Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Csak fél szemel néztem mi ment napközben.

Pre Order. Egy nagyon jó dolog Xbox One-on amit ahogy beletettek elkezdtem használni. 2 héttel a megjelenés előtt letölthetem a játékot amit megjelenés percében ( itthon ez reggel 6 óra szokott lenni ), 6:01-kor már tolhatom. Sőt a pre order kiadások vagy olcsóbbak, vagy rendre deluxe editionök melyek valamit még tartalmaznak.

Olyan címeknél amit vár az ember nyugodtan vegye meg előre, tisztában kell lennie azzal hogy mit vesz... ha meg olyat vesz amiről semmit nem tud magára vessen utána. Forza Horizon 2, Dragon Age™: Inquisition, FIFA 15-öt és mindegyikkel azonnal tudtam játszani, sőt a Fifa és a DA jóval olcsóbb volt ( több ezerrel ) így mint ha utána bármikor vettem volna meg.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.13. 18:12:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
<#vigyor2>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nyilván a rajongás, meg a logika két külön dolog ez nem is vitás.

Nem láttam...Nemrég estem haza és csak átfutottam a hsz-eket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Csak játék, a normális reakció minden játékos hírre a vállrándítás lenne, persze a valóság nem mindig ez 😄

darkSectorxxx
Jó neked ha találsz 50 Must Have címet manapság. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😛

Rapid81
Erről volt már szó?

Grim Fandango Remastered!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ha a 3 tetszett, akkor a 4 is fog. Hasonló, mint a 3, csak még pár fincsi dologgal felturbózták.
Rapid81
Hallgassátok meg ezt az "Expert"-et, akivel a riportercsaj beszélget. Pofám leszakad... Még aszongya az UE4 ingyenes és egyéb finomságok. <#wilting><#zavart2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Hogy nehogy kidobjuk a pénzt az ablakon, illetve rossz üzenet a kiadónak(mindegy hogy mit csináltok úgyis megveszem). Illetve az egész DS-ből indult aki új IP-t rendelt elő csak videók alapján, a rajongás védhető, de attól még az se lesz sokkal logikusabb lépés.

Btw.: láttad eddig miket írtam a Watch Dogs-ról? 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.13. 17:09:38

grebber
Elég hulladék a GTA 5 gépigénye.AMD odatette magát optimalizálás terén.
Beigazolodott amit Abu irt korábban hogy 6GB ram és 280xel faszán fut majd.

Next PC upgrade: 2022

Nem is a preload igazából a lényeg (világos, hogy mit akarsz írni. Óvatosságból várjuk meg az első véleményeket, hogy nehogy kidobjuk a pénzt az ablakon).

Van amikor annyira behülyítenek, hogy egyszerűen kell az preorderben is és megjelenéskor játszani. Kell és kész...Ezt hívják úgy, hogy rajongás valószínűleg. Én meg személy szerint leginkább magamnak hiszek a fizetett teszterekkel szemben, de még ismerősökkel szemben is. Legfőképpen azért mert eléggé egyéni ízlésvilágom van (B kategóriás gamek királya ugye nem csak a véletlen szüleménye).

Elmondom én hogy választok játékot. Megnézek pár videót belőle, ha átjön a hangulat és ott akarok lenni, tenni amit a videóban tesznek akkor elkezdek kutakodni. Leginkább a feature-ök döntenek általában. Ha jönnek szöszölős, sandboxszerű tevékenységek sok esetben meg vagyok véve kilóra, kivéve ha már a hangulat sem jön át, mert akkor lehet akármilyen részletes akkor sem fog érdekelni. De szerintem alapvetően mindannyiunkra jellemző, hogy szabadidős tevékenységet, pc vagy konzol játékot nem reális érvek alapján választuk, hanem emócionálisan. Innentől kezdve meg minden realista érvelés értelmét is veszti. Szigorúan szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Bakter, hihetetlen mennyire write-only itt mindenki. 😄 Nem arról papolok már egész nap, hogy fél év után vedd meg, hanem Day1, amikor már van review, meg user vélemény... Tehát nem látatlanban preorder, hanem legalább azt várd meg hogy bugos foshalmazt veszel -e vagy valami hasonlót mint amire számítottál volna a preordernél. Az is vicces, hogy ezek tök logikus érvek és nem kell elfogadni, mert tényleg porszemek vagyunk a gépezetben, de ez hasonlóan működik mint a környezetszennyezés, hogy nagyon sok ember között oszlik meg a felelősség, ergo gondolhatod azt hogy nem is számít az hogy mit teszel. Valóban keveset, de számít, szerintem. Annyit biztosan hogy kibírd a preload hiányát... legalábbis szerintem.

Őszintén szólva én nem is értem miért baj ez, hogy csúszik. Felnőtt emberek vagyunk ki tudjuk várni. Tényleg annyi játéka van már itt is mindenkinek, hogy egy vállrándításnál többet nem is érdemel a hír.

Én pl. elégedetten tanulmányoztam át a gépigényt és csettintettem, hogy ejha itt azért megvan majdnem az ajánlott is. Csak az optimalizálásra ügyeljenek én annyit kérek és tényleg elég legyen neki egy ekkora vas.

Azért diszkréten jelezném az a 65 gb elég rekordközeli hdd igény....Biztos volt már nagyobb, de én speciel nem emlékszem ilyenre (valószínű azzal a pár játékkal pont nem játszhattam, ami nagyobb volt).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.13. 16:55:14

Shep
Ja, értem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
És még mindig nem akkora gennyládák, mint a DaS 2-vel.
Ha egy játék csúszik, van a helyére ~50 db másik must play.
Nincs, mert nem tudtam megbarátkozni már RDR esetében sem az analóg célzással, presstotargettől meg a belem kifordul pc-sként.

Nem nagyon szeretnék belemenni ebbe a beszélgetésbe (vitába). Részemről engem pont nem érdekel a kiadónak mi a jó és mi a nem jó. Elsősorban engem az érdekel, hogy legálisan játszhassak azzal a játékkal, ami érdekel és pénzt szánok rá. Ha nagyon vonz, nagyon várom akkor 0 day. Ha megtehetem, hogy időnként akár 0 day vegyek olyan játékokat ,amit nagy valószínűség szerint élvezni fogok, akkor az szerintem egyáltalán nem baj.

És igen, tudom, hogy fél év után utánamvágják féláron is, de nem érdekel, mert ha kell akkor kell és kész.. Főleg így működik ez a dolog azoknál, akik sokáig nem tudtak ilyesmit megtenni (mint pl. én, aki 0 day játékot elvétve vett mielőtt fix állása nem lett volna).

Ha úgy nézzük sokkal károsabb dolgokra is el lehet verni ilyen pénzeket (cigi, alkohol, drogok).

Voltan
Akkor nincs probléma 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kifejezetten jó kis játék lett. Ha kedvelted a 3. részt akkor feltétlen ajánlom, jól fogsz szórakozni.

Botond
Csak iOSre is jöjjön meg egy DotT is jöhetne a beépített MM-el együtt. <#eljen>
Shep
Sejtettem 😄 Na de neked megvan ps-re nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sugallni semmit, csak megállapítást tettem, hogy milyen rendes ez a Rockstar, hogy névnapom alkalmából baráti gépigénnyel kiadja nekem a GTA 5-öt pc-re. Mielőtt ajándékkiharcolós hsz-nek állítanátok be nem annak szántam.....Most így visszaolvasva tényleg annak tűnhetett.

Nem....Akkor inkább megveszem magamnak...:-P

zorrobomber
Ezt mi alapján mondod? Egyébként meg összemossátok az üzenetet amit ti szeretnétek üzenni a kiadónak, meg amit a kiadó magának felkarcol a neved mellé. Nem ugyanaz a kettő.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.13. 16:43:10

Troger911
Blackguard kieg. megéri az árát?

Amúgy mai gog-is hírlevél: GRIM FANDANGO REMASTERED
<#eljen> Ennyi. Azért a preorder bizalmat könnyebb eljátszani, mint kiérdemelni szerintem.

darkSectorxxx
Jó na az vicces ja, de amúgy......

Tinman
Ha tabletre vette, akkor az úgy teljesen oké... ha nem, akkor butaság.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ok, de az, hogy a COD jobb tőle, az a nap vicce.

darkSectorxxx
Jó oks részben előrelépés, de azért nagyon GTA 5 pénzemet nem költeném rája. 😄

Shep
Biztos tudsz még sorolni pár rosszabb címet is. Nem értem miért akartok neki gyengébb játékokat ajánlani. Ha a FC3 bejött neki, tuti ,hogy a 4 is be fog, a történet ugyan gyengébb, de minden egyébben előrelépés a játék a 3-hoz képest. Ráadásul el lehet lenni rengeteg órát.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.13. 16:34:37

Troger911
Én nagy Heroes rajongó vagyok, de Tinman-nak teljesen igaza van! Mivel létezik a háromhoz hd launcher, ami szinte most többet tud mint a H3 új kiadása, ezért teljesen értelmetlen megvenni. Pláne, hogy a kieg. sincs benne!
Botond
Heroes 3 hd preorder, az egy nappal később jelenik meg, mint a gta5 jelent volna meg, ugyanúgy ubisoft, mint a far cry 4, és ugyanannyi negatív kritikát kapott mint a far cry 4. Szerintem az az ideális választás!
darkSectorxxx
Mondj még címeket biztos tudok más jobbat ajánlani. 😄

Mi más érdekel mé az újak közül?

Alien Isolation?
Unity?
Még a Cod is jobb tőle.

Shep
Meg.

Shep
Én csak feltettem egy kérdést és egy alternatívát ajánlottam. Amúgy igazad van ,mint itt mindenkinek.

Voltan
Na, kisf*szom.... A GTA 5 megint tolódik PC-re, most márciust mondanak, de tudja a fene.

Úgyhogy elverem más játékra az arra szánt pénzemet. A Far Cry 4 az jó, uraim? Megéri az árát?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
na esetleg, de akkor március 23.-án kezdheti csak el. 😄

Botond
Felvetettél egy problémát, elmondtam a megoldást. Ha te is tudod, hogy valójában a probléma nem létezik, akkor kár volt felvetni is, ugyi.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.13. 16:26:32
Shep
Akkor 2x 😄

darkSectorxxx
Na ne, ne add ilyen könnyen. 😄

Shep
Igen, én is tudom, köszi, hogy leírtad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.13. 16:25:22

Shep
Figyelj megvesszük neked ha addigra minden a steam accodon lévő játékot végigjátszol 😄

Botond
Lehet venni utántöltőt. 2 évente ki lehet cserélni a töltést oszt jónapot.
darkSectorxxx
Nem értem az összefügést a játék kiadása és a te névnapod dátumának egyezésében.
Mit szeretnél burkoltan sugallni? 😄

darkSectorxxx
Jó igen, az oroszok különcködnek folyton. 😄

A gépigény igen baráti, na és kinek van pont aznap névnapja? <#wink>

Troger911
Ja, úgy látszik a Redux az Metro only tag 😊