Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victor Vran - már kipróbálható a Tropico fejlesztőinek új játéka
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.20. 20:02:59
Next PC upgrade: 2022
Jó anyag. Még ha nem is 10 csillagos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meglátjuk, mennyire tudok rákattanni az ilyesmire, a kevés szabadidőmben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valaki még nem vette volna észre 😊
* Dead Islandek
* Far Cry-ok
* Ys-ek
+ egyebek
Ahogy nézem a 3. rész Steamen nem kerül egy vagyonba, szóval akkor azt majd még megveszem a 2. végigjátszása után. Aztán az 5-öt majd valami akcióban (hülye vagyok, hogy sajnáltam a 10 dolláros árat kifizetni a humblibundliban), a 4. meg majd talán egyszer valamikor.
BTW most látom, hogy ügyes voltam és az előző hozzászólásomban ott is 4. részt írtam, ahol 3-at akartam. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.20. 18:49:44
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintem a BS2 minden szempontból kidolgozatlanabb, mind az első rész, nem rossz, működik a két karakter benne, de csak egy korrekt rókabőr, szerencsére az eredeti ravaszdi eléggé minőségi volt. A harmadik részt viszont minden bénázása ellenére (irányítás, borzalmas lopakodós részek, rengeteg ládatologatós puzzle) nagyon bírtam, a végét leszámítva a sztori és a dumák simán az első rész mellé tehetők. Mellesleg a lipsync és az animációk elég jók (mármint mai szemmel, mert 2003-ban egyébként is igencsak jól kinézőnek számított), a negyedik rész kínosnak fog tűnni utána. Érdekes, hogy kicsit filmesebb, QTE-sebb akar lenni, de mintha a Fahrenheit és az Uncharted előtt nem találták volna ehhez a recepetet.
A negyedik részben - melyet részben kiszerveztek, látszik rajta - visszahozták a point n' clicket, de emgtartották mellette a manapság minden játékban látott egygombos paltformingot.Ezzel nem volt baj. De az irányítás gyakran rossz volt, olyan helyeken kellett kattintani a jól látszó tárgyakon, hogy működjön is, hogy az elképesztő. Néhányszor elgalábbis elakadtam emiatt, fel is bosszantott. A sztori szerintem gyenge, sok erőltetett megoldással,a vége pedig igazi tragédia, ami a minőséget illeti, de ez nálam az egész szériára áll. (Bár az első kettőnél inkább játékmenetre.) Nico is nagyon keveset szerepel benne, és ügyetlenül is kezelik, de nem csak vele van baj.
Összeésében a 3-at mindenképpen ajánlanám még, mert a hangulata nagyon könnyen elkaphatja az embert, nagyon könnyű szeretni (nálam alig marad el az első résztől), és tényleg bír komoly erényekkel is. A 4-et viszont tényleg csak fenntartásokkal tudom ajánlani, de ha egy-két irritáló húzáson túllép az ember, akkor egy közepesnél kicsit jobb kalandjátéknak elmehet.
Egyébként a 3D-s részeknél mintha lettek volna technikai porblémák. Az első résznél talán az affintiy egy magra állítása a megoldás, a 4-nél pedig kívülről kell ráerőltetni a fix fps-t, különben 4 és 120 (vagy több) között fog ugrálni, teljesen játszhatatlanul. De lehet, hogy keverem őket, az utóbbi problémával viszont biztos, hogy magamnak is meg kellett küzdenem.
A legtöbbet már warezba végigtoltam többször is.
De nem gáz mert új játékok úgy se futnak kb a gépemen addig tolom ami már megvan és fut.
If you give a little love you can get a little love of your own
Most jó ideig nem veszek semmi game-et (feltéve 1-2 olcsóbb bundle-t ha van benne értelmes cucc) inkább elkezdem végigvinni a steam-es játékaimat.
If you give a little love you can get a little love of your own
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A "láthatatlan" társak megoldás meg gondolom, hogy azért került bele, hogy ne készítse ki idegileg a játékosokat az, hogy az MI bénasága miatt bukunk le lopakódás közben.
BTW azt most nem tudom fejből, hogy kikapcsolható-e esetleg az, hogy jelölje a felszedhető cuccokat, vagy esetleg nagyobb nehézségen nem mutatja-e. Majd otthon megnézem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
11-es chapternél vagyok Order-ben utána szerintem neki is állok. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 17:03:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
=========================
2015.02.15 - 2015.02.19
Összesen: 12 óra 15 perc videó - Pontozás ezért sincs
Nem tökéletes
- a játék szépen az ember orra elé tolja a cuccokat
- ütközés modell hibák (ide-oda belógó hullák, egymáson áthaladó, egymásba bújó, átlógó hőseink),
- vízhullámzás mint olyan (ugyanakkor magával a vízzel itt-ott jól bántak),
- áldozatok a haláluk előtt fegyvert tartanak, a kiiktatásuk után pedig nincs a közelükben semmi***, máskor meg egyszerűen ott van valami, miközben nem is tartott semmit,
- a Clickerek elméletileg a zajra felfigyelnek
- ugyanez igaz a M.I.-re is ,
- hőseink fényforrására sincs reakció,
- az emberi (nem fertőződött) ellenfelek elméletileg túlélők volnának, de inkább vágóhídra konokul tartó barmoknak tűntek
- ez az erősen "elkopósdi"-dolog...
],
ugyanakkor
+ frankón megkomponált, folyékony - bár néhány előre kiszámítható "fordulattal" teli - történet,
+ néhány hiánypótló játékmechanikai megoldás (miközben pár ziccert meg egyszerűen felfoghatatlan módon kihagytak - lejjebb),
+ kiváló szinkron és hangok,
+ Ellie és humor,
+ a DLC történet része jó volt
Kihagyott ziccerek:
- a "miért" nincs még csak megvilágítva sem (a "valahonnan jött egy vírnyó" kissé khm...)
- még "élethűbbé" lehetett volna tenni az egész túlélősdit az igazi keresgéléssel
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:56:22
Sokat játszhattak a MP3-al a fejlesztők.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 16:40:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Éljenek a megbízható, hiteles források. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ellenben a Single rész, Kevin Spacey-vel... Mmm. 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:33:35
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.20. 12:03:15
Bestáltam a falba. 😄