Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
De a többi is nemsokkal később visszaállt?
Én csak a Fallen-ről tudok... 😊

A másik pl az a Sniper elite 3 az sima boxra is ennyi volt

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Baz ^^

X1-en mostanában olyan árakat látok, hogy besírok tőle :-O

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Underworld Ascendant Vajon meglesz a hajrában a pénz?

VR sex lol. A valóságban sem érdekel a sex majd pont játékban fog
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.21. 19:48:46

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Virtuális light drog. Nincs semmi csodálnivaló ezen.

Ha lesz VR szex azért is fizetni fogunk. Nem te nem, meg te sem, meg te sem... hát persze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A másik topik miatt nem teremtettem le .

//Ha szólok az a baj, ha nem, akkor meg az?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Most már szabad képet linkelni?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Amúgy a lotfallen bőnyállal megéri a 4k-t is. (megoldódni látszik nálam is a fagyás)

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
A Styx miatt tőlem is: "kabbe <#mf1>"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Szinte tudtam hogy ezt mondod mást nem is vártam tőled megint hoztad a szokásos formádat ! <#eplus2>
Moby
Tegyük azt is hozzá, hogy ha nem időben pislogtál lemaradtál róla, és azóta is áll a cirkusz a CI és az MS között emiatt, szóval nem kizárt hogy elbaszás volt 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
ilyenkor vagyok mérges, aki kis low szinten de szeretné játszani, a buzi cseresznyemagok miatt nem lehet, irritáló a probléma, még ha részben meg is értem miért van ez.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó mert éppen egyszer szerencséd volt. 😄

IMYke2.0.0.0
Én ennyiért simán venném plusz egy sornak.
S ez nem vicc.
Később ugyanis lehet, hogy lesz még akár 6 magos PC-m is...

grebber
Ez rettentő drága ennyit nem ér.

#243457: Az te vagy 😄 Én idéntől eredeti játékok offon vagyok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.21. 19:38:26

Fpocok
Kabbe<#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5

IMYke2.0.0.0
Nincs 4 magos CPU-m, így még felejtős.
A DX11-es VGA könnyebben pótolható, míg az alaplap + CPU + RAM kérdés már nem.

grebber
Na még ebből is 80% és vesszük is!

IMYke2.0.0.0
http://www.nuuvem.com.br - City Interactive Games akció van.
"Lords of the Fallen" például betehető a kosárba - 50% OFF - 44,99 breál (93,89) = ~4230 Ft.

ZsZso
Ingyen Litil Divil.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
😄
Az is...Drágakövek háborúja.

darkSectorxxx

Fpocok
Ja semmmi, Gears of wart olvastam 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.21. 16:58:44

Játék címet keresek.
Pár éve próbáltam ki, de elfelejtettem a nevét, hátha ismeri vki.
Működési elvét leginkább a Gems of War játékon keresztül tudnám leírni, mert a harcrendszere vmi hasonló volt, csak nem ilyen "Match 3" megoldással, hanem Slot-Machine volt.
Tudja vki a játék címét?

MoRT2195
Heh. Az egy dolog, hogy mi van benne, és mire képes, de a franc se fog rá játékot fejleszteni, szóval sokra nem mennek az "erejével". 😄
darkSectorxxx
Nekik ehez egy csúfos bukta kell hogy rájöjjenek.

grebber
Vajon miért nem tudják feldolgozni, hogy ahhoz hogy sikeres legyen nem elég összedobni egy gépet<#falbav><#falbav>

OBox - jön a kínai újgenerációs (android) konzol

Nagyon jópofa ez a Besiege. Kár, hogy azok a játékok közé tartozik, amik kreativitást igényelnek az élvezhetőségükhöz, aminek pont híján vagyok.
Fpocok

Egy hülye picsa kiengedi a zombikat és mindenki meghal. <#taps>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Kicsit azért kapcsolódik ám: Sony PS4 Console with 500GB Hard Drive - Was £349.99 £299.99

"Buy PS4 console for £299.99 and get The Last of Us Remastered and The Order 1886 games free. Offer ends 06 March 2015.

Szerk.:

The Last of Us Remastered PS4 Game. £37.99 (was £39.99 SAVE £2.00)
The Order: 1886 PS4 Game. £47.99 (was £59.99 SAVE 20%)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.21. 13:49:17

darkSectorxxx
Remény magyarországon a szegényeknek?
Sci-fi. Max naivitás létezik. 😊

IMYke2.0.0.0
"A hozzászólásaid alapján mintha ebben helyetted is reménykednem kellene."

Ha vezetnék naplót, az sem lenne elég ahhoz, hogy megérts... nem, nem bántás. Inkább: annyira mostoha volt és most is ez az egész.
Személytelenül: nem tudom, hogy ki mennyire bírta és bírná ezt a helyemben...

A felvetésem általános igényű volt, de esetedben bízom benne, hogy - ha fogalmazhatok így - többet, jobbat kínál még ennél számodra az élet. A hozzászólásaid alapján mintha ebben helyetted is reménykednem kellene.
"Again, the scientists were actually killed by evil creatures, not the floor."
Fpocok

darkSectorxxx
Lehat arra gondolt hogy a japánok nem rohangálnak fénykardal impeket gyilkolászni.
Egy dinóparkban.

IMYke2.0.0.0
Neked is a 430...

darkSectorxxx
Igen japán stílust viszik át ilyen future punk szerű valamibe, de szerintem , legalábbis nekem ettől lesznek kurva lazák és kemények.
Eddig mindegyik főszereplőt komáltam, a stílusát, kivéve a FF12-nek.

IMYke2.0.0.0
Értem én, de ezek szerint te az én érveimet semminek nézed. <#wilting>

Csak hogy konkretizáljam (leírtam már, de ezek szerint meg kell ismételjem - éppen ezért, az érzékenyek kedvéért spoilerbe teszem):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a településecskén, ahol élek, vezeték nélküli internet van, és a jelenlegi maximális sebesség, tudtommal 10 MBit.
Amikor az önkormányzati kapcsolat hibája miatt kiérkező szaGembert megkérdeztem pár éve, hogy a szomszédos épület esetében mekkora esély van arra, hogy a kiépítés sikeres lehet, az emberke nem volt rest, és a mérőműszerével, meg az okostelefonjával átdzsalt velem az épületünk elé, majd az udvarra is, és mért, telefonált, nézte a leárnyékoló önkormányzati épületet, és hatalmas fenyőfákat, a kanyarodó utcát és miközben dumcsiztunk másról is, felírta a jelértéket, és azt mondta, hogy a jelerősségem alapján nem ajánlja a befektetést, mert kábé egy félálmos lajhár tempója lenne még a(z akkori) legerősebb előfizetés mellett is.
Azt ajánlotta, hogy fűzzem meg az önkormányzatot, hogy robbantsák le azé épületet, vágják ki a fenyőfákat, és egyenesítsék ki az utcát, mert gyakorlatilag minden útban van a házam és a víztorony között.
Azt is mondta, hogyha valami csoda folytán a szemben lévő református toronyra felhelyezhetnének egy jelerősítőt, akkor már nálam is lenne lehetőség az internet előfizetésre.

A konzolvásárlás:
Jelenleg nyögöm a Diákhielt [igen, még mindig - mert 2013 márciusa óta 17,xxx Ft-ból éltem, meg a kis megtakarításombÚl, így egyszerűen nem fizettem a részletet, és az meg halmozódott így nem ráztam le még a béklyót.
Továbbá, annak ellenére, hogy azt hittem, hogy csak egy egyszerű kipofozás lesz, szinte a falakig le lett rombolva a nyári konyha, beszerzésre került egy kályha, és bár a szakemberek végül megcsinálták rendesen [az önkormányzati dolgozók 2+ hónapnyi molyolása után - ez is messzire vezet, de a lényeg, hogy hivatalos munka híján ők ajánlották fel, hogy elfoglalják magukat, megfűzték az önkormányzat vezetőjét is, így munkaidőbEn eltököltek a házzal, és kábé úgy, mint a Kőmíves Kelemenék], még mindig nem tudok beköltözni , de az anyagárat és a munkadíjakat ugye törlesztenem kell...

Emellett, a havi 54-57 ezer Ft-os jövedelmem kárára járok orvosi felülvizsgálatra, élek, hobbizok. Stb. stb.

Röviden: ilyen körülmények közepette nemhogy prevgen konzolt, hanem magát a játékot sem engedhetném meg magamnak otthon, hiszen a konzol játékok újabb kiadási források lennének.
S arról ne is beszéljünk, hogy internet nélkül: szarnak egy pofon az egész.

Nextgen konzolról ne is beszéljünk.

Lerázom ebben(?) az évben a koloncsokat, de utána sem lesz otthon netem.

Totti5
Nem sok JRPG-t tolhattál ?!

benőmenő
Ez nem japán stílus, hanem a FF stílus, és akiket láttam belőle, mint főszereplő karaktert, tulajdonképpen mindegyik egy kis <#kocsog> volt.
Totti5
Folyamatosan ez motoszkál bennem, látva a topik költekezését. Oké hogy 500-800-1200-2000 ezer forint, de sok kicsi sokra megy ugye... sok embernek már összejött volna egy konzol ára játékokkal simán ( főleg h a prevgen már elég filléres kezd lenni, használtpiac és digit leárazások ). De nem inkább veszik a régi címeket meg "újra", újabbakat sale alatt, mer a hörcsögölés és a felhalmozás az megállíthatalan. Több 100! játék ott áll sokaknál amihez jó esetben hozzá sem ér, de pénzért megvette a pénze ott áll benne. De minek?

Persze a kiadókna, digit terjesztőknek ez nagyon jó, dőrzsölik a tenyerüket ahogy laptátolják a pénzt.

De mivel mindenki arra költ és annyit amit akar, ebbe nincs jogom és nem is akarok beleszólni. Én teljesen máshogy élem ezt meg. S többet nem is hozom ezt fel!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 13:09:44

Ez piskóta volt, heh.
darkSectorxxx
Ez a látvány nem szép?

Totti5
Japán üdvözöl. Eddig is ilyenek voltak a karakterek nem 1-2-3 részben, érdekes h most előjött egy tömeg a barlangból és ezeket meg fikázza. Japán stílus. Nem buzik és nem köcsögök illetve nem is emósok.

Semmit nem tudni róluk, ami majd kialakul. Ami aggasztó a látvány, a graf motor ami nem túl acélus. FF-től állszaggatást várok mint mindig, de ez most nagyon nem olyan.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 13:03:15

Outland utolsó boss, immár PC-n. Készítem a nyugtatót.
Tinman
...és igen, tegnap meg is jelent a Hero of the Kingdom II. 7.99 Euro helyett 5.99 Euro nyitó áron még pár napig.

Nem sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem... települ, mindjárt tolom is.

Indie játék, Day1 vásárlás, ilyet se csináltam még ^^

A konkrét témától elvonatkoztatva is érdekes belegondolni, hogy hány nem játszott, de mégis összehörcsögölt játék árából jönne össze pénz egy konzolra olyannak, akinek "nincs pénze rá".