Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Infamousra odadobták azt a Sunset-et.
Sony megcsonálta a Gears stílusban az Order-t.
God of War és Uncharted-re (max a Quantum Break hasonló kicsit, bár ez nagyon fasza ugyancsak) nincs nagyon megfelelő.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem a gameplay tetszett mindig is. Mondom szerintem az U1-ben a karakteret kivéve elég középszerű volt a látvány, legalábbis a dzsungel...én elsőre ezt a laza fasza stílúst szerettem meg.
Mondjuk itt még nagyobb területek lesznek, szóval már ennyiért megéri megvennem, most hogy 10x lesz szebb mint a 3. rész, vagy 8x, az számít??
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 17:31:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Megér nekem 5k-t.
//2 lemezes verzióm van, dobozos, eredeti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Uncharted egy kaland-akció játék, egy szerethető klasz indianas stílusban, szép színes, az animációk végett a régi részek is lemásztak a képernyőről.
Mág ha közbejön valami sem ez lesz Uncharted előrendelőknél a harakiri oka, meg nem is hogy 30fps mert a régi részek is azok voltak.
"A játékért felelős Bruce Straley egy interjúban erősítette meg, hogy a PlayStation Experience-en látott demó fix 30 fpssel futott, pedig a játékból többet is ki lehet hozni. "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játék pontosan olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Ha a játékélményből kellene áldoznunk azért, hogy elérjük a sokak által áhított 60 képkockát, akkor fejlesztőként jogunk van erre nemet mondani."
"30 fps fölött járunk, de a PSX-es demóban rögzítettük az fps-t." - tette hozzá. A Naughty Dog PS3-as játékainál már megszokhattuk a fix 30, vagy közel 30 fps-t, így biztos, hogy az Uncharted 4 sem okoz majd csalódást."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adversus solem ne loquitor
Mármint rinyára nem ad okot.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
5k....fogadol velem? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem állítom hogy bitre ugyanaz lesz nem tudom, de egyeltalán eddig még nem hazudtolták meg önnmagukat, majd ha lesz végleges ingame ugyanaz a beállítással ugyanaz a helyen, na majd akkor leülünk egy sör mellé a kocsmába és megdumáljuk.
Ez eddig bakfity eltérés még úgy hogy a másik kép nappali beállíással van, ami játékok eddig megmutatták hogy mi a különbség a render meg a végleges közt olyan eltérések itt nincsenek, azokat a véglelgesből lehet majd max látni, de nem lesznek ilyenek. 😊
Nézd= szem + fül + orr +száj, az alapvető dolgok, azok full egyformák...mindenben textúrák, árnyékok, kontraszt....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 17:21:22
Annak az első videónak meg adhatta volna azt a címet is a nóti, hogy "ilyen lett volna az uncharted ha a sony nem baszik ki velünk" 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 17:16:09
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.15. 17:04:07
Főképpen hogy a 30fps miatt még lehet többet kihozni akár a cuccból.
Másrészt puding próbája az evés, ezen kár vitázni mert a 2 kép egyezik alapvető dolgokban, arcszőrzet, az arcvonalak, a karakter szeme, amik nem függnek a fényektől és nedvességtől, szóval nem értem honnan a következtetés, mert így is brutálisan fest.
De a lényeg hogy majd visszatérünk ará a végleges prodoktumnál és pLS ne 2 külön beállított képet hasonlítgassatok már, legalább ti ne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bloodlines fullon felpatchelve, így vár rám hogy elindítsam.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.15. 17:00:10
Után jöhet a stop.
(persze a számla nála marad, tehát ha nagyon gonoszkodna, lehet, hogy visszakövetelheti magának, de ez egy ilyen sport gondolom)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azért mi durva már, hogy amikor először mentem a szüleimmel külföldre még 270-280 körül volt az euro 😮
Mert a sok netes ididóta ezeket gondolom pixelpontosan nézi össze, a demoban látszik hogy baszott szép és a karakter kidoddlgozottsága is nagyon ddurva, még a Ryse-t is veri szerintem.
A többi csak neten idiótaság.
Majd ha megjelenik és ugyanaza a vizpartos jelenet lesz na abból kell méregetni.
Hány játék van a mi szebben fest éjszakai bevilágítás meg vizes fényes textúrákkal?
kb mindegyik? 😄
Szerintem eről ennyit.
FPS meg inkább legyen fix 30 ami bőven elég ha fix, csak legyen látványos ....mind textúrákban mind animációkban...ez szerintem meglesz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én fordítva vagyok ezzel 😊 Jó cucc a Redemption is, ha nem is 9.5
Az NWN1 egy korrekt RPG, de második vona, ahogy az első kiegészítő is. Régen a modding és multi tette extrává, amúgy aránylag rövid (mármint a nagy RPG-eposzokhoz képest), party nélkül gyenge a harc (meg nélküle más is - ebben a formulában mindenképp), a sztori meg egynek elmegy, de van jobb is. A Dragon Age sokkal jobb. Meg egy rakat másik RPG. Ne érts félre, BioWare-kimaxolásból simán letudható (a Forgotten Realms nálad velem szemben legalább hívószó), de bakancslistán furán mutat venném. A Deus Exet bezzeg ki se emelted!
A Redemption nekem is tervben van, de általában középszarnak szokás tartani, és inkább a Diablóra hasonlít, szóval a Bloodlines után jó eséllyek csalódás lehet belőle.
Videók alapján nagyon hangulatos lehet. Hazaérsz egy hosszadalmas műszakból és este elindítod az Elite Dangerous-t és csak úgy barangolsz a HATALMAS univerzumban és nyersanyagokat és cuccokat szállítasz. Jó nyugis.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként ezek közül kb. az összessel játszottam, volt amit elvittem jó ideig, majd jött valami érdekesebb és félretettem, de persze azóta se...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amíg ilyenek kimaradtak egyelőre, hogy (toltam velük, de csak keveset):
- Morrowind
- NWN 1-2
- Oblivion
- Skyrim
- Fallout New Vegas
- Vampire Redemption (Bloodlinest lenyomtam 9.5/10 nálam)
- Silent Hillek
- MGS-ek
- DMC-k
- pár Cras Bandicoot rész
- pár Mario rész
Bah... leírni se érdemes. Rettentő sok minden van még hátra, amiket szeretnék letolni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Esetleg a hiánypótló Baldur's Gate interquel?! <#idiota>#idiota>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 15:13:47
Jamegawicserhárom 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 14:56:59
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.15. 14:56:45