Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, mint írtam, még elmerengek délutánig-estig.
Van még pár (száz) címem, amit telepíteni és/vagy végigjátszani tudnék, ha volna időm, de a "ha egyszer lesz rá időm, kedvem" (trademark jel) miatt a Höri bakancslistáján vannak. Remélem, a nyugdíjaskort még megérem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.gamesrocket.com: "Resident Evil Revelations 2 - Complete Season" - 34% OFF - 17,49 euro (már adó után).
Ööööö...most nem biztos, hogy tudom miről beszélünk? Milyen 23 konzol? 😊
Jaj, sejtem: ps3+360. Ez miért releváns? ettől a sok-sok év alatt sokkal-sokkal több konzolom volt. Megszámlálhatatlan xbox classic (arra fejlesztettem is),ps2-k, ps-ek, (s)nesek, viták, psp-k, wiiu, 3ds, dreamcast, cd32, n64...össze se tudnám számolni. Lényeges? Nem igazán. A játékok lényegesek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 12:27:34
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 12:20:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De elég szépen tllendültél a hozzászólásomon. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 12:18:50
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez nem több, mint remény. A MS eddigi timed exkluzívja eddig végül pécén kívül nem jöttek ki semmi másra (Ryse, Dead Rising, Titanfall, Max TCo😎.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 11:53:48
Szerk.: A PC mellett.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.02.24. 11:45:55
Ne szenvedjen vele itt a kód: fckyrslfsshl
Titanfall - $5.99
Mindkettő Origin értelemszerűen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 10:53:00
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De tényleg, várom nagyon. Imádtam ezt a laralányt, főleg másodszorra. Sokkal jobban odafigyelve, gyűjtögetve mentem benne, bár nem maxoltam ki, nagyon-nagyon jó szórakozás volt. Jöhet még. Jöhetne előbb.
Milyen kedves tőled, hogy gondolsz másokra is.
Az eredeti franchise megalázása. Kibaszott QTE utsó boss fight lol. Remélem soha a büdös életben nem hagyja el az xbone-t a folytatás és nagy bukó lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De ha valakinek hiányzik akkor tessék, itt egy újabb morzsa a zsenialitásából 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
//zorrobomber: attól "releváns", hogy vele beszélgettem STEAM-en, és tényleg ő küldi a linket.
GDC 2015 - Saját VR hardware-t mutat be a Valve"
S a jobb oldalon lesz még neked finomság.
Én a napokban fedeztem fel ezt a játékosoknak szóló oldalt.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.24. 09:01:53
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/