Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Ahh, reggel van még, kösz. Azt hittem mondani is akart vele valamit az író. Mondjuk a hsz maradékát se értettem (pl. rejtély számomra, hogy mit jelenthet az, hogy "mindenki ellőtte a saját top bundleját") de azon túl tudtam lépni / vagy nem érdekelt. <#eplus2>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Tuti 😄

Fpocok
Válság ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Kérlek definiáld: válsás. Kérhetnék egy példamondatot?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Válsásba játékot venni? 😊
3-4 évig a vásárlás kilőve nekem az tuti. Mondjuk ilyen Deep Silver féle atom top bundlekat nem fogom megvetni, de szerintem már mindenki ellőtte a saját top bundleját.

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Nem tudom mennyire jártok a PH -s topikba, de Renok egy remek akcióra lett figyelmes. A Saints Row IV Game of the Century Upgrade Pack 2.5 EUR -ért vásárolható meg. Pusztán alapjátékkal rendelkezőknek best-buy. Ha nincs alapjáték, akkor még spórolhatsz úgy, hogy SteamTrades -en szerzel egyet (AMD-s kuponból talán olcsóbb), vagy egy AMD Silver kupont szerválsz valahonnan, megtartod magadnak a Saints Row -t és 4k -ért túladsz a Star Citizenen.

Zso tanácsait hallaották.

Szerk: 4k = 4000 HUF
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.01.16. 08:03:59

Dzsini
PC-n jó esetben te döntesz, hogy játszod Ultrán 30-al, vagy Mediumon 60-al, vagy változtatsz a hardveren.

Konzolon a fejlesztők (vagy a kiadó) döntése, hogy hol vállalnak kompromisszumot (grafika, csilivili vagy fps maximum/stabilitás terén).
A hardver ott adott, azon nem tudnak változtatni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
persze persze... nem is értem, miért vitatkozok olyannokl, mint te.
Nyilván lehetett volna 60 is, de ők azt mondták, hogy lófaszt, legyen 30. Mert az cinematic.

Rapid81
Ami nem érdekelt, azt én át tudtam futni eddig is. Egyszerűbb volt, mint 2 külön topikot böngészni... Szerintem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Na, pont ezért kéne gépet újítanom. Nagy szemétség volt tesómtól a Unity karácsonyra 😄😄😄
Moby
Tegnap még lefekvés előtt gyorsan ránéztem a Unityre az új gépen. Egészen sokkoló volt 60fps-el tolni ultrahigh-on.
Bárkinek a döntése is volt ez, ez egy jó döntés volt 😄D (letolni konzolon sub30fps-el már kevésbé)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.16. 07:31:29

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Fix hardwer esetében a fejlesztő dönti el, és nem te. PC esetlben vehetsz SLI 970-et a 60 fpshez aztán vagy meglesz vagy nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Koncepción mi máson. Hegyekbe jön a 60 fps-es játék WiiU-ra, és rettentő jól is néznek ki. Ja hogy nincs csilliárd pixel, shéder meg kápráztatás? 3DS-re is jönnek a 60 fps cuccok, telefonra is, és persze asztali konzolra is sok 60 fps játék van, főleg az elmúlt 1.3 évben.

Ha 60 fps-t akar valaki akkor úgy fejleszti a játékot, semmi köze ahhoz hogy milyen hardwer van a gépben, sosem volt és sosem lesz.

IMYke2.0.0.0
Nem ez a cél - de a "milyen tévét vegyek?"-től a "tegnap megnéztem ezt"-ig miérti s ne mehetne az OFF topikba?
Minden más, ami játékokkal - és nem a technóval - kapcsolatos, meg azok élményeivel, beszerzéseivel, ajánlásaival stb. az maradna itt.
NEKÜNK okozna könnyebbséget, azoknak, akik nem akarnak fél napon át tartó OFF(-szerű) dialógusok közé beékelve látni valami "hasznosat".

S szólok: én nem hirtelen kezdtem el propagálni az off elhagyását, hanem jó ideje. zorrobomberrel összekapásunk idején meg előkerült: legyen külön OFF-téma. Most van.
A többi figyelem, inteligencia-vagy-amit-akartok kérdése.

Részemről próbálom nem rágni többé a témát. Alapvetően elnéző, türelmes ember vagyok. Meglátjuk, legközelebb ki fogja kérni az offolókat annak abbahagyására, akár helyettem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Én meg azt hittem, hogy azért nem fut nálam egy új játék 60 fpsen, mert nincs elég kakaó a gépben. De most már tudom, hogy EZ NEM IGAZ. Kiváncsian várom a folytatást.

Fpocok
Akkor szerinted min múlik, ha nem a hardveren? Kérlek írj erre valamit, mert ez az idei év legnagyobb baromsága így eddig... pedig még csak január van.

darkSectorxxx
Hazudnék ha azt mondanám beugrik a jelenet, de konkrétan idegesítő rész inkább csak abban volt, talán mikor a bumburnyák szellemekkel kellett hadakozni, de az is inkább ha Ultimate nehézségen 2 volt egy helyiségben. 😄 (teleportos ninják vagy mi)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
Már meg sem lepődöm 😄
Végülis totál nem volt idegesítő, amikor a széthulló padló fölött kellett ütni a repkedő ellent és random váltogatott, nehogy az angel grippel fenn tudj maradni halál nélkül.
Az meg aztán külön az autolock csodája volt, amikor Lilith klubjában elrontottál egy ugrást, akkor a kövi platformra már lespawnolt a démon. Namost ezzel az az apró probléma, hogy a platformról amire érkeztél nem tudtál elugrani, mert a szélénél mindig visszarántotta a kamerát arra az idiótára a játék automatikusan és csak chekpoint resettel kijönni belőle. Már ha el nem rontottad megint, mert akkor megint megszívtad és beragadtál.
zorrobomber
Persze, nem került szóba de attól még szóba hozhatom, nem? Azért mutogatják a target rendert hogy minél több előrendelő legyen...

darkSectorxxx
Énnekem majd lesz szemüvegem. 😄
Amúgy jó az, mert okosabbnak tünik benne az ember. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekem fel sem tűnt.
Pedig szöröstül bőrüstől végigjátszottam. 😊

Nem gyanús, abnormis 😉

Amúgy tényleg szemüveges vagyok, örülök, ha itt kitűnhetek ezzel 😊
benőmenő
Azért a dmc definitívje kapásból megkapta a manual lock-ont, aminek hiánya egyes scenáriókban iszonyat kínos volt, holott már a legelső részben is benne volt.
darkSectorxxx
Télleg szemüveges vagy?
Amúgy vettem az iróniát, mert tőled gyanús ha egy véleményen vagy velem. <#hawaii>

darkSectorxxx
Arra már elég Ultimate így is, nem? 😄 Még ha egy jó játékról lenne szó.

Nem értem miért nem Definive Edition, tökre mint az új DMC.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 21:31:47

grebber

Moby
Keblemre! Azonos oldalon állunk! (Te is két kézzel vernéd a szeget a koporsójukba, és én is) <#nevetes1>

Az vagyok, bár nem végzetesen (balról jobbra: -1,25 és -1,50), és hordom 😊

Amúgy az első bekezdésben csak DarkSectort karikíroztam. Az mondjuk nem meglepő, hogy ő komoylan vette, de másnak nem kéne 😊
Tinman
Én ezt már követni nem tudom...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Bocs Imy! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Énszerintem nem is az a lényeg itt, hogy miről beszélgetünk (mert mindig is voltak olyan témák, amik nyilvánvalóan nem ide tartoznának, de emberek vagyunk, dumálunk minden hülyeségről), hanem hogy a fórum sokszor úgy van használva, mint egy chat. Tehát, ha 5 napon keresztül vitázunk mondjuk a konzol vs. PC dologról és generálunk 1000+ hszt egy hétvége alatt, akkor az már szerintem OFF topik, de nem a téma miatt. Ugyanis vitázni máshol is lehetne, itt meg közben elvesznek fontos, kevésbé-fontos dolgok. A fórum jellegéből adódóan ugyanis itt túl sok téma nem mehet párhuzamosan. Nem tudom érthető-e miről beszélek. 😊
Tinman
Double Dragon Neon ami ebben a pakkban atomjó, de 8 dolcsiért inkább végtörlesztek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fist of Jesus... sigh... látom nagyon menő vallásokból/hitből viccet csinálni, aztán csodálkozni, hogy egyeseknél kiborul a bili és ceruzákat véreznek össze ;-)

genndy
Elhiszem, biztos van benne érdekes meg ígéretes, de nem olyan régen is írtam hogy a megvett A, AA, AAA játékaim is csak porosodnak, a mostanában megjelenő indie-áradatot nem tudom (és már nem is akarom) követni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
A Reaper Tale of a Pale Swordsman nem tűnik rossznak.

Az Ascendant a local co-op miatt érdekelne, viszont az már 4$ felett van.
Totti5
Hány 10-100 oldalt kell visszatekerni h eredeti cuccokról olvasson, lásson az ember dolgokat?😊 sztem is felesleges. Imy törölje tegyen pontot az értelmetlen vitáknak és kész, ha nem fejezi be valaki modit hívni. Amúgy mindenről van itt szó, nem értem h egyes téma mehet, 1 hét múlva egy másik téma már nem mehet. Nem kell, ött a törlés gomb, a nomeg az van amit a HG mond, ha sok a felesleges szöveg pontot lehet tenni a végére hamar.

Nekem amúgy vannak új cuccaim, majd ha megjött minden teszek be képeket 😊

MerlinW
Én már nem tudom mi megy itt.

1. Ha ha azt akarja a kedves házigazda, bezárom a topikot 1-2 napra, amíg mindenki átszokik az OFF-ba. Aztán ide lehet EJ képeket linkelgetni, hiszen azért lett a topik létrehozva. Az a baj, hogy Iminek sincs halvány lila gőze mit szeretne itt olvasni. Mármint, az a téma, ami ŐT nem érdekli általában off topik. Anime, meg filmek, meg mittoménmi persze jöhet minden mennyiségben. Ez meg nem cool.
Valaki fektesse le a konkrét témáját ennek a "klub"-topiknak (meh) és aszerint lesz rendfenntartva jól. Kérem pontokba szedve pontosan miről lehet itt beszélni.

2. Vagy felejtsük el az egészet menjen minden tovább ahogy eddig.

3. Vagy cseréljük fel a kettőt. Az off lesz az EJ, ez meg a klub. Hiszen a saját fórumban a HG szabályai játszanak, ebben a fórumban meg az SG szabályai, képbeszúrással, videólinkeléssel, mindennek együtt.

A lehetőségek végtelenek, csak döntse már el valaki az állandó baszogatás helyett. Egy kis határozottságot kérnék a kedves topiklakóktól.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.15. 20:22:44

[merlinw.org]

genndy
Új HB Weekly: Brawlers

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition már a 8$ csomagban van benne (én csak ennek hallottam legalább a nevét, a többi totál ismeretlen)

darkSectorxxx
Télleg nem sértésképpen nekem 8 de a magánéleti gondok is szétrombolják a topikot így nézve, meg az hogy most írtunk 10 plusz hsz-t. 😊
Persze van egy pont amikor gáz, de nálam ez egymás sértegetésekor van.
A többit imikére bízom. ha azt írta offtopik, akkor ennyi elfogadom.

darkSectorxxx
Amúgy ilyenkor eszembe jut hogy BÁRCSAK életem legnagyobb gondja az lenne hogy milyen kinézetű egy játék.
Bárcsak.

wantonly
Mondjuk amikor két napig megy xy téma, az simán lehetne az OFF-ban is, attól függetlenül, hogy kapcsolódik-e szorosan vagy sem. Amiről itt beszélgettek a többiek most több oldalon keresztül engem sem igazán érintett meg és csak átpörgettem az egészet, de nem arról van szó, hogy nem tartozik ide, csak egy ilyen beszélgetés/vita eléggé szét tudja zilálni a topikot. Én nem is értettem, hogy miért itt ment a duma. 😊
genndy
Nem is értem most Imy kifakadását. Borzasztó volt végigküzdeni magamat a kétoldalnyi szájtépésen, de játékról, meg grafikáról meg találgatásról volt szó. Akkor ez miért nem játéktéma? Ide az jön, az OFF-ba meg azon kívül minden más, nem?

grebber
Most komolyan abból a 20 magyarból indulsz ki akinek van ps4-e? LOL

Rólam biztos nem szól.Rólam csak akkor fog szólna a next gen ha törve lesznek,de akkor nagyon!!!!

darkSectorxxx
Steam-en vett játékokról képek sem lesznek max bejegyzések. 😄
Akkor magyarra lefordítva átköltözik a társaság? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.15. 20:02:45

Moby
Szaladj a topikjába. A fejlécben van egy xls azoknak a id-jével, akik launckhor jelen voltak.
Majd számold meg hányan vagyunk még ott.
Hát ennyi. Sajnos ez a legkevésbé sem rólam szól. Sokkal inkább rólatok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.15. 20:00:18

genndy
Meg Saints Row 4 is!

MerlinW
Még mindig nem értem mi a frászért kell agyonszabályozni a topikot. 5 évig mindenki tök jól elvolt, beszélgetett.
De oké, mostantól ebbe a topikba csak és kizárólag eredeti játékok dobozairól/lemezeiről készült képeket lehet beszúrni, minden más törölve lesz. Beszélgetni meg lehet az off topikban. Ez a cél nem?

[merlinw.org]

darkSectorxxx
oks végeztem ezzel.

darkSectorxxx
Bocs a kontrollert müködésre megítéltem de nem kép alapján.
Hanem mert az megint más dolog, mintha látnál egy egeret a youtube vidin és tudod milyen egy egér, még ha "farok alakja is van" az akkor is úgy fog menni , húzod abba az irányba amerre szeretnéd hogy reagáljon.

Nem teljesen ugyanaz, míg egy összehasonlítás, ahol a kép maga a fontos, az más.

kontroller alakjára csak anynit mondtam hogy hasonlít (az általam utoljára látott változat) a x360-asra. Ennyi volt mindössze.

IMYke2.0.0.0
Lassan kisírok egy-egy permabant azoknak, akik kakivá offolják a topikot, mikor van off-topik TOPIK...

//Lustáknak a link.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.15. 19:50:34

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.