Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ha toltad PS3on akkor a 20 felettet kipipálhatod!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nagyon erősen gondolkodom, hogy megvegyem megjelenéskor PC-re, pedig PS3-on már megvan. Majd kiderül, hogy milyen jól optimizálták és az alapján még meglátom. Jó lenne végigjátszani 20 FPS felett. 😄
Moby
Nagyon meg (végignyomtam ps3-on, aztán megvettem one-ra is).

Adversus solem ne loquitor

Szerintem bőven jó. Nagyon jó játék, rengeteg tartalommal. Ennyit megér. Sőt!
lalakov
Olyan válaszára gondoltam, aki tervezi megvenni. ;-)

Megnéztem a ruszkiknál, ha lehetne tőlük egyáltalán vásárolni, 10600 lenne.
Lehet hogy a Nuuvem-es nem Steames?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.01.16. 20:14:24
Szép a Definitive Lara. Remélem, hogy a kövi játékban is maradnak ennél az arcnál.
grebber
A te pénzed szerintem neked kéne eldöntened. Pl számomra 1000 ft alatt lesz csak jó.

Next PC upgrade: 2022

lalakov
9500-ért jó?
GTA V
IMYke2.0.0.0
PS4, XOne nem számít, szóval akár abba is hagyhatod 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Na Imike megpróbálom én is végre a Tomb-ot végigvinni, nem tudom ma meddig jutok el, de jól haladok. 😄

Most itten tartok egyelőre. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
gmg-n akkor most mindenre 23% off-van? 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Kiválóan be volt optimalizálva 792p-re...fura is lett volna, ha az előző gen így futott volna bármi majdnem ugyanezen a felbontáson 😄DD

Ubisoft, a minőség garanciája.

zorrobomber
Jópofa dolog a "tonna" adat, de jelentősége semmi nincs. Értelme úgy lett volna ha a játékmenetben is van jelentősége, eddig én semmi ilyet nem láttam. Én eddig kicsivel Sleeping Dogs alá tenném a játékot(GTA-hoz mérni sem lehet), a kutyát sem érdeklő sztori miatt, csak annyival jobb annál, hogy szebb valamivel. Szóval tipikus Ubi cím, nagyot markoltak de keveset fogtak. Mindenesetre annyira tényleg nem katasztrófa mint a híre. Ja és igen, a UI is csapnivaló, szerencsére ezt valamennyire lehet orvosolni(de nem ingame mint a Black Flag-ben).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.16. 19:31:15

benőmenő
A wd-ben max az lehet zavarba ejtő autóval száguldozva, hogy jósesetben a következő kereszteződésig lesz szíves kipakolni az autókat és oszlopokat a játék, de inkább nem.
Totti5
PS4-en fix 30 fps, X1en majdnem, talán néhol le tudott esni, de nem igen volt érezhető. Előző genben 360on megközelítőleg sem ment ilyen jól egyetlen sandbox városi ( vagy nem városi ) játék. GTA5 után zavarba ejtő volt hogy autóval száguldozva nem lassúl be, hanem csont folyamatos.

PCst nyilván nem tudom, nem láttam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.16. 19:13:41

Shep
Optimalizációt biztos nem a PC-sre értetted, többi viszont stimmel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
" patentul volt optimalizálva"
?
Biztos?
A többivel egyetértek kb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Watch Dogsba temérdek háttéranyagot pakoltak bele, pont azért h érzed a világot, a digitális tartalmat, hogy mindenki nyitott könyv ( tonna adat, és tényleg érezted h mész az utcán szkennelsz emereket és 51. alkalommal is olyan dolgokat olvashattál ami poén volt, vagy meghökkentő, 100. alkalommal is és 200. alkalommal is új volt még a dolog ) Ha most elsőre így megcsinálták, akkor másodikra biztos sokkal jobb lesz az egész rendszer, de ez el is várható, hisz ez adja a WD esszenciáját. WD-t kár rugdosni, patentul volt optimalizálva, bugokból sem volt benne több mint akármelyik GTA-ban. Pont egy igényesen összerakott játékról van szó ami ki lett tesztelve.

Természetesen pénzért dolgoznak, profitért gyártanak, más különben nem lenne. Mint mindenki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.16. 19:05:15

Moby
Watch D...idáig tudtam elolvasni.
Ubisoft...meh

IMYke2.0.0.0
Nem igazán tudom - úgy rémlik, hogy naponta fednek fel címeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elképzeltem hirtelen egy őszinte bejelentést:

Kedves Játékosaink! A VWX YZZS játékunk folytatása egyáltalán nem lesz olyan mértékben több, nagyobb, fejlettebb, hosszabb vagy optimalizáltabb, mint azt a korábbi marketing bullshitjeink sugallták, sőt! A DLC- és Per-Order marketing lehetővé teszi számunkra, hogy az E3-on demózott VWX YZZS "X" játékunk már előre 9-10/10-eket kapva siker legyen. A többi minket már nem izgat, mert a fejlesztőink úgy sem kapnak elég időt arra, hogy teszteljenek, finomítsanak a motor ismert hibáin, vagy a fizetett és önkéntes tesztereink által jelzett hibákat orvosolják. A lényeg: a ZSÉ.
Ja, és vegyétek meg a VWX YZZS "X"-t, hogy nekünk jobb legyen!

//Sosem lesz efféle nyilatkozat sehol, de azért magamban most jól elmélkedtem egy ilyenen 😊

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.16. 19:01:13

grebber
wantonly
Nem bánnám, ha lenne folytatása. És, ha lehet ne legyen erőltetett dráma a vége.
wantonly
Mikor szokták felfedni a többi játékot?

Ez a Depth Hunter II elég rossz értékeléseket kapott. A Skyborn megvan.

Viszont 1$-t lehet meg fog érni a maradék 6 steam játék is.

IMYke2.0.0.0
Sejtettem 😊

grebber
Rapid81
Mert igen. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
IMYke2.0.0.0
http://www.indieroyale.com - "The Mystery 3 Bundle"
Eddig tudható:
* Skyborn
* Depth Hunter 2: Deep Dive
* Depth Hunter 2: Ocean Mysteries

Mostani ár: 0,99 $

IMYke2.0.0.0
A kép olyan, mintha az én profilomnál készült volna <#vigyor3>

Rapid81
WTF 2?!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ha szeretted a Diablo 1-et vagy Diablo 2-őt, és így ezt a kattintgatós, bal egérgomb nyomva tartós harcot és a hasonló narratívával operáló játékokat, illetve a Dungeon Siege 2-ben például a kísérőket, valamint szinte hibátlan játékra vágysz, amit kis adagokban kifejezetten élvezettel játszhatsz: Torchlight 1. Utána a 2. részre is érdemes ránézni.
A szép az benne, hogy nem kötelező a koop - egyedül is mindkettő végigjátszható. A support és a játék támogatottsága példás volt és lesz.

//Bocs az elgépelésekért, hulla fáradt vagyok.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.16. 18:27:32

Köszi, esetleg a Torchlight?

IMYke2.0.0.0
Én azt olvastam arról, hogy egyedül nem is érdemes nekivágni - minimum egy kooperatív partner kell hozzá--- 😞

Forcedről mi a véleményetek?

IMYke2.0.0.0
10/10-el humorizáló review-kat azonnal lepontozok mostanság.

IMYke2.0.0.0
OFF topik téma, amivel kapcsolatban MerlinW elmondta nekem a véleményét.

Rapid81
WTF?!

Shep
Hát persze ,hogy igazad van. Hülyeségeket ne kérdezzél már! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor igazam volt/van, vagy nincs?

Fpocok
Double Dragon Trilogy. BOTTAL SE NYÚLJATOK HOZZÁ. JÁTSZHATATLAN RAKÁS FOS. KERÜLJÉTEK MESSZE.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Bár nem tudom mid van, mi az, de nyilván az sem tud olyat 60 fpsel amit a fejlesztők nem 60-ra írtak meg.

X1 60 fps játékok, teljesség igénye nélkül, ahol a fejlesztől úgy döntöttek:

Battlefield 4
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Ghosts
Diablo III: Reaper of Souls
FIFA Soccer 14
FIFA Soccer 15
Forza Motorsport 5
Halo: The Master Chief Collection
Killer Instinct
Lords of the Fallen
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metro: Redux
NBA 2K14
Plants vs Zombies: Garden Warfare
Pro Evolution Soccer 2015
Shadow Warrior
Skylanders: Swap Force
Sniper Elite 3
Titanfall
Trials Fusion
Wolfenstein: The New Order
WWE 2k15

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.16. 17:38:13

grebber
Sokkal szebb játékok vannak pc-n azoknál a vak is látja.

"Rakj össze egy előző generációhoz mért konfigot és teszteld le" PC-n ilyet ne tudsz mivel full más a felépítése. Ebben jobb a konzol erről beszélünk. Persze hogy egy azonos tulajdonságokkal rendelkező konzol erősebb mivel cél HW ki tudják hozni a maxot ami az adott cumoban van.
PC-n meg hagyjuk mit tudnak kihozni......<#levele>

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
De. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát hogy attól még hogy csak 720p egy God, Gears, Uncharted, mégis mennyivel szebbnek tűnik még így is, mint pc-n más próbálkozás amit fel tudsz tenni magasabb felbontásba élsimitásokkal.
Rakj össze egy előző generációhoz mért konfigot és teszteld le.

kigyi
Ohh az akkor nem lett túl rövid? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Látványvilág alatt mit értesz?

MerlinW
Én 10 perce csak vigyorok mint a tök az utóbbi 100 hsz-en. Olyan, mint a tudományos cikkeknél a sok "asztrofizikus" 😊 Kész aranybánya😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
2013-as amúgy. 😊 De igen az kb a storynak a 70%-a. vagy több. 😊

darkSectorxxx
Ezzel kapcsolatban még annyit hogy ez a cukiság bennük, előző generációban, hogy egy God of War, vagy Gears of War vagy Uncharted.....csak 3 kedvencemhez hasonlót még máig nem látok PC-n, hiába megy 4k-ba minden, vannak próbálkozások itten-ottan, de hiába van felbontás meg fps, ilyen látványvilágot egyik sem adta vissza máig.

Had ne soroljuk a hardver-t, mert szégyen lenne.

Mostani generációban állítólag R9 270X (-hez HASONLÓ gpu van). Szóval ehehz képest érdemes ócsárolni őket teljesítményt illetően, csak sokan elfelejtik.
Szóval önnmagukhoz képest nagyon is jók.