Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Én csak hétvégén tudok vele játszani a múlt héten 35-40% környékén fejezhettem be lemerült a kontollerben az aksi. Ott akadt meg ahol a barátaimat kell kiszabadítani a ketrecükből amiben lógnak vagy valami hasonló ha jól emlékszem, de eddig tetszik (2012-es TR).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Debil vagy nem kcisit nagyon. Ha csak a hecc miatt vitatkozol valakivel legalább olvasd el mit ír és gondolkozzál.

A játékoknál a HW csak egy sokadlagos valami. Itt a fejlesztőkön múlik minden ,de ezt Totti5 is leírta csak hát a PC-s vakság miatt nem látsz.
Ha pc-re valaki istenigazából csinálna játékot ami valóban kihasználja a csúcs HWeket nem ott tartanánk ahol. Ellenben konzolon ezzel próbálkoznak hogy ahogy te is mondod sokkalta gyengébb konzolból kihozzanak mindent amit csak lehet.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Az odáig rendben láttam, mégis volt megjegyzésed ezel kapcsolatban, ami nem is bizonyt semmit. 😊

Na de télleg elég. Ma hazaérek, ráfekszem TR-re, kell az a 100% 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.16. 15:34:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Ha elolvastad volna akkor tudnád, hogy engem nem érdekel a 60 fps.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Pontosan elolvastam. És arra válaszoltam. 😊 És hogy lásd milyen korrekt vagyok nem válaszoltam eere sem: (Konzolokra nem jelent meg még értelmes játék). Ez most bóknak vetem, annyira szubjektív. <#vigyor3>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én pisi4-re. Pc-re nem hiszem hogy lesz. De félek megvenni, ehez puhány vagyok. 😊

Shep
Tudod mi a baj, hogy megint csak beleolvastál és magyarázol, na ez a baj 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
>Jó. Én megelőlegezem a végleges verziónak vagy azutáni day pecsnek a fix 30-at.

Ebben egyetértünk. Miután adtak ki 60fps-es gameplay videót, nyilvánvalóan létezik pécés verza is, amit remélhetőleg ki is adnak később, szóval a fix30 meg van előlegezve. Mondjuk nem ps4-re, de ez most mindegy is 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Na mindegy befejezem, nem akarok megint belemnni nagyon, hogy off legyen.

darkSectorxxx
Jó. Én megelőlegezem a végleges verziónak vagy azutáni day pecsnek a fix 30-at. De rafkósak ám a játékmenet is segít valamelyest, mind a Dark Soulsnál eleve lassúak a mozdulatok, nem igényel 30-nál többet. 😊

ZsZso
Már csak egy a kérdés. Most vitázunk arról, hogy mi a vita? 😊 - Jó befejeztem a debilkedést, mert én is kapok a végén 3 x -et a nickem mögé <#vigyor1>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Moby
>is csak összehányod magad ha odateszed a 30fps-es Bloodborne mellé.

Confirmed. Bár a számot elírtad: helyesen a 20fps-es Bloodborne mellé. Attól tényleg mindenki kiteszi a taccsot 😄

darkSectorxxx
Rád mindig számíthatunk. 😊

darkSectorxxx
Tudod mi az Ennyi?

Fpocok kollega meg te pörögtök hogy a telefonotok meg a tamagocsitok meg a wiiu tud 60fps-t.

Tud hát, tud a wiiu-n a Bayonetta 2 is csak összehányod magad ha odateszed a 30fps-es Bloodborne mellé. A látvány akor nem fontos csak 60fps legyen?

Pc-n is bőven elég főleg singleben a fix 30fps akkor van baj ha a 30fps télleg nem megy lejebb.

Érdekes a még szTRszebe mint pc-n futkis60fpsEz az ennyi. usznak köszönhetően és 108az ennyi. 😊

zorrobomber
Beszélgetést 😊

Fpocok
Örülök, hogy elindíthattam a vitát 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Sajnos interneten a vita szó mostanában már nem azt jelenti ( 😞 ), így ezt nem vettem annak 😊 Amúgy igen, bár szerintem a meggyőzés se olyan fontos, inkább az egymástól tanulás, érvek megismerése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
"Jobb, mint dolgozni 😉"

Ott a pont 😊

De ajánlott! <#idiota>
Jó, hát ezt már sokan megjósolták/megjósultuk a hardver bejelentésekor is. Vagy előbb, várható volt, hogy itt spórolás lesz, és annak ez lehet a következménye.
ZsZso

"Vita szerintem nem volt, véleménykülönbség van, néhány alátámasztással innen-onnan."

Ezt jelenti a vita: "A vita érvek ütköztetése, célja a vitapartnerétől eltérő vélemény igazolása, a partner meggyőzése.", nem kell feltétlen anyázni hozzá, hogy az legyen. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Moby
Ez érthető, csak ugye itt egy folyamatosan növekvő deltát tapasztalunk, és hát kár lenne tagadni, hogy az új cucc mutatja, mekkorára van most nyílva az olló. Döbbenetesen nagyra, pedig csak 1 év telt el. Pontosan ezért posztoltam reggel a unityvel kapcsolatban is. Ez a delta meredekség, a nyilvánvaló piaci trendeket figyelembe véve nem ígér semmi jót, az itteni időnként (főleg kívülállóktól) felbukkanó hurráoptimizmust pláne nem. Értem Dzsinit, meg nyilvánvaló hogy ez mindig is volt, csak a mértéke és trendek viszonya nem biztos, hogy ilyen volt.

Troger911
+1 😄
Botond
Mennyetek az offba! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.16. 13:36:35
Dzsini
Inkább beszélgetünk, és kívülállóként az okokat, motivációkat próbáljuk találgatni. Jobb, mint dolgozni 😉

Vita szerintem nem volt, véleménykülönbség van, néhány alátámasztással innen-onnan.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha csak arról lehetne vitatkozni vagy egyáltalán beszélgetni, amiről tuti a te/mi kezünkben van a döntés, az elég nagy baj lenne 😊

Egyébként ha az SG nem is, de az internetes nyilvánosság befolyásolt az utóbbi időben több döntést. A kommunikációt illetően különösen 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.16. 13:32:00
ZsZso
Még az a szerencse, hogy az ilyen vita ebben a topikban olyan ritka mint a fehér holló! 😊

Ezt értem, de úgy rémlik, hogy korábban más volt az álláspontod pár árnyalatnyival, azért kérdeztem.

Az átlagfps-ben részlegesen egyetértünk, ahogy az következik a hozzászólásomból, de a 30 helyetti 60-as főszabályra (ezt tagadom, és ez volt az eredeti felvetés) vagy az átlag növekedésének mértékére megkerülted a választ 😉
Shep
Akkor nem.

zorrobomber
Már csak ezért sem igazán értem ezt a vitát, mert a döntés nem igazán a mi kezünkben van, csak a döntés okairól lehet vitázni hogy valaki igazat mond e vagy nem 😊

Dzsini
Szerintem nem lenne magasabb, mert inkább a grafikai dolgokat emelnék addig, hogy a mostani "tűrhető" fps (szint és átlag) megmaradjon.

Persze nem tudhatjuk, ez innentől educated/uneducated guess részedről és részemről.

Moby
Félreértesz. Nem arról van szó, hogy a mostani döntés helyes-e, vagy a jelen helyzet kezelése megfelelő-e(igen, a gépek szarok, nem a devek) hanem ha erősebb vas lenne mondjuk a mai konzolokban, alapvetően magasabb lehetne-e az átlagfps. Innen indult a téma.
Gyakorlatilag a DF nagyobb hatással van a konzolos verzákra, mint a fejlesztők. Ütik-vágják ezt a generációt a faceoff videókkal. Persze a helyzetet a kiadók/stúdiók alapozzák a crossgen/crossplat címekkel. Azt viszont a költségek indukálják estébéestébé.

Totti5
Ez nem igaz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
hol pörög, hol kevésbé pörög - amit épp választanak 😊

A "fejelsztődöntiel" inkább azt jelenti, hogy a gyártó oldalán születik meg a döntés. Nyilván nem az fps-t Basicben beálíltó programozó dönti el, és akár a kiadó is adhat direktívákat. A 360 sem száguldott a 60 fps-es címekkel (sőt, a Gearsig még grafikailag sem tettek oda igazán nagyot), pedig sokkal inkább megtehette volna. Most egy kétszer erősebb hardver mellett erre ismét meg lehetett volna lehetőség, de én kötve hiszem, hogy nagy arányban lettek volna a tükörsima játékok (a Forza 5 esetében mondjuk valószínű). Kicsit stabilabb frame rate, stabil 60 fps-es remasterek, pár plusz effekt, 1080p, de 30 fps-es főszabály mellett.

Vagy szerinted tényleg általánosságban a 60 fps-re feküdtek volna rá jobban? Szeretném ezt hinni, de nem megy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Korábbana másik topikban mint ha magad is ellentétes megállapítást tettél volna, amikor védted a konzolhardvereket "valakitől". Megváltozott a véleményed vagy félreértelek?

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.01.16. 13:04:04
Shep
Ennyi. Arról meg nem beszélve, hogy a nagy konzolokra értelmes játék még nem is nagyon jött ki, ellenben ott a WiiU azon szépen pörög a 60 fps, és vannak jó játékok is bőven.

Sir Quno Jedi
Azt meg lehet kérdezni, hogy tulajdonképpen mi az istennyiláról vittakoztok most?!?!? Nemértem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Néha elgondolkodok azon, hogy miért van körülöttem ennyi hülye aztán rájövök ,hogy nem ők a hülyék hanem én.

Fpocok
Így van. Ratyi konzol gépek. Még a smoothiemakerem is tudja a játékokat 60fpsel.

Sőt, a játékok sem játékok, csak bitek. Szét lehet szedni minden közmondást vagy frázist, de ha értjük egymást nincs értelme, kivéve, ha gyenge poént akarunk sütögetni ,)
Moby
A trend jelenleg az, hogy a gyengébb gépek inkább látvány terén próbálnak lépést tartani az erősebbekkel, mintsem fps-ben, ill. emellé ebben a genben bejött a felbontás is. Persze lehet csapkorászni, hogy dezeztafejlesztődöntielblablabla. Hát nem. A trend dönti el nagyrészt. Innenfogva igenis releváns, hogy az aktuális piaci kínálatot nézve teljesítményben hol helyezkedik el az adott gép. Ebből természetszerűleg következik az is, hogy az erősebb hardver a trendeket követve ált. nagyobb fps-t fog tudni, vagy ugyanazt nagyobb felbontáson, esetleg mindkettőből többet. Nyilván nem húzható rá minden címre, de a trend akkor is ez. ha egyetlen másodpercre a gyakorlatban igaz lenne a "fejlesztődöntiel" elv, SOHA nem készült volna 60fps-től eltérő játék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.16. 12:55:56

Nézd, mivel sem érvet, sem az álíltásaidat alátáamsztó példát nem írtál, érveket nem cáfoltál, látszólag nem is értetted őket, ennek fényében kár minősítgetni a vitapartnereidet. Ha nem akarsz vagy nem tudsz diskurzust foyltatni egy témáról, akkor nem elegáns így kiszállni.
Shep
És akkor még egyszer igazatok van, meggyőztetek, de Pockot nem szóval ... 😄DDDDDDDDD

Shep
Hát nem, mert az ég nem kék, az csak a légköri fényszóródás miatt látszik kéknek.

zorrobomber
Flatout bundel - €6.56

Shep
Jó, lehet itt gyártani magyarázatokat a 30 fps-re és el is lehet adni a népnek ahogy azt a példa is mutatja. Téma részemről zárva, meggyőztetek, igazatok van de leszarom ,mert se konzolom se 60fps-em nincsen szóval tőlem stabil 150 is lehet.

Dzsini
De akkor azonnal lenne egy olyan játék, ami azon a gépen megy 30-on, és sokkal szebb a többinél. Erre mi lenne a többi fejlesztő reakciója? Ők is utánamennek, és 30-ra készülne a játék.
Mert a részletesség, a szépség soha nem "elég". A 30fps viszont az esetek többségében igen.

A kiindulópont az UC4 volt, és a konzolos játékok fps-e. Az, hogy te esetleg megtévesztőleg megjegyezted minden gyakorlati jelentőség nélkül, hogy az ég kék, annak aztán tényleg nem volt semmi értelme. Magyarán most azt vallottad be, hogy te beszéltél el az egész diskurzus mellett.
Fpocok
Mindegy, megvettem.

Totti5
De nincs két gép. Nyilván nem követ generáció majd csípőből fogja tudni azt amit a mostani, de ennek mi jelentősége van arról amiről beszéltünk?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10