Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Végül is nem 4:3... ki van a képernyő mindkét oldala töltve <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A profi CS:GO játékosra élő adásban csapott le a banhammer. 😄

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.23. 19:28:37

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
4:3-ba nem vagyok hajlandó játszani 2015-ben. Ha remaster, akkor legyen tényleg az amiért fizetek. Sajna kimarad.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez az EA Live Chat egy vicc! Várhatok itt egy fél napot is, akkor sem kapcsolnának egy advisor-hoz.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Na, ki rendeli elő? 😊 "Grim Fandango Remastered" - 15 euro
Remastered version includes
* Repainted, hi-res character textures
* New, dynamic lighting
* Classic score re-recorded with a full live orchestra
* Over 2 hours of exclusive developer commentary
* Concept art browser
+ achievements

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ment pü

IMYke2.0.0.0
A Melissa még jónak is tűnik...

Tinman
Egyet fizet kettőt kap!

Ha valaki megveszi a plusz példány érdekelne, p.ü., cserebere :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Mivel senki sem tolongott, behörcsögöltem egy F1 2011-et és egy Call of Juarez: The Cartel-t. 750Ft/db

Tudom, az utóbbit bottal se piszkálnák sokan, de azért megnézem magamnak, hogy tényleg annyira rossz-e.
zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spárba szokott lenni fújós tejszínhab+eper akció inkább azt javaslom. Meg azt hogy ilyet legközelebb az OFF topikba.

Troger911
Pécsen Valentin napra egyet fizet kettőt kap lehetőség van rá, gondoltam elviszem az asszonyt 😊
kill3r21
Kis Off
Megvettem a jegyet moziba, a szürke ötven árnyalatára, merész-e vagyok? 😄
Nem jön be a stílusa. De egyébként ezt se biztos hogy megveszem, majd elválik....a kedvemtől függ. A WoW miatt csökkent egy fokkal az MMO-k iránti szeretetem. Egyre inkább tűnik úgy hogy nem nekem találták ki ezt a műfajt. Azért kéne még talán ezt kipróbálni, hátha jobb.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Mi volt a gond a WoW-al? Ez miért lesz jobb szerinted?

IMYke2.0.0.0

Kösz hogy szóltál. Lehet élek vele. A WoW nem jött be. Ezzel meg már régóta szemezek.

Troger911
<#bee1>
Ha azokra gondolsz akikre én, akkor azok a magyar "muszlimok" <#banplz>

benőmenő
A mi városunkban régebb óta vannak no-go zónák, mióta élek, mégsem lakik ott egy muszlim sem <#idiota>
"Én még mindig nem hallottam olyanról, hogy az Iszlám arra törekedne, hogy pl. Európa teljesen iszlám legyen" Hát pedig sajnos afelé tartunk, egy jópár nyugati országban vannak no-go zonák, ahová fehér ember nem mehet be. És jóval több terrortámadás van, csak arról nem sok média számol be. A napokban pl Svédországban a muszlimok lerohantak egy rendőrséget...

greyfox
Bocs, ezt most látom, mind1, én kiszálltam 😊

Steam: greyfox

greyfox

"Kíváncsi lennék mit szólna hozzá a keresztény Európa":
Ha jól tudom emiatt nem gépeltek halálra 12 embert. Az atya fiú és a szentlélek. Mindenkit kifiguráztak, válogatás nélkül.
Ha valaki nem bírja a kritikát, és erre aggresszióval válaszol, az gyenge, érzelmi intelligenciája kb. egy gyermeké.
Nincs rendben, hogy valaki rajzol egy mesefiguráról valamit, és legépelik.

Steam: greyfox

zorrobomber
Ezt légyszi ne spoilerben, hanem az off topikban folytassátok.

Maak
Elso pont igy mar ok. Viszont ezek akiket terroristaknak nevezek, nem melyen vallasosak hanem vallasi fanatikusok, a legtobbjuk /a ket testver kozul pl a fiatalabbik nem is volt mindig vallasos/ agyat atmossak, vannak direkt erre specializalodott toborzoi a radikalis szervezeteknek.Nem az iszlam vallassal van a baj(om), hanem akik az iszlam vallast kiforgatva-felhasznalva teszik amit tesznek.Tobbezer evrol nem beszelhetsz mert annyira nem regi a vallasuk.Tudom en,hogy a kereszteny vallas neveben sokat megengedtek maguknak regen az europaiak, de azota talan mar fejlodhettunk volna mi is ok is. Vegul...a terrorista az terrorista, nem azert mert iszlam vallast gyakorol, hanem mert a vallas neveben legtobbszor artatlanokat gyilkol.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Ezt légyszi ne spoilerben, hanem az off topikban folytassátok.

Tinman
Úgy sikerült betennem, hogy Franciaországban tudtommal demokrácia van. Ha az van, akkor annak egyik alappillére mások vallásának/hitének maximálisan tiszteletbe tartása. Innentől fogva pedig saját maguk köpték szembe minden egyes megrajzolt, az iszlámot gyalázó karikatúrával. Ez nem szólásszabadság, hanem nettó gyalázkodás!

Kíváncsi lennék mit szólna hozzá a keresztény Európa, ha valaki elkezdeni felépíteni arra egy magazint, hogy Istent és Jézust figurázza ki, meg persze a hozzá tartozó vallást. Hidd el vannak olyan mélyen vallásos emberek, akik előbb-utóbb pontosan ezt tették volna "Jézus nevében". A történelem amúgy is rengeteg példát hoz fel arra, amikor hívők Isten/Jézus nevében olyan dolgokat tettek, ami egy horrorfilmbe is durva lenne...

Nem vagyok egyik fél szimpatizánsa sem. Azt az elvet vallom, hogy ne bántsunk másokat a vallások/hitük miatt, de kicsit sem! A másik meg az, hogy semmi közünk nincs ahhoz, hogy ők a sok ezer éves hagyományaikat OTT a SAJÁT országukban hogyan gyakorolják.

Mielőtt terroristázunk, mindig tegyük fel a kérdést, hogy MIÉRT terrorista? Miért teszi/tette azt amit? Én még mindig nem hallottam olyanról, hogy az Iszlám arra törekedne, hogy pl. Európa teljesen iszlám legyen... amíg ilyenről nincs szó, addig én itt csak annyit látok, hogy elkeseredett/dühös/megalázott emberek hajtanak végre iszonyatos dolgokat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Ennyiért megvettem volna, de a PayPal vásárlásnál ez van: "Unavailable. Minimum spend is €3.12"

Valakinek kell innen még valami?
wantonly
Cheap as Chips akciók

Pl. F1 2011 €2,5-ért.

Maak
Azt mondjuk nem ertem a demokracia-t mint olyat, hogy sikerult egy mondatba beletenned az iszlam allam/jemeni al kaida-val.Nem vagyok Charlie es Isten ments, hogy partoljam a karikaturistakat, de mondjuk nincs egy sulycsoportban a ket tett. Amugy meg ez a Mohamed abrazolasa miatti hiszti nem olyan regre nyulik am vissza...egy okor kezdte el es ezzel felspanolta az iszlam vilagot. Europaban csillio vallas megfer, mindenki epitheti a sajat hitehez a templomat/mecsetjet etc...probalj meg epiteni kereszteny templomot naluk...

Szal az ujsagirok tulleptek egy hatart, nem kellett volna terroristakkal cseszekedni /szintiszta provokacionak tunnek a rajzaik, mert viccesnek nem az biztos, de azert nah...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Úgy loptak kvázi, hogy youtubernek adták ki magukat és levélben kuncsorogtak tesztelői kódot. Egy developernek gyanús lett, visszaellenőrizte(vett egy kódot), és egyezett azzal amit ő kiküldött.

zorrobomber
Reklám. Ha innen nézed, lehet úgy tekinteni a charity-re is hogy csak marketing fogás. Sokan "szeretik" az adakozást, adakozzunk és akkor minket is szeretni fognak. Sokan utálják a terroristákat, akkor utáljuk mi is őket... az a lényeg hogy minél több emberhez eljussanak.

Tinman
Lopásról nem is annyira tudok, de arról már halottam, hogy FB oldalon kunyermáltak maradék kódokat. A 2 oldal egyébként szvsz u.a. a bandához tartozik.

Tinman
És ez már ON:

Egy játékokkal kapcsolatos oldalnak semmilyen köze nem szabadna, hogy legyen az aktuálpolitikai dolgokhoz és pont. Nincs kivétel, mert akkor ezzel az erővel a Boko Haram-féle mészárlás kapcsán is ki lehetne agyalni egy bundlit ilyenekkel pl, hogy Resident Evil 5...

zorrobomber
Ejjjjjj, lejárt, sebaj lesz ez még így se... 😞

Tinman
Így van... pont itt a baj: A fene nagy egyenlőség amiről papolnak, csak illúzió. Van egyenlő, meg egyenlőbb. Egy biztos: Mindenkinek hitét és válását tiszteletben kell tartani és pont! Ez a demokrácia egyik alapvető pillére!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.23. 13:04:34

zorrobomber
+1

darkSectorxxx
És azért nem többekközt, ami fontos, mert ilyen részemről legalábbis tök nem rosszindulatú komment (mindenki eldönti magában hogy ez most miek számít értelemszerűen), megint eljutunk valahová, sok-sok érelmetlen komment árán.
És ezt szépen más, máshol, később felemlegeti, akiknek ismeretleneknek akár, ahogy a nemrégebbi példa mutatta is, kapóra jön, ködösen felemlegetve akár sértésig fajulna a dolog, és így tovább a 10-20 után melegéelve felszólalnék kicsit erélyesebben és aztán jönne a bünti.

Megfogadtam Merlin előtt is többekközt valamit és tartom magam hozzá.
A véleményemet elraktározom magamban. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Hát az jó lenne, mert "szeretném ha nem sajátítaná ki magának a topikot a vérpistike banda". 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Különböző módon. Csak amikor eldöntöd az nem közös nevező. Ezt mondtam.
Mindegy nem akarok még a vita utólagos megoldásáról nyitott vitáról is vitázni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"hogy fordítva meg részedről nem számítana ha nekem valami ugyanígy bántaná a csőröm."

Nem érted amit írok. S úgy látom, ez mindig így van.

"mit tartanak spoilernek - legfeljebb, ha rosszul döntenek, akkor én, mint majdnem-legidősebb-házigizda, eldöntöm helyettük is -, helyetted meg majd mindig én."

Kisiskolás nyelvtan óra: beszélgetésünk szövevényében kell értelmezni azt, amit írtam - a srácok tudják , hogy itt pénzért veszünk játékokat, és különböző módokon érzékelünk, játszunk. Állításomban mertem feltételezni, hogy ők eldöntik, mi a spoiler és mi nem. Ha nem tudják, akkor én eldöntöm: törlöm.
A te esetedben majd én eldöntöm helyetted is, mert te nem tudod / nem akarod: lásd a HD Remastered-et.

darkSectorxxx
Nemgond, egyénileg megértem hogy valaki ezt is maga akarja, csak mikor a hszt közzétettem azok jártak a fejemben akik esetleg nem gondolják hogy megpróbálkozzanak a legnehezebbel. Mert valjuk be a játékok 90-ban a plusz egy netes plecsni.

wantonly
Szerintem ez olyan dolog, amit jó tudni előre, de a másodikon lehet vitatkozni, hogy spoiler-e.
IMYke2.0.0.0
Látom, nem figyelsz. Nem azt rágom, amit írt, hanem ahogy - spoilerben, mert:
pár éve opció az SG.hu-n a kibaszott spoiler-tag és még a bannerben is ott van!!!!!!!
.

S neked is: rágd meg újra a 402-est!

darkSectorxxx
Erre rtam hogy elfogadom hogy neked spoiler sorry, nem sírtam. Az esett szarul hogy fordítva meg részedről nem számítana ha nekem valami ugyanígy bántaná a csőröm.

Nincs harag csak a mostani spoilert illetően másképp látjuk a dolgokat ennyi, legközelebb ennyit sem írok. Nincs gáz részemről nem volt szándékos, nem elcseszni akartam a szórakozásodat, elhiheted.

benőmenő
Azért az durva, hogy spoilernek számít, ha leírja valaki, hogy nehezebb fokozaton a resiben nem csak a
zombik
HP-ja és sebzése nő, hanem más
feladványok
és ellenfél elrendezés lesz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.01.23. 12:01:00
darkSectorxxx
Ok.

darkSectorxxx
Jó igaz közben sem jó spoilerezni, bár a mai hype áradat amiket maguk a fejlesztők tesznek közzé, az naiv aki azt hiszi eleve nem spoiler, a sok kiadott gameplay jelenet. Bloodborneból szinte az összes videón van bossfight ami szerintem az egyik legfontossabb játékelem.

De vannak azok a spoilerek amik nem nem részrehajlóan, szinte pont hogy fontosak.

Residentben írták hogy lesz másféle írányítás, de nem hogy milyen vagy hányféle. Ezt majd a játékban megtapasztalod, de info azoknak fontos akik ennélkül le sem töltötték volna esetleg a játékot.

Most itt már nehéz mit mondani, mert ha így nézzük ne járjon senki netre míg nem vite végig az aktuális játékot, mert nehéz lesz rluk beszélni vagy 100-ból 50 üzenetet spoiler tag mögé kell tenni, és föléírni hogy milyen játékhoz ad infót.

Nem?

IMYke2.0.0.0
402-est olvasd el. Nem vita tárgya.

Myselor
spoiler túlérzékenység van itt ,ez nem vita tárgya <#banplz>
Shep
Engem meg nem zavar egyik sem, csak ha a játék végét lövik el, bár mivel legtöbbször azt is lehet sejteni így még az sem igazán vészes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!