Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy vagyok vele, minél gyorsabban dobja ki a kártyákat, ne fusson napokat. Ráadásul a játékokat szabályosan két órán át kellene futtatni, hogy kártyát dobjon, de nekem olyanból is dob az Idle Master aminél ez még le sem járt. Tehát tele vana profilom olyan játékokkal, hogy 1.5 órát futtattam, de már az összes kártya megvan. Kicsit necces. Nem mondom, hogy nem parázok közben, hogy baj lesz belőle, de sosem volt gond. Legutóbb körülbelül 200 kártya volt 2-3 óra nálam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aztán leszoktam az egészről, mert tönkrevágja a teljes könyvtárad statisztikáját (játékidő).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 22:01:27
[merlinw.org]
Ezeket adtam el utoljára

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 19:04:47
[merlinw.org]
If you give a little love you can get a little love of your own
Sok(k) sikert! Majd jelezd, hogy mennyit sikerült összegyűjteni!
A STEAM infója a fóliás kártyához: "Van egy kis esélye..."
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.10.12. 18:54:17
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Már több mint ezer kártyát kiszedtem vele. Amíg kártyákat vadászok nem játszom ténylegesen, akkor csak ez megy. Soha semmi problémám nem volt belőle. Van benne fast mode én még manual is szoktam piszkálni, nagyon gyorsan ki lehet vele kapni az összeset.
Köszönöm a segítséget!
Ha a a játék a Majmok Bolygója koncepciót követi, akkor lehet, hogy ígéretes.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 14:33:20
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.10. 21:22:39
Next PC upgrade: 2022
Fanatical-on 24 órán keresztül, csak 2.99€! Ennyit csak megér?! Szeretem az ilyen stílusú gameket.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.10. 21:05:13
+ szerk: Storage: 150 GB available space
Ezek nem viccelnek...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.10.07. 15:25:01
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami azonban még jobban erősíti a hangulatot az a zseniális Forgotten Realms világ, aminek a jelenlétét nem érzem ebben a játékban.
Ha jól emlékszem a Blizzard volt az első, aki képes volt 59.99 $-t elkérni egy játékért, a Diablo 2-ért, amiből előre elkelt 1 millió példány úgy, hogy senkinek nem volt fogalma arról, hogy milyen a kész játék (2000-ben még nem voltak youtube-os "let's play" videók).
Nagyon kevés játék van, amiért el lehet kérni a 60 $-os (EUR-s, haha) árat. Erre persze jön a válasz, "nem kötelező megvenni", amire én azt mondom, így is van, nem is veszem 😉
Ez továbbra is egyértelműen Divinity 3, nem sok köze van a BG univerzumhoz. Ettől persze nem feltétlenül rossz játék.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.10.07. 10:56:56
A GOG-on még szebben néz ki, mert ott dollárban vannak az árak, így kerül nekünk a 60$-os BG3 71,40$-ba....
Én előzetesen 50 euróban húztam meg magamban a lélektani határt, úgyhogy most kihagyom, esetleg ha karácsonykor adnak rá valami minimális kedvezményt akkor talán elcsábulok.
Nekem nem is a bugokkal lenne gondom, hanem hogy csak egy része van benne a játéknak és én tudom magamról, hogy ha egyszer otthagyok egy játékot akkor nagyon kicsi a valószínűsége hogy folytatni fogom.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.10.07. 08:19:32
Ha minden igaz fél órán belül indul.
A játék pontrendszeres-feloldós rendszere az, ami gyakorlatilag többszöri végigjátszásra "kényszerít".
Nemezis egy felturbózott Mr. X és tényleg sokkal több előre megrendezett felbukkanási pontja van ebből adódóan. Van hol érdemes 1-1 jól irányzott lövéssel "lebénítani", mintsem futkosni előle, már csak azért is mert számos helyen, pont az ilyen pontok után, dob 1-1 bőröndöt, mint az eredeti játékban.
Behánytam a 7-től, és a 8-tól is (előre)...
Mondjuk én a "bioweapon"-t már idegesítőnek találtam, hogy mindig felbukkant pont ott ahol Jill volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ettől függetlenül elkezdtem már a Hardcore-t tegnap... Remnant után "szokatlan", hogy nem visz át semmit korábbi állapotból.
Csak netes infóból tudtam meg, hogy a 3 színes dobozt ki kellett volna nyitnom (eltettem tárolóba) és a drágaköveket behelyezi ahová kell... etc. - és rengeteget nézelődtem, modokkal Jillt alakítgattam.
Ráadásul akciódúsabb is, kevesebb az üresjárat és emiatt töményebbnek, de rövidebbnek is érződik.
A legnagyobb gond szerintem az egész Raccoon Cityben játszódó rész 3 (azaz 3) utcája, sokkal nagyobb bejárható terepet kellett volna készíteni ennél, mert ez a játék fő erőssége az összes többi RE résszel szemben.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A 3. részt meg végigvittem 4,5 óra alatt úgy, hogy mindenhova benéztem és nem visz rá a lélek, hogy megint játsszak vele.
Helyszínek se voltak annyira jók. Szerintem visszaéltek elég rendesen a rajongók bizalmával.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑