Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.23. 19:28:37
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Remastered version includes
* Repainted, hi-res character textures
* New, dynamic lighting
* Classic score re-recorded with a full live orchestra
* Over 2 hours of exclusive developer commentary
* Concept art browser
+ achievements
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudom, az utóbbit bottal se piszkálnák sokan, de azért megnézem magamnak, hogy tényleg annyira rossz-e.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Kíváncsi lennék mit szólna hozzá a keresztény Európa":
Ha jól tudom emiatt nem gépeltek halálra 12 embert. Az atya fiú és a szentlélek. Mindenkit kifiguráztak, válogatás nélkül.
Ha valaki nem bírja a kritikát, és erre aggresszióval válaszol, az gyenge, érzelmi intelligenciája kb. egy gyermeké.
Nincs rendben, hogy valaki rajzol egy mesefiguráról valamit, és legépelik.
Steam: greyfox
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kíváncsi lennék mit szólna hozzá a keresztény Európa, ha valaki elkezdeni felépíteni arra egy magazint, hogy Istent és Jézust figurázza ki, meg persze a hozzá tartozó vallást. Hidd el vannak olyan mélyen vallásos emberek, akik előbb-utóbb pontosan ezt tették volna "Jézus nevében". A történelem amúgy is rengeteg példát hoz fel arra, amikor hívők Isten/Jézus nevében olyan dolgokat tettek, ami egy horrorfilmbe is durva lenne...
Nem vagyok egyik fél szimpatizánsa sem. Azt az elvet vallom, hogy ne bántsunk másokat a vallások/hitük miatt, de kicsit sem! A másik meg az, hogy semmi közünk nincs ahhoz, hogy ők a sok ezer éves hagyományaikat OTT a SAJÁT országukban hogyan gyakorolják.
Mielőtt terroristázunk, mindig tegyük fel a kérdést, hogy MIÉRT terrorista? Miért teszi/tette azt amit? Én még mindig nem hallottam olyanról, hogy az Iszlám arra törekedne, hogy pl. Európa teljesen iszlám legyen... amíg ilyenről nincs szó, addig én itt csak annyit látok, hogy elkeseredett/dühös/megalázott emberek hajtanak végre iszonyatos dolgokat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valakinek kell innen még valami?
Szal az ujsagirok tulleptek egy hatart, nem kellett volna terroristakkal cseszekedni /szintiszta provokacionak tunnek a rajzaik, mert viccesnek nem az biztos, de azert nah...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Egy játékokkal kapcsolatos oldalnak semmilyen köze nem szabadna, hogy legyen az aktuálpolitikai dolgokhoz és pont. Nincs kivétel, mert akkor ezzel az erővel a Boko Haram-féle mészárlás kapcsán is ki lehetne agyalni egy bundlit ilyenekkel pl, hogy Resident Evil 5...

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.23. 13:04:34
És ezt szépen más, máshol, később felemlegeti, akiknek ismeretleneknek akár, ahogy a nemrégebbi példa mutatta is, kapóra jön, ködösen felemlegetve akár sértésig fajulna a dolog, és így tovább a 10-20 után melegéelve felszólalnék kicsit erélyesebben és aztán jönne a bünti.
Megfogadtam Merlin előtt is többekközt valamit és tartom magam hozzá.
A véleményemet elraktározom magamban. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindegy nem akarok még a vita utólagos megoldásáról nyitott vitáról is vitázni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem érted amit írok. S úgy látom, ez mindig így van.
"mit tartanak spoilernek - legfeljebb, ha rosszul döntenek, akkor én, mint majdnem-legidősebb-házigizda, eldöntöm helyettük is -, helyetted meg majd mindig én."
Kisiskolás nyelvtan óra: beszélgetésünk szövevényében kell értelmezni azt, amit írtam - a srácok tudják
A te esetedben majd én eldöntöm helyetted is, mert te nem tudod / nem akarod: lásd a HD Remastered-et.
S neked is: rágd meg újra a 402-est!
Nincs harag csak a mostani spoilert illetően másképp látjuk a dolgokat ennyi, legközelebb ennyit sem írok. Nincs gáz részemről nem volt szándékos, nem elcseszni akartam a szórakozásodat, elhiheted.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.01.23. 12:01:00
De vannak azok a spoilerek amik nem nem részrehajlóan, szinte pont hogy fontosak.
Residentben írták hogy lesz másféle írányítás, de nem hogy milyen vagy hányféle. Ezt majd a játékban megtapasztalod, de info azoknak fontos akik ennélkül le sem töltötték volna esetleg a játékot.
Most itt már nehéz mit mondani, mert ha így nézzük ne járjon senki netre míg nem vite végig az aktuális játékot, mert nehéz lesz rluk beszélni vagy 100-ból 50 üzenetet spoiler tag mögé kell tenni, és föléírni hogy milyen játékhoz ad infót.
Nem?