Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Egyetértek, bár nekem a 2 stílusa jobban bejött.

Tinman
+100000

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Majd jön a kössél rá kontrollert szlogen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Semmiért ne vegyél, de könyörgöm 1 év telt el! ( az meg nem a gép hiábja ha neked most az X ex közül egy sem érdekel ) Amúgy még mindig nem azért vesz 10 millió ember PS4-et vagy X1et hogy exeket tolja, hanem a generáció minden játékával tolhassa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Tehát majdnem Day1 egy ügyes moddernek már megint ingyen dolgoznia kellett a fejlesztők helyett... hát ez hihetetlen komolyan mondom -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
De ha én PC-re veszem, nekem ne GC portot adjanak. Most komolyan, maximum 1 hónap munka, amíg a csapat újratextúráz egy ilyen játékot, neadj isten 5 sornyi DX paranccsal dob rá némi post process-t, és az irányításba beleveri az egeret/analóg karokat. 1 hónap, nem több.

[merlinw.org]

Tinman
Érezhető volt, de akkora is azt reagáltam volna rá, mint egy bólogatva, hogy még ma is kellemes a szemnek. Egyáltalán nem ocsmány.

Tinman
Konzolt a legtöbben ezért vesznek:

- kényelmes
- no macera... már ez sem igaz, mióta lassan átmennek PC-be
- buy and instant play... jah már ez sem igaz
- fix hardver, optimalizált játékok garmadája... ja nem
- tengernyi "csakerreakonzolracsakneked"... meh

Totti.. talán még rémlik, amikor X360-at és PS3-at vettem és ajánlgattatok exclukat. Olyan listát toltatok, mind a 2 platformra, hogy évek kellettek, mire beszereztem és jó részüket letoltam, pedig ezek nagy része a launch utána 1 évben már ott volt. Vitték is mint a cukrot. Mi van most? Miért vegyek konzolt? Egy kezemen megszámolható exclukért? :-/

Totti5
Mi a baj a 360 fokos irányítással? milyen legyen?

Kapcsolódni kapcsolódik. Csak beszélgettünk egy dologról és te odacitáltál hirtelen egy másik dolgot....Kissé fura volt ez így számomra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mi, mi mi? DotT-ből lesz ultra HD remastered, epic, kutyafüle edisün?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Ez a GC verzió magasabb felbontású kiadása. Valszeg ez már kész volt, így lett megcsinálva anno, csak a GC nyilván így nem tudta megjeleníteni. Jól néz ki, igényes, szép. Persze semmi sem elég jó... nem kell érte pénzt adni, nem kell vele játszani.

Shep
Szerencsére az ajtóra van mod és már nem kell mp-ig a béna ajtóanimációt nézni, viszont az irányítás egy hulladék.

MerlinW
Ugyanaz a kínos irányítás, pontosan. 20 percig nyomogattam a virágboltit, aztán kukáztam.
Tényleg nem fogom fel. A remake/remaster dolog - szerintem - jó dolog. Visszahoznak régi jó játékokat (ha már ma képtelenek kitalálni újat). De ha már csinálják, mi a francért nem csinálják meg tisztességesen? Hogy úgy nézzen ki, úgy működjön, mint egy 2015-ös remake? Mi a jó abban, hogy egy 2000-es játékot 2005-ös szinvonalúra reszelnek 2015-ben? Semmi. Lustaság.

Monkey Island és Another World remaster-en kívül nem láttam még igényes darabot. Nagyon remélem, hogy a Dott-ot nem cseszik el. Mondjuk ahhoz már tehetség kell.

[merlinw.org]

zorrobomber
Utolsó mondat irónia.

Totti5
De hát nem ugyan az van benne, mert szabad 360 fokos teljesen perfekt az irányítás.

zorrobomber
Azt azért ne feledjük, hogy van aki még nem tolta(pl. én), megvan ezeknek valamennyire a létjogosultsága. Ha az is megveszi, akinek totál fölösleges, az az ő problémája(mint ahogy az én steam accomon is szégyenfoltként ékeskedik a Baldurs "remastered"😉.

Tinman
Egyetértek.

Természetesen Resi kedvelőként én is megfogom majd venni, de majd a reális 1.5k áron, amit majd küldök is donate-el a Resi 4 HD készítőjének, ha elkészül.

Totti5
Modderek nem játákokat írnak, hanem egy zseniális játékon élősködnek. Semmi bajom vele, de ne állítsuk be őket annak amik nem. Jó munkás emberek, sok idővel, türelemmel és egy kiváló alapanyaggal amihez semmi közük nem volt. A végeredmény lehet nagyon jó is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 19:03:06

Tinman
A Heroes 3 már tök jó (meg tök jó is volt, meg tök jó is lesz), HD nélkül is szép, mert kb. pixel art szint.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
De hát van rá ex, jönnek is... nem 1-2, nem 2-3.

A nagy kiadók játékai amik előző genben is milliós eladásokat produkáltak, most is fognak...

PS1-PS2 más időszak volt, azóta mindenből min. 10szer több kell ahhoz hogy te valamit letegyél.

Így van, az SW adja el, és azon az HW-n csak a kicseszett Exekkel játszik mindenki? ne vicceljünk már, nem így van!

zorrobomber
Ja és ez a kettő nem kapcsolódik, ok 😊

MerlinW
Mondjuk az új textúrák minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A DaS1 szintjét sem ütik meg. Ami egy fix kamerás játékban szégyen. A mai techno-val a RE szintű játékokat (statikus környezet, minimális AI) Ethan Carter, Alien isolation minőségben lehet megcsinálni vizuálisan. Persze a RE1 esetében a játékmenet a lényeg, de ha a cucc árát tekintjük, inkább játszom az eredetivel, minthogy pénzt adjak egy ilyen remake/remastered-ért. Ezt a szintet modderek hozzák ingyen.

[merlinw.org]

Tinman
Néztem pár videót róla. RE1-t x+1x letoltam már és a videók alapján ez koppra RE1, csak szebb.

Mi szükség van pl. a gagyi ajtónyitás effektre hm? Régen ekkora pucolta ki a ramból a korábbi részt és töltötte be az újat, de ma már? Ha ez fullra újra van alkotva miért ugyan az a kínos irányítás van benne, mint anno? Hm?

zorrobomber
Nem azzal van a baj, hogy pénzt kérnek azért amiért más nem, hanem ha már nekiesnek valaminek, akkor igen, ne úgy mint pl. a Heroes 3 HD esetében, valamennyivel legyen már jobb mint az alapanyag, nemhogy még rosszabb... Az átverős marketinganyag pedig új mélypont. Azt meg hogy hányan fogják előrendelni hagyjuk is, mindenki okos, te meg csak egy hater vagy, tök jó lesz a Heroes III HD.

Na ide megint hogy a viharba tudod a preordert belekeverni???? Megint egy szót se ejtettünk róla.

Alapvető bizalom vs alapvető pesszimizmus volt a téma a fejlesztőkkel kapcsolatban....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
A jelenlegi piaci helyzetben a kiadók még annyira sem szeretnék már kockáztatni, mint alig pár évvel ezelőtt. Ezért van az ami...

Korábban elképzelhetetlen lett volna pl. az az exclusive mentesség is, mint ami ma a két újgen konzolt jellemezi. Kit érdekel a vas, ha alig van rá exclu? A sw adja el a hw-t.

Be sem merem ollózni mi volt anno PS1-PS2 fronton launckor és az azt követő pár hónapban.

Ha már kikényszeríted...Szó se volt preorderről. Totál másról kezdtél el beszélni. Imy se írt preorderről, Evolution se írt preorderről, Te se írtál előtte preorderről és én sem...

Egyszerűen nem értem hogy jön ez ide, mikor én csak annyira utaltam, amit #239116-ban is kifejtettem pár szóban.

Totti5
RE egy totális remék. Teljesen újra lett csinálva az egész.

Totti5
MINDEN csapat kik kiadnak valamit megint így vagy úgy készítik az új játékot is. Be vannak azok jelentve / tudhatjuk... de biztos nem teszik, mert senki nem akar milliós eladásokat az új gépeken csúcszupi teknóval.... ne vicceljünk már, csak idő kell ezeknek ( még mindig csak 1 év telt el... ).

Totti5
Azt se tudjuk mi lesz....... s biztos semmi újat nem csinálnak! Nincs rá ok, nincs rá semmi érv hogy olyan PS4 játékot tegyenek le ( a mostani teknóval ) ami megszólal és lemászik a képernyőről a HR és a Beyond tökrében. Biztos az ég világon semmi ok nincs erre a lépésre...

Tinman
Ettől a probléma még fennáll, lsd. legutóbb Heroes 3 HD PC-re 15 Euroért (iOS-re oké a kiadása, elfogadom!).

Na és Resident Evil 1 HD? Tudtommal holt u.a. a játék, csak full újratextúrázva, meg gondolom zenék/hangok remasterelve.

Miközben a Resi 4 HD-t egy modder készíti...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 18:46:33

zorrobomber
Senki sem állította hogy HD remake lesz, csak találgatás az egész.

zorrobomber
Én a pesszimizmussal sem értek egyet, nem értem minek egyáltalán jósgömb, mikor megjelenik a játék és dől az infó mindenről. Ez már nem a 90-es évek(amikor megjegyzem megjelenés előtt 2 héttel már sokszor volt review).

Szerk.: azért nyomják a preorder marketing bullshitet, mert most már nem elég lefizetnikenyerezni 5 újságot, mint anno.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 18:44:17

Tinman
Sokkal egyszerűbb, olcsóbb, költséghatékonyabb egy már sikeres címet felhádésíteni, mint elkészíteni a semmiből a következő részt.

- DLC
- Season Pass
- Early Acces
- ZX Spectrum szintű indifos áradat
- moneyhat HD-sítések
- epizodikus megjelenés aka fővandarabóva'
- mikrotranzakciók/pay2win
- bármikor szó nélkül elvehető/letiltható account
- a digitális szoftverek aranykorában régiózár hegyek
- $ = € = GBP = Fck off -.-

Faxán állunk szó se róla...

zorrobomber
Jaj, nem kell úgy csinálni mintha először lennék itt...vagy csak ennyire tellik válaszként? 😊

lostprophet
Januári beszerzés:
Dobozos:

Steames:
Lili: Child of Geos
Lords of the Fallen: Digital Deluxe + Monk's Decipher
Dying Light

Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.01.21. 18:33:12

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Kmarha
inkább a Nomad Soul HD remake-et csinálnák meg, a RE mintájára egy kicsit belenyúlva a játék mechanikába is.

Már arra is ezer évet kellett várni, hogy a GOG-ék megcsinálják a Nomad Soulra az új (értsd 2005 utáni 😄) kártya kompatibilitást (valami Z-buffer probléma volt)

Vagy még inkább Heavy Rain-t PC-re!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.21. 18:32:34

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

benőmenő
OMG why...
Inkább az újakat hegesztené az a pár ember is.
Első mondatban nem vagyok biztos...Második mondat viszont minden betűjében sajnos igaz.

Én azért azt gondolom aki még nem vert át arról ne feltételezzünk rosszat. Ennyi optimizmust az én nézőpontom szerint nem árt megtartani, legalábbis én igyekszem így eljárni. Tény, hogy nehéz dolog ez manapság gamer körökben ez vitathatatlan.

darkSectorxxx
Resi tesztecske. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 18:03:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Egészséges pesszimizmus. A mai, modern játékfejlesztés, játékipar természetes folyománya.
Ha nem alakul ki valakiben ez, akkor - szerintem - baj van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Akkor most kérem meg a kedves hörcsög kollégákat, hogy használják az OFF topikot, ha már van. Köszönöm.
Ha Imy nem szól, akkor majd én.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
azért már 4 gigásat adnak lassan, ja de mondom ilyen virusról nem is halotta eddig, ezután változtatások lesznek az tuti. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Akkor egy 512MB-os USB kulcsra kérdés nélkül elfértek volna a mentések, ami talán belekerült volna ~1000 HUF-ba. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Te ez egy falumenti kis állami kis park nem egy disneypark vagy bill gates irodája. 😊 Itt egy öreg xp-s könyvtári gép van csak jegyadásra....de főnök ide tette a dokumentumokat is, tudta a franc hogy ez lehetséges, hogy visszafordíthatatlan dolog, pont e-mail-ben. 😊

Mindegy, nem kapnak rá pénzt, saját sebből megszerintem senki nem fogja felújítani. 😊

Rapid81
Céges gépen nem volt külső mentés? Szégyen... Gratulálok a rendszergazdának! <#puszis> A másik meg ott kezdődik, hogy XP?!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Akkor most csak egyvalamit válaszolj meg...hol volt itt szó preorderről?

zorrobomber
Sose a félelem volt a legfőbb érvem a preorder ellen, hanem az hogy kb. nulla előnyöd származik belőle. Lehet itt jönni árral(idővel úgyis alacsonyabb lesz), extrákkal(kuka mind), egyszerűen nincs semmi előnye. El lehet fogadni, ha valaki fan, és oké, megveszi. El lehet fogadni ha kickstartert támogat valaki, de az előbbi esetben fölösleges logikát gyártani mögé(érzelmi kérdés), a másodiknál pedig el kell fogadni egy megnövekedett rizikófaktort, ráadásul eléggé ingoványos talaj még az egész.

Dzsini
Értem, köszi. Az SG az sorozat, gondolom nem epizód közepén kell lemezt cserélni. De filmnél valahogy furcsa... voltam moziban két részes vetítésen, de az egy 450 perces film volt, ott érthető 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.