Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Nekem spoiler az ha ideírják egy játék milyen hosszú, vagy milyen a játékmenet. Milyen helyszínek vannak. Csak nem szóltam érte mert vagy nem érdekel annyira hogy eddig jelentőségét láttam volna szólni érte. Külön egyesével naponta minden embernek.
De velem lehet beszélni annak ellenére hogy most nem érzem ezt igazságosnak, elfogadom alkalmazkodom, csak néha cserébe is lehetne valami.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Mintha kisiskolások lennénk, és most te mutogatsz rám legörbült szájjal, könnyes szemmel, miután nekem elárultad, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs is Télapó
, és én ezért elmondtam neked, hogy
nem a Nyuszika tojja a csokinyuszit
, és hozzátettem, hogy ezentúl mindig elárulok neked olyat, amit nem akarsz tudni...

Lelövöd a napokban megjelent HD Remastered újrajátszahtóságát elősegítő poént, és utána legörbül a szád, ha rád szólok és előadod a nagy halált...
Én kérem ki magamnak, hogy ellőtted az említettet, miközben én is megvettem a játékot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Teljesen igazad van, csak ami nekem spoiler azt írtad helyettem eldöntöd, semmi más nem esett szarul.
De oks elfogadom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Igazad van, helyesebb lett volna azt írni ,hogy spoilertúlérzékeny. Azt tudtad-e ,hogy a FC3-ban 6 sziget van, vagy 7? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Igazad van. Nem hozom szba a játékokat.

Redben mindenki kifejtette véleményét, miattam ti ne vitázzatok ennyit nem ér a dolog.

ON

IMYke2.0.0.0
A demokrácia már csak ilyen. Nem tetszik? Nekem sem (és biztosan lesznek még most, később mások is), ha a pénzemen vett játék ilyen-olyan nüansznyi értékét ellövi egy magadfajta "én-tudom-ám-hogy" (mint a moziban, vagy a filmnéző társaságban a kibic) fórumozó...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"spoilerfóbiásokat "

Nincs itt spoiler-fóbia.
Ilyen-olyan áron veszünk játékokat, és szerintem az elvárható minimum, hogy nem tesszük tönkre más játékélményét, legyen az a mi szemünkben akár bagatel dolog is, főképp, ha arra/olyasmire kifejezetten érzékeny - a pénzéért!

Különbözőek vagyunk. Épp ezért kell egymásra odafigyelnünk. Tehát, még egyszer: ha valaki nem akarja tudni, hogy a "Saints Row: Gat out of Hell"-ben
a Saints Row 4-ben megalkotott hősödet jeleníti meg a játék elején Főnökként
, akkor így, spoilerben írunk.
Mert tiszteljük mások pénzét, érzékenységét, játékélményét, és felfedezni vágyát!

zorrobomber
Fele ennyi nekem is szimpatikusabb lenne 😊

darkSectorxxx
Ja értem hogy ez úgy megy hogy egyoldalúan eldonti valaki. Ez szép mondhatom.

Shep
Őket alatt a spoilerfóbiásokat értettem, nem kezdem el sorolni a neveket, úgyis mindenki tudja kikről van szó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Troger911
Már régóta figyelőlistán van, de sajna nekem most még így is drága 😞
zorrobomber
Door Kickers - €9.50

zorrobomber
Csak szeretném ha nem sajátítaná ki magának a topikot a vérpistike banda... azért jó hogy vannak még itt értelmes arcok is. Szerk.: Igen, biztos 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.23. 10:36:04

ZsZso
Imy -re meg a házigazdára gondolt. <#idiota>

Viccet félretéve: Ne vedd magadra, felesleges. Biztos nem volt szándékában megbántani senkit sem.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.01.23. 10:35:13

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
"őket"

Shep
Ki beszélt rólad? Eltévedtél, de van ez így, mindenkivel megesik időről-időre.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.23. 10:30:43

zorrobomber
Ki mondta hogy szerintem spoiler volt? Engem csak simán nem érdekel a játék. Még egyszer leírom én is tudnék minden nap idefosni 10 hsz-t a Divinity-ről, de nem teszem.

Shep
Igazad van, semmi spoiler nem volt benne, pláne, hogy már az eredetiben is így volt ha jól emlékszem de tudhatnád ,hogy itt még a játék címének a leírása is spoilernek számít, minek hergeled őket feleslegesen, utána meg pláne minek értetlenkedsz?

IMYke2.0.0.0
Nagy fiúk járnak ide, ők majd eldöntik, hogy mit tartanak spoilernek - legfeljebb, ha rosszul döntenek, akkor én, mint majdnem-legidősebb-házigizda, eldöntöm helyettük is -, helyetted meg majd mindig én.
Szóval, továbbra is: te csak a Resident Evil HD Remastered topikjában röptesd ezeket a nem is olyan nagy spoiler (nem idézet!) dolgokat...

darkSectorxxx
Bocs beosztom az időmet köszönöm.
Meglesz annak is az ideje, nem utasításra játszom. Mindegy direkt odafigyeltem. Én értékeim szerint nem tartottam spoilernek, de mondom rugalmas vagyok meg tudunk egyezni normálisan. Most tudom hogy ez is spoiler. Ennyi nem kell hbölögni mindjárt.

darkSectorxxx
Ez a konkrét hozzászólás nem játékban majd találkozom vele, hanem eleve sokan értelmetlenaég-re hivatkozva el sem kezdik, meg sem nézik.

És ettől burkoltabban nem lehet úgymond ajánlani. Ha meg valakit nem érdekel lehet amúgyis feladja az elején, el sem jut odáig hogy egyeltalán megismerje.

Ez nem olyan hogy elmesélek egy rejtvény megoldását.

De nem para mondom, csak nekem se spoilerezzen más. És nincs vita meg sértődés.

zorrobomber
Menjél inkább játssz a puzzle játékoddal 😊

darkSectorxxx
Direkt nem írtam konkrét spoilert.
Annyit írtam hogy miért jó végigjátszani úgyis. Mert tudod feltételeztem hogy az a majd megtudjuk sokaknál lehet azért nem következik be mert azt hiszi csak annyiból nehéz hogy erősebbeket sebeznek, ezért meg sem próbálják! Csak ajánlat, semmi játékmenet nincs benne. De rádbízom ezekután akkor kéretik minden játékot a saját topikjába kezelni vagy spoiler mögé tenni.

Minden információt, mert nekem új még.
Azt se hogy hány órás vagy van-e ilyen-olyan beállítás, mekkora a gépigény, teszteket. Stb stb.

Akkor cserébe én ennyit kérek, mert akkor más se infozzonnekem ha nem túl nagy kérés.

Köszönöm. 😊

zorrobomber
Erre én csak úgy tekintek, hogy kiegyensúlyozzák az amúgy mesterségesen, akciókkal ide-oda machinált piaci árakat. A gáz az amikor "lopják" a szajrét, mint a fast2play. Az üzlet az ilyen(hasznuk van rajta), vagy a humblibundli nonprofit szervezet?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.23. 09:53:08

zorrobomber
Én is írhatnám folyamatosan hogy ma ezt csináltam a Divinity-ben, holnap meg azt fogom, de ez a topik nem erre való, be lehet látni. De ha már szóba hoztam 😄 tegnapi coop diskurzus:

Elsőre azt gondolná az ember, hogy de jópofák ezek a beszélgetések, aztán amikor nézed a karakterlapot látszik hogy a jellemed után kapsz bónuszokat bizonyos skillekre(nincs felvillanó mindent eltakaró felirat, neked kell felfedezni). Sajnos mostanában nagy divat elvenni a játékostól a felfedezés örömét, na ez a játék kivétel 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.23. 09:35:21

IMYke2.0.0.0
Nem érdekel, hogy mit hiszel - pirossal kiemeled, közölsz olyat, amit egy végigjátszás után tudhat meg az ember, és még neked áll feljebb...
Legközelebb is törölni fogok ilyet.

zorrobomber
gamefos -> ban

Ráadásul 0 gameplay van a videóban is, a szövegből meg annyi derül ki hogy menni kell egy robottal. Érdekes(nem).

darkSectorxxx
Ez aztán iszonyat nagy spoiler volt.

IMYke2.0.0.0
Utoljára szólok: elhisszük, hogy játszol vele, de ilyen infókat a topikjában - hagyd meg nekünk a felfedezés örömét, kérlek!!!!

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#wink>

IMYke2.0.0.0
Én is valahogy így gondolkodom 😊
Az X-Blades-t, Hoard-ot és az achikkal, multival megspékelt Rune-t már megérné megvenni a csomagból - a többi hab a tortán.

greyfox
9k. Ennél olcsóbban sehol sem láttam.

Tin: Azzal az intézkedéssel nem értek egyet, pont önmaguknak mondanak ellent.

Steam: greyfox

A hétvégén 75%-os akció lesz a Guild Wars 2-re (~ 2.800 és 4.200 lesz a két kiadás ára).
Eddig ez a legalacsonyabb ár érte.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

grebber
Itt a Ubisoft legújabb PC-s játéka
"A játéka február 4-én érkezik és 9,99 dollárba került majd"

Next PC upgrade: 2022

wantonly
+1 Kár, hogy a Humble is beállt a sorba. Ingyen sem kellene.

Én nem vagyok Charlie. A terrorizmus minden formáját elítélem és ami történt szörnyű, de amit ezek művelnek az szellemi terrorizmus. Egy dolog nem vallásosnak lenni, de ilyen szinten fröcsögni már beteges és még csak nem is viccesek a rajzok.
Tinman
Na ja, csak ezzel az a gáz, hogy Kinguin és a Fas2play pontosan az a banda, akik ilyen bundli kulcsokból betáraznak irdatlan mennyiségben, majd később durva haszonnal eladják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
SR GooH: Nekem 5 óra volt úgy, hogy a loyalty-kat is megcsináltam. Amúgy itt-ott nem is olyan könnyű a gáma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
De MOST nincs ingyen..........

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Drága?
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Azt nem ingyé osztogatták valahol tavaly?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

greyfox

Végletekig egyszerű, kiábrándítóan sötét gondolkodás.

Tinman
Grand Theft Auto V (BR-->HU) - Key - >Region Free

greyfox
A nuuvemes gta V vajon működik nálunk?

Troger911
Igen, Teresa is kellemes emlék 😊 De hát neked a vörös kellett!
Tinman
Woooo... azért az nem gyenge, hogy ennyiből, így csípőből! Ezzel a találattal nálam idén a Time címlapjára simán esélyes vagy :-) Thx!

Jo és Teresa volt a másik... de a Vida az úgy megalapozta azt hiszem a későbbi csapásirányt :-D

Kezet ráznék veled, de félek összeroppantanánk egymásét :-D

SweeneyTodd
(szerintem) csúnya konzolon fogja megvenni , felesbe majd valakivel.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Troger911
Vida X 😄

Szerzett pár kellemes percet fiatal koromban...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.22. 21:32:44
genndy
Végigjátssza, elkéred tőle, kölcsönadja. Talán még postázza is. Legalábbis szokta ezt hangoztatni, rendes faszi
Az biztos hogy valakivel már csináltak ilyet (talán ffxi-vel, de lehet hogy ratgabbal is).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.