Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
- kényelmes
- no macera... már ez sem igaz, mióta lassan átmennek PC-be
- buy and instant play... jah már ez sem igaz
- fix hardver, optimalizált játékok garmadája... ja nem
- tengernyi "csakerreakonzolracsakneked"... meh
Totti.. talán még rémlik, amikor X360-at és PS3-at vettem és ajánlgattatok exclukat. Olyan listát toltatok, mind a 2 platformra, hogy évek kellettek, mire beszereztem és jó részüket letoltam, pedig ezek nagy része a launch utána 1 évben már ott volt. Vitték is mint a cukrot. Mi van most? Miért vegyek konzolt? Egy kezemen megszámolható exclukért? :-/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tényleg nem fogom fel. A remake/remaster dolog - szerintem - jó dolog. Visszahoznak régi jó játékokat (ha már ma képtelenek kitalálni újat). De ha már csinálják, mi a francért nem csinálják meg tisztességesen? Hogy úgy nézzen ki, úgy működjön, mint egy 2015-ös remake? Mi a jó abban, hogy egy 2000-es játékot 2005-ös szinvonalúra reszelnek 2015-ben? Semmi. Lustaság.
Monkey Island és Another World remaster-en kívül nem láttam még igényes darabot. Nagyon remélem, hogy a Dott-ot nem cseszik el. Mondjuk ahhoz már tehetség kell.
[merlinw.org]
Természetesen Resi kedvelőként én is megfogom majd venni, de majd a reális 1.5k áron, amit majd küldök is donate-el a Resi 4 HD készítőjének, ha elkészül.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 19:03:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A nagy kiadók játékai amik előző genben is milliós eladásokat produkáltak, most is fognak...
PS1-PS2 más időszak volt, azóta mindenből min. 10szer több kell ahhoz hogy te valamit letegyél.
Így van, az SW adja el, és azon az HW-n csak a kicseszett Exekkel játszik mindenki? ne vicceljünk már, nem így van!
[merlinw.org]
Mi szükség van pl. a gagyi ajtónyitás effektre hm? Régen ekkora pucolta ki a ramból a korábbi részt és töltötte be az újat, de ma már? Ha ez fullra újra van alkotva miért ugyan az a kínos irányítás van benne, mint anno? Hm?
Alapvető bizalom vs alapvető pesszimizmus volt a téma a fejlesztőkkel kapcsolatban....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Korábban elképzelhetetlen lett volna pl. az az exclusive mentesség is, mint ami ma a két újgen konzolt jellemezi. Kit érdekel a vas, ha alig van rá exclu? A sw adja el a hw-t.
Be sem merem ollózni mi volt anno PS1-PS2 fronton launckor és az azt követő pár hónapban.
Egyszerűen nem értem hogy jön ez ide, mikor én csak annyira utaltam, amit #239116-ban is kifejtettem pár szóban.
Na és Resident Evil 1 HD? Tudtommal holt u.a. a játék, csak full újratextúrázva, meg gondolom zenék/hangok remasterelve.
Miközben a Resi 4 HD-t egy modder készíti...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 18:46:33
Szerk.: azért nyomják a preorder marketing bullshitet, mert most már nem elég le
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.21. 18:44:17
- DLC
- Season Pass
- Early Acces
- ZX Spectrum szintű indifos áradat
- moneyhat HD-sítések
- epizodikus megjelenés aka fővandarabóva'
- mikrotranzakciók/pay2win
- bármikor szó nélkül elvehető/letiltható account
- a digitális szoftverek aranykorában régiózár hegyek
- $ = € = GBP = Fck off -.-
Faxán állunk szó se róla...
Dobozos:

Steames:
Lords of the Fallen: Digital Deluxe + Monk's Decipher
Dying Light
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.01.21. 18:33:12
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Már arra is ezer évet kellett várni, hogy a GOG-ék megcsinálják a Nomad Soulra az új (értsd 2005 utáni 😄) kártya kompatibilitást (valami Z-buffer probléma volt)
Vagy még inkább Heavy Rain-t PC-re!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.21. 18:32:34
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én azért azt gondolom aki még nem vert át arról ne feltételezzünk rosszat. Ennyi optimizmust az én nézőpontom szerint nem árt megtartani, legalábbis én igyekszem így eljárni. Tény, hogy nehéz dolog ez manapság gamer körökben ez vitathatatlan.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha nem alakul ki valakiben ez, akkor - szerintem - baj van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha Imy nem szól, akkor majd én.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mindegy, nem kapnak rá pénzt, saját sebből megszerintem senki nem fogja felújítani. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.