Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 10:35:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 10:33:36
1, géptől
2, játékoktól
3, teknótól
Ez a 3 egy csomag. Nemtudom különvenni, együtt jön ahogy bekapcsolom az X1et és indítok valamit.
Felőlem hozd ki hogy nekem csak a graf a lényeg, neked meg, tudod mit? teszek rá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 10:14:24
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 10:13:04
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 09:48:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(no offense)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 09:37:01
/azt már kevésbé, hogy én azt hittem ez a játék fontos neked. Legalábbis fontosabb attól, hogy hulladékszar platform körül hömpölygő hype miatt végül a létező legszarabb minőségben told.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.21. 08:50:03
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
De nem emlékszem hogy bárki azt mondta volna hogy ki kell dobni a pc-ket. Aki egy erős gépbe már befektetett. i5-i7 meg komolyabb vga, meg mondjuk 8gb ram, arra ez nem vonatkozik.
De ennek a nagy erésze humbuk, mert pl a játék felénél vagyok, és eddig nem láttam lassulásokat benne. Meg bugokat sem.
Ez kb olyan mint az Assassins Creed-nél, biztos nem volt 30fps , csak nálam ilyen hibák amiket mutogattak nálam amg játszottam. 10+ óra nem volt. Csak bugok.
Resinél is érdekes, neten is mérések alapján fix 30 mindkettő, csak annak ellenére panaszkodnak.
Majd lesz peccs.
Engem csak a mentési idő zavar.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
CSO-DA-GE-NE-RÁ-CI-Ó
Azt mondja invalid key... <#banplz>#banplz>
[merlinw.org]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.20. 22:51:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2500ft-ért igen jobban jártam, annyira nem érdekel a különbség. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Changing to a sub-£100 GPU like the AMD HD 7790 (configured with just 1GB of GDDR5), the game is still fully playable at 1080p while holding a 60fps line. Once all settings are maxed out, we see dips to 50fps for the first minute of loading the game, after which playback smooths out and rarely drops down again. Even more demanding 3D environments, such as the birdcage room or the cellar beneath the cemetery, have no issues in holding at a perfect 60fps on this card.
...
The PC edition is easy to recommend for the premier Resident Evil playthrough; a release that scales to lower-end GPUs gracefully, while adding perks such as 60fps support and improved anti-aliasing. The Xbox One's frailty in handling quality shadows is a surprise by comparison here, and the PC release also avoids the PS4's frame-pacing troubles.
ROFL...a bődületes, bivaly 7790, ami felzabálja a PS4-et. CSO-DA-GE-NE-RÁ-CI-Ó
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.20. 22:17:56
lesznek tárgyak pl amiket több helyre használhatsz, és berakod valahova és azt hiszed ennyi, de nem.
Vagy lesz olyan hogy egy fegyver felszeded, vagy kulcs és csapdába ejt a szob! és nem érted mivan....na ezek sem egyszerű dolgok, hogy futás közbe felkapod a tárgyakat, némelyikért tenni is kell valamit. 😊
Sőt van egy kulcs aminél sokan "sZopni" fognak.
Mert rengeteg tárgynál nem elég felszedni, kell csinálni vele használat előtt valamit.
Kombinálás, vagy vizsgálás....
Nehéz lesz elsőre az tuti.
Szerintem elleszel vele vagy 20-25 órát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.20. 22:07:26
Lesz hamar láda, nem kell magaddal vinni mindent, limitáltan kell, ez nem annyira kauzál mint amiket megszokhattál, itt lehet villognak a tárgyak, annyira nem kell keresni őket, de minden más nehéz, neked kell gondolkodni, mi hová kellhet.
Fontosabb helyeket éremes elsőre megjegyezni leírni valahová mert ha nem vagy elég tapasztalt még térképpel is egy labirintus a kastély, persze mire átjutsz a következő területre már valszeg nagyjából beleég a fejedbe. 😊
A zombikból a keményebbeket is te döntöd el mit teszel, ölöd öket 2-3 alkalommal mert ennyirszer felkelnek újra, vagy 2 itemmel szaladgálva leégeted a holtestüket, valamit valamiér.
RE4 már brutál le lett könnyítve, de az részben a lövöldés szitu miatt ott sokat kell gyilkolni, itt egy késsel is végigmehetsz ha ügyes vagy vagy kikerülve azombikat meg sem kell ölni mindet.
El vagy szokva, Ha meg most tolod először, akkor azért lehet szar neked mert nem ismered ezeket a régi játékokat, hanem a "maiakba születtél"
Látod a mai játékok ezt okozzák, ha már valami HC játék akkor annak ellenére hogy nem bonyolult annyira, mégis annak hiszik, és azt hiszik ez a rossz, holott fordítva.
Nem figyeltem van-e benne statisztika ,de az biztos hogy érdekes lenne visszanézni hányszor haltam meg 😊
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Originen új ingyen game: Theme Hospital
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.20. 21:06:19
Next PC upgrade: 2022
Talisman egyszerű(nagy a szerencse faktor), de el lehet vele bohóckodni, a prezentáció elviszi a hátán egy darabig.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.20. 21:00:10
Szóval, ez nekem eléggé új infó most.
Mondjuk, nem <#szomoru1>#szomoru1> mert a "sima" GRID 2-t sem tettem még fel 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.20. 20:02:52
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"Nagyjából minden élő ember megtippelte már, hogy az új konzolok nem maradnak sokáig Borderlands nélkül, és lám, a tippek beigazolódtak. A készítők ugyanis fogták magukat, és összecsomagolták a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel játékokat, meg a hozzájuk megjelent összes DLC-t, és egyben kiadják az egészet Xbox One-ra és PS4-re, Borderlands: The Handsome Collection néven."
"Az igazi rajongóknak készül a Claptrap-in-a-Box Edition néven futó kiadás is, kereken 399 dollárért. Hogy miért költenénk el egy PlayStation 4 árát egy játékra? Nos, azért, mert ez tartalmaz egy okostelefonnal távirányítható, egy keréken guruló Claptrap robotocskát, aminek a szeme ráadásul egy videó streamelésre képes kamera! Ja, és ezek mellett még egymondatos beszólásokat is ereget a kis robot a játékból. Összesen 5000 darab készül a csomagból.
A Borderlands: The Handsome Collection megjelenésére március 24-én számíthatunk."
A Claptrap videó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R