Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármegintmivanitt
Rapid81
Ne egy videó, meg kép alapján ítélkezzünk, de a Steam kontrollert bezzeg földnek poráig aláztad ugyanezek alapján. Vagyis nem, mert a vezérlőt használat közben is láthattuk már...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Jogos offtopik. Csak annyit akartam elérni, ne idejekorán itéljünk egy NEM végleges netes youtube-os demoból egy netes youtube-os e3-as trailer-ből kilopott screenshottal.

Évvégén mikor megkapjuk a tényleges változatot!

Nincs problem, ami 1 kijelentésemet leírtam a DC-s képek mutatják, ott nincs kecmec, az egyértelmű.
Most hogy sony meg ps4 platform, meg átverések.
Hát sok más platformon, sok más játékban durvább dolgok vannak voltak már, most ezt meg úgy felfújtuk mintha ezen múlna a játékosok jövője. 😊

Fpocok írta az FPS-t, oké nem lesz eseteg 60fps, ebben nem tudták hozni az ígértet, persze "targer 60" volt, vagyis a cél az volt, nem sikerült, ennyi, oké, de látványt most kielemezni hát.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 19:45:14

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
De útszélén álló néni jó hogy lett offtopik ugye? A nyomoronc különc fajtám, hogy ro*adna meg!

DS hagyd a fenébe a sokmillió PS4 userből kb csak ő sír állandóan hagyd rá.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Mond mi a hazugság? Mi az ami csak a PS4 platform hazugsága? Kezdesz belebonyolódni. 😄
Most télleg idióta vagyok ha nem értem, mi nem egyértelmű a képeken amit mutattam? tény hogy egy játékban ingame , nem renderelt videón efektekkel nagy változást lehet okozni látványban? IGEN, akkor?

De valójában nem vltozik az alap játék, csak látszatra tűnik szebbnek, mert dobnak rajta az effektek, de a kocsi alapjaiban részletes fényes nappal is, a görbék egyformák...fénylik ugyanúgy. Stb.

Azt mond meg bogaram hogy hol érzed a platform hazugságát?
<#crazya>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Civ Beyond Earth ingyen hétvége Steamen!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Moby
Ez nem Dark hibája. Az egêsz ps4 platform sikere kifinomult hazugságokra épül a kezdetektől.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Van az hogy az effeketeket kivéve minőségben megegyezik szine pixel pontosan a karakter, most hogy ezt a vizes effektet meg fényeket csak átvezetőben látni a motorral, mivel ugye az átvezetők is ingame motorral mennek, az mit jelent?
Megmondom, semmit, az a tengerpartos rész ugyanaz lesz a játékban akkor ha az render, de nem render ha egyzser ps4-en fut. Oda volt írva a videóban, miért captured-elnének egy filmet PS4-en és miért írnák oda külön?

Tudom ideges vagy d hidd el, az benne lesz a játékban éjszakai vizes pályákon....

De a gif-em engem bizonyít független az U4 esetétől hogy most az videó vagy ingame.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 19:19:17

darkSectorxxx
Nem hát....évvégén majd kiderül mit nem vettem észre.

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, utolsó hozzászólásom:

Szokásos DarkSector bullshit, amikor süllyed a hajó.

Idézek, hogy még csak görgetni se kelljen, Mobytól:

"Lényegtelen, hogy látod- e a különbséget. Az egyik valós idő a másik prerender. Ennyike. Nyilván azért prerendered, mer nem megy azon a finghardveren valósidőben. Valósidőben az megy, amit láttál is.
Annak az első videónak meg adhatta volna azt a címet is a nóti, hogy "ilyen lett volna az uncharted ha a sony nem baszik ki velünk" 😊"

A többit a felfogóképességedre bízom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Most 1 pixel bunyó volt , az hogy két ilyen szerű U4 képet mértetek össze és elkönyveltétek hogy le van butítva.
Most hogy marketing-e hogy a játékból elsőre egy hatásvadász jelenetettel mutogatják-e az nem lényeg, az más lapra tartozik. 😄

IMYke2.0.0.0
Szerintem, te se erőltesd - a nyilvánvalót sem akarja látni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Azért nem értem fuck, mert eddig ennek mondott ellent Moby, vagyis ezekszerint te értetted félre Moby-t, ő a kommentem ellen érvelt.....csak te ezekszerint fordítva gondolod.

Ő mondja hogy nem lényeg az effect, vagy valami hasonló, nem hiszi el hogy képes ennyi eltérést okozni, mint a DC-ben.

A DC-ben....MIND2 kép ami váltakozik a VÉGLEGES játékból van!!!!!!!!!!! Most fényképeztem 10 perce...mégis brutális a változás.

Moby
A két lábon járó példája vagy annak, mennyire jól működnek ezek a retkes, redvás, pitiáner marketingfogások 😞

darkSectorxxx
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Jó, nekem nincs ma annyi türelmem a szokásos DarkSectorozáshoz , mint Mobynak - én időben kiszállok.
Azt hittem, megérthető lesz az első neked címzett hozzászólásom.
Kiszálltam.

Totti5
Még mielőtt torokra menne valaki, komolyan ilyen 90ks fosokádék bélyeg képen kell grafot szagérteni? 1:1 720p képeken lehetne elmélkedni és pontosan keresni az eltéréseket. Így semmi értelme, még hátható is hogy más ami több dolog miatt adódik össze.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Mivel? Most nem értem, mert éppen azt bizonyítja amit én mondam.
Vagy te mire gondolsz?

DC bizonyíték hog EGYAZON AUTÓSD JÁTÉKBAN 2-3 EFFEKT mekkorát változtat, vagyis az éjszakai holdfényes nedves jelenet igencsak beleillik a képbe a normál látványhoz képest, most a karakterről beszélek, az hogy a dzsungel milyen lesz nem teszek rá fogadást de a karakter olyan állat ahogy mutatták. Eddig, jobbanmondva nem látok még elég bizonyítékot hogy NEM.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 19:04:36

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy ezzel Mobynak adsz igazat...

darkSectorxxx
Vagy ha nem a sziklákat akkor a 2 buszt a háttérben, nekem mind1. 😊

darkSectorxxx
238280-ban is ezt látod, csak nézz meg a távolban egy sziklát, milyen fényes nappal a textúra meg este esőben villámláskor.

De folytathatnám egy iskolapéldával MGS GZ...ez egy aránylag friss gém.

darkSectorxxx
<#love11>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 18:52:46

Moby
>Nézegessétek évvégéig
Nézegesse az, aki ennek a szánalomgépnek a középszar techdemóitól vár játékot 😄

IMYke2.0.0.0
Nem bántás, tényleg, de... ugye szemüveges vagy te is?...

darkSectorxxx
Oks. Ez a 2 kép sajna megintcsak más beállítású.
De legyen, az akkor volt, most ez van:

Nézegessétek évvégéig és akkor majd újra pixelháborúzunk. 😄
Ja és ezt csak most csak nektek csináltam, pedig ma pihenni akartam nem bekapcsolni a gpet, de lásd milyen rendes vagyok.
<#puszi>

Ha már DC, mind2 most készűlt ingame.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 18:43:18

grebber
Megvan a Ride megjelenési dátuma
"Március 20-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re"

Next PC upgrade: 2022

A könyvek is zseniálisak, csak ajánlani tudom őket.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Groupees "retroism" +7 steam sor bundle. 😊
Moby
Azt én is látom mi okozza a különbséget. De vajon miért lwlett ilyen? Nem vették észre, hogy ez így már nem olyan ütős? Esetleg koncepció volt?
Mi is...hm-hm 😊

wantonly
Utána el is olvashatod, az még plusz pár hónapos elfoglaltság, ha unatkoznál. 😊
Tinman
Nekem is nagyon tetszett amit megjelenéskor láttam belőle, de aztán elszaladtak az évek, de azt mondom, hogy az 50-es listámon rajta van és hidd el ez a lista nem szarral gurítós :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Őszinte részvétem... pont 2 napja kezdtem el nézni a 4. évadot (eddig a Star Trek cirka 6-700 részével voltam el 1 éven keresztül) és éjjel 1-kor erőszakkal nyomom ki a tv-t. Azt mondják a játék is közel hozza a sorozat minőségét, szóval rettegek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ja és ha már DC?
Láttad már napos száraz időben meg éjjel esőben? Meg Moby?
Miről is beszélünk akkor? 😄

BF is azért erőlteti ezeket a lézer effekteket, meg az éjszakai pályákat, mert akkor szép igazn.
De minden játékra igaz amúgy.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 18:20:24

darkSectorxxx
Én is ezt látom, ha nem figyelek a fényekre, hanem csak apránként a kis részleteket, gyűrődések, arc, szem haj, a színerősséget-fényeket kivéve mást első csekkolásból nem tudnék feldobni.

Biztos realtime lehetnek APRÓ-NAGYON APRÓ eltérések, de nem Watch Dogs-ról beszélünk.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 18:20:09

darkSectorxxx
Lehet, bár ez eléggé elfogult témázgatás.
Na mind1. De ettől még mind2-ő autós, nálam meg fordítva van, és most akkor hogyisvanez?

darkSectorxxx
Alsó kép valóban homályos, bár szerintem élőben nem olyan, fent megint más fényviszonyok vannak.
Próbáld újra hogy kis contrastot viszel az alsó párosra, hogy picit sárgább legyen...élénkebb...

PC full minőség, UGYANAZON INGAME JÁTÉK!
Effektek különböznek!

Jövőre ugyanitt! <#integet2>

mooo
Elkezdtem játszani a Game of Thrones RPG-vel,aminek hatására úgy gondoltam,hogy meg kellene próbálni a sorozatot is.Így a 3. rész után úgy érzem találtam magamnak egy pár hetes elfoglaltságot <#wink>
Az első képen a repülős-irányítótornyos beállítás okozza a különbséget, a másodikon pedig még jobban nappal lett, tehát kevésbé éjszakai beállítás! De cserébe Chloe kapott egy onlipászibl ajándéknyakláncot.

Amúgy persze élőben, mozgásban nagyon királyul néz ki ez a film csőjáték. Sőt, én még játszani is szerettem vele.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.15. 18:11:38
Moby
Ja, és ez mindkettő prerender(!). Ennyit kellett visszabutítani rajta, hogy ne üssön el kurvára az ingém látványtól.

Totti5
NFS is hasonlít a Forza Motorsporta. Autók mennek benne... ennyire hasonlít a Sunset és az Infamous.

Moby
Mivel tudom, hogy te a végefelé csaptál bele a ps3-ba, jó ha tudod, hogy ez a vizeséjszakásmásikbeállítást mink már ismerjük ám.

Az egy olyan különlegess és egyedi gép volt, amiről nehéz volt megmondani mit tud. Hát a mostaniról nem 😊

darkSectorxxx
Megjelenés. 2015 vége....majd meglátjuk akkor, nem egy jelenet a 2 kép.

darkSectorxxx
Akkor nem Microsoft lépése, De plíz tetszik nektek a játék elhiszem hogy jó, de ne menjünk bele hogy a Sunset nem hasonlít az infamous-ra mikor egy kategória a 2 játék.

Mindegy melyik szórakoztatóbb kinek, ugyanolyan sandbox játékmenet kldetésekkel kis alaptörténettel, ugyanúgy mindenre felmászól gyilkolászól.

Persze ha ugyanolyan lenne nem Sunset-nek hívnák, de nagy vonalakban egy kategória.
Order sem kiköpött Gears játék, de egyértelműen az ugrik be elsőnek, ahhoz áll a legközelebb. 😊

Totti5
60 fps nem hardwer kérdése még mindig.

Fpocok
Most egy percig gondolkoztam, hogy mi lehet az a DC. Mi? Közben rájöttem, Driveclub.

Bullshit kifogás. A gép nem bírja, mondják ezt azt jólvan.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.01.15. 17:49:22

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Oké, és most akkor mivan? a játék iszonyat jól néz ki, oda fog baszni szépen mondva ( mint tette az előző 3 rész is amikből szintén volt valami ilyan kép ). Persze 5 év múlva is lehet ezen a képen lovagolni. Csak semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.15. 17:48:16

Totti5
Eddig is 30 fps volt minden Uncharted és senki az ég világon nem sírt 60ért, mert az első résztől eltakintva a 2.-3. fix 30 fps volt mint kés a vajban és nagyon szépek. Sonynak nagy volt a pofája miközben az MSt rugdosta és behintették a DCnél és Uncsinál is a 60at. Nyilvánvaló hogy 60 fps kell bizonyos műfajokhoz, az Uncharted meg a DC nem az. Oda bitang látvány kell, az meg 30 fps sokkal jobban és könnyebben lehet.

Fpocok
Itt egy jobb minőségben.
Ha nem látok a különbséget a két jobboldali között, menj szemészhez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
"Infamousra odadobták azt a Sunset-et."

Nem, semmit nem dobtak oda. Sony csak úgy akarta kiadni hogy megveszi a jogokat. Fejlesztők nem akarták eladni az IPt. MS nem akarta megvenni azért jött ki csak X1re. Ha a Sony nem ragaszkodik hogy bezsebelje őket, akkor arra jött volna ki.

Sunsetnek meg az ég adta világon semmi köze az Infamoushoz. Totál más a két játék mechanikája és lényege. Semmiben nem hasonlítanak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.15. 17:40:28

darkSectorxxx
Év végén van a launch, ha megjelent, mivel megveszem előre, együtt megnézzük azt az éjszakai részt, nekem ezt a mostani demo-t hiába mutogatjátok, ha egyszer az sokat számít ami effektek ilyenkor vannak, amúgy részletességben a helyén van a játék. Csak egy buta low screenshotot sikerült betenni allulra. Hálisten. Szóval nyugi, évvégén folyt köv. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 17:38:07