Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Jó! Csak még az elsőt le kéne nyomni!
darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
nagyon mókás kis launchot kapott 😄 jó a dal szövege és jogos.
The Book of Unwritten Tales 2 - Release Trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ZsZso
<#eljen>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Bámm! Végigjátszottam a Broken Sword első részét. Korábban sose játszottam vele, ahogy a többi részével se. Kár lett volna kihagyni.
darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot MerlinW!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ma 9-kor kezdhetem...😄

Tinman
Hero of the Kingdom

Tegnap melóban gondoltam leteszem tálcára kártyáfarm céljából ezt az indie játékot, hadd menjen...
Persze ilyenkor ha van egy kis időm ránézek az adott címre, hátha érdekes lesz.

Ez lett belőle:

+ éjfélkor fejeztem be itthon
+ szinte érthetetlen, de bevonz
+ egyszerű, mint a faék mégis szórakoztat
+ kemény 120 Mb körül tölt le, az összhatás mégis kellemes!
+ Így kell indie játékot készíteni! Az egész játék áll cirka 20 térképből és mégis működik és nem okádsz a monitorra a küllemtől sem!
+ KETTŐ db. szlovák úriember munkája
+ kiváló Ft/óra arány. Indulóban is olcsón kezdett (5.99 dolcsi), de hamar bundle pakkok része lett, így tényleg fillérekért vihető/vihető volt.
+ érződik rajta, hogy törődéssel készítették, odafigyeltek rá, egy picike, kedves, aranyos, szerethető ékszer lett :-)
+ ugyan n+1 fantasy sztori, de valamiért bája van
+ teljesen kellemes muzsika és környezeti hangok
+ tökéletes "töltelék" játék. Ha 2 nagyobb végigvitel között valami kikapcsolóbbra vágysz, ha van pár órád, ha otthon fekszel betegen és nem akarod magad nagyon terhelni, ha nincs kedved semmihez csak valami könnyed, rövid, de kellemes játékot szeretnél.
+ ez egy új műfaj? Kalandjáték + RPG elemek + hidden object + némi stratégiai árnyalat. Egyedi az biztos ^^

- vége van
- vannak helyzetek mikor sikított a játék választási lehetőségért... nagy ziccer volt ezeket kihagyni, kár.
- ebben az egészben több lehetne! Jó a start, talán a 2. részben ráébrednek, hogy van ebben kakaó még bőven és interaktívabb lesz a környezet is...
- pont ma jön ki a 2. része, még 13 óra a feloldásig, de félek 3-4k pár óráért nekem most nem fér bele, bár árat még nem tudni

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ha nem egyszerre nyomod a tízet, hanem 5 után bezárod az ablakot, majd megint 5, majd megint bezárod, akkor a végtelenségig tudsz próbálkozni... 1000 éves trükk és a Steam még mindig bedől neki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
From now until February 22 at 1pm PT, Steam users can play Call of Duty: Advanced Warfare's multiplayer free of charge.

WOOHOO?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Mé, végigtoltad?

darkSectorxxx
Még az is vicces hogy tovább tartott letölteni mint maga a játék végigvitele. 😄

Fpocok

darkSectorxxx
Ja. 😄

Fpocok
Kecskeszim? Ingyen sem.

Tinman
Értelme ennek zéró, mióta steam kb. 10 sikertelen aktiválás miatt egy ideig nem enged semmit aktiválni...

Most olvasom 1 nap aktiválás tiltás!

Ekkora hulladékot, mint a steam<#kuss>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.20. 06:44:22

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
MSI Hungary facebook oldalán ingyen kecskeszim kulcsok hátha még lesz pár db...

Next PC upgrade: 2022

Moby
Lol. Vazz
Se nem voltam vécén, se nem volt nehéz, azt nézegettem mennyire kell elbaszni, hogy elbaszásnak vegye. Meg próbálgattam mi az a csík alul, de ma sem tudom.
A qte részek gecikönnyűek, a covershooting helyenként vértpisálás.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Na sikerült hálisten kinyírni, azt hittem soha nem fog sikerülni, vagy lehet wc-n volt éppen. 😄

darkSectorxxx
asszem a játék közepefelé járhat és boss akar lenni, de nagyon durva az a rambo kés. 😄
Na legyen már reggel 9 és mehetek énis. 😄

Ez random vérfarkas, vagy a végén levő boss, amit úgy kell megölni, mint a random vérfarkast?
darkSectorxxx

Totti5
PS4 már előjegyezve, nagyon várom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wantonly
Nekem bejön, jó kis co-op bundle. A tier 2-n gondolkozom megér-e nekem $3.35-t. Talán megy még lejjebb.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.02.19. 20:52:03
ZsZso
$1 -es tier nem tűnik rossznak. Shadow Pupeteerrel már szemeztem, de a másik kettőről is jókat írnak (LOL, az ib ob még egy giftet is ad 😊 )
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.02.19. 20:10:19

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/weekly
Számomra: gyenge eresztés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dreamfall Chapters 2. epizód március 10-én. Állítólag 50%-kal hosszabb, mint az első.
ZsZso
Má' bundliban is vót'!

MerlinW
Fpocok
Full The Order végigjátszás.

Csak ne pislogjatok közben 😄

Prince23
Srácok, a Hand of Fate című akció-RPG kártya játékot mindenkinek ajánlom. Az év eddigi legnagyobb meglepetése számomra. Egy kis vélemény itt: Steam review

Tales of Zestiria megjelent a Steam adatbázisában. Lehet, hogy jön az első Tales játék PC-re? Azok számára, akiknek árva halvány fogalma sincs, hogy mi az a Tales sorozat: 95 óta futó JRPG sorozat, ami a Final Fantasyhez hasonlóan rengeteg részt megért és eddig csak konzolokra jöttek ki részei. Jómagam a Xillia két részével játszottam és nagyon élveztem őket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.19. 15:46:28
zorrobomber
Ezek a plusz egyek mire mennek? Ha a szaros budira akkor én is +1

MerlinW
+2

[merlinw.org]

Tinman
+ még 1

Botond
+1
MerlinW
Most mondjam, hogy én megmondtam?😄

[merlinw.org]

Akkor folytatódik tovább a várakozás olyan címre, ami miatt érdemes PS4-et venni.
Troger911
Köszi! JA sorozatot ismerem és a XCom-okat is. Total War-ok és a Civ-ek nem tetszenek, a többire ránézek!
zorrobomber
Nekem már a budin is játszani kéne, ha minden jót végig akarok tolni... Silent Storm is jó régóta vár már rám...

Én nem megyek olyan budiba, amely mellett 5 méteres szarkupac áll 😉 Van másik, inkább azt használom.

DarkSector kedvéért: tehát többnyire inkább máshova írok, mint ide vagy az offba. Esetleg játszom helyette 😊 Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de elsősorban a saját véleményemet kívánom képviselni, nem másét.

Az meg végképp a magánvéleményem, hogy a felosztást szükségtelennek is tartom, de nem ráz meg, együtt tudok élni vele.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.19. 14:52:04
Sőt a Falloutban is, csak ócska benne egy stratégiához képest 😊 Az Original Sint nem próbáltam még, de amióta a squad-based TBS-ek és az RPG-k különváltak (a Pool of Radiance és a többi Gold Box RPG tulajdonképpen még mindkét műfajt lefedte), azóta stratégiaként vegytiszta RPG-t nem ajánlanék. Kivételek persze lehetnek. A phase-based ágat képviselő Wizardry 8 harcrendszere is nagyon jó (a szintén komoly RPG-elemekkel rendelkező TBS, a Jagged Alliance 2 fejlesztőitől), de hatalmas grindfestté változik idővel (ahogy a KIng's Bounty is, persze).
zorrobomber
Minek a budi ha úgyis mellé szarik a többség? Hadd ne kelljen még tovább folytatnom ezt az egyébként igen plasztikus, és jó hasonlatomat 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.19. 14:46:22

zorrobomber
Éés Divinity Original Sinben is TB harc van 😊

A többség tesz a másik topikra, tehát eléggé céltalan odaírni, mivel a címzettek úgysem olvassák. Ezzel az erővel Imynek lehetne PÜ-t írni 😊
The Legend - jópofább sztori, hangulat (illetve akkor még "első" volt)
Armored Princess/Crossworlds - feszesebb, tökéletesített játékmenet, több egység, tartalékosok stb. (ez is jópofa amúgy)

A későbbieket nem tudom. Viszont már C64-en is létezett franchise, mint a HoMM elődje 😊

Fantasy Wars/Elven Legacy - a Panzer General nyomdokain jár (vagy a Battle Isle-én, végül is az volt előbb), különösen a Fantasy General, PG2, Rites of War nyomdokain építkezve, illetve a 3D-s részek fesute-rjeiből is hazsnál, de azokat kevésbé ismerem. Jóféle, de nehéz. A látvány meg megjenéskor se számított jónak, mert művészi szempontból elég igénytelen, de ha élvezed a játkot, ennél a stílusnál nem fog zavarni.

Körökre osztott stratégiának pedig van még jó pár klasszikus, például a "4X-család" (Civilization, Colonization, Master of Orion, Master of Magic, Galactic Civilizationts, Warlords, Imperialism, de némi jóindulattal idetartozik a HoMM, a Disciples vagy az Age of Wonders is stb.) A Total Warok is megemlíthetők, a csaták maguk valós idejűek, a kampánytérképen viszont körökre osztva haladsz. A Blackguards és KB "sRPG" vonalához viszont részint az oldschool RPG-k (Pool of Radiance), részint a japó cuccok állnak közel (Valkyria Chroniceles), illetve a squad-based játékok. Lásd Laser Squad, Space Crusade, Jagged Alliance 1-2, X-COM széria, Incubation, WH40k: Chaos Gate, Fallout Tactics, Silent Storm, Frozen Synapse.

Van miből szemezgetni. Én mindenképpen ajánlom a könnyed mókaként is élvezhető HoMM széria mellett az X-COM-ot is, mint fontos alapkövet és máig élő franchise-t, JA2 mellette az RPG-sségével, a szabadságával, az egyéniséggel bíró zsoldosokkal, a humorral és a hihetetlen összetettségével tűnik ki, az Incubation pedig egy áramvonalas, de nyomasztó hangulatbomba "Alien-TBS", mely néha puzzle-játéknak hat. Zseniális mindkettő. (A JA1 is jó amúgy, de jóval kevesebb, régibb.) A Chaos Gate szinte egy az egyben X-COM-klón, sajnos bugokat tekintve is, de ha ez nem zavar, a WH40k meg a te világod, akkor hiba kihagyni.
zorrobomber
Na akkor rá is kombózok velük 😊 Flame ON ->

The Order: 1886: The Kotaku Review

"The Order: 1886 is one of the most depressing games I've played in a while."

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.19. 14:38:33

Fpocok
Nekem még a kotakus igen/nem/majd később megoldás is tetszik.