Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ez van, nem kell tovább ragozni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Láttalak már eleget védeni MS-nyilatkozatokat, az alapján fenntartom a véleményemet, melynek a forrása a te magad vagy, nyilván az én ítéletem szűrőjén keresztük értékelve. Ezzel nyilván nem értesz egyet, azért fogalmaztam úgy, ahogy. Mindenesetre mindent annyira tudsz védeni, ahhoz képest jelen helyzetben a nyálasozás meglepően erős tőled számomra.
MerlinW
Ez meg a kötelező PR kommunikáció.

[merlinw.org]

genndy
fpocoknak egyébként igaza van a január eleji "nem, nem fog csúszni" megerősítésben, hogy azt a csúszás bejelentése előtt nem sokkal mégis miért és hogyan (ilyen pocsék lenne a cégen belüli kommunikáció?), MerlinW-nek meg a piacos fejtegetésben. Ilyenkor azért örülök, hogy abszolút nem érdekel a GTA V (meg egy csomó mai szíjjelhájpolt játék sem), úgyhogy nincs is min idegeskednem. Megyek vissza Duke Nukemezni <#bohoc>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Tudom ez téged nem nyugtat meg, de - nem látok bele a cég dolgaiba - valószínűleg oly egyszerű ennek az oka, hogy úgy látják az elemzők, hogy a második negyedévre nem meg a kívánt bevétel, ezért a Take2 átrakta oda a címet. Hiszen, ha a részvényesek nem elégedettek, nincs vállalat.

[merlinw.org]

nyugi nekem is megvan pc-re is konzolra is😊

Touché....<#wink> Hülye vagyok vállalom és veszem a GTA 5-öt! <#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Engem a senkinek a nyilatkozata nem érdekel. Nem a nyilatkozatotokon múlik mennyire lesz jó egy játék. Még azon sem, hogy rosszul vagy jól kommunikál egy cég.
Jaj annyira kötelezővé tenném én minden játékosnak a making of videófolyamot a GOW3 lemezről. Az iskolapéldája annak, hogy MI kell ahhoz, hogy jó játék szülessen aka. mi hiányzik általában. Én megnéztem. Sokszor. 1-2 gondolatot adoptáltam is belőle a cégembe. Stig Asmussen az egyik ember a kevésből ebben a szakmában, aki birtokában van ennek a tudásnak.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nincs más helyzet, hinni meg tudod hol kell.

Totti5
Természetesen a R* is megszólalt és nem csak odahányták a spec alá a dátumot, még mielőtt ez jönne le:

"Our apologies for the slight shift in the date but the game requires a few extra weeks of testing and polish to make it as good as can be," Rockstar writes on their newswire. "Moving a release date is never a decision we take lightly and is a choice we make only when we know it is in the best interests of the game and our fans. Thanks everyone for your understanding and we assure you these few extra weeks will be worth it when the game does arrive in March."

A probléma már ott leledzik, hogy egyáltalán minek idegeskedni egy játék megjelenésen? Nem jön most, majd jön később. Nem értem a problémát. Szembesültek vele, hogy nincs kész, kell még dolgozni rajta, optimalizálatlan, bugos, meg különben is januárban az embereknek nincs pénze inkább tegyük át egy csendesebb márciusra.....

Még jól is jön addig még tudok szépen spórolni. Várom a játékot nagyon már hónapok óta, de azért eret nem fogok vágni és főleg a legkevésbé se fogok ezen idegeskedni... Hazudtak meg a többi blabla... Hazudtak már nekem nagyobbat is sokkal fontosabb dolgokról... Túlélem.

Ugyan neked címeztem, de akár általánossában is írhattam volna, csak ide pont illet. Természetesen mindenféle támadásmentesen csak úgy objektíven írnám ellengondolatként az általad leírtakra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Has GTA 5 been delayed on PC? Rockstar says no

4 napos hír. Ekkor már szerintem tudták, MÉGIS HAZUDTAK. Minek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a baj, hogy szerintem más helyzetben te védenéd foggal-körömmel a gigakiadót, akit lenyálasoznának ugyanezért.

Én is szoktam mondani, hogy ez részükről már szinte elvárható, sőt kényszerpályának tekinthető kommunikáció, hiszen ettől mások, "szerethetőbbek". De ez még nem jelenti azt, hogy a kialakított vállalati filozófiájuk "hazugság". Az "ingyen adunk csilliárd DLC-t" duma nekem is visszatetsző persze, és nagyon szomorú, hogy ezzel überjófejnek számítanak, mert tulajdonképpen tényleg itt tartunk.
Épeszű pc-s nem vesz gta-t a 4. rész csodás megjelenése után!

MerlinW
Mert úgy gondolkodtok, mint egy 5 éves😊 Úgy mondod ezeket, mintha most jöttél volna erre a bolygóra. Mindenki "hazudik". Legyen az bármilyen termék, autó, mosógép, TV, ruhanemű, stb, mindennek van egy kiadási dátuma, és a 10-ből 8 esetben mind csúszik valamennyit. Mert a termékeket emberek készítik, nem 1+1=2 robotok.

A hazudik meg azért van idézőjelben, mert a megadott dátumok minden esetben tervezettek, sosincs semmi kőbe vésve. Azt jelentik, hogy ha minden jól megy, akkor szeretnék a terméket piacra dobni. Ettől függetlenül, meghibásodhatnak gépek, megbetegedhetnek kulcsemberek, találhatnak az utolsó pillanatban komoly hibákat, vagy teljesen egyszerűen azt mondja a pénzügy, hogy a részvényeknek az a jó, ha pár hónappal később, a következő negyedévben dobják piacra.

Neked senki sem hazudott. Te annak veszed fel, de ez a te egyéni szoc-problémád, hiszen a vállalat által szolgáltatott info nem NEKED szól, hanem a médiagépezetnek, a piacnak és a befektetőknek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.13. 20:48:33

[merlinw.org]

lalakov
GTA V(ha volt akkor törölhető):

Minimum gépigény

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 kompatibilis
HDD: 65GB
Ajánlott gépigény

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 kompatibilis
HDD: 65GB

Rosszabbra számítottam.
genndy
Azért rakta idézőjelbe mert tőled idézte. Nem irónia.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Yep. Microsoft adja ki. Ők meg hogyan adnának ki valamit egyenesen a konkurencia (Sony) gépére?
Hisz a Sony sem dobja nekik az Nauthy Dog játékait XBox konzolokra. Kell nekik is valami eyecandy. <#idiota>

De ha valaha érkezik is PC-re, akkor sem veszem meg 0day, bármennyire is szeretem a sorozatot. Amit ezzel már most leműveltek + a Crystal nyilatkozata egyenesen szánalmas. Hatalmasat csalódtam bennük! Nagyon jónak kell lennie a játéknak, hogy a rengeteg csalódott és hülyének nézett rajongót kiengeszteljék. A durva csak az, hogy konkrétan 2 koncepcióképen kívül semmit sem tudni a játékról, csak annyit mondtak, hogy ez igazi Awesome meg Kickass, meg Epic tökömtudja mi lesz. A 2013-as Tomb Raider-nek ilyenkor már komplett hype trainje volt, erről meg alig tudni valamit.
Hasonló eset házon belül a Lara Croft and the Guardian of Light esete. Reklámozták azt is egész szépen, a Temple of Osirist már érdekesmód nem nyomatták annyira és a megjelenés után meg is tudtuk, hogy miért... Félő, hogy a Rise of the Tomb Raider is hasonlóan fog végezni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 20:36:33

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Teljesen világos hogy mit lovagolnak meg a CD Projekt RED-esek. Ez nekem nem tetszik, mert mint írtam mesterkélt és nyálas nem őszinte. De ez semmiben nem befolyásolja azt hogy mennyire várom a Witcher 3-at, mennyire tisztelem őket, a tudásukat és minőségüket az előző játékaik kapcsán. Adják ide a játékot had tolhassam rá a 10/10et.

Moby
Sőt kell is 😊 Nem kedvelem őket túlságosan, de vélhetően amíg a talaj ezen a felén vagyok, van kezem és szemem, megveszem a játékaikat. Vélhetően az összeset 😄
A pécés gtav-t viszont már nem, ps3-on szarrá játszottam. Megvettem sajnos One-ra (hallod Dark? a VONAT! 😄), elindítottam háromszor, és rájöttem túl friss az emlék, és már nem köt le.

Most komolyan ez olyan iszonyat nagy baj az itteni átlag 400+ játékkal a hátunk mögött???

IMYke2.0.0.0
Totti5, Moby: a zseniket is érheti jogos kritika. Sőt, általában a zsenik 99%-ban "szarszemét" alakok - többnyire önző szemétládák.

Rapid81: köszi 😊

MerlinW: köszi :_)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:28:08

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt remélem nem gondolod komolyan. Épeszű pc-s a pc-s verzió kapujában már akkor sem vesz ezért konzolt, ha cigánygyerek potyog az égből.. Szerintem. Szuperior irányítással, FPS nézettel és minden földi jóval ez szinte az őrültséggel határos...Na jó egy picit túlzok, de remélem így tiszta a dolog.

Tehát mindegy neked, hogy milyen a kiszolgálás az étteremben, mert hiába udvarias és segítőkész a pincér, tudod, hogy valójában nem a te két szép szemedért csinálja.

Kíváncsi vagyok, hogy a Microsoftot megdicsérnéd-e, ha jól kommunikálnának, vagy mesterkéltek lennének-e ők is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.13. 20:27:44
MerlinW
Sam Houser a R+ elnöke, a R+ meg a Take-two tulajdona, aminek Strauss Zelnick a vezére.

[merlinw.org]

Fpocok
Nem értem miért rakod idézőjelbe a hazudtakat. Hazudtak? Egyértelműen igen.

Moby
A roksztár kommunikációja létezésük óta híresen szar. És híresen önfejűek. És kikúrt jó játékaik vannak 😊

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Lengyelek most mindenből nyáltengert csinálnak, ez teljesen tudatos dolog, mesterkélt. Nekem ettől ők nem lesz sokkal jobb fejek, s más meg a szarszemét.

Majd ha letették a játékot az asztalra és indítom Xbox ONE-on akkor majd eldöntöm h jó avagy nem amit csináltak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.13. 20:26:09

IMYke2.0.0.0
Nem kért tőled senki sem krokodil könnyeket, csak objektivitást: a Rockstar odaba...a a médiának a írt, az meg szórja az igét.
A lengyelek emberi hangon, indoklással teszik ugyanazt.
Melyik a játékos-nyugtatóbb?

//Rohadt fáradt vagyok. Ma igazi szakemberek nekiálltak a háznak. Segítettem és holnap is fogok nekik. Szerintem 2 nap alatt végzünk azzal, amivel a lógós közmunkás-munkatársaim nem bírtak 2 hónap alatt...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:23:43

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Ugyanezt mondom én is 😄

Totti5
Tomb Raidert az MS adja ki. Jelen pillanatban itt tart a dolog.

Totti5
Ha az első kiadás nem is, de a Super, Ultra SF lesz mindenre. Hülyék lennének nem kiadni, hisz az SF4 is sikeres volt x360on.

IMYke2.0.0.0
Mielőtt teljesen félreértenéd: nem szégyenfal.
A Piacot befolyásoló tényezők. S köztük vigyorog mit sem tudva Höri.

Moby
Egen, csak nagyon úgy tűnik ebben a genben, hogy a timed ex boxon az valójában platform exet jelent (ms platform) késletetett pc megjelenéssel.

Totti5
Könnyezzem meg, mert szentbeszédbe illesztették? csúszik? csúszik. Ugyan az a szitu.

IMYke2.0.0.0
Mi az SF?

MerlinW
Minden kiadó CEO-ját felteheted, mert mindegyik "hazudik" és egyik sem "tiszteli a platformot" 😄
Az meg természetesen tudjuk, hogy egyrészt milyen egyszerű tartani a határidőket az informatikában, másrészt hogy semmi köze a dátumoknak a vállalat gazdasági politikájához, ahogy a becsült dátumoknak sincs semmi köze a marketinghez😊

Most komolyan, én már általános iskolában kötelezővé tenném a közgazdaságtant, annyira nincs köze a többségnek a piac működéséhez, hogy az néha már fáj.

[merlinw.org]

Moby
SO nem lesz PS4-re, miután elhajszolta a malac faszára őket a sony. PC-re esélyes, igen. A jogok náluk maradtak.

Fpocok
Legutoljára a SF kapcsán jött szóba és úgy tudom, hogy amíg a tomb raider csak timed exkl, addig a SF teljes exkl (crossplay miatt).

IMYke2.0.0.0
Elfelejtetted, hogy ők hogyan és miért tették?

Segítek:

"We owe you an apology. We set the release date too hastily. It’s a hard lesson, one to take to heart for the future. We know what we want to do to make Wild Hunt one of the best RPGs you will ever play. And we continue to work hard to achieve just that. So, we apologize and ask for your trust."

szerk.: itt olvasható a teljes nyílt levél
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.13. 20:19:18

Moby
Ahogy én is (hint: "egyelőre"😉.

darkSectorxxx
Mondták hogy timed.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mindenre. Igen.
Sőtt szerintem idővel a Ryse is.
Meg a Sunset Overdrive is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.13. 20:17:35

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem jól tudod.

/egyelőre box exklu
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.13. 20:17:21

Totti5
Bezzeg amikor a Witcher 3-sok halasztottak, az nem volt ekkora gond.

Fpocok
Tudtommal az jön PS4-re is.

IMYke2.0.0.0
Ne a próféta szóljon belőled, könyörgöm... 😞

TBTPumpa
Hmm... Van olyan érzésem, hogy ez az eset fog megtörténni a Rise of the Tomb Raiderrel is. XBox konzolokra megjelenik 2015 végén, a PC-s tábor meg majd 2017 körül kapja meg (amikor már érkezik a következő rész is bejelentésre került). PS4 meg abszolút kimarad belőle. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 20:15:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Vettél ratyi konzolt miatt? nem vettél, akkor vársz. Örülj hogy jön.