Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A vicces az, hogy a Dark Side kivételével mind megvan, és... nincs telepítve. Hörcsög, aki előre zsákol.
De, mint írtam, még elmerengek délutánig-estig.

Van még pár (száz) címem, amit telepíteni és/vagy végigjátszani tudnék, ha volna időm, de a "ha egyszer lesz rá időm, kedvem" (trademark jel) miatt a Höri bakancslistáján vannak. Remélem, a nyugdíjaskort még megérem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Aztán meg kivenni 1 év fizetés nélküli szabit? Kizárt dolog mert nem tudom.

Dzsini
Ez is igaz, valószínűleg lesz valami 2C bundle is, az előzőkből is volt. Ha nincs meg egyik se, akkor érdemes összevárni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
KB: Legend, AP, CW, Wotn megvolt? Ha nem, akkor hadd spóroljak neked, mert ilyen ütemben haladva ez is max 3-4 hónap és bundle része.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hazamegyek innen a Körjegyzőségről, és otthon kicsit jobban elmerengek ez felett .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ennyit mindenképp megér, akinek még nincs herótja a sorozattól, a Crossworlds mellett szerintem a 2 "ajánlott" rész egyike. Jól összerakott, ötletes, rengeteg tennivaló van benne, és nem kötelező annyira beleőrülni (a szó jó értelmében), mint kedves topictársunk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Ezt az oldalt nem ismerem, nem tudom, hogy miként működik nálunk az ott vásárolt cucc, de:

http://www.gamesrocket.com: "Resident Evil Revelations 2 - Complete Season" - 34% OFF - 17,49 euro (már adó után).

IMYke2.0.0.0
ratgab (és akit érdekel a grindfest): https://www.humblebundle.com - "King's Bounty: Dark Side Premium Edition" - 5 euró

Moby
23???
Ööööö...most nem biztos, hogy tudom miről beszélünk? Milyen 23 konzol? 😊

Jaj, sejtem: ps3+360. Ez miért releváns? ettől a sok-sok év alatt sokkal-sokkal több konzolom volt. Megszámlálhatatlan xbox classic (arra fejlesztettem is),ps2-k, ps-ek, (s)nesek, viták, psp-k, wiiu, 3ds, dreamcast, cd32, n64...össze se tudnám számolni. Lényeges? Nem igazán. A játékok lényegesek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 12:27:34

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Hát hogy megsiratlak a 23. konzol miatt . 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 12:20:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Melyiken?<#ticking>

darkSectorxxx
Nekem mondod? Ps2 óta imádkoztam egy ilyen reboot-ért mint ez a 2013-as. Bár én még mindig Quantum Break miatt veszek boxot, de várni fogom Lara-t.

De elég szépen tllendültél a hozzászólásomon. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 12:18:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MoRT2195
Akkor ez van. Különösebben nem érdekel, vagy PS3-ra, vagy PC-re jöjjön ki valami, és én boldog vagyok. 😊
Tinman
Igazából aki feltöri, az meg is érdemli, hogy használhassa kicsit... gyakran magam sem tudok belépni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
>Square Enix bármire kiadhatja majd a játékot, és valszeg PS3-ra és PS4-re is ki fog majd jönni.

Ez nem több, mint remény. A MS eddigi timed exkluzívja eddig végül pécén kívül nem jöttek ki semmi másra (Ryse, Dead Rising, Titanfall, Max TCo😎.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 11:53:48

MoRT2195
A saját konzoljukra ők adják ki, de a játék jogai teljes egészében még mindig a Square Enix-nél vannak, ha lejár az ideiglenes exkluzivitásról szóló szerződés a két fél között, akkor a Square Enix bármire kiadhatja majd a játékot, és valszeg PS3-ra és PS4-re is ki fog majd jönni.
Szerk.: A PC mellett.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.02.24. 11:45:55
Fpocok
Microsoft a kiadó, nem csak pénzt adtak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Nem, ha valahol, hát akkor a microsoftnál biztos nincs (az a) pénz 😄

kill3r21
Nem hiszem hogy, többet nagyon adtak volna a Microsoftnak, vagy van az a pénz? 😄
zorrobomber
Jogos, elírtam!

Moby
Látod-látod. Annyira bepromóztad állandóan, hogy szemet vettek rá. Most még faszbúkon híreld meg, hogy két hétre elutazol, és a kulcs a postaládában szokott lenni 😊

Troger911
😊
Tinman
Nálam 5.99 :-(

Tinman
Látom valaki próbálja feltörni Steam accom...

Ne szenvedjen vele itt a kód: fckyrslfsshl

zorrobomber
Syndicate - 2 Pack - $4.99
Titanfall - $5.99
Mindkettő Origin értelemszerűen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.02.24. 10:53:00

Moby
Mire alapozva?

ZsZso
<#alien>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lesz az szerintem fél év is.
kill3r21
Max 1 hónap lesz az exluzivitás 😄
Moby
Elég ha én sírok 😊
De tényleg, várom nagyon. Imádtam ezt a laralányt, főleg másodszorra. Sokkal jobban odafigyelve, gyűjtögetve mentem benne, bár nem maxoltam ki, nagyon-nagyon jó szórakozás volt. Jöhet még. Jöhetne előbb.

darkSectorxxx
Gondolom mekkora érvágás lesz megvenni a tz. Konzolodat. Mindjárt elbőgöm magam, de komolyan. 😊

Moby
Remélem minél előbb elhagyja, mert csak ezért nem akarok boxot venni megint (bár ha nagyon nem jön belátható időn belül pc-re, kénytelen leszek).

"Remélem soha a büdös életben nem hagyja el az xbone-t a folytatás..."

Milyen kedves tőled, hogy gondolsz másokra is.
darkSectorxxx
Nyugi legrosszabb esetben is utolsó előtti vagy. HP még nem ért a végére. 😊

Fpocok
World Last-ként végigvittem a"Tomb Raider"-t. Már jó ideje itt nevetgélt a könyvtáramban, amiért nem fejeztem be, de most ennek vége:
Az eredeti franchise megalázása. Kibaszott QTE utsó boss fight lol. Remélem soha a büdös életben nem hagyja el az xbone-t a folytatás és nagy bukó lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Ezért?? <#merges2> Ez nagyobb bűn, mint a warez reklám?? LOL

De ha valakinek hiányzik akkor tessék, itt egy újabb morzsa a zsenialitásából 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kigyi
Már furcsa is volt, hogy nem látom a topicban, hogy-hogy ki van tiltva? 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Nyilván ő akarta volna linkelni, csak mivel ideiglenesen ki van tiltva, ezért küldeti Imyvel. Imy meg nem linkelte volna magától, emiatt van az első sor.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Napi merengő: "A videójátékok hosszának költségei"

//zorrobomber: attól "releváns", hogy vele beszélgettem STEAM-en, és tényleg ő küldi a linket.

zorrobomber
Ez miért releváns információ hogy grebber küldi? Vagy ez most ilyen kanosszajárás hogy többet nem fog Gamestar cikket linkelni?

IMYke2.0.0.0
Grebber küldi "
GDC 2015 - Saját VR hardware-t mutat be a Valve
"

IMYke2.0.0.0
Akkor ezt neked látnod kell - Kasumi cosplay non-asian model
S a jobb oldalon lesz még neked finomság.

Én a napokban fedeztem fel ezt a játékosoknak szóló oldalt.

kigyi
Ha jól értem ez valami olyan game amiben csak építesz várod, hogy éljen az alany és érezze jól magát? 😄 Na nem baj én szeretem az építkezős termelős nem harcolós játékokat.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.02.24. 09:01:53

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ZsZso
Ha megerősítésre vágysz, olvasd el a negatív kritikákat 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Moby
Jó is.

Rapid81
Fél éve beleuntam. Azóta sem volt erőm újra elővenni. Unalmas, repetitív, rohanj ide, rohanj oda stílus. Maga az utazgatás meg kiteszi a játék 80%-át, miközben folyamatosan rád támadnak, meg járhatatlan területekre tévedsz... Igen, tudom, hogy van gyors utazás, de ahol nem jártál, oda nincs...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Nem játszottam FC-al, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy a harmadik rész sztorija jó.

[merlinw.org]