... szerinted? Ez már rég nem a portról szól, hanem hogy kibaszhassanak velünk. Hitegetnek és megpróbálnak rávenni minket, hogy ratyi konzolt vegyünk miatta.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.01.13. 20:12:13

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
" HAZUDNAK és nem tisztelik a platformot"

Még most is röhögök ezen😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Elfogyhatnának már a kavicsjaid. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#hawaii>

darkSectorxxx
😄 Tudom ismerlek már.

Troger911
+1
darkSectorxxx
Ja igen ez nem para, de nekem meg megoldás hogy megvan az összes konzol azokkal is mindegyik visszamenőleg játszható. 😊
Na? 😄

IMYke2.0.0.0
Akkor "bekaphassák" 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most ez is megtetszett. Pedig korábban is megnéztem ugyanezt a videót, és akkor félretettem a buksimban a címet.

Totti5
Biztos azzal, mi mással. A játék tökéletesen készen van és polírozva. Itt a portolás csak a lényeg, ami teknó semmi más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
>Túl van a hypeolva amúgy is ez a kötelező megjelenési dátum.

+1000

Shep
Eddig sem akartam 😊 Belenézek majd biztos, hogy mégis ,hogy fut, meg milyen az fps nézet de annyira nem hoz lázba. Ha nem jönne PC-re az sem izgatna különösebben. Inkább a RDR-t adnák ki!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.13. 20:04:40

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha ezt optimalizálással töltik és bugfixel akkor bánja a fene. Túl van a hypeolva amúgy is ez a kötelező megjelenési dátum. Hozzák ki amikor kész van én inkább annak örülnék.

Mindenképp megveszem... Bojkottal csak azt érjük el, hogy nem fogják a következőt kiadni. Kár lenne, mivel az egyjátékos mód is szuper lehet és az online módról is igen jókat hallottam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És pár hét múlva bejelentik, hogy epizodikus lesz. <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
KELL. Csak és egyszerűen kell 😊

Moby
Ó istenem...olyan könnyű nem-elcseszni! 😊
Várom.

Tinman
Reggel írtam PH-s témában... na hol kapsz ilyen választ egy Steam-től?

"Angie (Humble Bundle)

Jan 13 10:26

Hey Tinman!

Yeah, no problem! :-)

Thanks for being an awesome customer! 😄

Cheers,"

Hasonló kedvességet legutóbb Amazontól kaptam, ahol a supportosnak a reggeli kollégája még rám írt, hogy biztos minden rendben van-e, mert a kollégája felhívta rá a figyelmét, hogy este volt egy ilyen ügye és biztos akar lenni abban, hogy ELÉGEDETT vagyok...

Angie
Customer Support Ninja

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

4:3 😞

Azért lehet, hogy 27-én már játszom vele, és eddig is sejtettük, de ennek nem örülök. Remélem jó lesz az új alternatív irányítás, mert a régit szeretném elfelejteni.
Jó módszer arra, hogy a következő rész egyáltalán ne jöjjön ki PC-re. Jól kitol így mindenki tényleg a fejlesztőkkel, amikor már milliárdokat kerestek a konzolos verzióval.
Ezt se rendelném elő.
Fpocok
Hazajövök és mi az első? Megint késik a GTA. Nem volt egy hete, hogy megerősítették a januári megjelenést. HAZUDNAK és nem tisztelik a platformot. Ezek után mindenki gondolja át ÉS NE VEGYÉTEK MEG.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A day1 drágább, ha nem kamcsatkai csehóban nyomtatott kulcsot rendelsz. Én például a Deus Ex: Human Revolutiont olyan áron rendeltem elő, hogy később az első komolyabb akcióig nem is volt olcsóbb, járt hozzá képregény meg minden. (A képregényt olvastam,a játékba pedig 152 órát tettem bele a Steam szerint, és erre jön a Missing Link 30 órája. Ja, nem végigrohanás volt, és nem egyszer.) Egyébként, mint sok más esetben (bár mostanában tényleg gyakran embargóznak a mocskok, no olyat kevésbé jó szívvel rendelnék elő, az biztos), jöttek már ki review-k, vélemények, mire megjelent a játék (ugye kikerült egy alpha is), tehát százszor lett volna időm lemondani.

Aki meg CE-t akar venni (az ugye eleve ereklyének kell meg rajongásból, tehát már más téma), annak gyakran nem opció várnia. A Wings of Liberty CE-re később nem lett volna esélyem, csak drágábban. A Heart of the Swarmot viszont nem rendeltem elő, és szerencsém volt, hogy potom 40 euróért tudtam rendleni később, hogy utána újra felemeljék.

Az már csak hab a tortán, hogy a Wasteland 2 backeléséért két példány kaptam olyan áron, amennyiért day1-kor egyet se. Plusz több extrát. ( A KJS ugyan nem pre-order, de az is a látatlanban támogatásról szól, és amúgy ott is csak minősített esetben szállok be.)
IMYke2.0.0.0
Végig is olvastam 😊

//Amúgy, én értem, hogy zorrobomber mire gondolt, és egyet is értek vele: vak hittel, ismeretlen címet nem veszünk. Soha! Pláne nem elővételben.
Ugyanis, az tényleg olaj a tűzre.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 19:51:01

IMYke2.0.0.0
Én még akkor is elgondolkodnék rajta, ha kiderülne / bevallanák, hogy nem akarnak Telltale-es évad-sorozatot készíteni...

Tinman
Troger!

Valamikor kérdezted, csak melóban elsikkadt a dolog... igen, Blackguards játékot erősen elismerem, a kieget már pedig csak azért is illik letolni, mert nem lópáncél, hanem 6-7 quest. Sajna DLC betegségben szenved, mert sok a recycled elem, de OLCSÓN (max 1.5 euro), teljesen jó, van benne kihívás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Dobtam egy kavicsot Dark vizébe...<#hehe>

Azon gondolkodom, hogy megveszem Steamen az első epizódot 5 euróért, aztán ha nem jön be, akkor nem veszítettem sokat. Szimpi a játék és a Remember Me is tetszett, ami ugye szintén Dontnod játék, de az nem jelent azt, hogy ez is jó lesz.

Szerk: És most látom, hogy csak 30-án jön. Nem tudom miért, de eddig 100%-ban meg voltam győződve, hogy 20-án fog... 😞
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.13. 19:47:01
IMYke2.0.0.0
Kis rafinált... <#buck>

Rapid81
Life is Strange ~3200 HUF. Eddigi legolcsóbb.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Might & Magic X - Legacy Deluxe Edition - $7.49
Az ér ha úgy használom ki az új gépet hogy rosszul optimalizált játékot veszek rá? Nem tudtam mit takar a Deluxe, most már igen(spoiler: nem lópáncélt):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Nincs 4 mag... <#zavart2><#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Sír a szám (<#schmoll2>) az epizodikusság miatt, de hogy meg fogom majd venni a Rev2-őt egyben?: Nem is kérdés. Olcsóbban igyekszem majd? Ez sem kérdés.
A Resident Evil 7-et is - szívből remélem, hogy nem mondanak végleg búcsút a 6-os felépítésének, de ha mégis, akkor is megveszem. Mert nekem (!) nejön ez a Resident Evil.

IMYke2.0.0.0
"Én pl. akarok még sok Saints Row-t, ezé veszem."

Keblemre!
Én is így gondolkodom.
Életem első (és egy ideig utolsó) előrendelés is lett a Poklos DLC.

Troger911
Egész jó az új Bundlestars Reboot 10! A Rush for Glory elviszi a hátán 😊 (Nekem már megvan, úgyhogy kihagyom!)
benőmenő
A gyümölcse annak, hogy az általam birtokolt platformokból az egyiken 20 évre visszamenőleg válogathatok a címekből, míg a másik a valaha volt legtöbb megjelent játékkal rendelkező otthoni konzol.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.13. 19:08:30
darkSectorxxx
Kár visszaolvasni ilyen sokat...csupa magánélet. <#fogmosas>

Mondtam már hogy te vagy a legfaszább csávó itt sg-n? <#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.13. 19:04:19

IMYke2.0.0.0
150+ új üzenet reggel óta... <#wow2>

darkSectorxxx
mi?????? 😄

ZsZso
Linket! Linket!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

benőmenő
Végülis a Unityt is élvezik páran, én anno az athlon + AGP-s 7300GT-vel kiparasztkodtam maga erre az életre ilyen téren.
Shep
Elég volt, mert elindult és lehetett vele játszani, más kérdés ,hogy 20 fps-től többet nem nagyon láttál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
Leírva szép, de elvileg a 4-nek is elég egy core 2 duo meg egy 8600GT, aztán a gyakorlat nagyon más...
Ezért félek a witcher 3-tól is.

darksector: #justpc+ps2things
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.13. 18:56:52
Shep
Ahha, kösz.

Rapid81
Balra mellette "-" jel. 😉 Én ma vettem észre, mert a laptopon nem volt eltüntetve.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Csak engem zavar a két jóember képe a logóban?

zorrobomber
Látszik hogy nem olvastál figyelmesen 😊 Igen tisztában kell lennie azzal hogy mit vesz, és mikor még senki nem lát semmit a játékból ezt hogy abszolválod? Én nem rendeltem elő a Fifa15-öt úgy hogy 400 órám van a 14ben, kipróbáltam a demót, és konstatáltam hogy baromira nem tetszik az új. Persze csinálhatnám úgy is mint te, hogy megrendelem előre, aztán belenyugodnék hogy ez van ezt kell szeretni.