Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
"Nyilvánvaló, hogy technóban, mocapben, grafikában és még szinkronban sem érhet fel a "The Last of Us"-hoz"

Mi a Heavy Rain?
Szerintem a Heavy+Beyond-ban 5x annyi poligon egy karakter mint a TLOU-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 17:05:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
<#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Százmillióféle befejezés és lehetőség van. Szóval simán meghalhat bármelyik karakter, de ugyanúgy életben is maradhat mind. A végén is megmenekülhet Ethan fia, de akár meg is halhat, ahogy Ethan is. Szóval tényleg rengeteg a lehetőség. Plusz a Quantic Dream többi játékával és a Telltale játékaival ellentétben itt az egész játék során meghozott döntések befolyásolják a végkimenetelt, nem csak a legvégén hozott. Tudom, hogy egyszer már letárgyaltuk az egész dolgot a TLoU esetében, de itt meg a döntések miatt a lehető legrosszabb dolog simán Youtube-on végignézni a játékot.
Totti5
Ez az a játék amit te írsz, te rendezel. Az ügyességed, a helyzetfelmiserésed az 1-2 puzzle s az alaposságod, döntéseid alakítja a storyt és a végkifejlettet. Ennél jobban el sem tudtad volna rontani az játékot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Sokféle befejezés és szerteágazó rész van ha egyszer végignézted kb semmit nem láttál belőle!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"Heavy Rain
=========================
2015.02.19 - 2015.02.21
Összesen: 7 óra 24 perc videó
Pontozás nincs

Érzékenyek miatt így:

Jó kis 80-90-es "láttunk már hasonlót" krimit-sztori vagy filmélmény volt.
Éppúgy működött, mint egy 10+ éves krimi esetében, ahol sejteni véljük a végkimenetelt, de csak izgat, hogy mit tartogat a nyomozósdi, és felkészülünk arra, hogy valami csavarral mégis csak borsot törnek az orrunk alá az alkotók. S perverz módon még vágyunk is erre, hogy ne legyen felesleges a filmmel töltött 90-120 perc.
Na, ilyen benyomást keltett, a nyilvánvalóan forradalmi(nak szánt) rezgő-és-matató irányítással, és a QTE-szerűségekkel a filmszerűség érdekében megbéklyózott "játék". Kíváncsi voltam a végére.
Jó cucc volt a nyomozósdiban az ARI. Madison Paige is jó anyag volt (az ő mocapjébe és modelljébe meglehetősen sok energiát fektettek), ellentétben a Chuck Norris arcú Ethannel. 😊
A vége tetszett.
Nyilvánvaló, hogy technóban, mocapben, grafikában és még szinkronban sem érhet fel a "The Last of Us"-hoz, de kalandjátéknak kiválónak tűnik.
Az is látszott, hogy a NiZZULiVE néven futó tuberem nem először játszott vele - s az is, hogy az elhalálozási esélyek is megvannak
A "Heavy Rain Chronicles: Episode One - The Taxidermist" is megnézve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nézem, 10/10-et adott rá a Eurogamer. Mostanában mondjuk végkiárusítás volt náluk, szórtak ki magas pontszámokat bőven 😊 Mindenesetre látvány tetszik, a róka meg jöhet 😊
Végigjátszottam a Never Alone-t. Érdekes volt. Maga a játék 2D-s platformer. Két karaktert irányítunk: egy kislányt és egy sarki rókát. Lehet co-opban is játszani, de úgy is, hogy váltogatunk a két karakter között. Az inaktív karakter magától követ minket. Különböző platformer elemeknél sokszor szükség van együttműködésre. Szóval a rókával csinálok valamit, hogy a csaj továbbjusson, aztán a csajjal, meg hasonlók. Nem is a játékmenet az, ami igazán jóvá teszi, habár az se rossz, hanem maga a téma, a hangulat és a plusz videók. A játékot eszkimók fejlesztették és az eszkimó mondavilágot, pontosabban egy konkrét történetet vesz alapul, aminek köszönhetően nagyon egyedi a hangulata. Az is hatalmas plusz, hogy a narrátor a saját nyelvükön mondja a szöveget. Ahogy haladunk előre a játékban, baglyokat lehet találni, amivel videókat lehet feloldani, amikből sok mindent meg lehet tanulni az eszkimók életéről, mondavilágáról, természethez való viszonyulásukhoz. Szóval tök érdekes az egész. Maga a játék elég rövid, és ahogy mondtam, játékmenetben se hú de nagy valami, szóval alacsony áron érdemes beszerezni. 3 óra alatt vittem végig.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.22. 14:53:31
kill3r21
Hú ennek van második része? Az elsővel toltam egyhuzamban vagy 5 órát 😄
Tinman
Így már világos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hero of the Kingdom II.

9 órácska eredménye:

+ ha az első részt csípted ezt is fogod
+ ezen az indie szinten ez egy korrekt sztori
+ picit több helyszín
+ ha jól láttam ez már kemény 4 db. ember munkája
+ ez izometrikus nézet, ezzel a küllemmel mindig időtálló marad... semmi extra, de nem zavarja a szemet
+ alacsony nyitó ár, a kártyákat elpasszolva már csak lájtos ebéd árába kerül
+ volt benne egy eléggé elrejtett extra, azt a vonalat kimaxolni nem is volt egyszerű, jópofa volt

- továbbra sincsenek valódi választási lehetőségeink
- sokkal több lenne ebben az egészben, de egy picit töketlenek ezek a szlovákok, nagyon érezni, hogy nem kockáztatnak
- zenék elég uncsik, nem rosszak, de a trópusi környezet ordított volna a változatosabb zenékért.
- ami elsőre aranyos és bájos, mert újszerűnek hat, az másodikra már picit önismétlés
- a hidden object részen + achik megszerzésén tovább könnyítettek, ez nagy hiba
- egy folytatástól többet várnék

zorrobomber
Sőt, ezek:
Enclave
East India Company Gold Edition
Knightshift
Knights and Merchants HD
Pirates of Black Cove
Commander - Conquest Of The Americas
Two Worlds - Game of the Year Edition

Tinman
DLH-n bő fél éve ingyen vihető.

zorrobomber
grebber
2015- van nem 2012.
Pc-re most adtá ki vadi új game.

TBTPumpa
Dead or Alive 5 Last Round (sokadik kiadás már ez - most először PC-re) csak a Steam-en kapható?
Nem igazán volt még időm végigböngészni az oldalakat, de jó lenne, ha egy picit olcsóbban is be lehetne szerezni (Nuuvem vagy GMG), mert az a 35 eurós ár kicsit húzós egy 2012-es játékért. Tudom, hogy ez már kibővített, mind a 400 ruha DLC-t tartalmazó kiadás, de akkor is.
Már 2014-es játékok is Bundliban vannak, nem szívesen akarok 10 000 Ft-ot kiadni egy 2012-es játékért (ami ráadásul csak egy kód). <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Remélem 😊

Többieknek: én kipróbáltam a játékot, és bejött. Nem játszottam végig, de ameddig játszottam vele, az engem szórakoztatott.

486-ra: <#vigyor><#nyes>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.22. 09:10:41

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
LEhet nem úgy is? 😄
darkSectorxxx
Ha twitchelsz ne így menjen a játék szerintem ez gáz ablak módban. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 23:57:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kill3r21
Ha valaki unatkozik 😊
Myselor
én is sok olyannal játszok 😊
Lehet, hogy olvastad már itt, de én amúgy is rajongok a B játékokért...Valahogy sokszor találom meg bennük a számításom :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
semmi gond,mindenkinek maga kell eldönteni végülis mi a jó játék számára .a leggagyibb szarral is eljátszok ha én azt élvezem és elvarázsol.de ez nem jött össze ebbe az esetbe 😊
grebber
Remélem azért pár db rájuk rohad mert féláron berántanám tuti

darkSectorxxx
Mondtam egy aspektust amiből nem tetszett a játék ennyi. 😊

Moby
Nagyon keveset hoznak ezekből. Ahol én vettem pl. a Order LE-t ott az enyém volt az egyetlen. Részben ezért jutottam hozzá két nappal a megjelenés előtt.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Vajon mennyi Witcher 3 CE fogyhatott magyarba?

Basszus 40k aztán látom van ahol elfogyott van ahol már a második kör osztása megy. Nincs itt válság kérem.

Optimalizálásról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem próbáltam.

Myselor: Még mindig nem warezolok. Amit láttam ott nem volt gond a lopakodással. Mászás: úgy láttam igazából ugrálni lehet max mászni nem.
Olyan szempontból is érdekes amiket írsz mivel steamen az értékelések egyértelműen egy jó játékra utalnak. Metacritic-en is elég jó értékelések vannak (tudom fúj-fúj, meg nem mérvadó, de ha tényleg annyira gáz lenne akkor az az oldal is tele lenne sírva). Szóval nézd el nekem, ha még némi szepticizmussal kezelem a véleményedet.

Dark: Valahogy meg sem lepődöm.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.21. 21:29:47

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Nem kell mindennek szépnek lenni, de azok az emberek benne minha fatuskóból basták volna ki fejszével...de szó szerint. közeli kamerából hánytam tőle.

Totti5
( az biztos hogy nem egy szépség és az animációk is bénák, de nem teljes árú és nem AAA cím, viszont az már inkább bosszantó hogy láthatóan nem fektettek az optimalizálásba semmit, nyersen rá lett dobva a gépre, aztán megy ahogy megy, kinéz ahogy kinéz )

Ezt a leszarom szintet nem szeretem, ha már pénzt kérnek érte, legalább törekendének az igényességre.

Myselor
próbáld ki,használhatatlan az egész úgy ahogy van,mászni se lehet benne normálisan 😊 nem tudsz lopakodni,botrányosan szar .
darkSectorxxx
Hogy leírtam egy mondatba. 😄

Aztán a grafikához, hogy jön a lopakodás?<#nemtudom>

Néztem róla pár videót (2 delikvenstől is néztem pár videót a végigjátszásukról). Én ott nem láttam ilyen problémát. Biztos nem a te készülékedben volt a hiba?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.21. 21:18:59

Én például az utóbbi 2 hónapban eléggé visszavettem a költésből. Néha el szokott fogni a "húdejóárennyiértmárhatáresethogyveszem" szindróma. Ilyenkor szoktam Imyhez fordulni lelki megerősítésért. Általában jól megbeszéljük, hogy úgyse kerítenék az új szerzeményre azonnal sort, mivel hatalmas elmaradásokban vagyok továbbra is.

Na ez azért szokott hatni...Rosszabb esetben kisegít az éppen aktuális akció vége, mikor is hatalmas legördülő kőként a szívemről élem meg a tényt, hogy basszus megint sikerült spórolni! :-D

darkSectorxxx
Ja de már az elején durva volt a buta grafikával.

Myselor
nemcsodálom .felidegelt nagyon , lopakodj de nem működik xd észrevesznek bárhogy lopakodsz :"D oké.delete
Myselor
hát egy próbát megér.😊 azért majd mond mi lett a sorsa
No para Imy...Legközelebb már lehet a pc-s verziót is ennyiért lehet majd venni.

darkSectorxxx
Az hát töröltem PC-ről a fasba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 21:03:52

Totti5
Csodát nem várok tőle, a többi meg majd kiderül. Ha nem tetszik, akkor törölöm és mint ha meg sem történt volna.

MoRT2195
Ez az 500ft-os ár után már nagyon drágának hat. 😄
zorrobomber
Myselor
ez a styx borzasztó buta egy játék,lopakodásról szólna de élvezhetetlen az egész,nekem nagyon bejött elsőnek a játék,de nem lehet normálisan játszani.nem lehet normálisan lopakodni benne és annyira gagyi hogy az fájdalmas.
darkSectorxxx
Jó a Fallen-t még ugy adtátok akkor elő mintha a Microsoft gyors kijavította volna a store-on a hibát, ezért gondoltam így.

IMYke2.0.0.0
Sőt, ugye a "Tomb Raider" (2013)-t is ilyen előre összekapart lóvénak köszönhetően tudtam dobozos "Survival Edition"-ben venni.

IMYke2.0.0.0
A vásárlásról - így spoilerben:
A Winter Sale alatt gyakorlatilag egyik támogatómnak köszönhetően tudtam dőzsölni - a sok ezer STEAM-kártyáját passzolta át még a vásár elején, amiből én profitáltam.

A januári vásárlás: A "The Witcher 3"-ra - ahogy tettem annak idején a "Borderlands 2" és később a "The Witcher 2" premier vásárlása esetében is - összekuporgatott, és a számlámon mindig magam előtt tolt pénzösszegről volt szó.
Írtam is pár beszélgető partneremnek, hogy azt éltem fel így.
Hidd el, ha most hazudnék, csak magamat verném át. Az a helyzet, hogy hiába kapok a kezembe ~60 rugót, ha majdnem ugyanannyiból kell élnem, mint korábban.

Ezért is írtam, hogy amint lerúgom magamról a terheket, akkor bizony jobb lesz. Talán a 2 melóhelynek is meg lesz az előnye - ha meg nem, az sem baj, megvoltam eddig is.

Tinman
A prevgen esetében abs. megoldható, hogy netközelben feltelepíted, leszedi a patchet és otthon full offline tolod.

Az a baj, hogy annak ellenére veszel játékokat, hogy a leírásod alapján nem, hogy nem tehetnéd meg, de kósza gondolat szintjén sem férne bele. Értem az érveid, magam is szer használó vagyok, de az utóbbi pár hónap játékvásárlási szokásod elnézve én teljesen elkezdtem már bizakodni, hogy JÓVAL jobban megy. Olyan játékokat bevállaltál olyan áron, ami nekem pl. nem fér bele. Az a baj, hogy ez már ilyen turkálás más szatyrába szint, ezt meg nem akarom. Eof.

Totti5
Félinformációk megint...

Fallen volt 1 napig, minden más 1 hétig van. Semmi nem állt vissza.

darkSectorxxx
<#love11>