Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
A LOTR Extended 2 lemez / film, mivel minden téren extrém adatokat produkál. Közel 4 órás filmről van szó + mellette a perfekt kép és audió(k) + audió kommentárok.

Hobbitok 1 lemez / film, a többi lemez extra + van még rengeteg BR filmem, mind 1 lemez ami a filmet magát illeti.

Nekem nincs bajom ha lemezt kell cserélni. Nemrég néztem végig Stargate SG1 DVD-t, ami összesen 60 lemez volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 17:10:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Tudom utáljátok az oldalt, de fontos.

Munkahelyen XP-n a gép benyelte, és cseszettnagy károkat okozott ezzel!!!!!!!!!
Hiába volt rendszervisszaállítás, az ezen nem segített!!!!!!!!!
Szóval odafigyelni!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 17:08:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Erre meg akár lehetne a fordítottját is mondani.... határtalan paranoia...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mintha nem emberek lennének...
A határtalan bizalom paradoxon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha azt nézzük, hogy eddig minden játékuk teljesen új IP volt és sosem folytatás, akkor elég kicsi az esély akár HD feldolgozásra, akár valamelyik játékuk folytatására. Majd kiderül.
IMYke2.0.0.0
Gondolom úgy van, ahogy szokott: 1 BR = maga a film + néhány kicsi extra, vagy a film DC verziója. 2. és 3., n-ik lemez: extrák.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
2-5 lemez egy film? Mennyire illúzióromboló ~óránként felkelni és lemezt cserélni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Kömény. <#confused>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó akkor asszem mégsem bánom. 😄

zorrobomber
Szerintem volt még utána idegesítőbb rész is 😊 (én se toltam végig)

darkSectorxxx
Quantic Dream.....sssssssss
Sony pénzeli őket nem?

Amúgy szégyellem magam de a bogaras résznél kitéptem a hajam és abbahagytam...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 16:16:54

darkSectorxxx
Még egy őrült aki megvette a Robotzsaru-t. 😊
Zavvi? 😊

/Gratula a pakkhoz. Én erre várok amúgy. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 16:19:07

zorrobomber
Unokaöcsémmel coopban építgettünk a world builder módban pár órát, az kb. olyan volt mintha legóznánk, végtelen mennyiségű kockával, jó móka volt.

Fahrenheit HD: ez a cikk gondolom átvett, de így is minimum érdekes a következtetés. Bejelentette a QD hogy bejelentenek majd egy új játékot, aztán felmegy a teaser oldal, aminek a hangulata hasonlít a Fahrenheit-re, és akkor ez azt jelenti hogy Fahrenheit HD? Vagy valami konkrét felirat is utal a Fahrenheit-re? Lehet ez akár Fahrenheit 2 is még szerintem, meg úgy egyáltalán bármi(na jó biztos nem Mario).

Totti5
Extended BR mindegyik. DVDt már nem veszek.

Lotr 15 lemez ( extrák DVDn vannak, a filmek 2 BR )
Hobbit 1 3D 5 BR lemez
Hobbit 2 ( ez nem 3D ) 3 BR lemez

IMYke2.0.0.0
Szépek.
A GYU és a Hobbit nem Blu-ray, gondolom. Vagy tévedek?

IMYke2.0.0.0
Piszok mód izgat (az összes Endless) engem is a rogue-like Endless-játék.
A Minecraft-ot kipróbáltam ezer éve, és egyszerűen értetlenül álltam előtte: azt hittem akkoriban, hogy ez valami netes vicc. Azóta annyit változott a helyzet, hogy tudom: nem az.
De sosem tudott felizgatni a benne "ezernyi" lehetőség.

grebber
A Fahrenheit HD feldolgozását jelentheti be januárban a Quantic Dream

ÁÁÁÁÁÁ world greatest epic megaminden, de ha nem jön pc-re kettéfejelem őket!!!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Már tiszta pókháló a topik kép beszúrás opciója...

Utóbbi 2 hónap beszerzései:

zorrobomber
Dungeon of the Endlesstm kéne már nekem is, de azért én megvédeném a Minecraftot is, nem találták fel a spanyolviaszt, de csak megcsinálták, más meg nem. Nagyon jó játék, ha nem is annyira mint amekkora a hype és őrület körülötte.

darkSectorxxx
Ja hogy spoiler. akkor azt mond. 😊 de télleg nem figyeltem melyik része volt az, vagy a másik topikba gondolod?
Mert ott próbáltam ködösen fogalmazni, és ha valamit írtam is példának csak 1 a 100 közül.

De az oké rendicsek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 15:49:36

IMYke2.0.0.0
7 hozzászólással lejjebb már említésre került a játék.

Másrészt: nem vagyok grafópuzie, de engem rettentő módon taszít ez az ál-pixeles megoldás .
Egyedül ennek a játéknak tudom megbocsátani ezt a mesterséges pixeleskedést: Dungeon of the Endless™

Szerk.: Ja, és még ennek: Sword of the Stars: The Pit
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.21. 15:43:55

grebber
Engem ezzel a mondattal a csicskájukká tettek: Multiplayer nem lesz.... <#eljen><#worship>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát erre inkább nem mondok semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Isti meg mindjárt jön azzal, hogy nem is spoilerezett... <#sniffles>

Imy arra utal, hogy ne spoilerezd el a játékkal kapcsolatos játékmenetbeli dolgokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Úgyérted ez sért valakit hogy van egy kedvenc játék ami leköt. Jobb mint az állítólagos mindennapi offolás nem?

Amúgy itt nem írtam sokat, hanem a topikjában, azért hoztam létre.
Vagy ez a mai vita volt sok. Erről télleg nem tehetek.

grebber
Shep
Ki lepődött meg? Szerintem senki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
A PC sosem volt homogén, pont ez adja a báját, ne lepődjünk már meg ezen a tényen 😊

Shep
Akkor steamen hazudnak.

zorrobomber
nemá' elég volt a témából már, körbe-körbe megyünk
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 13:51:44

zorrobomber
Akkor már inkább egy klasszik Deus Ex $3.50-ért.

IMYke2.0.0.0
Májkrémkraft-szerű FPS: STRAFE® by Pixel Titans
* $185,096 goal
* $33,833 van meg
29 nap még hátra.
""vicces, 1990-es évekre hajazó trailer"""

Előzetes ítéletem: nem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.21. 13:36:24

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor5>

Moby
>Ezért mondom a játék a fontos. 😊

Vagy legalábbis nagyon szorosan követve a féláron, a ps3-raismegvan, a nincsjelentősége, és nagyeltérésnemlehet után. Értem én! 😊 Valszeg nagyon másképp definiáljuk a "fontos" jelentését. Így az is érthető miért csodálkoztam rá.

Adversus solem ne loquitor

Shep

IMYke2.0.0.0
Elhiszem neked, hogy kened-vágod-imádod a Resident Evil témát, de ROHADTUL nem kéne itt kifejtened a MOST megjelent játékot, fitogtatva ilyen-olyan aspektusból a dolgait.
Legyen már némi - ha csak kevés is! - jó érzés benned, az isten áldjon meg!

Shep
Hagyd már a fenébe! A játék jó, ps4-en is jól néz ki ráadásul PC-n elég sokan vannak akiknek erős gépen is 10-15 fps a steam hozzászólások alapján. Lehet ha pc-re veszed ott meg nem tudnál vele játszani, mert neked is akadna.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.21. 12:08:51

benőmenő
Már leírtam a stream alatt:
Jobb AA (alapból, plusz amiket még rátudsz külsőleg rakni), ps4-en medium, míg bónon low árnyékok. PC-n vannak 20 mbit/sec-es FMV-k és persze a frémrét és felbontás.
darkSectorxxx
De ki szerint jobb és miben, mennyivel?
Fps oké, valakineg elég ok.
Árnyékok, marhanagy eltérés nem lehet.

Helyette megvan féláron 2 platformon és azon a rendszeren amin játszom , és nem csak gyüjtöm a címeket.
Stb , stb. Tudom másnak érthetetlen. Ezért mondom a játék a fontos. 😊

Troger911
Támogatom...
zorrobomber
Milyen sorba? Az azért logikus lenne ha arra a platformra vennéd meg ahol jobban fut, ha már van neked több. Már csak ezért is érdemes Day1-ig várni, mert addig ez ugye nem derül ki 😊

darkSectorxxx
Mindegy beszéljün játékokról ne platformokról.

darkSectorxxx
Nem nézek fpst, játszok az Infamous,al pl ami 0fps, a Tomb meg 0 volt nem tudnád szerintem te sem mondanád meg hogy mennyivel fut.

Multiban oké.
Meg a vicces hogy a Re egylassú játék nincs jelentősége a magas fps-nek.
Olyanokkal előbb tárgyalnék akik ki is próbálták már. Nem védek én semmit, csak utálom ha lenéznek csak mert nem állok be a sorba.

zorrobomber
Ehhez a stílushoz szerintem sem létszükséglet a 60 frame.

darkSectorxxx
Jó most hoztam az ollómat és elvágtam, kezdesz messzire menni ezzel a hadjáratoddal.
Én megvettem ps4-re és játszottam vele 15-20 órát, te nem...
Érteni meg nem érdekel a 60fps mert nem látni akkora eltérést a fix 30-hoz képest, főleg single-ben, az a pici árnyék meg max akkor hiányozhat ha egymás mellé kimerevíted a 2 -3 változatot.
Cserébe feleannyiba került és megvan PS3-ra is.
PC-re is megveszem nyugi, de később. Vagy megvárom míg küldesz egy kulcsot.

zorrobomber
Ja, és azt tartom, hogy a "teknó" nem ad élményt. A játék külcsínje hozzájárul az élményhez, de a két fogalom(teknó vs. külcsín) nem egyenlő egymással. Ezért is hányok a szótól.

Jobban belegondolva lehetnek kivételek:
pl.: Dead Rising 3, ott a tömeg "teknó" a játékélmény szerves része, ezt te gondolom meg tudod erősíteni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 11:04:38

zorrobomber
Én nem érzem hater-nek magam, rengeteg játékot tudnék és szoktam is reklámozni, de a mobilos cuccokra pl. a topiklakók 90%-a látatlanban azt mondja hogy szar, csak azért mert egyszer kipróbált egyet, és volt benne valami mikrotranzakciós lehúzás, vagy elindított egy FPS-t és szar volt az irányítása. Ez mitől jobb, mint a Ryse review-k alapján kihagyása? 😊

Én inkább azt mondanám hogy akkora a választék, hogy egyszerűen muszáj valami alapján válogatni, nem lehet mindent személyesen kipróbálni. Persze az új konzoloknál a választék még nem akkora gond 😊

Totti5
Hol van az megírva hogy nem élvezheti senki a Ryse-t? egy jó játék, nagyon élveztem, tetszett, 2szer is letoltam. Ha neked nem tetszik ez, akkor nem tetszik, nekem ettől nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Sosem érdekel, mit hypolnak az elitisták, vagy mit húznak le a haterek. Felnőtt ember vagyok, el tudom dönteni mi kell nekem és majd a TAPASZTALATOM alapján döntök hogy mennyire tetszett avagy nem.

A legkönyebb azt a véleményt szétszedni atomjaira aki látatlanba oszt valamit... Ryse kapcsán a tiedet pl.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 10:39:25