Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Köszi már le is töltöttem megyek kockulni 😄 Hűűű, de rég volt amikor ezzel játszottunk 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
317,21 Ft-os euró mellett a 9,99 (75%-al) alapjáték + a 75%-al leárazott SP eléggé nem fair árat dobnak ki sajnos... <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Hm, Grid Autosport kapott -75%-ot a Steamen Midweekben, így 9,99€.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Juhéééééé! Itt a link is.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
EA - On The House: "Theme Hospital"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Warmachine Tactics - Standard Edition - 40% OFF - 17,88 euró + egy rakat DLC, baromi sokért.

Na, ezt a játékot azért majd rendkívül olcsón, 2016 decemberében meg kéne nézni Winter Sale alatt...

IMYke2.0.0.0
Életemben nem láttam / hallottam róla. De tényleg fincsinek tűnik. A Tree Stage-et néztem meg.
Vélhetően baromi nehéz is lesz.

Troger911
+1 Nagyon várom! Mondjuk ennek az új videónak a színvilága valahogy számomra nem üt akkorát mint a prológ!
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.20. 18:09:30
TBTPumpa
Holy cow!
Az év egyik híre számomra (a másik a SC2 LotV megjelenése lesz):
"We’re happy to finally announce that Ori and the Blind Forest will officially be released on March 11th, 2015 for Xbox One and PC. Both versions will cost 19.99 USD."

Hogy én mióta várom már ezt! Ezt mindenképp behúzom, függetlenül az árától, nemétől, hovatartozásától.
Ez kell, már az első pillanattól fogva!
Új videó is van róla!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.20. 18:09:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
http://www.bundlestars.com - "Besieged Bundle"
* March of the Eagles
* Naval War: Arctic Circle
* Sengoku
* Teleglitch: Die More Edition
* Teleglitch: Guns and Tunes DLC
* Woody Two Legs: Attack of the Zombie Pirates
* Impire + DLC
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.20. 18:06:07

grebber
Dzsini
Ja, bocsánat - nekem annyira egyértelmű volt, hogy az Elite a téma (az SC egyelőre nem igazán keveredett kiadásközeli állapotba, hogy elkezdjék számon kérni az ígéreteket).

Amúgy a C4C (cash for credits elterjedt rövidítése, mint a P2W és a többi) egy alapvetően szóló játéknál igazából mindegy - lustáknak jól jön, a készítőnek meg bevétel (és nagyon jól lehet impulzusvásárolni, amikor szétkened a többszázmilliós hajót valahol, és nem tudod a biztosítást kifizetni). Egy idő után nem lehet több mikrotranzakciós színes lézert meg festést kitalálni, a nagyobb bővítmények pedig egyszeri kiadások lesznek a játékosoknak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wesker24
Na ez gyors volt ugy látszik mégse kell megvárni az este 19- órát mert már most csomagolja ki a Resi 1 HD-t ! 😄
zorrobomber
Rákerestem oké, így már megvan, Elite 😊 Bocs a suta kérdésért, arra irányult hogy Elite vagy Star Citizen? 😊 Hát finoman szólva nem örülnék a real money opciónak én sem... bár nálam valószínűleg eleve nem a pénzszerzés lesz az egyetlen és legfontosabb cél.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.20. 17:24:43

Dzsini
Kickstarteren igérték ezt is:

Will the game be free to play after the initial purchase?
We do not plan to make it subscription-based. Once you have purchased the game up front, you will be able to play thereafter for no further cost. Everything in the game will be purchasable with in-game Credits, earned from trading, bounty-hunting, etc. We will probably allow the supplemental purchase of Credits with real money, for those who want to accelerate their progress through the game.

We do plan to charge for additional updates, to be available sometime after the original release. These will offer additional content, features and gameplay.

(kiemelés tőlem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ez most mi is?

Dzsini
Viszont (még) nem került bele a cash4credits, amit szintén ígértek a Kickstarteren 😊

... meg igazából úgy egyáltalán a történetből, eseményekből, tennivalókból semmi se.

zorrobomber
(Tudom, hogy nem erre gondoltál, de )jogilag a Kickstarter-nél "csak" azt kell teljesíteniük, amit megígértek. Ez azért érdekes, mert pl. Elite-ből kivették az offline single player lehetőségét és sokan kértek refundot.

darkSectorxxx
Ú bocs elsőre azt hittem az összes a Hell-é nem láttam hogy 2 külön értékelés.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Vak vagy -e?

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Azért hozzá kell tenni, hogy nem egy tetris-ről van szó.

Megáll az ész! Ilyenkor már jogosan várja az ember hogy a játék, megjelenéskor üssön.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Igen azok meg elvetemülten fizetnek.

Next PC upgrade: 2022

A Star Citizen az a játék amire már több millió dollárt elkértek a rajongóktól és még mindig kérik tőlük?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ZsZso
Miért off? Én biztosra megyek 😊. De ha aggrésszív malackásan szeretnék felelni, akkor azt mondanám, hogy azé' me' teccik a sötétszürke szín vazze' 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

bocs nem volt szándékos 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

zorrobomber
Kijött a maradék X-Wing is GOG-ra, illetve még a Galactic Battlegrounds is.

zorrobomber
Ez miért off? Kétlem hogy ingame nem lehet a szükséges pénzt beszerezni, mindenesetre maga a gyakorlat, hogy igazi pénzt is bevonnak nekem sem tetszik. Elite-ben csak űrhajó festéseket vehetsz igazi pénzért.

ZsZso
Nem mélyedtem nagyon bele, de nekem onnantól lett felejtős, hogy a valódi lóvén vett járművem ha szétlövik és nincs rajta biztosítás, akkor a hajó ugrott. Nekem nem kell ekkora stressz a nyakamba 😊. Valahol érthető persze, de attól még nem tetszik.

Troger911
Ja a Star Citizennél elnéztem a subscription-t... Tényleg nem havidíjas.
darkSectorxxx
Ja azért akkor egyszerre indulhattak, mert csodálkoztam is mikor Wesker még 20 órát mondott. 😊 (leet akkor még annyi is volt)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.20. 14:50:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sirch
Igen, de előbbre hozták. Mikor reggel írtam, hogy játszható, már másfél órám volt a játékban, szóval nyugodtan lehet indítani Steamen is.

zorrobomber
Nem havidíjas a Star Citizen, de akkora projekt hogy még ki tudja mikor jelenik meg. Day1-ig várok 😊 Nekem X3 kimaradt, utolsó űrgamém a Freelancer volt, előtte X-Wing, Tie-Fighter, és kb. ennyi is a pályafutásom 😊

darkSectorxxx

ZsZso
Mármint melyik ez? Tudtommal a Star Citizen nem havidíjas és azt olvasom, hogy az Elite se.

Troger911
Ja, most néztem, hogy ez havidíjas... Akkor már nem is tetszik!
Troger911
Én pl. az X3-akat is szeretem, ott is jó repkedni. Amit még néztem, az a Star Citizen. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e...
zorrobomber
Ha elsősorban csak repkedni akarsz az űrben akkor ez mind nem gond. Igen, megerősítem hogy működik az alternatív vételi lehetőség, belga a srác, skypeon vettem fel, 5 perc alatt lerendeztük az üzletet, mindennel együtt 12130 huf-ra jött ki. (Egyébként meg lebuktattál <#idiota>)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.20. 14:29:21

IMYke2.0.0.0
Engem nem zavar.
Sőt, direkt nem olvasok SEMMIT el a játékkal kapcsolatban. Mások véleménye sem izgat.
Szombaton megtapasztalom magam.

darkSectorxxx
Na ez az igazi survival horrorjáték. 😄 😄

Jill-nél egy bug miatt az első zombit kétszer is meg lehet ölni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.20. 14:10:47

Jim Morrison
á, majd jön valami day0 patch 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Gat out of Hell - Pre-Load - 5,4 GB.
Ezután majd megnézem, hogy valóban 18004 MB kell-e a REHDM-nek.

darkSectorxxx
😊

Én meg reggel belenéztem 1-2 órát Resibe, azt most neiállok, először Jil-el. 😊
Rengeteg jó dolog van az optionsban. 😊

IMYke2.0.0.0
Na, sikerült ~30 GB-ot lefaragnom - lesz hely a "Saints Row: Gat out of Hell" (péntek) és a "Resident Evil HD Remastered" (ma) számára.
Most már csak letölteni kellene őket, és idő kell hozzájuk. Gyanítom, előbbire nagyobb lesz esélyem egy ideig... 😞

darkSectorxxx
Steam este 19:00, konzolon reggel 6-kor startolt.....

Troger911
Köszönöm!
Elite dangerous fórumban van más alternatíva is, kicsit olcsóbban, zorrobomber épp tegnap vett
vélemény meg:
nagyon jó repkedni az űrben, de k..va unalmas a pénzszerzés, nagyon drágák a gépek, alkaltrészek, gyorsan el lehet bukni
ahogy azt már többen is megfogalmazták a fórumban, egy végleges változatnak kiadott beta
alig van értelmes küldetés, tapasztalatom szerint csak kereskedéssel lehet tisztes hasznot hajtani, de még azzal is lassan telik a buksza

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Dzsini
Nemrég (tegnap?) az E😄 topicban volt egy link, ahol egy tag olcsóbban árul.

Jim Morrison
merlin nem rég kérdezte, és igen, ,azt hiszem csak elit oldaláról szerezhető be.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Troger911
Elite Dangerous megvan valakinek? Vélemény esetleg? Elég borsos az ára. Máshonann is beszerezhető vagy csak az Elite oldaláról?