Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Sőt at hittem X1-re a Microsoftnak az lesz az első hogy válaszol a Sony stílusaira.
Infamousra odadobták azt a Sunset-et.
Sony megcsonálta a Gears stílusban az Order-t.

God of War és Uncharted-re (max a Quantum Break hasonló kicsit, bár ez nagyon fasza ugyancsak) nincs nagyon megfelelő.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Ne tedd. Elvesztenéd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
A felvetés jogos, de az U játékoknál szerintem lgalábbis remélem hozzám hasonlóan azok rendelik többen elő, akiknek már az U3 látványvilága is bőven elég volt, ez egy stílus, amit ennél jobban még a TR sem adja vissza, mást meg nem találtam a piacon ami ebben a stílusban vrsenyezne, és kiemelkedne a szürke átlagból.
Nekem a gameplay tetszett mindig is. Mondom szerintem az U1-ben a karakteret kivéve elég középszerű volt a látvány, legalábbis a dzsungel...én elsőre ezt a laza fasza stílúst szerettem meg.

Mondjuk itt még nagyobb területek lesznek, szóval már ennyiért megéri megvennem, most hogy 10x lesz szebb mint a 3. rész, vagy 8x, az számít??
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 17:31:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Te ne velem foglalkozz, ne flts, ennyit megér nekem hogy jegeljétek évvégéig a témát és érdemben tudjuk megnézni együtt, amikor lesz is értelmes 2 ugyanolyan kép, most ez nem értelmes dolog. 😄
Megér nekem 5k-t.

IMYke2.0.0.0
Én mondjuk azé' nyögvenyelősen játszottam, mert eléggé tapasztalatlanul vágtam bele ebbe az RPG témába akkoriban
//2 lemezes verzióm van, dobozos, eredeti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Uncharted-et nem azért renddelik elő, hogy 2 bit elréés van-e a fényeffektekben vagy hogy jobban csillan-e Drake puha bababbőre.
Uncharted egy kaland-akció játék, egy szerethető klasz indianas stílusban, szép színes, az animációk végett a régi részek is lemásztak a képernyőről.

Mág ha közbejön valami sem ez lesz Uncharted előrendelőknél a harakiri oka, meg nem is hogy 30fps mert a régi részek is azok voltak.

"A játékért felelős Bruce Straley egy interjúban erősítette meg, hogy a PlayStation Experience-en látott demó fix 30 fpssel futott, pedig a játékból többet is ki lehet hozni. "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játék pontosan olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Ha a játékélményből kellene áldoznunk azért, hogy elérjük a sokak által áhított 60 képkockát, akkor fejlesztőként jogunk van erre nemet mondani."
"30 fps fölött járunk, de a PSX-es demóban rögzítettük az fps-t." - tette hozzá. A Naughty Dog PS3-as játékainál már megszokhattuk a fix 30, vagy közel 30 fps-t, így biztos, hogy az Uncharted 4 sem okoz majd csalódást."

IMYke2.0.0.0
De nem is 1 hét alatt hoztam össze a táblát sem, a játékokat sem - és a legszebb: nincs fontossági sorrend rubrika. Szimplán katalógus.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Preorder??? Ilyen szóba sem került 😄D

Adversus solem ne loquitor

Moby
Valahol mélyen úriember vagyok, természetesen ilyen totális őrültségre az érdekedben nem fogadok 😄

darkSectorxxx
Ezt mondom nem értem a panaszt, nem védeni akarom, nem azért mert Uncharted rész, de látszik hogy ha lesz is valami eltérés, ilyen 1-2 pixel éppen, ez semmi, szó szerint semmi.
Mármint rinyára nem ad okot.

zorrobomber
És akkor van még aki nem érti miért baj a preorder... jelen esetben is nem az a baj, hogy nem fogod élvezni a játékot, hanem hogy a kiadó úgy gondolja hogy ilyeneket megtehet. Mert kétségem nincs a felől, hogy rengeteg ember lesz aki látta a prerendert, előrendelte, és észre sem fogja venni a különbséget.

Jim Morrison
Ne panaszkodjatok, division sokkal jobban le lesz butítva 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Oksi 1 szó mint 100....legyen itt tanú mindenki, FOGADOK VELED 5000ft-ba, hogy a végleges ha nem lesz szebb. LEGALÁBB olyan lesz mint a trailer....ugyanabban a jelenetben! OKS? 😊

5k....fogadol velem? 😊

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajándékképpen lesötétítettem a képet, (baloldalt van az ingam lesötétitve, ehhez add hozzá a vizes bőrt meg a hold fényét.....)
Nem állítom hogy bitre ugyanaz lesz nem tudom, de egyeltalán eddig még nem hazudtolták meg önnmagukat, majd ha lesz végleges ingame ugyanaz a beállítással ugyanaz a helyen, na majd akkor leülünk egy sör mellé a kocsmába és megdumáljuk.

Ez eddig bakfity eltérés még úgy hogy a másik kép nappali beállíással van, ami játékok eddig megmutatták hogy mi a különbség a render meg a végleges közt olyan eltérések itt nincsenek, azokat a véglelgesből lehet majd max látni, de nem lesznek ilyenek. 😊

Nézd= szem + fül + orr +száj, az alapvető dolgok, azok full egyformák...mindenben textúrák, árnyékok, kontraszt....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 17:21:22

Moby
Lényegtelen, hogy látod- e a különbséget. Az egyik valós idő a másik prerender. Ennyike. Nyilván azért prerendered, mer nem megy azon a finghardveren valósidőben. Valósidőben az megy, amit láttál is.
Annak az első videónak meg adhatta volna azt a címet is a nóti, hogy "ilyen lett volna az uncharted ha a sony nem baszik ki velünk" 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 17:16:09

Troger911
Jelenleg kb 285 + dlc-k 😊 (Tavaly ősszel született hörcsöghöz képest azért nem rossz!) Persze van egy kipróbálandó kategória, amiben kb 100 cím szerepel 😊 Azt lesz szép szelektálni... Meg kb 40 cím még nincs kategorizálva...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.15. 17:04:07
darkSectorxxx
Én nem látom a 2 közt azt a különbséget ami végett bizonyított előre amit írsz.
Főképpen hogy a 30fps miatt még lehet többet kihozni akár a cuccból.
Másrészt puding próbája az evés, ezen kár vitázni mert a 2 kép egyezik alapvető dolgokban, arcszőrzet, az arcvonalak, a karakter szeme, amik nem függnek a fényektől és nedvességtől, szóval nem értem honnan a következtetés, mert így is brutálisan fest.

De a lényeg hogy majd visszatérünk ará a végleges prodoktumnál és pLS ne 2 külön beállított képet hasonlítgassatok már, legalább ti ne.

zorrobomber
Imádtam én is, főleg a régies szövegezésű párbeszédeket, és úgy alapvetően az első felét. Az mondjuk simán levesz nálam egy pontot, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az életszívó karddal kb. végig lehet kaszabolni a játékot.
, de a lőfegyverek is úgy rémlik elég furán viselkedtek.

Bloodlines fullon felpatchelve, így vár rám hogy elindítsam.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.15. 17:00:10

benőmenő
Kell a powa a szélben lengedező mellszőrnek. Ez van.
wesker24
Én is GMG-röl vettem a Resident Evil HD-t és nekem 5088 FT-ot vont le !
Moby
Dark, azt a vizes, éjszakás cuccot a konzolnak eladott titkárnőkompjúter nem fogja magából kitolni valósidőben. Evvan.

IMYke2.0.0.0
Redemption mega-brutál jó anyag! Imádtam!

IMYke2.0.0.0
Saints Row 5, Borderlands 3 és a Resident Evil 7 is, na meg a Pillars of Eternity...
Után jöhet a stop.

zorrobomber
Mondod ezt te aki excel táblázatot vezet róluk.. 😊

IMYke2.0.0.0
Meglehetősen kevés játékod lehet, ha záros időn belül ezt meg tudtad tenni 😊

Dzsini
Vannak már többen, akik a "beleuntam" kategóriásak, és lehet kapni másodkézből még Mercenary Edition (~előrendelős, +1 repcsit kapsz induláskor) példányt is ár alatt - a napokban volt egy eladó az E😄 topicban is. A parancsnok átnevezhető, emailcím átírható azt mondják, tehát nem problémás a dolog.

(persze a számla nála marad, tehát ha nagyon gonoszkodna, lehet, hogy visszakövetelheti magának, de ez egy ilyen sport gondolom)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Ha ennyire romlik a HUF, akkor lehet nem várok tovább a Witcher 3 preorderrel.
Azért mi durva már, hogy amikor először mentem a szüleimmel külföldre még 270-280 körül volt az euro 😮
darkSectorxxx
Amúgy az árfolyamok a ft romlása télleg észbontó, és sok kicsi sokra megy, de még egyelőre kibírom én is a töbletköltséget, de ha azt nézem mennyi volt egy euro 1 vagy 2 éve.....

darkSectorxxx
Már el lett magyarázva többieknek is hogy az első kép éjjel vizes textúrákkal van a második meg nem, mit vonsz le ebből?
Mert a sok netes ididóta ezeket gondolom pixelpontosan nézi össze, a demoban látszik hogy baszott szép és a karakter kidoddlgozottsága is nagyon ddurva, még a Ryse-t is veri szerintem.

A többi csak neten idiótaság.
Majd ha megjelenik és ugyanaza a vizpartos jelenet lesz na abból kell méregetni.
Hány játék van a mi szebben fest éjszakai bevilágítás meg vizes fényes textúrákkal?
kb mindegyik? 😄

Szerintem eről ennyit.
FPS meg inkább legyen fix 30 ami bőven elég ha fix, csak legyen látványos ....mind textúrákban mind animációkban...ez szerintem meglesz.

darkSectorxxx
Amikor megvettem 20 dollár volt amazonon és ft-ban: 5235 / 262ft dolláronként

Tényleg nagyon elkezdett érdekelni de 50 euro egy picit sok (még ha több 100 órákat játszanék is vele, akkor is). De most úgy is előrendeltem a Witcher 3-at, plusz új telóra gyűjtök, úgyhogy egy időre kimarad az életemből, talán idén karácsonyra megajándékozom vele magam. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
"- Vampire Redemption (Bloodlinest lenyomtam 9.5/10 nálam)"

Én fordítva vagyok ezzel 😊 Jó cucc a Redemption is, ha nem is 9.5

Moby
Sokszor nem annyira nyugis, sőt... 😊 Leginkább rajtad áll, mennyire nyugis, de ha csak tradelsz akkor is sokan fognak belédkötni. De én pl. azért nem bányászkodom, mert halálra stresszel, hogy árnyékban mész radarral, és a lámpafénynél egyszer csak megjelenik egy néhányezer tonnás kavics, ahogy pár méterre a hajodtól forog kecigyorsan, és azt várod, hogy mikor baszódsz bele valamelyik kitüremkedésbe 😄

Remélem, hogy a Crash Bandicootból a Naughty Dog-féle részekre gondolsz 😊 Meg akkor mellé lehet venni a Spyro 1-3-at, jók is, és a múltkor vetted őket.

Az NWN1 egy korrekt RPG, de második vona, ahogy az első kiegészítő is. Régen a modding és multi tette extrává, amúgy aránylag rövid (mármint a nagy RPG-eposzokhoz képest), party nélkül gyenge a harc (meg nélküle más is - ebben a formulában mindenképp), a sztori meg egynek elmegy, de van jobb is. A Dragon Age sokkal jobb. Meg egy rakat másik RPG. Ne érts félre, BioWare-kimaxolásból simán letudható (a Forgotten Realms nálad velem szemben legalább hívószó), de bakancslistán furán mutat venném. A Deus Exet bezzeg ki se emelted!

A Redemption nekem is tervben van, de általában középszarnak szokás tartani, és inkább a Diablóra hasonlít, szóval a Bloodlines után jó eséllyek csalódás lehet belőle.
Na látom, akkor nem csak én. 😊

Videók alapján nagyon hangulatos lehet. Hazaérsz egy hosszadalmas műszakból és este elindítod az Elite Dangerous-t és csak úgy barangolsz a HATALMAS univerzumban és nyersanyagokat és cuccokat szállítasz. Jó nyugis.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Moby
Csak tőlük lehet megvenni. Nincs mikrotranzakciós buzgárság (vagyis felesleges baromságokat lehet csak venni, festéseket), sem egyéb díj, az ára ennek megfelelően relatíve magas(60 dodó). Két módon tudsz játszani, solot meg ilyen fél mmo-t. Ami közös bennük, hogy minden játékos ugyanazt az univerzumot játsza, tehát minimális szinten hatással vannak a játékra, csak soloban nem látjátok egymást. Azaz az idő akkor is telik, amikor nem vagy bent (soloban is). Tehát pl. a küldetéseid is lejárnak. Ez eléggé időrablónak tűnik, de nekem is nagyon kevés időm van, és így is elboldogulok vele. Amúgy sem gyors a játék. Vannak egészen szélsőséges eseteket is. pl olyan rendszerek, ahol ugrás után még 50 percet utazol az állomásig, de azért nem ez a jellemző 😄 Ami eddig megvan a játékból az szinte tökéletes, viszont a játék még közel sincs kész. Jelen állapot szerinte olyan 100-150 órára taksálom az unalomba fulladás határát, szóval kell, hogy lassan jöjjenek az eventek, mert kb motsanra kezdik megúnni az early adopterek. Nekem még nincs benne ennyi, és még élvezem is, de kezdem látni, hogy ez nem fog örökké tartani. Még alig láttam pár rendszert, sok még a felfedezni való, de közben pénzt is kell szerezni. Az egész játék atmoszférája, a látványa a hangulata őrületesen, kikúrt módon, letaglózóan csodálatos. Ebben még unatkozni is mai mércével mérve 8/10 😄

Tinman
Ezzel sokan vagyunk így.

Egyébként ezek közül kb. az összessel játszottam, volt amit elvittem jó ideig, majd jött valami érdekesebb és félretettem, de persze azóta se...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Néha elszörnyedek ,hogy miket hagytál ki és ezzel szemben milyen hulladékokkal játszottál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, akkor utána kell néznem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Eskü túlélem, ha nem jönnek...

Amíg ilyenek kimaradtak egyelőre, hogy (toltam velük, de csak keveset):

- Morrowind
- NWN 1-2
- Oblivion
- Skyrim
- Fallout New Vegas
- Vampire Redemption (Bloodlinest lenyomtam 9.5/10 nálam)
- Silent Hillek
- MGS-ek
- DMC-k
- pár Cras Bandicoot rész
- pár Mario rész

Bah... leírni se érdemes. Rettentő sok minden van még hátra, amiket szeretnék letolni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Majd? Már megjelent, és igen csak tőlük lehet megvenni. Én is fontolgatom.

MerlinW
Mesélj már nekem róla, mert sokat nem vettem ki a dologból. Csak tőlük lehet majd megvenni a játékot? Mennyire online a cucc, hogyan működik a rendszer?

[merlinw.org]

Torment 2, Witcher 3, Halo 5 (a 4-ért szinte rajongtál), Bloodborne?

Esetleg a hiánypótló Baldur's Gate interquel?! <#idiota>
Dzsini
Bank és szerződés válogatja - lehet középárfolyam is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
Nem. A annyiért veszi meg a valutádat.

Shep
Ha kártyával vásárolok a bank a vételi árfolyamon vált?

Moby
Nyomom megjelenése óta. Zsír cucc. Majdnem vettem hozzá egy Oculus riftet, aztán sikerült kipróbálnom. Egyelőre várok a véglegesre belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 15:13:47

MerlinW
Én az Elite-el szemezek... de még nem tudom..

[merlinw.org]

Moby
Azér a star citizen jelenjen még meg. Leszarommennyiér 😄

Jamegawicserhárom 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 14:56:59

Tinman
Olyan 67%-os "not played"-el büszkélkedem és akkor még ott a Uplay, Live, PSN, Origin, GoG accom. Viccen kívül: Egy cseppet sem érdekelne, ha holnaptól nem jelenne meg az elkövetkezendő 20 évben semmilyen játék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.15. 14:56:45