Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spank mindenki a maga útját ebben a három csodálatos címek és átélni az izgalom az egyik legnépszerűbb arcade játékok a 80-as évek!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.16. 12:50:09
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.nuuvem.com.br/produto/2600-double-dragon-trilogy
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.16. 12:47:19
Példa rá, hogy már Amigán is voltak 50/60 fps-el játékok. Meg lehetett csinálni, kompromisszumokkal. Nincs olyan hardver, amit ne lehetne megizzasztani, legfeljebb tovább emelik a részletességet, a post processinget, a felbontást, stb. A mostani generációnál 1080p közeli felbontásoknál, 30 fps mellett a most látható részletesség elérhető. Ha a hardver sokkal erősebb lenne, akkor valószínűleg elsősorban a felbontást és a részletességet, szépséget növelnék, mert az eddigi generációkban is egy "gimmick" volt a 60fps, a vásárló többség megvan nélküle. Persze van olyan játéktípus, ahol az a fontosabb, akkor pedig a felbontáson, a részletességen spórolnak. De olyan nincs, hogy egy hardver "mindent" elbír.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Double Dragon Trilogy-t tud valaki olcsóbban, mint a STEAM-en?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy ideális világban, a valóságban meg van egy csomó "kényszer" aminek meg kell feleni (prevgen látvány, konkurencia látványa, futása platformban, és címben is, estébé). Az már persze más kérdés, hogy ez mennyire valós, vagy mennyire keresik a bajt a stúdiók maguknak valójában. A gond az, hogy ellenpélda alig van, az is rossz(nemtudjukmér): nintendo.
Adversus solem ne loquitor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként meg a generáció eleji játékoknál gyakran nem ismert specifikáció - vagy nem kitapasztalt az architektúra - , így érik meglepetések a korai fejlesztőket. A Ninja Theory is ezzel magyarázkodott a Heavenly Sword miatt, de náluk ez szerintem "tehetség" kérdése is, ahogy többször bizonyították.
Persze a C64 NTSC és a PAL verzió között is volt különbség (985 és 1023 Hertzen pörgött a processzor), így lehetett ugyanazzal a játékkal "gyorsabban" játszani, és az Amigáknál is volt turbokártya (méghozzá egész komolyak), játékfejlesztési szempontból mégis fix hardvernek számítottak, elvétve volt olyan, aki ezt a lehetőséget kihasználta. A fix hardvernél pedig a fejlesztők döntése, hogy hova helyezik a hangsúlyt, mert a kereteket megadja a vas. Az N64 bővítése, a MegaCD, és ilyesmik inkább vadhajtások, ahogy az X360 HD-DVD olvasója.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.16. 12:25:47
PC-n viszont hardver kérdése, mert a kávédarálótól a Quad SLI-ig mindenre írják, és adnak választási lehetőséget a felhasználónak, hogy ő válassza meg a kompromisszumokat (720p-től 4K-ig, low-tól ultra részletességig).
Szerintem nem olyan bonyolult a képlet (bár leírtam már egyszer ~30 hozzászólással ezelőtt).
Tulajdonképpen a szoros verseny teoretikusan sem kedvez a 60 fps-nek. Az egymás ellen hadat üzenő ütős grafikával hatékonyan lehet földművesek látóképességét lerontani,a játékosok többsége amúgy is a látványt a választja a folyékonyság és reszponzivitás helyett, itt, a topikban is. A mai uralkodó műfajok az AAA-kategóriában pedig egyébként is ritkán igényelnek tizedmásperces vagy -milliméteres precizitást. Arról nem is beszélve, hogy ha csak a GamerSyde 60 fps-es trailereit nem nézed, akkor YouTube-on vagy GameTrailersen a frame rate-et sem lehet jól előadni. (Tudom, van már 60 fps-es YouTube, de ahhioz komolyabb PC kell, mint a játékhoz.)
Egyébként igen, ha erősebbek lennének a currentgen konzolok, több játékban lehetne megcélozni a 60 fps-t, illetve nem sülne el úgy, mint a Tomb Raidernél égett be a Sony. Alapvetően nagy különbség mégsem valószínű, hogy lenne. A PC-hez képest a maga idejében erősnek mondható Xbox 360-on sem próbálkoztak vele túl sokszor.
És akkor mivan? Hány olyan fejlesztő nyilatkozatát linkeltem már be, ami azt mutatta, hogy nem értenek hozzá és vagy hazudnak?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valamint, mint írtam engem nem érdekel a 60fps mizéria.
Vagy prevgenen? Sok cím (köztük nótiék) is csak ímmel-ámmal tartogatták a 30-at, míg pl. egy dmc4 beton stabil 60 fps cucc volt.
Nem baj, majd a következő generáció 4K/3D/120 lesz.
Ha meg nem, akkor lehet tovább nyivákolni. Másképp nem működne az internet.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 11:39:43
Nem értem hogy ezen mit nem értesz. 30fps el könnyebb dolgozni és látványosabb eredmény érhető el.
De a továbbiakban vitázz a fejlesztőkkel, ha jobban tudod :
Actually for the next unannounced project, the designers want more and more of everything (as usual) and quite possibly we will target 30fps.
Now just imagine if we do target 30fps, that would enable around 2.5 times better, richer visuals.
Részemről zárva a téma, próbálom tartani magam az ígéretemhez - itteni szabályok élnek, és ha annak megfelelően OFF-oltok, én nem szólok, de azt nem garantálhatom, hogy más nem fog rád/rám/ránk szólni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ebben a szabad országban, ezen a szabad fórumon amúgy is mindenki azt csinál, amit szabad :-P
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.16. 08:51:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez kizárt! A Star Citizen-hez tudtommal csak egy vacak hajó jár (Mustang Omega Variant Racer) és nem a játék, azt meg 4 Ft-ért se veszi meg senki, nem, hogy 4k-ért... történetesen éppen van itt nálam egy ilyen aktiválatlan Silver kupon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.16. 08:41:39
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/