Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Láttam az újból (PS4-en) egy hosszabb gameplayt és már ott érződött, hogy ez a sztori mód inkább csak valami időkitöltő hülyeség, mintsem színvonalas történet. Azt hiszem volt belőle egy méltán elfelejtett amerikai film is, annak is valami bitang értelmetlen sztorija volt - gondolom ez lesz itt is. <#hehe>
Ennek ellenére tetszik a játék, a fejlesztők meg azt ígérték (Steam-es közleményükben), hogy a PC-s verziót már továbbfejlesztett/tupírozott grafikus motor hajtja (boobs simulation pls). Mondjuk a PS4-es verzió is nagyon korrektül néz ki. XBox-os verziót még nem láttam. Bár a kezelhetőségre és PC-s optimalizációra nagyon kíváncsi leszek.
Jah meg azt is mondták, hogy tonnányi DLC lesz PC platformon is, gondolom emiatt van ez az "ultimátum" a mod készítők ellen. Nehogymá' a modderek ingyen megcsinálják azt, amiért mi pénzt kérhetünk. <#idiota>
Biztos behúzom majd a játékot, csak az a kérdés, hogy mennyiért. Steam-es teljes áron annyira nem csábít.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 20:53:27

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Apropó kínos, a Far Cry 3-ban roppant szarok a sztori küldetések. Akkor már inkább a Just Cause 2 minimalista hozzáállása...

Totti5
DOA 5 akkor ha fan vagy. Story rettenet, borzalom, a legkínosabb ami létezik a világon. A graf 360on sem volt sokkal túlmutatóbb mint a 2005!ös DOA4. DOA fanoknak, csecsszimuátornak kiváló, nyilván a mechanika is jó és a tartalom is masszív, de a fejlesztők nem akartak minden téren kiemelkedőt csinálni vele, sajnos. DOA4 volt a 2. Xbox 360as játékom a storyt letoltam ( az asszem elment kategória ), a graf akkoriban látványos volt. Kedveltem a játékot, bár utána nem volt kedvem egyetlen verekedős játéhoz sem és most sincs, csak UFC / Fight Night.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Steam - Weeklong Deals

A rohadt életbe, a Banished-en megakadt a szemem. De ellen tudok állni.....ellen....tudok....ÁLLNI.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Mortal Kombat X - 90 reál (8500 Ft) Nuuvem
Steam: 50 euró (16 000 Ft)

Nincs feltüntetve régiózár, szóval elméletileg itt is működik!

Ha már verekedős játék:
Én a Dead or Alive 5 Last Round játékot várom PC-re, de azt nagyon. Remélem Nuuvem-en az is behúzható lesz olcsóbban a Steam-es árnál és hogy nem lesz régiózáras. Orosz Steam Gift-ek vannak már 13 euró körüli áron, de azokkal sokra itt nem megyek.
Tudom, hogy konkrétan a játékvilág egy ribanca az a játék a maga 300 kosztümös DLC-jével, de akkor is akarom. Kasumi-zni akarok 0-24 órában. <#hehe>
És júniusig még jönni fognak hozzá DLC-k. A Season Pass csak ruhákat tartalmaz és még így is 2x drágábban mérik, mint az alapjátékot. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 20:25:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Már semmit nem akarok a Wreckfest-től. Mérhetetlen csalódás az egész és átverés. Befizettem, bizalommal a kezdetekkor ( nem kickstarter volt hanem saját kezdeményezésük a saját oldalukon ) és vártam hogy mostanra már egy nagyon frankó játékot játszhassak. Erre jó ideje nem történik semmi, semmi lényeges előrelépés a végterméknek a halvány szikrája sincs meg hogy valaha is meg fog jelenni valami normális formában.

Sokáig kitartottam mellette, de van az a pont, és ez eljött Bugbear<#levele>

IMYke2.0.0.0
Hihihhi - a "Next Car Game: Wreckfest" játékot többen - igaz, csak 1-el - akarjátok, mint a "Grand Theft Auto V"-t 😊))
A "Borderlands: The Pre-Sequel" harmadik helye meglepett 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.23. 19:58:27

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
The Witcher Adventure Game - 40% OFF - 5,99 euro

Adventure Bundle Vol. 1 - 75% OFF - 4,99 euro
Syberia 1-2, Nikopol, Nostradamus, The Egyptian Prophecy
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.23. 19:10:53

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is így használom, de szerváltam mellé egy 15" monitort! Így ha PS3-on elakadnék vagy nem értenék valami szöveget nem kell kapcsolgatnom és tudok gran turismo közben is sg-t olvasni

Moby
Akkor gyakorlatilag sincs semmi akadálya 😊

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tehasut
Én is monitorról használom a PS3-mat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendeltem egy ILYEN cuccot.

Péesből kimegy a HDMI kábel, és egy HDMI->DVI átalakítóval (ezt még egy régebbi videókártyámhoz adták) szépen belecsusszan ebbe a kütyübe. Vgakártyámból kimegy a DVI kábel, szintén ebbe a kütyübe. Monitor összeköt vele és lehet szépen kapcsolgatni a computer és a PS között a képet. A 22-es 16:10-es képarányú monitoromat nyugdíjaztam, mert a PS csak 16:9-et támogatja és nyúlt fejűek voltak az emberek. Ígyhát vettem gyorsan egy 27-es monitort.

A Windowssal kicsit meggyűlt a bajom, mert ha átkapcsoltam PS-re, (logikusan) úgy érzékelte, hogy lehúztam róla a monitort és az összes nyitott ablakot és programot szépen felpakolta a képernyő bal felső sakába.
Szerencsére találtam egy PROGIT, ami kiküszöböli ezt.

A konzolon van analóg hangkimenet, úgyhogy egy piros-fehér kábellel összekötöttem az ezeréves erősítőmmel (ebbe van kötve a PC is).
Tehát a PC és a PS3 között a váltás egy kapcsolás a switchboxon és egy tekerés az erősítőn.

Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2015.02.23. 17:39:57
wantonly
Megnéztem a monitorom leírását és van benne HDCP support. Akkor elvileg semmi akadálya?

Tinman: amikor vettem a monitort pár éve, nem gondolkodtam előre, gondoltam jó lesz nekem a DVI. Most már bánom, de van még 5 év élettartama szerintem, úgyhogy ha kiszolgálja, akkor marad ez. TV meg nincs olyan, amire lehetne kötni.
Tinman
X360-hoz és PS3-hoz is van mindenféle kábelem, átalakítóm.

HDMI-n a legszebb, legélesebb, legkevésbé "bluros" a kép. A többit nem sokáig bírtam...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Úgy tűnik csak azt az 1 játékot nem bírja a többi elindul.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Tudnia kell a DVI-on HDCP-t, ami nem triviális. A PS3-ban nem lehet kikapcsolni a védelmet. PS4-en már igen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.23. 10:44:58

Adversus solem ne loquitor

wantonly
Köszi az infót. HDMI -> DVI átalakítót lehet kapni, gondolom az úgy működik.
Mindig elfelejtem, hogy mi ennek a kábelnek a neve. Szóval ilyen. A sárga, piros, fehér értelemszerűen a tv-be, a másik fele a PS3-ba. Emellett van HDMI csatlakozás is rajta ofkorsz. Én azt használom.

Magyarán mondva: Monitor esetében csak olyanhoz lehet hozzákötni, amin van HDMI port. VGA, DVI csatlakozó nincs a PS-en.

Habár gondolom, hogy léteznek különféle átalakítók. Majd az okosabbak megmondják.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.23. 10:40:09
wantonly
Baromi jónak tűnik ez a játék! De, ha lenne rá pénzem, akkor is inkább a PC-m fejleszteném...

Egyszer majd talán kölcsönkérem egy topiklakótól a konzolját, ha megszán. 😊

Más: Tudom láma kérdés, de a konzolon milyen kimeneti port van? Simán rá lehet kötni egy monitorra is? Az enyémen például nincs sajnos HDMI port.
wantonly
<#eljen> A Gunslinger-t ne hagyd porosodni, nekem nagyon bejött.

A The Cartel-t nemrég én is megvettem bagóért, egy esélyt még ez a játék is megérdemel.
Nálam jó.
IMYke2.0.0.0
Na megvettem a 2 Call of Juarezt Nuuvemen, ami nem volt még meg.
Call of Juarez: Gunslinger - STEAM - 70% OFF - 29,99 R$-ról 8,99 R$ volt. (1 brazil reál: 93,89 Ft)
Call of Juarez: The Cartel - STEAM - 70% OFF - 19,99 R$-ról 5,99 R$ volt. (1 brazil reál: 93,89 Ft)

Troger911
A liti Divil ingyenes galán!
kigyi
Másnál is gond van a steam-el?

Ezt a hibaüzenetet dobja játékok indításánál.

Gondoltam kártyázok egy kicsit ha már játszani nem lehet munkaidőben 😄 .
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.23. 09:38:07

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Lol ezt pont annak mondod, aki keresztbe hosszába végigtolta a Dark Soulst? Te meddig is jutottál el benne? :-D

Szerk: Jah, hogy erre valószínű nem reagálsz. Lényeg, hogy érted :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.23. 08:29:20

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Én is csak 2-3x estem neki, csak herótom van a QTE-től, nem szeretem. Főleg egy olyan játékban, aminek a lényege a bunyó, ne kelljen már 3 gomb nyomogatásával harcolnom a bossokkal.

[merlinw.org]

MerlinW
<#wave>

[merlinw.org]

Kicsit küszködtem vele az elején, de csak azért mert nem jegyeztem meg a gombkiosztás...Aztán meg sima volt a dolog!

Jah és végig billentyűzeten játszottam.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.22. 22:37:19

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
lol mert kell két gombot nyomni bravó. Ja hogy ütemérzéked nincs hozzá arról már nem a game tehet!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.22. 22:17:09

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Örüljetek hörcsög testvéreim, akiknek gaf-on is van accountjuk! <#vigyor2>
There Came an Echo giveaway!
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.02.22. 22:11:57
MerlinW
Én a mai napig a Deathstroke bossfight-nál tartok, nem voltam képes túljutni azon a QTE mocskon. Talán most hogy van kontrollerem, könnyebb lenne, majd egyszer kipróbálom, ha lesz lelki erőm hozzá.

[merlinw.org]

MerlinW
Van bizony. Batman vs rosszfiúk lopakodós-üldözős. Kb mint a SC:Blacklist multi.

[merlinw.org]

Az Originsben van multi?
Én is hasonlón dolgozom csak Batman Arkham Oroginsben, habár most látom, hogy a multis achievementeket én bottal se!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Saints Row: Gat out of Hell" - 100%
2 darab achievement hiányzik amúgy - ebből az egyik az ügyességemen múlik <5 autón pattogás>, a másik meg egyszerűen a kooperatív játékot teszi "kötelezővé" (3 órányit kér)

Saját kép, még ropogós:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játék nekem (!) nagyon bejött. Az 5 vége-döntésből 2 darabot meg is néztem, de később a másik 3-at is megfogom.

Szerk.:
Értelemszerűen minden ingame dolog elvégezve, minden elérve stb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.22. 19:03:30

grebber
Elvetemültek vagytok. Max akkor nézek videót arról ha más játszik ha elakadtam valamibe és keresem a megoldást (Na jó meg az érkező játékok gameplay-ei de az más)

10+ órákat nézni hogy más játszik aztak. ha nekem lenne ennyi időm fogynának a steam game-ek hegyekbe de hát nincs 😞

Én eddig egy végigjátszást néztem végig YT-n, az pedig a Demon's Souls volt. Így utólag rossz döntés volt, mert akkor még nem tudtam hogy bele fogok szeretni a játék hangulatába. Később kijátszottam a Dark Souls-t és olyankor döbbentem rá hogy FELTÉTLENÜL be kell majd szereznem egy PS3-at a DeS miatt. Még mindig így gondolom, annak ellenére hogy már megvolt a végigjátszás. Na meg persze ott van a többi exkluzív is, úgyhogy csak jól járnék vele.

A lényeg hogy több végigjátszást én se nézek meg, csak ha már én is kijátszottam az adott játékot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Az.
PS3-4-re van.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jah ennyire nem vagyok debil, ettől még szebbek a karakterek szerintem, nem az volt a kérdés hogy stílusokat külön számítsuk, hanem összenézte Imi a karaktereket.
Csak egy megjegyzés volt részemről.
Max annyi hogy lehet a szájmozgásuk jobbak a TLOU-ban de kidolgozottságban nem, és ez azvégett is jórészt amit írtál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 18:21:54

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Immáron eredetiben is játszom a medal of honorral (2010-es) ez mai szemmel *eci ronda<#idiota> De legalább gyorsan végigzúzom aztán immáron örökre a feledésbe merülhet nem rontja többet a steam-en végig nem vitt játékok statisztikáját!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.22. 18:08:18

Troger911
A The Last of Us ps exclu? Bakker... Megnéztem a főcímig a végigjátszást... Szereznem kell egy PS-t!!!
IMYke2.0.0.0
Nem kértem senkitől életvezetési tanácsot. Felnőtt kisfiú vagyok, kevés pénzzel, kis lehetőségekkel. Tudom, hogy mit csinálok, nem kell a kakit elkenni a monitoron ezért.

kill3r21
Az tuti 😄
Totti5
Mint írtam ezen ne lovagolj, semmi értelme. A két játék stílusban és prioritásokban is más. TLOU-ban háttal látod a karaktereket a játék 80%ban, HRben meg nem. TLOU-ban az átvezetők render videók, HRben meg az átvezetők interaktívak. TLOU világa solid open world, a HRé meg nagyon nem. A másik meg hogy yutub videó alapján részleteiben grafot vizsgálni nem lehet. Végül pedig totál nem ide tartozik ez, és hülyeség összevetni a kettőt egymással mert semmit sem lehet ebből kihozni aminek lenne bármi értelme.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.22. 17:46:42

Tinman
Benned egy költő veszett el... semmi gond, pár évtized és megtalálod :-D

kill3r21
Egy játék végigjátszását megnézni videón, olyan mintha minden nap a reggeli kakidat az arcodra kennéd 😊
Ne gyilkold magad ennyire papa 😊
darkSectorxxx
Nekem valamiért a HR karakterei sokkal élethűbbnek hatottak, nem beszélve a Beyond-ról.

TLOU szép de azért nekem ennyire max átvezetőkben tünt úgy de ingame mikor nézegeted a karaktert nem hozza le a csillagokat.

Totti5
Jajj ne, zárjuk rövidre.

Heavy Rain - 2010
Last of Us - 2014

Természetesen a Last of Us teknóban erősebb.

darkSectorxxx
Mit?

zzeN
Akkor inkább nézd meg még egyszer...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN