Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
IMYke2.0.0.0
Akinek esetleg nincs még meg: "Fallen Enchantress: Legendary Heroes és a cuccai.
Jó anyag. Még ha nem is 10 csillagos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gyerkőcök: telepítem az ArcheBlade-et. <#vigyor5>
Meglátjuk, mennyire tudok rákattanni az ilyesmire, a kevés szabadidőmben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com - Store - Weekend Sale
Ha valaki még nem vette volna észre 😊

* Dead Islandek
* Far Cry-ok
* Ys-ek
+ egyebek

Köszi a hosszú beszámolót. Neked is Merlin az 5. részről a rövidebbet. 😊
Ahogy nézem a 3. rész Steamen nem kerül egy vagyonba, szóval akkor azt majd még megveszem a 2. végigjátszása után. Aztán az 5-öt majd valami akcióban (hülye vagyok, hogy sajnáltam a 10 dolláros árat kifizetni a humblibundliban), a 4. meg majd talán egyszer valamikor.

BTW most látom, hogy ügyes voltam és az előző hozzászólásomban ott is 4. részt írtam, ahol 3-at akartam. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.20. 18:49:44
MerlinW
Hát jah, 2007 nagyon régen volt xD

[merlinw.org]

MerlinW
Jó a BS5, csak mocsok lassan indul be. 4-5 órányi nyomozás ugyanazon az ügyön 4 helyszínen mielőtt kibontakozna a sztori kicsit lassú, ha nincs az embernek hangulata.

[merlinw.org]

Próbálta már valaki a Witcher Adventure Game-et? Tetszetősnek tűnik.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nem rosszindulatból mondom, de mindig jókat mosolygok, amikor az említettek mint régi játékok kerülnek elő 😊
Nálam BS1>BS3>BS2>BS4>BS2.5 a sorrend. Az újjal még nem játszottam, a 2.5 pedig egy széles körben elismert, ingyenes rajongói próbálkozás, nekem csalódás volt.

Szerintem a BS2 minden szempontból kidolgozatlanabb, mind az első rész, nem rossz, működik a két karakter benne, de csak egy korrekt rókabőr, szerencsére az eredeti ravaszdi eléggé minőségi volt. A harmadik részt viszont minden bénázása ellenére (irányítás, borzalmas lopakodós részek, rengeteg ládatologatós puzzle) nagyon bírtam, a végét leszámítva a sztori és a dumák simán az első rész mellé tehetők. Mellesleg a lipsync és az animációk elég jók (mármint mai szemmel, mert 2003-ban egyébként is igencsak jól kinézőnek számított), a negyedik rész kínosnak fog tűnni utána. Érdekes, hogy kicsit filmesebb, QTE-sebb akar lenni, de mintha a Fahrenheit és az Uncharted előtt nem találták volna ehhez a recepetet.

A negyedik részben - melyet részben kiszerveztek, látszik rajta - visszahozták a point n' clicket, de emgtartották mellette a manapság minden játékban látott egygombos paltformingot.Ezzel nem volt baj. De az irányítás gyakran rossz volt, olyan helyeken kellett kattintani a jól látszó tárgyakon, hogy működjön is, hogy az elképesztő. Néhányszor elgalábbis elakadtam emiatt, fel is bosszantott. A sztori szerintem gyenge, sok erőltetett megoldással,a vége pedig igazi tragédia, ami a minőséget illeti, de ez nálam az egész szériára áll. (Bár az első kettőnél inkább játékmenetre.) Nico is nagyon keveset szerepel benne, és ügyetlenül is kezelik, de nem csak vele van baj.

Összeésében a 3-at mindenképpen ajánlanám még, mert a hangulata nagyon könnyen elkaphatja az embert, nagyon könnyű szeretni (nálam alig marad el az első résztől), és tényleg bír komoly erényekkel is. A 4-et viszont tényleg csak fenntartásokkal tudom ajánlani, de ha egy-két irritáló húzáson túllép az ember, akkor egy közepesnél kicsit jobb kalandjátéknak elmehet.

Egyébként a 3D-s részeknél mintha lettek volna technikai porblémák. Az első résznél talán az affintiy egy magra állítása a megoldás, a 4-nél pedig kívülről kell ráerőltetni a fix fps-t, különben 4 és 120 (vagy több) között fog ugrálni, teljesen játszhatatlanul. De lehet, hogy keverem őket, az utóbbi problémával viszont biztos, hogy magamnak is meg kellett küzdenem.
grebber
Szimplán zavar hogy pénzt adtam a semmire. Így meg hogy kijátszom őket újból "már megérte"<#banplz>
A legtöbbet már warezba végigtoltam többször is.
De nem gáz mert új játékok úgy se futnak kb a gépemen addig tolom ami már megvan és fut.

Next PC upgrade: 2022

Béluska74
De csak megfogott bennük valami,ha újra játszol velük. Én imádtam a Titan Quest minden percét,de nem játszanám végig újból csak azért,hogy "hivatalosan" is meglegyen. Persze ha megvan a színtiszta és pazar élvezet a játékban akkor meg miért ne.

If you give a little love you can get a little love of your own

grebber
Én nem azért mert régi, hanem ha már van 8xx játékom steam-en akkor ott is legyenek végigjátszva ne csak warezba.
Most jó ideig nem veszek semmi game-et (feltéve 1-2 olcsóbb bundle-t ha van benne értelmes cucc) inkább elkezdem végigvinni a steam-es játékaimat.

Béluska74
Én is a régi és a régebbi játékokkal játszok. Valahogyan jobban lekötnek. A The Crew után egy kis STALKER... na az az igazi!

If you give a little love you can get a little love of your own

MerlinW
Köszi😊

[merlinw.org]

grebber
F.E.A.R + két kiegészítője immáron steam-en is végigjátszva még mindig 10/10-es a cuccos.Most leöblítem egy 2010-es MoH végigjátszással és jöhet a Fear 2 + Reborn + Fear 3!

Pedig az is jóféle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az ultrarandom dolog, hogy attól függetlenül dobnak vagy nem dobnak lőszert az ellenségek, hogy volt-e náluk fegyver vagy se nekem is furcsa volt. Gondolom, hogy a nehézséget, az-az azt, hogy ne legyen túl sok lőszered, de ugyanakkor ne legyen az se, hogy lehetetlen legyen lőszerhiány miatt végigjátszani a játékot így volt a legegyszerűbb megoldani. Szóval amikor már nagyon szarul állsz lőszerből, akkor dobálnak jobban az ellenségek, ha "sok" van, akkor kevésbé. Főleg 3. végigjátszásnál vettem észre, amikor Survivoron toltam.

A "láthatatlan" társak megoldás meg gondolom, hogy azért került bele, hogy ne készítse ki idegileg a játékosokat az, hogy az MI bénasága miatt bukunk le lopakódás közben.

BTW azt most nem tudom fejből, hogy kikapcsolható-e esetleg az, hogy jelölje a felszedhető cuccokat, vagy esetleg nagyobb nehézségen nem mutatja-e. Majd otthon megnézem.
Maala
Dehogynem, elhittem, melóból nem láttam, a cikk, amiből értesültem róla, meg nem írta. Ezért írtam azt, amit. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

darkSectorxxx
Huh röstellem de a kiegészítő DLC-t nem vittem még végig. 😄
11-es chapternél vagyok Order-ben utána szerintem neki is állok. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 17:03:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Ez esetben köszönöm 😊 A wow függőségemből pár hete kigyógyultam, nem kell másik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"The Last of Use - Remastered (Hard fokozat) + The Last of Us: Left Behind DLC
=========================
2015.02.15 - 2015.02.19
Összesen: 12 óra 15 perc videó - Pontozás ezért sincs

Nem tökéletes
[
- a játék szépen az ember orra elé tolja a cuccokat ,
- ütközés modell hibák (ide-oda belógó hullák, egymáson áthaladó, egymásba bújó, átlógó hőseink),
- vízhullámzás mint olyan (ugyanakkor magával a vízzel itt-ott jól bántak),
- áldozatok a haláluk előtt fegyvert tartanak, a kiiktatásuk után pedig nincs a közelükben semmi***, máskor meg egyszerűen ott van valami, miközben nem is tartott semmit,
- a Clickerek elméletileg a zajra felfigyelnek , mégis, hőseink bátran zajonghatnak (sugdolózás, dobbanások, nyílászárók stb.),
- ugyanez igaz a M.I.-re is ,
- hőseink fényforrására sincs reakció,
- az emberi (nem fertőződött) ellenfelek elméletileg túlélők volnának, de inkább vágóhídra konokul tartó barmoknak tűntek
- ez az erősen "elkopósdi"-dolog...
],

ugyanakkor

+ frankón megkomponált, folyékony - bár néhány előre kiszámítható "fordulattal" teli - történet,
+ néhány hiánypótló játékmechanikai megoldás (miközben pár ziccert meg egyszerűen felfoghatatlan módon kihagytak - lejjebb),
+ kiváló szinkron és hangok,
+ Ellie és humor,
+ a DLC történet része jó volt - jó utalásnak tekinthető arra, amit Joel mondott neki a "te nem tudod mi az igazi veszteség"-témáról.

Kihagyott ziccerek:

- a "miért" nincs még csak megvilágítva sem (a "valahonnan jött egy vírnyó" kissé khm...)
- még "élethűbbé" lehetett volna tenni az egész túlélősdit az igazi keresgéléssel

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:56:22

IMYke2.0.0.0
Isteni igazságtétel / közbeavatkozás, hogy nehogy függő legyél 😊

Fpocok
De érted... TÖK JÓL MENT! Ezzel a videókártyával hasított a multi meg minden. Már kezdtem magamban mondani hogy "ez igen... nem is értem, miért utálják sokan". Erre crash. 😊

IMYke2.0.0.0
Megkérdezhettél volna előre minket: tuti lebeszéltünk volna a sávszél-pazarlásról...

Fpocok
Letöltöttem a 40 gigás játékot, mentem egy kört... NAGGGYON JÓ VOLTAM. NAgyon pro voltam vagy mindenki balfasz volt, nem tudom, mindegy. Felhúztam magamat vagy lvl5ig... erre szakad a játék (p2p) és elvesztettem az eddigi szintjeimet. TÖRÖLTEM AZ EGÉSZET A GECIBE. Köcsögök 😊

darkSectorxxx
Háde bassameg. így is 2-3 lövésbe halok.

Sokat játszhattak a MP3-al a fejlesztők.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 16:40:10

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Nyilván azért maradt ki mert úgy a Hard is céllövölde lenne.

darkSectorxxx

Boldog Szülit Merlin!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A Hobbit-dal feldolgozva, Viszont, tényleg jó és a szöveg is.

Fpocok
Nem hiszed el nekem? Nézz bele steam könyvtáradba, csak a multit látod.

Maala
Szip-szip.

Éljenek a megbízható, hiteles források. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fpocok
Csak multi ingyenes.

Maala
Nem érdekel a multi része, vagy öcsik csak arra vannak?

Ellenben a Single rész, Kevin Spacey-vel... Mmm. 😄

kigyi
Hát nem lett túl jó, de most a hétvégén biztosan lesz azért bőven játékos a szervereken 😊 Mégis csak ingyé van 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Meh. Csak 43giga a multi része 😄

Fpocok
Nagyon szar lett a rész. A három és fél éve megjelent MW3-mal többen játszanak most, mint az új AW-val.

Maala
Ha most 7végén ingyenes a CoD:AW, leszedem, és játszom vele, akkor hogy számolja az öcsiket ilyenkor?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:33:35

MerlinW
Köszi mindenkinek😊

[merlinw.org]

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
HB2U!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Moby
Jaja, boldog-boldogot! 😊

Adversus solem ne loquitor

El is kezdtem a második részt. Pontosabban játszottam 5 percet, mielőtt munkába indultam volna. Megvettem humblibundliban az első két részt. A 3. és 4. rész elég vegyes kritikákat kapott. Szószerint Vegyest, mivel ez az értékelésük Steamen. A 4. résznél az irányításra, meg a játékra erőltetett 3D-re panaszkodnak az emberek. A 4. résznél pontosan nem tudom, hogy mi a fő probléma, de azt tudom, hogy Nico helyett új női karakter van, ami sokaknak nem tetszett, na meg a feladatok is állítólag elég bénák, ahogy a sztori is. Az 5. rész tavaly jött ki két epizódban. Az értékelések elég jók, visszatért Nico és a 2D-s megoldás. A 3. és 4. részt majd még meglátom, hogy beszerzem-e, de az 5. mindenféleképp ott van a listámon. Mindenesetre egyelőre még a 2. van terítéken. 😊
Solid Snake
Botond
HBD!
MerlinW
Köszi szépen😊

[merlinw.org]

Scooter
Nagyon jó az első két rész. Igazi etalon kalandok. Nekem a többi viszont még kimaradt. A 3-dik rész valamelyik újság teljes játéka volt, de még nem próbáltam. A többiről meg nem is beszélek, amik utána jöttek.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.20. 12:03:15
darkSectorxxx
😄
Bestáltam a falba. 😄

kigyi
Höhö 😄 Na ennek örömére elindulok ebédelni 😊 (csak vicceltem nem örülök, megint egy rohadt bug hát miért nem tesztelik ki végre, ha már ennyire szupr titkosba nyomták....)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.20. 11:35:35

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/