Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jaj annyira kötelezővé tenném én minden játékosnak a making of videófolyamot a GOW3 lemezről. Az iskolapéldája annak, hogy MI kell ahhoz, hogy jó játék szülessen aka. mi hiányzik általában. Én megnéztem. Sokszor. 1-2 gondolatot adoptáltam is belőle a cégembe. Stig Asmussen az egyik ember a kevésből ebben a szakmában, aki birtokában van ennek a tudásnak.
Adversus solem ne loquitor
"Our apologies for the slight shift in the date but the game requires a few extra weeks of testing and polish to make it as good as can be," Rockstar writes on their newswire. "Moving a release date is never a decision we take lightly and is a choice we make only when we know it is in the best interests of the game and our fans. Thanks everyone for your understanding and we assure you these few extra weeks will be worth it when the game does arrive in March."
Még jól is jön addig még tudok szépen spórolni. Várom a játékot nagyon már hónapok óta, de azért eret nem fogok vágni és főleg a legkevésbé se fogok ezen idegeskedni... Hazudtak meg a többi blabla... Hazudtak már nekem nagyobbat is sokkal fontosabb dolgokról... Túlélem.
Ugyan neked címeztem, de akár általánossában is írhattam volna, csak ide pont illet. Természetesen mindenféle támadásmentesen csak úgy objektíven írnám ellengondolatként az általad leírtakra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
4 napos hír. Ekkor már szerintem tudták, MÉGIS HAZUDTAK. Minek?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én is szoktam mondani, hogy ez részükről már szinte elvárható, sőt kényszerpályának tekinthető kommunikáció, hiszen ettől mások, "szerethetőbbek". De ez még nem jelenti azt, hogy a kialakított vállalati filozófiájuk "hazugság". Az "ingyen adunk csilliárd DLC-t" duma nekem is visszatetsző persze, és nagyon szomorú, hogy ezzel überjófejnek számítanak, mert tulajdonképpen tényleg itt tartunk.
A hazudik meg azért van idézőjelben, mert a megadott dátumok minden esetben tervezettek, sosincs semmi kőbe vésve. Azt jelentik, hogy ha minden jól megy, akkor szeretnék a terméket piacra dobni. Ettől függetlenül, meghibásodhatnak gépek, megbetegedhetnek kulcsemberek, találhatnak az utolsó pillanatban komoly hibákat, vagy teljesen egyszerűen azt mondja a pénzügy, hogy a részvényeknek az a jó, ha pár hónappal később, a következő negyedévben dobják piacra.
Neked senki sem hazudott. Te annak veszed fel, de ez a te egyéni szoc-problémád, hiszen a vállalat által szolgáltatott info nem NEKED szól, hanem a médiagépezetnek, a piacnak és a befektetőknek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.13. 20:48:33
[merlinw.org]
Minimum gépigény
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 kompatibilis
HDD: 65GB
Ajánlott gépigény
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 kompatibilis
HDD: 65GB
Rosszabbra számítottam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hisz a Sony sem dobja nekik az Nauthy Dog játékait XBox konzolokra. Kell nekik is valami eyecandy. <#idiota>#idiota>
De ha valaha érkezik is PC-re, akkor sem veszem meg 0day, bármennyire is szeretem a sorozatot. Amit ezzel már most leműveltek + a Crystal nyilatkozata egyenesen szánalmas. Hatalmasat csalódtam bennük! Nagyon jónak kell lennie a játéknak, hogy a rengeteg csalódott és hülyének nézett rajongót kiengeszteljék. A durva csak az, hogy konkrétan 2 koncepcióképen kívül semmit sem tudni a játékról, csak annyit mondtak, hogy ez igazi Awesome meg Kickass, meg Epic tökömtudja mi lesz. A 2013-as Tomb Raider-nek ilyenkor már komplett hype trainje volt, erről meg alig tudni valamit.
Hasonló eset házon belül a Lara Croft and the Guardian of Light esete. Reklámozták azt is egész szépen, a Temple of Osirist már érdekesmód nem nyomatták annyira és a megjelenés után meg is tudtuk, hogy miért... Félő, hogy a Rise of the Tomb Raider is hasonlóan fog végezni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 20:36:33
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A pécés gtav-t viszont már nem, ps3-on szarrá játszottam. Megvettem sajnos One-ra (hallod Dark? a VONAT! 😄), elindítottam háromszor, és rájöttem túl friss az emlék, és már nem köt le.
Rapid81: köszi 😊
MerlinW: köszi :_)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:28:08
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi vagyok, hogy a Microsoftot megdicsérnéd-e, ha jól kommunikálnának, vagy mesterkéltek lennének-e ők is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.13. 20:27:44
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Majd ha letették a játékot az asztalra és indítom Xbox ONE-on akkor majd eldöntöm h jó avagy nem amit csináltak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.13. 20:26:09
A lengyelek emberi hangon, indoklással teszik ugyanazt.
Melyik a játékos-nyugtatóbb?
//Rohadt fáradt vagyok. Ma igazi szakemberek nekiálltak a háznak. Segítettem és holnap is fogok nekik. Szerintem 2 nap alatt végzünk azzal, amivel a lógós közmunkás-munkatársaim nem bírtak 2 hónap alatt...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:23:43
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Piacot befolyásoló tényezők. S köztük vigyorog mit sem tudva Höri.
Az meg természetesen tudjuk, hogy egyrészt milyen egyszerű tartani a határidőket az informatikában, másrészt hogy semmi köze a dátumoknak a vállalat gazdasági politikájához, ahogy a becsült dátumoknak sincs semmi köze a marketinghez😊
Most komolyan, én már általános iskolában kötelezővé tenném a közgazdaságtant, annyira nincs köze a többségnek a piac működéséhez, hogy az néha már fáj.
[merlinw.org]
Segítek:
"We owe you an apology. We set the release date too hastily. It’s a hard lesson, one to take to heart for the future. We know what we want to do to make Wild Hunt one of the best RPGs you will ever play. And we continue to work hard to achieve just that. So, we apologize and ask for your trust."
szerk.: itt olvasható a teljes nyílt levél
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:19:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sőtt szerintem idővel a Ryse is.
Meg a Sunset Overdrive is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.13. 20:17:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/egyelőre box exklu
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 20:17:21
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 20:15:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."